2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın kızlarrr
bogazlarım şişmiş sağ taraf kulagım falan hiisetmiyorum cok kötüyüm
sahurda bende sıcak süt içtim sevmedıgım halde yumasattı bıraz ama bakalım ter ter sonunda olacagı buydu
sizler ıyısınızdır ıns

canımm hoşgeldin nerelerdesin sen yaaa

nasılsın kuzucum

saol canım evet hareket ettikçe şiddetli ağrı saplanıyor belime dün gece yatamadım zaten

Buradaydım arada okudum ama yazamadım işlerden dolayı, iyiyiz tatlım bugün kızımı göreceğim saat 14:00 randevu var..

Dikkat et tatlım bak sırt üstü yatmamaya çalış bele en iyi yatma şekli cenin şekli unutma umarım geçer ahhh ben bilirim acısını

sağol canım işte bende ondan tırsıyorum ya yüksek çıkarsa diye benim annem şeker hastası:26:

günaydın canım.. yine hastane yolları gözüktü sana kolay gelsin.. kuzum bu arada eşin naptı?
evet hastane yolları taştan kim çıkardı bilmem beni baştannn
eşim bekliyor canım ramazan sonuna kadarda bekliyecek galiba orucumu rahat tutayım diyor kaç senedir düzgün tutamamıştı bu huzuru özledi sanırım

geçmiş olsun canım soğuk seyleri çok mu kaçırdın sıcaklardan bunalınca:26:

evet ya iyi olur keyiflice orucunu tutsun.. rabbim hepimizi sıkıntılarından kurtarsın hayırlı kapılar açsın inşallah...

geçmiş olsun canım soğuk seyleri çok mu kaçırdın sıcaklardan bunalınca:26:

saol canım aslında cok soguk ıcmıyordum ama sureklı terlıyorum arada soguk kacmıstır tabı bahanaesı oldu
canım sende yaptırmamazlık yapma bak seker yüklemenı dıger testler neysede bu onemlı cunku yuksek cıksa bıle bızım elımızde düşürmek telafısı var ve bebısede zarar bende yarın yaptırcam ıns

evet ya iyi olur keyiflice orucunu tutsun.. rabbim hepimizi sıkıntılarından kurtarsın hayırlı kapılar açsın inşallah...
aminnn şekerim aminnn hemde kocaman bir aminnnn
aynen öyle canım aç değiliz açıkta değiliz rabbim deldiği boğazı aç bırakmaz der annem zaten birde kızım geliyor bakalım sansıyla bize ne getirecek

saol canımm

ay sende 14.00 de gideceksinn çok heyecanlıı selam söylee benden bıdışınaaa detaylıya mı gireceksin canımmm

anladım canım sağol bilgilendirdiğin için..

çok geçmiş olsun bu sıcaklardan herşey kesinlikle..

canım inşallah çıkmaz ama sen yinede yaptırmalısın
ona göre önlem alacaksın çünkü şeker bebeğin ciyerleri için çok önemliymiş benim doktorum öylededi..

aminnn şekerim aminnn hemde kocaman bir aminnnn
aynen öyle canım aç değiliz açıkta değiliz rabbim deldiği boğazı aç bırakmaz der annem zaten birde kızım geliyor bakalım sansıyla bize ne getirecek

valla ne güzel laf :) evet bakalım minikler neler getirecek bende onu çok merak ediyorum...

uçuğum kocaman kurumaya çalışıyor ama krem kullanamadığım için çok gergin kanayacak diye korkuyorum gülemiyorum bile

Günaydınnnnn kızlar beni özlemedinizmi bakıyım :))

Nasılsınız umarım herkes iyidir son sayfada moonusun hasta olduğunu gördüm çokk geçmiş olsun canım.

canım günaydın, seni görmek ne güzel. özledik tabiki hemşerim. hadi ne zaman çarşıya çıkcaz haber bekliyorum

günasydın canım hoşgeldin nasılsın?

öyle bişey olsa onu söylerler tatlım takılma....

iyiyim canım. işte azcık sıkıntı yaptım, neyse bugün iyiyim. sağol canım. senin uçuğun nasıl ?

canım sağol, kafaya takmak çok zararlı bişi gerçekten, gelde anlat. ağlamıcam dedim çok sıktım kendimi dudaktan pörtledi bu defa ((

günaydın kız özledik seni. kaynana geçmiş olsun, özellikle ilet lütfen

hee saçmalıyorum işte, herşey üst üste geldi. haftaya düşük çıkar inşallah. canım mutlaka yaptır. hiçte streslenme, bak bi durumunu gör, diğer türlü daha kötü. benim yaptığım yanlışa düşme canım. biliyorsun neden böyle olduğunu. durduk yerde çıkmazdı eminim.

evet süt ürünlerine dadanmış durumdayım. mandıra gibi dolaşıyorum (( sağol canım, evet büyüklüğü normal aslında, doktor öyle dedi. oda şaşırdı, heralde stresten oldu canım. (

canım hoşgeldin geçmiş olsun sizede

evet ılık içince daha çok içiliyor zaten 15 dk bir tuvaletteyimmm gitsin mikroplarrrr

burcuma noldu yaaa kaçırdım bennn geçmişe gideyim bakaklımm

iyiyim kuzum

Ahhh canım bel ağrısı çok zordur çokk geçmiş olsun...

Burcuxx Canım arkadaşım şekerini takma sen kafana düzelir herşey, biliyorsun stres şekeri yükseltir..

burucm hoşgeldin sakin ol bebem iyi çıkar inşAllahh

haklısın canım sağol. sende güzel haberlerle gel inşallah. doya doya bak kızına :)))

canım sende güzel haberlerle gel inşallah. rahat ol bişi çıkmaz, benimkinin sebebi malum :)

geçmiş olsun canım (

tamam canım yaptırayım inşşş

evet haftaya senin şekerin düşük çıkacak gerçi kafaya takmaya devam ettiğin sürece terside olabilir bu yüzden sakin ol tamam mı şekerimmm
biliyorum sebebi sana dedim zaten ama sen ne yaptın dudağını uçuklatacak kadar kafaya taktınnnkaynanacığıma söylerim geçmiş olsun dileklerini

aysun gecmıs olsun kuzum sen dınlen bugun ıs felan yapma sakın

dun ayrıntılıya grdım ya sağlıgı felan super masallah tosalagıma 680 gram 24+1 gunluk
ama gel gör kı hıc fotograf vermedı kapının önunde bekleyen 3 kısı ve benı hayal kırıklıgına ugrattı sıpam bu sefer cok umıtlıydım cunku gecen ay arkadasımın bebegı 8 poz vermıstı
benımkı rahmıme gömmus kafayı doktor dıokı beynını görebılıyorum :))
babası oğlumuza küs dunden beri:)))

hastaneyı arıcam halkla ılıskılerle göruscem ya okdr para verdık bı göruntu alamıcakmıyız

bu arada 1 kg almısım bu ıyı bısı olsa gerek

kuzular yazdığımız dilekçeler için dün arcak arkadaşımıza geri dönüş oldu TBMM'ne gönderin dediler.. muhtemelen artık yasalaşacak ve TBMM'de bekliyor ya o yüzden böyle bir şey yapmamız gerekiyor. yoksa BİMER gereken kuruma kendisi iletiyordu. dilekçeleri göndereceğimiz yeri dün yasemin buldu kayıt olaup ardından aynı yazıları oraya göndermemiz gerekiyor. diyoru ki bizlere de geri dönüş olsun öyle mi gönderelim yoksa hep birlikte bugün orayada mı gönderelim? fikirlerinizi bekliyorum

bence dönusu beklemeyelım dırek tbmmye basvuruyomus gıbı yenıden gönderelım ben bımere yollamadım gecen hafta cok ugrayamadım ya ama tbmm ye bende göndereyım

ahh şu sıpalar geçen ayda bizimki yaptı bunu doktorumuz 15 dakka uğraştı göstermedi kendini... eşim diyor ki sıpa iyi olduğunu biliyorduk sırf seni görmek için 200 tl verdim suratsız diyor bakalım bu ay ki muayenede gösterecek mi paşam.. hastaneyide ara bencede bir kaç kez hak versinler kuzum

Günaydın kızlar ve bebişler..Uykusuzum uykusuzum uykusuzum geceleri uyuyamıyorum artı sıcak sürekli dönme isteği sürekli bir uyanıklık hali ne yapcam ben ya : (( sizlerde de var mı ?aynı durum kuzuşlar

Günaydın canım aynen uyuyamıyorum..uyusamda saçım başım ter içinde uyanıyorum sabaha karşı

kuzucuklar günaydın herkeseeee nasılsınız bakimmmmmm....biz sıcaklarla uykusuzlukla boğuşuyoruz yawss işyerinde fazla kalamadığımdan erken kaçıyorum eve çok kalamıyorum topikte

canımm ben yokken konuşulmuş dilekçe işi... içeriğini kısa bir özet geşsen bebişim

oy oy merwecik ve yaraamaz oğlu gelmişşş

ay 680 gramını yesinler onunnnnn

poz vermedi demekki pipiloşş onun pipisini ısı annesi

demek babası küss

oy maşallahh merveemm yemek topiğine gell bana beslenme şeklini anlatttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…