canımm hoşgeldin nerelerdesin sen yaaa
nasılsın kuzucum
saol canım evet hareket ettikçe şiddetli ağrı saplanıyor belime dün gece yatamadım zaten
sağol canım işte bende ondan tırsıyorum ya yüksek çıkarsa diye benim annem şeker hastası:26:günaydın sanada:
çok geçmiş olsun .
bu arada yok sen testini yaptır
benide doktorum butestle ilgili özellikle uyardı
şuanda yediğin hiç bişeye karışmıyorum ama bu test yüksek çıkarsa ozaman konuşucaz neler yiye bileceğini dedi benim içinde haftaya büyük gün..
evet hastane yolları taştan kim çıkardı bilmem beni baştannngünaydın canım.. yine hastane yolları gözüktü sana kolay gelsin.. kuzum bu arada eşin naptı?
geçmiş olsun canım soğuk seyleri çok mu kaçırdın sıcaklardan bunalınca:26:günaydın kızlarrr
bogazlarım şişmiş sağ taraf kulagım falan hiisetmiyorum cok kötüyüm
sahurda bende sıcak süt içtim sevmedıgım halde yumasattı bıraz ama bakalım ter ter sonunda olacagı buydu
sizler ıyısınızdır ıns
sağol canım işte bende ondan tırsıyorum ya yüksek çıkarsa diye benim annem şeker hastası:26:
evet hastane yolları taştan kim çıkardı bilmem beni baştannn
eşim bekliyor canım ramazan sonuna kadarda bekliyecek galiba orucumu rahat tutayım diyor kaç senedir düzgün tutamamıştı bu huzuru özledi sanırım
geçmiş olsun canım soğuk seyleri çok mu kaçırdın sıcaklardan bunalınca:26:
aminnn şekerim aminnn hemde kocaman bir aminnnnevet ya iyi olur keyiflice orucunu tutsun.. rabbim hepimizi sıkıntılarından kurtarsın hayırlı kapılar açsın inşallah...
Buradaydım arada okudum ama yazamadım işlerden dolayı, iyiyiz tatlım bugün kızımı göreceğim saat 14:00 randevu var..
Dikkat et tatlım bak sırt üstü yatmamaya çalış bele en iyi yatma şekli cenin şekli unutma umarım geçer ahhh ben bilirim acısını
hoşgeldin canım, günaydın :)
tatlım hükümetin tbmmye gönderdiği kürtaj yasası içerisinde çalışan anneleri ilgilendiren konular var ve yeni yasama döneminde onaylanacak eylül gibi bizlere de yetişsin diyerek bimere dilekçe yazdık yolladık onlarda tbmmye gönderin diye cevap verdi bugünde onu halledelim.. toplu hareket edersek sesimiz duyuylur dedik...
günaydın canım.. yine hastane yolları gözüktü sana kolay gelsin.. kuzum bu arada eşin naptı?
günaydın kızlarrr
sahurda bende sıcak süt içtim sevmedıgım halde yumasattı bıraz ama bakalım ter ter sonunda olacagı buydu
sizler ıyısınızdır ıns
sağol canım işte bende ondan tırsıyorum ya yüksek çıkarsa diye benim annem şeker hastası:26:
evet hastane yolları taştan kim çıkardı bilmem beni baştannn
eşim bekliyor canım ramazan sonuna kadarda bekliyecek galiba orucumu rahat tutayım diyor kaç senedir düzgün tutamamıştı bu huzuru özledi sanırım
aminnn şekerim aminnn hemde kocaman bir aminnnn
aynen öyle canım aç değiliz açıkta değiliz rabbim deldiği boğazı aç bırakmaz der annem zatenbirde kızım geliyor bakalım sansıyla bize ne getirecek
canım günaydın, seni görmek ne güzel. özledik tabiki hemşerim. hadi ne zaman çarşıya çıkcaz haber bekliyorum
iyiyim canım. işte azcık sıkıntı yaptım, neyse bugün iyiyim. sağol canım. senin uçuğun nasıl ?
canım sağol, kafaya takmak çok zararlı bişi gerçekten, gelde anlat. ağlamıcam dedim çok sıktım kendimi dudaktan pörtledi bu defa((
günaydın kız özledik seni. kaynana geçmiş olsun, özellikle ilet lütfen
hee saçmalıyorum işte, herşey üst üste geldi. haftaya düşük çıkar inşallah. canım mutlaka yaptır. hiçte streslenme, bak bi durumunu gör, diğer türlü daha kötü. benim yaptığım yanlışa düşme canım. biliyorsun neden böyle olduğunu. durduk yerde çıkmazdı eminim.
evet süt ürünlerine dadanmış durumdayım. mandıra gibi dolaşıyorum(( sağol canım, evet büyüklüğü normal aslında, doktor öyle dedi. oda şaşırdı, heralde stresten oldu canım. (
iyiyim kuzum
haklısın canım sağol. sende güzel haberlerle gel inşallah. doya doya bak kızına :)))
canım sende güzel haberlerle gel inşallah. rahat ol bişi çıkmaz, benimkinin sebebi malum :)
geçmiş olsun canım(
Günaydınnnnn kızlar beni özlemedinizmi bakıyım :))
Nasılsınız umarım herkes iyidir son sayfada moonusun hasta olduğunu gördüm çokk geçmiş olsun canım.
günasydın canım hoşgeldin nasılsın?
öyle bişey olsa onu söylerler tatlım takılma....
günaydın canım takma kafana ..
biraz dikkat yeter benim ablamdada vardı oda dikkat etti ve maşşallah çokta sağlıklı bi kızı oldu..
bu arada kızlar ne dilekçesi bu ben biraz fıransız kaldım malumheheh::):)
herkeslere merhabalarrrrrrrnasılsınız bakımmm dün selam verdiydim ama rüzgar götürmüş selamımı
beysalcım inş bugun netleşirsin senin sıpan son anda sana gene gol attı gene merakda bıraktı seni
moonsun geçmiş olsun canım bol bol su iç ama normal su iç dolapdan içme o zaman çok su içme imkanın olur deneyim konusuyor
burcum ben sana dün ne dedimtakma kafana demedim mi olmuyor ama böyle sen şimdi böyle stres ettin ya ben diyorum ki kendime yüklemeyi yaptırmasam mı acaba:18:kaynanacığım ameliyat olacak bugun birazdan çıkacağız hastanelerimiz sırt sırta bugun yaptırırım dediydim yüklemeyi ama şimdi sen böyle yapınca tırstım ben:26:
hayatbanagül,lavinyam nasılsınızbaşka hangi hamiş var görmedim isim söylemyi unuttum sanmayın ben hepinizi seviyorummmm
yaa canım cidden zor biraz yani alıştın ya ama olsun bak sağlıklı olsun kızçede olur erkek sığasıda olur :) allah ne verdiyse
şimdi doktor kesin kız yada kesin erkek desede inanmakta zorlanacağın kesin, bir sonraki gittiğinde yine soracaksınn muhtemelen :)
içindekini dışa vurmuş uçuk ondan rahatlamışsın belki, protein ağırlı besleneceksin kuzum zaten çok çok yükseklerde değil bir iki dikkatle olay bitecekk, takıp kendini daha zayıflatırsın beslen, bebişin az öndeyse sorun yok, bir kaç hafta önde olanlar sorun şeker büyütüyor bebişi ama senin normal büyüklüğütakma taam mı
canım hoşgeldin geçmiş olsun sizede
evet ılık içince daha çok içiliyor zaten 15 dk bir tuvaletteyimmm gitsin mikroplarrrr
burcuma noldu yaaa kaçırdım bennn geçmişe gideyim bakaklımm
Ahhh canım bel ağrısı çok zordur çokk geçmiş olsun...
Burcuxx Canım arkadaşım şekerini takma sen kafana düzelir herşey, biliyorsun stres şekeri yükseltir..
burucm hoşgeldin sakin ol bebem iyi çıkar inşAllahh
1 saate çıkarız galiba eşim yatıyor uyandırmaya kıyamadımsahura kadar oturuyor kayınpeder hastaneden bahçeye geçeriz dedi orasıda çok sıcak oluyor oruç ağıza yanacak garibim
hoşbuldum canımsağolasın
evettt ölsün mikroplar ölsünnn
günaydın kızlarrr
sizler ıyısınızdır ıns
tamam canım yaptırayım inşşşanladım canım sağol bilgilendirdiğin için..
çok geçmiş olsun bu sıcaklardan herşey kesinlikle..
canım inşallah çıkmaz ama sen yinede yaptırmalısın
ona göre önlem alacaksın çünkü şeker bebeğin ciyerleri için çok önemliymiş benim doktorum öylededi..
evet haftaya senin şekerin düşük çıkacak gerçi kafaya takmaya devam ettiğin sürece terside olabilir bu yüzden sakin ol tamam mı şekerimmmgünaydın kız özledik seni. kaynana geçmiş olsun, özellikle ilet lütfen
hee saçmalıyorum işte, herşey üst üste geldi. haftaya düşük çıkar inşallah. canım mutlaka yaptır. hiçte streslenme, bak bi durumunu gör, diğer türlü daha kötü. benim yaptığım yanlışa düşme canım. biliyorsun neden böyle olduğunu. durduk yerde çıkmazdı eminim.
kuzular yazdığımız dilekçeler için dün arcak arkadaşımıza geri dönüş oldu TBMM'ne gönderin dediler.. muhtemelen artık yasalaşacak ve TBMM'de bekliyor ya o yüzden böyle bir şey yapmamız gerekiyor. yoksa BİMER gereken kuruma kendisi iletiyordu. dilekçeleri göndereceğimiz yeri dün yasemin buldu kayıt olaup ardından aynı yazıları oraya göndermemiz gerekiyor. diyoru ki bizlere de geri dönüş olsun öyle mi gönderelim yoksa hep birlikte bugün orayada mı gönderelim? fikirlerinizi bekliyorum
aysun gecmıs olsun kuzum sen dınlen bugun ıs felan yapma sakın
dun ayrıntılıya grdım ya sağlıgı felan super masallah tosalagıma 680 gram 24+1 gunluk
ama gel gör kı hıc fotograf vermedı kapının önunde bekleyen 3 kısı ve benı hayal kırıklıgına ugrattı sıpam bu sefer cok umıtlıydım cunku gecen ay arkadasımın bebegı 8 poz vermıstı
benımkı rahmıme gömmus kafayı doktor dıokı beynını görebılıyorum :))
babası oğlumuza küs dunden beri:)))
hastaneyı arıcam halkla ılıskılerle göruscem ya okdr para verdık bı göruntu alamıcakmıyız
bu arada 1 kg almısım bu ıyı bısı olsa gerek
Günaydın kızlar ve bebişler..Uykusuzum uykusuzum uykusuzum geceleri uyuyamıyorum artı sıcak sürekli dönme isteği sürekli bir uyanıklık hali ne yapcam ben ya : (( sizlerde de var mı ?aynı durum kuzuşlar
kuzular yazdığımız dilekçeler için dün arcak arkadaşımıza geri dönüş oldu TBMM'ne gönderin dediler.. muhtemelen artık yasalaşacak ve TBMM'de bekliyor ya o yüzden böyle bir şey yapmamız gerekiyor. yoksa BİMER gereken kuruma kendisi iletiyordu. dilekçeleri göndereceğimiz yeri dün yasemin buldu kayıt olaup ardından aynı yazıları oraya göndermemiz gerekiyor. diyoru ki bizlere de geri dönüş olsun öyle mi gönderelim yoksa hep birlikte bugün orayada mı gönderelim? fikirlerinizi bekliyorum
selam kızlar nasılsınızzzz
ben evdeyim belim tuttu yineetel açtım arkadaşa gelemicem dedim yeni müdür ne derse artık bilemem napimm canımdan önemli değil
aysun gecmıs olsun kuzum sen dınlen bugun ıs felan yapma sakın
dun ayrıntılıya grdım ya sağlıgı felan super masallah tosalagıma 680 gram 24+1 gunluk
ama gel gör kı hıc fotograf vermedı kapının önunde bekleyen 3 kısı ve benı hayal kırıklıgına ugrattı sıpam bu sefer cok umıtlıydım cunku gecen ay arkadasımın bebegı 8 poz vermıstı
benımkı rahmıme gömmus kafayı doktor dıokı beynını görebılıyorum :))
babası oğlumuza küs dunden beri:)))
hastaneyı arıcam halkla ılıskılerle göruscem ya okdr para verdık bı göruntu alamıcakmıyız
bu arada 1 kg almısım bu ıyı bısı olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?