selam kızlar nasılsınızzzz
ben evdeyim belim tuttu yineetel açtım arkadaşa gelemicem dedim yeni müdür ne derse artık bilemem napimm canımdan önemli değil
Canımın içi geçmiş olsun çok; dinlen bol bol beline dikkat etmen lazım, doğumda ve sonrasında çektirir yoksa
stres yaptım tatlım şu detaylıyı sağ salim atlatsak çok iyi olacak buradaki arkadaşlar diyorki yoksa senin ikizde bu doktorlarmı görmüyor diyor :) biri kız biri erkek falan oy başıma ağrılar girdi sağlığıyla ilgili sıkıntı yoktur iyidir inşallah kuzucum
Yok kuzumm ikiz olsa görmez mi doktorlar
Günaydın güzel anneler,
şu şeker işini fazla kafaya taktım, dün dudağımda kocaman bir uçuk çıktı, onu görünce ben ne yapıyorum dedim. biraz sakinleştim.
canım hayırlı haberlerle gel inşallah. bizi haberdar et meraklıyız biliyorsun :)))
Tatlım benimm stres yapma bu kadar kendine, şekerin yoksa bile duygu değişikliklerinde yükseliverir hemen. Hem sen ne hissedersen prensesin de hissediyor duygularını
Canım bende de reflü var ve mecburen şurup kullanıyorum bir aydır. Artık pek etki etmeyeye başladı şurup da ne yapıcam bilmiyorumiş dolayısıyla pek giremiyodum canım ama şimdi inşallah bi sıkıntı çıkmaz..
bende sizleri özledim
bu arada inşalah geçer evet ben de sık idrara çıkıyorum ama çokta fazla su içiyorum ona bağlıyodum pek yanmamda yok aslında ama bana haftaya şeker ve kan sayımı yapılacak muhtemelen ozaman idrar tahlilide isteyecek doktorum..
dikkat et kendine
benimde reflüm ilerledi sanıyorum zaten hafiften vardı
şimdi iyice coştu..
herkeslere merhabalarrrrrrrnasılsınız bakımmm dün selam verdiydim ama rüzgar götürmüş selamımı
beysalcım inş bugun netleşirsin senin sıpan son anda sana gene gol attı gene merakda bıraktı seni
moonsun geçmiş olsun canım bol bol su iç ama normal su iç dolapdan içme o zaman çok su içme imkanın olur deneyim konusuyor
burcum ben sana dün ne dedimtakma kafana demedim mi olmuyor ama böyle sen şimdi böyle stres ettin ya ben diyorum ki kendime yüklemeyi yaptırmasam mı acaba:18:kaynanacığım ameliyat olacak bugun birazdan çıkacağız hastanelerimiz sırt sırta bugun yaptırırım dediydim yüklemeyi ama şimdi sen böyle yapınca tırstım ben:26:
hayatbanagül,lavinyam nasılsınızbaşka hangi hamiş var görmedim isim söylemyi unuttum sanmayın ben hepinizi seviyorummmm
Tatlımmm günaydınn
hoşgeldin canım, günaydın :)
tatlım hükümetin tbmmye gönderdiği kürtaj yasası içerisinde çalışan anneleri ilgilendiren konular var ve yeni yasama döneminde onaylanacak eylül gibi bizlere de yetişsin diyerek bimere dilekçe yazdık yolladık onlarda tbmmye gönderin diye cevap verdi bugünde onu halledelim.. toplu hareket edersek sesimiz duyuylur dedik...
günaydın canım.. yine hastane yolları gözüktü sana kolay gelsin.. kuzum bu arada eşin naptı?
Tatlım bana bimerden cevap gelmemiş daha. Sağlık bakanlığına yollanmış gözüküyor ama, TBMM ye nasıl gönderilecek ki???
günaydın kızlarrr
bogazlarım şişmiş sağ taraf kulagım falan hiisetmiyorum cok kötüyüm
sahurda bende sıcak süt içtim sevmedıgım halde yumasattı bıraz ama bakalım ter ter sonunda olacagı buydu
sizler ıyısınızdır ıns
Canımmm çok geçmiş olsunn. Ihlamura bal katıp içmeyi dene daha da iyi gelir, bir an önce iyileşirsin inşallah..