2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam kızlar nasılsınızzzz

ben evdeyim belim tuttu yinee tel açtım arkadaşa gelemicem dedim yeni müdür ne derse artık bilemem napimm canımdan önemli değil

Canımın içi geçmiş olsun çok; dinlen bol bol beline dikkat etmen lazım, doğumda ve sonrasında çektirir yoksa

Yok kuzumm ikiz olsa görmez mi doktorlar Ama içini ferah tut komacan oldu bebişlerimiz, ayrıntılıda kesin çıkar bıdış mı pipiş mi olduğu

Tatlım benimm stres yapma bu kadar kendine, şekerin yoksa bile duygu değişikliklerinde yükseliverir hemen. Hem sen ne hissedersen prensesin de hissediyor duygularını Benim babamda şeker var, risk grubundasın dedi doktor ama pek takmamaya çalışıyorum. Haftaya yaptırıcam bakalım ben de test, inşallah hiçbirimizde sorun çıkmaz...

Canım bende de reflü var ve mecburen şurup kullanıyorum bir aydır. Artık pek etki etmeyeye başladı şurup da ne yapıcam bilmiyorum

Tatlımmm günaydınn Yine sana kaldı hamile halinle kaygananla ilgilenmek değil mi? Eltilerin de geliyor mu hastaneye çok merak ettim valla

Tatlım bana bimerden cevap gelmemiş daha. Sağlık bakanlığına yollanmış gözüküyor ama, TBMM ye nasıl gönderilecek ki???

Canımmm çok geçmiş olsunn. Ihlamura bal katıp içmeyi dene daha da iyi gelir, bir an önce iyileşirsin inşallah..

ohh masallah kuzuna saglıklı olsun resım vermesın bosver annesı ama ınsan heves edıyor dedıgın gıbı 1 kılo almanda süper canım

canım bence hıc vakıt kaybetmeden bugun gonderelım sonucta er gec hepımıze yollarlar aynı seyı
ayy ama cok sevındım tbmmde beklemesı guzel bısey o halde hızlı cıkacak ıns ay nolur bıze yetıssın yaa

Son düzenleme:

günaydın canım.. tatlım çalışan hamilelere verilen izin 6 aya çıkarılıyor ücretli olarak, süt saatin 2 saat günlük, çalışan annelere kreş yardımı vs, bebeğine bakarken evden çalışma imkanı sunuyor. bundan biz de faydalanabilirsek faydalanalım diye hepimiz birlik olduk yazdık .. kısacası bu.. herkes hem fikir olduğunda yazdığım dilkeçyi tekrar yayınlayacağım herkes kendie göre değiştiriyor ama sen de öyle yapar gönderirsin seni kapsıyorsa tatlım...

inşallah çıkmaz canım içini ferah tutsen..

bu arada kızlar bizim prensesimiz sağolsun herseferinde görünttü veriyo yüzünü nbile döndü doktor amcasına dudaklarında bi yarıklık olmadığını söyledi bize..
fakat bizimkide çok haraketliymiş oyüzden ölçüm yaparken çok zorluyo doktor amcamızı yarımsaaten fazla uraşıyoruz ölçüm ala bilmek için ve sürekli doktorumuz bize özelliklede bana sen yandın çok haraketli bu prenses diyo
en sonunda eşim dayanamadı dediki doktor bey hep çok haraketli diyosunuzda bu kötü bişeymi iyimidedi
doktor güldü tabiki iyi ama anne için hiç iyi değil dedi .:):)
aman o iyi olsunda ben herşeye rağzıyım..

sakinim canım, uçuğuma baktıkça rahatlıyorum :))) o benim eserim

yaptıracağına çok sevindim, doğrusu bu canım. kız kaynanan çıkıtığında sen bakmayacan inşallah ona :)))

evet benimkide kocaman, alt dudağımın yarısı kadar. bende konuşmakta güçlük çekiyorum bide aşağı doğru sarkmak istiyor :)))) krem sürmedim ama dediğin gibi çok gergin (

maşallah canım bebişine, az kilo almışsın tebrikler. fotolar çok belirgin değil artık bari video verselerdi, söyle tabi hastaneye.

cok saol canım yanıdma yokta eve gıdınce yapayım barı ılerlemeden onune gecmem lazım

evt canm dilekçe şu hamilelik izinleri 6 aya çıkarılması için tasarı var ya kasım annelerinide kapsaması için dilekçe kuzum

günaydın kuzum hoş geldin nasılsın

günaydınn canımmm nasılsınız pıtırcığınlaaa

evet yaa napayım isterlerse çıkarabilirlerr tazminatı alır oturrurum aşağı

yaniiii, bu arada şu mikrop canım adamı hasta etmesinn döferiz :)

kızlar bilemedim yaa, beklesek mi dönüşleri göndersek mi, bekleyince unutulur mu direk göndersek mi acaba ?

canımmmm kapsamazmıı daha geçen gün eşimle bu konuyu konuşuyorduk ben görmedim haberlerde o söyledi dörtgözle bekliyorum bende doğum izninin 6 aya çıkmasını inşallahh eylüle yetişirde yürürlüğe girer:18:
aysuncumm çok geçmiş olsun canım çok zorlama belini yat dinlen bugün bigüzel

canım seninki neden sağlık bakanlığında hepimizinki çalışma bakanlığındayken??? çok ilginç ya yazalım biz bugün...

bencede canım yollayalım...

ay zor tutuyorum krem sürmememk için....

Çalışma bakanlığında mı sizinkiler? Ama bu konuyla sağlık bakanlığı öncelikli ilgilenmiyor mu??? Bence de yazalım tatlım bugün, bir hafta olmuş göndereli cevabı beklemeye gerek yok herhalde...

dövvvv nolurr hatta öldürelim bu kadar olurr sürekli çişe kaçıyorumm

Geçmiş olsun canım, dinlen..

saolun canlarım iyiki varsınız pamuk şekerlerimmmm

canım aradım hastaneyı ama doktor yıne aynı ıslemlerı yapıcak dıo dedım ölçmesıne gerek yok sadece fotografına baksın dedım olmuyo malesef dıo oysakı olabılır yanı nolcak kıı herkes ısıne geldıgı gıbı ıste doğumu da orda yapacagım ıcın adama cırkınlesmek ıstemedım:)))

canım sorma babası küs oğlana cocukta dunden berı kıpır da kıpır yanı ıcerde benı affedın dıo heralde:)) kocam tam unutuyo dıom kı hadı emır özur dıle babadan dıom suratı dusuyo bı gıt ya dıo o buraya gelecek elımı öpecek dıo

canm yemekle ılgılı duzenlı yemıyorum hıc ya kocama kalsa elımde tabakla gezıyom hep evın ıcınde:)) bak hala kahvaltı yapmadım heralde stoklarım ıdare edıyo cnm benı yaa:))

tabıkı saglıklı olması yeter de artar bıle ama kocam bebısı göremedıkce bıde gecen ay arkadsn bebegını bılıyo onunkı hep net pozlar verıyo:)) doktora dıomkı bebegı bu seferde göremezsek kocam benı boşucak dıom ama nafıle emir bebek nuh dıo peygamber demıyo

Çalışma bakanlığında mı sizinkiler? Ama bu konuyla sağlık bakanlığı öncelikli ilgilenmiyor mu??? Bence de yazalım tatlım bugün, bir hafta olmuş göndereli cevabı beklemeye gerek yok herhalde...

çalışma şartları olduğu için çalışma bakanlığı bakar ama belki bir yanlışlık olmuştur o zaman yaseminim linki atsın kayıt olalaım ve dilekçelerimizi oraya yollayalım...

gelsin elini öpsün tabiiiii

gönderelim nereye göndereceksek bencede dilekçeyi..

:) yani yaparlar bir çok yerde yapıyor işlerine gelmeyince böyle oluyor. neyse sen bilirsin kuzum çirkinleşme tabi en fazla tatlı dille ısrar edebilirsin o kadar :)

merhaba melegini hala icinde tasiyan anneler :)
Benim oglum 3 aylik ve cok sukur hen hamileligim hem dogumum super gecti
Hamilelik muhabbeti cok tatlidir
Hele ki onun sadece sizin erisebileceginiz bir yerde olmasi bambaska!

Her ani doyasiya yasayin bol bol fotograf cekinin gobek capinizi olcuk bebeginize yazin ve esinizle basbasa cilginca gezin
Bebis geldikten sonra kesinlikle ozgurlugunuz elinizden alinnmiyor benim oglum gibi uyumlu olursa herseyi onunla yapmaya devam ediyorsunuz sadece daha planli daha az uykulu o kadar

Bir diger tavsiyem de kilosu su kadar boyu bu kadar diye dusunup durmayin :)
Oglum 8 aylikken acibademdeki doktorum bebek zayif olacak galiba beslenmiyor musun demisti
Halbuki etim sutum meyvem herseyim tamdi
Oglum bi geldi 3700 boyu 52cm

Her doktorun gazina gelmeyin 3abbim buyuk bir sikinti vermedikten sonra tadini cikarin pimpioriklenmeyin bol bol et yeyin dinlenin ohhh misss

Allah hepinizi benim gibi kolayca kurtarsin ve pasam giini saglikli evlat versinAminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…