esracım alt sınırda 73 yazıyordu
hoşbuldum canım evet garib benim herseyimhoşgeldin canımmmmmm. evet biraz rakam düşük gibi. ama canım doktor en iyisini bilir. göster bakalım ne dicek. düşük çıktığın sevindim. her şeyin mi garip senin anam. :))))
emekiiiiiiiiiiiiiiii hoşgeldin canım. nasıl geçti doktor kontrolün kızzzzzzzzzzz
kız şeker yüklendikten sonraki şekerim düşük çıktı benimm:26:e canım normal seviyede ozaman seninki :)
hoşbuldum canım evet garib benim herseyimben bir tuhafım itiraf ediyorummm:26:
şeker yüklendiği halde neden böyle oldu anlamadım dr gösterelim bakalım birde demek ki benim şeker yemelerim boşa değilmiş tatlı krizlerimiz varmış bir sebebi:26:
eşim camiden gelsin çıkacaz bahçemize gidecez alasmaladık demeden çıkarsam gönül koymayın bana ne olurrr
BEYSAL TAKMA KAFANA CANIM BEBİŞİN BAYA BİR EDEPLİ DEMEK Kİ
BÖBREK MESELESİNE GELİNCE DOĞUSTAN OLABİLİR BENİM BABAMINDA BİR BÖBREĞİ KÜÇÜKTÜ DOĞUŞTAN OLAN BİŞEYDİ VE DİĞERİNE GÖRE DAHA SAĞLAMDI KÜÇÜK OLAN BÖBREĞİ
kız şeker yüklendikten sonraki şekerim düşük çıktı benimm:26:
dr ağustosta izine çıkacağını söyledi pazartesi giderim herhalde canımevet canın şeker istiyorsa bu bir sebep olabilir. Yok canım haber verdin ya yeter. çık sen istediğin zaman. Ne zaman doktora göstereceksin?
onu bilmiyorum canım ama 145 geçerse şekerden şüpheleniyorlar doktorlarcanım ben şeker yüklemesinden sonraki normal aralığı sordum sana :) neyse...
Ben de cumartesi baktırıcam bakalım ne dicek doktor
ben geldimmmhemen çıkacağım ama dr görmeden tahlil sonucumu sizlere söyleyim fikir alayım dedim
açlık şekerim 98
60 dk sonra ki tahlilim ise 92
çıkmış bir tuhaflık yok değil mi o kadar şeker içtikten sonra şekerim neden yükselmedi ki benim:44:
slm guzel anneler nasılsınız bugun cok sıcak rabbım dısarda calısanlara oruc tutanlara sabır versın valla cok kotu sıcak var kzlar bugun bızım evlıklık yıldonumumuz esım aksama yemege cıkarıcak bende aksamustu gıyınıp suslenıcem sıze bısey sorucam ayaklarım braz sıstı sadece converslarımı rahat gıyebılıyrm cok guzel bı hamıle elbısem var onun altına guzel duruyr ama gıdıcegımız yere uyarmı bılmıyrm nereye gıdıcegımızıde bılmıyrm cunku acaba sıkıyor demeyıpte babetlerıı gysemmı bana bı fıkır verın yaa
evet canım haklısın. izmirde yaşamanın en büyük avantajı bu. her hafta sonu tatil yapma imkanı oluyor. favorim çeşme tabiki.
nice mutlu yıllara canım, Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın. bence rahat ettiğini giy ki gecenin tadını çıkarabilesin. babetlerin sıkar canım ya, belki sonrasında yürüyüş yaparsınız, eziyet olmasın sana.
Canım mutlu yıllar... Güzel bir akşam geçirin inşallah
Ben spor ayakkabı giydiğimde daha rahat ediyorum.. Babetler sıkıyor bir süre sonra poğaça gibi oluyor ayaklarım
32 cm 800 gr olmuş bu arada bebeğim dudakları köfte dudak derler ya tombul tombuldu :) eşşek cumartesi erkek diyen doktora randevum var bakalım kız dediler diyecem göstersin görelim erkekmi değilmi madem kesin konuşuyor
ya kızlar şu böbrek olayı kafama takıldı yaşayan varmı etrafınızda sorun olurmu
selam kızlar..
50 mg şekerimizi yükledik bugün 146 çıktı haftaya 100 mg yapılacak...
dr . muayenemizi de olduk .bebeğim 807 gram olmuş teyzeleri haftasına göre yine önden gidiyo..
çıkışta eminönüne gittik bebek şekeri biblomuzu,tülümüzü,tüyümüzü,lavantamızı,magnetimizi aldık..hatta bi tane yaptım dayanamadım hemen...
bebeğime 1 tane peluş battaniye aldım..2 tane çıtçıtlı badi 1 tanede alt aldım....
benden bu kadar sizden ne haber?
32 cm 800 gr olmuş bu arada bebeğim dudakları köfte dudak derler ya tombul tombuldu :) eşşek cumartesi erkek diyen doktora randevum var bakalım kız dediler diyecem göstersin görelim erkekmi değilmi madem kesin konuşuyor
ya kızlar şu böbrek olayı kafama takıldı yaşayan varmı etrafınızda sorun olurmu
ben geldimmmhemen çıkacağım ama dr görmeden tahlil sonucumu sizlere söyleyim fikir alayım dedim
açlık şekerim 98
60 dk sonra ki tahlilim ise 92
çıkmış bir tuhaflık yok değil mi o kadar şeker içtikten sonra şekerim neden yükselmedi ki benim:44:
dr ağustosta izine çıkacağını söyledi pazartesi giderim herhalde canım
şimdi abime sordum annem şeker hastası ya abimde ilgilenir dr işleriyle abi böyle böyle dedim sıkıntı yok son derece normal dedi
seker içtikten sonra yüksek olması şeker hastalığına delalet dedi
onu bilmiyorum canım ama 145 geçerse şekerden şüpheleniyorlar doktorlar
inşşş senden iyi haberler alırız bu sefer canım
beysalcım cnm benım bebeğının sağlıklı olmasına cok sevındım böbrekkle ilgılı ragatsızlınıda kafana takma derım tatlım bunla ılgılı bı topik bıle okumuştum gebelıkte yaşanabılen bı olay hatta bırı yazmıştı bebgı kafasını yerını dgıştırınce sorun bıtmış falan dıe
senın ufaklıga gelınce kızmı erkekmı tum umudumuzu baglamışken detaylıya kut oda bı soru ışaretı bıraktı eee be dr cum deseydın senın dediğini bizde bılıyoruz ya kız ya erkek bence derımkı sana gıt bıde benım dr uma şimdiye kadar hıc yanılmadım dedı cevremdede giden pek çok arkadaşım var bırıne bıle farklı tahmınde bulunmadı yavrucugunda maşalla olmuş 800 gr
bakalım cumartesi ali beye tekrar gidicem orada belki netleşir canım sıkıldı ya herkes pat diye söylerken bana aa zor belli olmaz hemen diyorlar neredeyse 7 aylık oalcam hala daha erken diyorlar
bakalım cumartesi ali beye tekrar gidicem orada belki netleşir canım sıkıldı ya herkes pat diye söylerken bana aa zor belli olmaz hemen diyorlar neredeyse 7 aylık oalcam hala daha erken diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?