2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hoşbuldum canım evet garib benim herseyim ben bir tuhafım itiraf ediyorummm:26:
şeker yüklendiği halde neden böyle oldu anlamadım dr gösterelim bakalım birde demek ki benim şeker yemelerim boşa değilmiş tatlı krizlerimiz varmış bir sebebi:26:
eşim camiden gelsin çıkacaz bahçemize gidecez alasmaladık demeden çıkarsam gönül koymayın bana ne olurrr
BEYSAL TAKMA KAFANA CANIM BEBİŞİN BAYA BİR EDEPLİ DEMEK Kİ
BÖBREK MESELESİNE GELİNCE DOĞUSTAN OLABİLİR BENİM BABAMINDA BİR BÖBREĞİ KÜÇÜKTÜ DOĞUŞTAN OLAN BİŞEYDİ VE DİĞERİNE GÖRE DAHA SAĞLAMDI KÜÇÜK OLAN BÖBREĞİ

evet canın şeker istiyorsa bu bir sebep olabilir. yok canım haber verdin ya yeter. çık sen istediğin zaman. ne zaman doktora göstereceksin?

beysalcım cnm benım bebeğının sağlıklı olmasına cok sevındım böbrekkle ilgılı ragatsızlınıda kafana takma derım tatlım bunla ılgılı bı topik bıle okumuştum gebelıkte yaşanabılen bı olay hatta bırı yazmıştı bebgı kafasını yerını dgıştırınce sorun bıtmış falan dıe
senın ufaklıga gelınce kızmı erkekmı tum umudumuzu baglamışken detaylıya kut oda bı soru ışaretı bıraktı eee be dr cum deseydın senın dediğini bizde bılıyoruz ya kız ya erkek bence derımkı sana gıt bıde benım dr uma şimdiye kadar hıc yanılmadım dedı cevremdede giden pek çok arkadaşım var bırıne bıle farklı tahmınde bulunmadı yavrucugunda maşalla olmuş 800 gr

cicişler ben çıkıyorum sizleri seviyoruz Allaha emanet olalım Rabbim evlatlarımızı bize bagıslasın sağlık iman hayırla gelsinlerr hoşçakalın

evet canın şeker istiyorsa bu bir sebep olabilir. Yok canım haber verdin ya yeter. çık sen istediğin zaman. Ne zaman doktora göstereceksin?
dr ağustosta izine çıkacağını söyledi pazartesi giderim herhalde canım
şimdi abime sordum annem şeker hastası ya abimde ilgilenir dr işleriyle abi böyle böyle dedim sıkıntı yok son derece normal dedi
seker içtikten sonra yüksek olması şeker hastalığına delalet dedi

canım ben şeker yüklemesinden sonraki normal aralığı sordum sana :) neyse...

Ben de cumartesi baktırıcam bakalım ne dicek doktor
onu bilmiyorum canım ama 145 geçerse şekerden şüpheleniyorlar doktorlar
inşşş senden iyi haberler alırız bu sefer canım

cnm benım bende anlamadım asında bı garıplık var gıbı geldı azda olsa yukselmessı gerkmıyomukı ay bılemedım şimdi cm bende yarın yaptırcam gece 12 den sonra bışey yemıcem dımı bıde su da mı ıcmıcem yoksa su serbestmı

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllaraa...
ben convers diorum kesinlikle cünkü bende ayagımdan spor ayakkabılarımı cıkarmıorum

Çeşme di mi offf offfffff

Canım mutlu yıllar... Güzel bir akşam geçirin inşallah
Ben spor ayakkabı giydiğimde daha rahat ediyorum.. Babetler sıkıyor bir süre sonra poğaça gibi oluyor ayaklarım

aynen

bebişine kocaman maşallah canım
cinsiyeti kafana takma o kadar benimde ilk erkek demişti doktorum mesela sonra kız dedi
hayırlısıyla sağlıklı olsun da
böbrek olayında inşallah bi sorun olmaz canım..

maşallah size o zaman
hani resimler haniii ?

Son düzenleme:

aaaaaaaaaaa sinir olmuş kuzum benim ya... bebeğin sağlıklıysa bu önemli baksın bakalım cumartesi doktorun ne diyecek inşallah gösteriri sıpa ya saklamış ha...
böbrek ihmale gelmez git kuzum doktora kafanıda kurcalamasın..

hoşgeldin canım benim doktor bir yorum yapmadı mı? biz yorum yapmayalım kuzum anlamyız...

evet canım endişelenecek bişi yok gibi geldi bana. bakalım p.tesi ne dicek doktor. biz esrayla sana verelim biraz şekerimizi

bakalım cumartesi ali beye tekrar gidicem orada belki netleşir canım sıkıldı ya herkes pat diye söylerken bana aa zor belli olmaz hemen diyorlar neredeyse 7 aylık oalcam hala daha erken diyorlar

Kızlar biz doktordan geldik 1 hafta geriden geliyormuş kızım, ve ben geçen ayla beraber sadece1,500 kilo almışım.Protein yiyecekmişim bol bol.Yarın şeker yüklemesi yapılacak ve kan testi demir eksikliğim artmış olabilirmiş.
Sizce düzelir dimi...

bakalım cumartesi ali beye tekrar gidicem orada belki netleşir canım sıkıldı ya herkes pat diye söylerken bana aa zor belli olmaz hemen diyorlar neredeyse 7 aylık oalcam hala daha erken diyorlar

olurmu tatlım ya eger bebegın ters degılse pozızyonda sorun yoksa görıulmeme sansı yok benım kızım ters tı 7 aya kadar bekledık ama dr um hıc yorum yapmadı netleşmeden kafa karıştırmak ıstemem dedı ama senın pozısyonda sıkıntı yok cnm alıde ıkna edemezse benım dr umada gıt derım ee cnm ayrıntılı nasıl gectı ben bişey anlamamıştım
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...-4GwDA&usg=AFQjCNHA0VDQ0q731GC1P2DDl7DHxOjmMA

CANIM BUNADA BAK DEERIM

Son düzenleme:

erken degil yaa erken olur mu
bizimki 3. ayda söledi de yanlış tahmin oldu
bu zamana kadar belli olmaması tuhaf ama bazı bebekler saklıyormuş cok var öle
sağlıklı olsunda boşver kız erkek hepsi aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…