2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

beslenirsen 1 hafta çok mühim değil akapatır arayı kuzum... demir eksikliği bir çoğumuzda var benimde hapımı 2 katına çıkardı... endişe etme..

beslenirsen 1 hafta çok mühim değil akapatır arayı kuzum... demir eksikliği bir çoğumuzda var benimde hapımı 2 katına çıkardı... endişe etme..

Kapanır dimi çıkarsın iki katına içerim ben ilacı normale dönsün yeter bana..korkma dedi doktor ama ben ilk çıktığımda normaldim şimdi niyese moralim bozuldu..

okudum canım bakalım azda olsa yanma hissettiğinde hemen git dedi doktor ürolojiye
ayrıntılı dediğin gibi pek bişi anlamadım sadece ayakları ve elleride kafasının yanındaydı top gibiydi güldürdü biizi
erken degil yaa erken olur mu
bizimki 3. ayda söledi de yanlış tahmin oldu
bu zamana kadar belli olmaması tuhaf ama bazı bebekler saklıyormuş cok var öle
sağlıklı olsunda boşver kız erkek hepsi aynı
tabiki hepsi aynı sağlıklı olması yeter ama belirsizlik kızdırıyor beni

canım benim hoşgeldin, çok sık görülen bir durummuş bu. yediklerinle telafi edebilirmişsin. protein içeren gıdalar tüketirsin bol bol. düzelir merak etme.

çok az kilo almışsın. ama bu aşılacak bir durum. kilo almaktan zevkli ne olabilir ki

yarın güzel sonuçlarla gelirsin inşallah. demir eksikliğine de şaşmamak lazım canım. önceden de varmış ya bu durum. ee hamilelikle doğal olarak demir ihtiyacı artıyor. moralini iyi tut canım. bir uçuğa sahip olmanı istemem :)))

cnm hanı bende dıyorum kız erkek faretmez falan dıede gercekten ınsan bılmek ıstıyo he deseler göstermıyo tamam ama bırı kız bırı erkek hele bırının ıkısıde olabılır demesı cok cansıkıcı belırsızlık kötu alı bey hangı hastanede

Kapanır dimi çıkarsın iki katına içerim ben ilacı normale dönsün yeter bana..korkma dedi doktor ama ben ilk çıktığımda normaldim şimdi niyese moralim bozuldu..

benim bebiş 1 hafta öndeydi dedem vefat etti 4 gün keyfim yoktu bişey yiyip içemedim... kilo almamıştım bebekte 5 gün gerilemişti
15 gün sonra bir daha gittim ben 2 kilo almıştım bebekte yine öne geçmişti yemekle alakalı korkma...

kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlar hepinize...

cnm hanı bende dıyorum kız erkek faretmez falan dıede gercekten ınsan bılmek ıstıyo he deseler göstermıyo tamam ama bırı kız bırı erkek hele bırının ıkısıde olabılır demesı cok cansıkıcı belırsızlık kötu alı bey hangı hastanede

muaynehanesi var tatlım özel

herkese hayırlı akşamlar kızlar yarın akşam misafirim var iftara bu akşam temizlik yapayım hazırlık falan öpüyoruz sizi kendinize iyi bakın

ay hadi yaa göstermiyor mu yoksa velet :) olsun kuzum yerindeymiş sağlığı, inş. senin büyümede sorun yoktur ona bir baktır kuzum, neden kaynaklanıyormuş, bebek oraya mı yaslanıyor acaba ?

ay cnm oh maşallah kuzna, ay paylaş mutlakaaaa merak ettimm

Canımmm benim evet dikkat edeceğim yemek yemek yemek başka çaremiz yok, Didime gittiğimde çok yiyemedim sonra iştahım kapandı belkide ondan oldu bilemiyorum ki.İnşallah yarın iyi sonuçlarla döneceğim sizee..

Saol canım vallahi moralim düzeldi

canım hoşgeldin... şekeri takma kafana benim 170 çıktı.. 100mg da inşallah çıkmaz tabii... dikkat et yediklerine.

aldıklarını merak ettim, çok çeşit var mı?? resimlerini sonra ekler misin bize??
canım dikkat ettiğim halde yüksek çıktı ben 100 mg olmaya razuıyım hayırlısı bebeğimizin sağlığı için herşeye katlanabildiğimzi kadar katlanacaz zaten...kan alırken zaten kolumu öyle bi acıttı ki sonrada bi güzel morardı bugün...siz siz olun aldırdıktan sonra bastırmayı unutmayın ben şeker yüklemesine daldım umursamadım ...

canım bence 130 bile olsa dr. emin olmak için isterdi diye düşünüyorum...çünkü nedeni belli olamyan bi erken doğum geçmişim var ve sonunda yaşanan acı şeyler...dr. bunalrın hepsini bildiği için ve bebek ilerden gittiği için bu da soru işareti ailedede var şeker ablamda sadece oda 44 yaşında felan bu sene ortaya çıktı....bırde diğer gebeliğimde 134-136 çıkmıştı dr. 100mg yapmamış diye daha sonradan çok eleştirildi başka dr. lar tarafından...hep soru işareti yani diğer bebekle ilgili konular....dr. atlamazdı diye düşünüyorum....ben bugun ısrarla bebğin öndne gitmesi neden dedim şekerine bakalım bi sonra konuşalım dedi....

ya sorma benım dr. öyle özellikle yüzünün fotosunu çekip vermiyo...ben bile anlamıyom resimdeki neresi kuzumun diye...boyunu bile sormadım oda söylemeyı unuttu herhal...

canlarım fotoları paylaşayım diye çektim ama bluetootla göndermeyi beceremedim...

zaten bi tane şekeri numune kendime deneme amaçlı yaptım daha kurdelem eksik beğenemedim uyuzluğumdan bugün zaten eşim delirdi orda....organze yada puantiyeli kurdele alıcam galiba orda beğenmedim ama sanırım o güzel gider benim bibloma....

kızlar bebek şekeri için çeşit çok fazla ben zor beğenen bi tipim...ama nasıl olduysa ilk girdiğim yerden bi tane biblo begendim aldım...buzdolabıma da yapıştırdım...
hastaneye ayrı eve ayrı 2 farklı kalıtede yapacaktım vazgeçtim hepsini aynı yapacam...herkese eşit kalite olsun...

kızlar crazy bebenin şu ürünü erkek çocuğa olur mu sizce çok mu kırmızı?
hepte mavi ,yeşil,sarı giydirmek istemiyorum sıkılcam bi yerden sonra....

bide şu kısa tulumu beğendimde kış bebeği olduğu için giyemez en büyük boyu 9 aymış...

resimleri sondan başa yüklüyormuş karışıklık için ksura bakmayın ne demek istediğim anlaşılmıştır...öpüyorum sizi...

Son düzenleme:
herkese günaydınnnn olsun
ben anneme gideceğim akşama iftar var gecede orda kalacağız yarın öğleden sonraya geliriz inşş merak etmeyin beni anacımmmmgörüşemezsek de allaha emanet olun haftaya görüşürüz inşşşş

evet kuzucum idrar yoluma baskı yapıyormuş sıpam o yüzden de böbreklerim tam boşalamıyormuş bakalım kontrollü gidecem ..

sanada günaydıun canım ah şu gezmelerin sonu gelmicek anladım ben :) ii olunda gezin bakalım yorma kendini öptüüük

günaydın fıstıklar bu sabah biraz yorgun kalktık sanırım akşam misafir var onun gerginliği ile olabilir neyse hayırlısıyla atlatalım inşallah misafirlerimizi sizler nasılsınız uyykucu kuzular gelmemişsiniz halaa

günaydın :

bu arada herkese günaydın güzell annişler ve kuzuları:
beysalcım sizin bebiş size süpriz yapmak istiyo bence olsun vardır bundada bi ayır.
ende alıcağın şeyleri genelde beyaz tonlarda seç şimdilik tatlım
o doğunca devamında pembemi mavimi olacağına karar verirsin artık
demekki sen hep doktora gittiğinde pozüsyonu uygun olmuyo bizim yaramazın::
olsun ama önemli olan
sağlıklı olması..

günaydın cicişler ve canlarrr nasılsınızz işe geldik

bugün toplantım varr maddeler incelenecek o maddelerden biridee şu meşhur talimat uyuz oldugum adamlarda gelicek ne olur bilmem biraz stresliiyim o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…