Kızlar biz doktordan geldik 1 hafta geriden geliyormuş kızım, ve ben geçen ayla beraber sadece1,500 kilo almışım.Protein yiyecekmişim bol bol.Yarın şeker yüklemesi yapılacak ve kan testi demir eksikliğim artmış olabilirmiş.
Sizce düzelir dimi...
beslenirsen 1 hafta çok mühim değil akapatır arayı kuzum... demir eksikliği bir çoğumuzda var benimde hapımı 2 katına çıkardı... endişe etme..
okudum canım bakalım azda olsa yanma hissettiğinde hemen git dedi doktor ürolojiyeolurmu tatlım ya eger bebegın ters degılse pozızyonda sorun yoksa görıulmeme sansı yok benım kızım ters tı 7 aya kadar bekledık ama dr um hıc yorum yapmadı netleşmeden kafa karıştırmak ıstemem dedı ama senın pozısyonda sıkıntı yok cnm alıde ıkna edemezse benım dr umada gıt derım ee cnm ayrıntılı nasıl gectı ben bişey anlamamıştım
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...-4GwDA&usg=AFQjCNHA0VDQ0q731GC1P2DDl7DHxOjmMA
CANIM BUNADA BAK DEERIM
tabiki hepsi aynı sağlıklı olması yeter ama belirsizlik kızdırıyor benierken degil yaa erken olur mu
bizimki 3. ayda söledi de yanlış tahmin oldu
bu zamana kadar belli olmaması tuhaf ama bazı bebekler saklıyormuş cok var öle
sağlıklı olsunda boşver kız erkek hepsi aynı
Kızlar biz doktordan geldik 1 hafta geriden geliyormuş kızım, ve ben geçen ayla beraber sadece1,500 kilo almışım.Protein yiyecekmişim bol bol.Yarın şeker yüklemesi yapılacak ve kan testi demir eksikliğim artmış olabilirmiş.
Sizce düzelir dimi...
okudum canım bakalım azda olsa yanma hissettiğinde hemen git dedi doktor ürolojiye
ayrıntılı dediğin gibi pek bişi anlamadım sadece ayakları ve elleride kafasının yanındaydı top gibiydi :d güldürdü biizi
tabiki hepsi aynı sağlıklı olması yeter ama belirsizlik kızdırıyor beni
Kapanır dimiçıkarsın iki katına içerim ben ilacı normale dönsün yeter bana..korkma dedi doktor ama ben ilk çıktığımda normaldim şimdi niyese moralim bozuldu..
okudum canım bakalım azda olsa yanma hissettiğinde hemen git dedi doktor ürolojiye
ayrıntılı dediğin gibi pek bişi anlamadım sadece ayakları ve elleride kafasının yanındaydı top gibiydi :d güldürdü biizi
tabiki hepsi aynı sağlıklı olması yeter ama belirsizlik kızdırıyor beni
cnm hanı bende dıyorum kız erkek faretmez falan dıede gercekten ınsan bılmek ıstıyo he deseler göstermıyo tamam ama bırı kız bırı erkek hele bırının ıkısıde olabılır demesı cok cansıkıcı belırsızlık kötu alı bey hangı hastanede
yok kızlar sonuç yok sağlıklı bebişim benim önce kız dedi sonra erkek olabilir dedi sağolasın çok aydınlattın dedim içimden çok sinirlendim ya neden ben öğrenemiyorum neden amabebeğimde bir sorun yok ayakları ve elleride kafasının yanında idi akrobasi yapıyordu
benim böbreklerime baktı sağ böbreğin çok büyümüş dedi sorun dedi çok çok su iç gerekirse ürolojiye git dedi canımı sıktı geldim yani
selam kızlar..
50 mg şekerimizi yükledik bugün 146 çıktı haftaya 100 mg yapılacak...
dr . muayenemizi de olduk .bebeğim 807 gram olmuş teyzeleri haftasına göre yine önden gidiyo..
çıkışta eminönüne gittik bebek şekeri biblomuzu,tülümüzü,tüyümüzü,lavantamızı,magnetimizi aldık..hatta bi tane yaptım dayanamadım hemen...
bebeğime 1 tane peluş battaniye aldım..2 tane çıtçıtlı badi 1 tanede alt aldım....
benden bu kadar sizden ne haber?
canım benim hoşgeldin, çok sık görülen bir durummuş bu. yediklerinle telafi edebilirmişsin. protein içeren gıdalar tüketirsin bol bol. düzelir merak etme.
çok az kilo almışsın. ama bu aşılacak bir durum. kilo almaktan zevkli ne olabilir ki
yarın güzel sonuçlarla gelirsin inşallah. demir eksikliğine de şaşmamak lazım canım. önceden de varmış ya bu durum. ee hamilelikle doğal olarak demir ihtiyacı artıyor. moralini iyi tut canım. bir uçuğa sahip olmanı istemem :)))
benim bebiş 1 hafta öndeydi dedem vefat etti 4 gün keyfim yoktu bişey yiyip içemedim... kilo almamıştım bebekte 5 gün gerilemişti
15 gün sonra bir daha gittim ben 2 kilo almıştım bebekte yine öne geçmişti yemekle alakalı korkma...
kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlar hepinize...
kızlar az önce bunları aldımmm çok beğenerekk,bu marka çok iyimiş zaten, bornozuda tamamlandı kuzum
Eki Görüntüle 471851 Eki Görüntüle 471852
canım dikkat ettiğim halde yüksek çıktı ben 100 mg olmaya razuıyım hayırlısı bebeğimizin sağlığı için herşeye katlanabildiğimzi kadar katlanacaz zaten...kan alırken zaten kolumu öyle bi acıttı ki sonrada bi güzel morardı bugün...siz siz olun aldırdıktan sonra bastırmayı unutmayın ben şeker yüklemesine daldım umursamadım ...canım hoşgeldin... şekeri takma kafana benim 170 çıktı.. 100mg da inşallah çıkmaz tabii... dikkat et yediklerine.
aldıklarını merak ettim, çok çeşit var mı?? resimlerini sonra ekler misin bize??
canım bence 130 bile olsa dr. emin olmak için isterdi diye düşünüyorum...çünkü nedeni belli olamyan bi erken doğum geçmişim var ve sonunda yaşanan acı şeyler...dr. bunalrın hepsini bildiği için ve bebek ilerden gittiği için bu da soru işareti ailedede var şeker ablamda sadece oda 44 yaşında felan bu sene ortaya çıktı....bırde diğer gebeliğimde 134-136 çıkmıştı dr. 100mg yapmamış diye daha sonradan çok eleştirildi başka dr. lar tarafından...hep soru işareti yani diğer bebekle ilgili konular....dr. atlamazdı diye düşünüyorum....ben bugun ısrarla bebğin öndne gitmesi neden dedim şekerine bakalım bi sonra konuşalım dedi....hoşgeldin canım. maşallah yavruna
şekerin 140 tan yukarı olduğu için mi 100 g yapılıyor yoksa düşük olsada yapılacak mıydı? bu konuda doktor ne dedi?
ohh malzemelerde alınmış. yaptığını göstersene bize yaaa
ya sorma benım dr. öyle özellikle yüzünün fotosunu çekip vermiyo...ben bile anlamıyom resimdeki neresi kuzumun diye...boyunu bile sormadım oda söylemeyı unuttu herhal...Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllaraa...
ben convers diorum kesinlikle cünkü bende ayagımdan spor ayakkabılarımı cıkarmıorum
Çeşme di mi offf offfffff
aynen
bebişine kocaman maşallah canım
cinsiyeti kafana takma o kadar benimde ilk erkek demişti doktorum mesela sonra kız dedi
hayırlısıyla sağlıklı olsun da
böbrek olayında inşallah bi sorun olmaz canım..
maşallah size o zaman
hani resimler haniii ?
canlarım fotoları paylaşayım diye çektim ama bluetootla göndermeyi beceremedim...ay hadi yaa göstermiyor mu yoksa velet :) olsun kuzum yerindeymiş sağlığı, inş. senin büyümede sorun yoktur ona bir baktır kuzum, neden kaynaklanıyormuş, bebek oraya mı yaslanıyor acaba ?
ay cnm oh maşallah kuzna, ay paylaş mutlakaaaa merak ettimm
evet kuzucum idrar yoluma baskı yapıyormuş sıpam o yüzden de böbreklerim tam boşalamıyormuş bakalım kontrollü gidecem ..ay hadi yaa göstermiyor mu yoksa velet :) olsun kuzum yerindeymiş sağlığı, inş. senin büyümede sorun yoktur ona bir baktır kuzum, neden kaynaklanıyormuş, bebek oraya mı yaslanıyor acaba ?
ay cnm oh maşallah kuzna, ay paylaş mutlakaaaa merak ettimm
herkese günaydınnnn olsun
ben anneme gideceğim akşama iftar vargecede orda kalacağız yarın öğleden sonraya geliriz inşş merak etmeyin beni anacımmmm görüşemezsek de allaha emanet olun haftaya görüşürüz inşşşş
herkese günaydınnnn olsun
ben anneme gideceğim akşama iftar vargecede orda kalacağız yarın öğleden sonraya geliriz inşş merak etmeyin beni anacımmmm görüşemezsek de allaha emanet olun haftaya görüşürüz inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?