evet kuzucum idrar yoluma baskı yapıyormuş sıpam o yüzden de böbreklerim tam boşalamıyormuş bakalım kontrollü gidecem ..
sanada günaydıun canım ah şu gezmelerin sonu gelmicek anladım ben :) ii olunda gezin bakalım yorma kendini öptüüük
günaydın fıstıklar bu sabah biraz yorgun kalktık sanırım akşam misafir var onun gerginliği ile olabilir neyse hayırlısıyla atlatalım inşallah misafirlerimizi sizler nasılsınız uyykucu kuzular gelmemişsiniz halaa
no stresgünaydın cicişler ve canlarrr nasılsınızz işe geldik
bugün toplantım varr maddeler incelenecek o maddelerden biridee şu meşhur talimat uyuz oldugum adamlarda gelicek ne olur bilmem biraz stresliiyim o yüzden
günaydın :
bu arada herkese günaydın güzell annişler ve kuzuları:
beysalcım sizin bebiş size süpriz yapmak istiyo bence olsun vardır bundada bi ayır.
ende alıcağın şeyleri genelde beyaz tonlarda seç şimdilik tatlım
o doğunca devamında pembemi mavimi olacağına karar verirsin artık
demekki sen hep doktora gittiğinde pozüsyonu uygun olmuyo bizim yaramazın::
olsun ama önemli olan
sağlıklı olması..
beysalım günaydınnasılsınz yaramaz sıpanlaaa yerim ben onuuu
no stresherşey güzel olacak üzme kızçemi
öyle kuzucum dün çok gerildim ama sağlıklı çok şükür çıksın ben ona göstericem böle merakta bırakmak nasıl oluyormuş anne ile babayı
günaydın cicişler ve canlarrr nasılsınızz işe geldik
bugün toplantım varr maddeler incelenecek o maddelerden biridee şu meşhur talimat uyuz oldugum adamlarda gelicek ne olur bilmem biraz stresliiyim o yüzden
no stresherşey güzel olacak üzme kızçemi
öyle kuzucum dün çok gerildim ama sağlıklı çok şükür çıksın ben ona göstericem böle merakta bırakmak nasıl oluyormuş anne ile babayı
bakalım görecez inşallah :)günaydın kızlar ve tatlı bebişler.
beysal gene öğrenememişsin canım bebeğinin cinsiyetini ama olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ama ibnsan öğrenmek istiyor dimi.bakalım gideceğin doktor ne diyecek
evet canım hatırlıyorum sinirlerine hakim olmalısın strees yaptığında bebişine nasıl zarar verdiğini de unutma kuzumbir tartışma çıkar gibi geldi banao madde baya sorun olmuştu hatırlarsan
umarım sinirlerime hakim olabilirim
hıhı gelsin görüşecez:)günaydın canım evet kesinlikle sitres yok sakin oluyoruz o yoğunlukta zor olacak ama olsun yinede sakinnnn:
evet onlar sağlıklı bişekilde doğsunlarda hesap sorma işi kolay şekerim:
nasıl olalım kuzucum bu akşam iftara misafirimiz var ne yapcaz nasıl olacak onun derdi var birde boynum tutuldu üstüne sağa falan dönemiyorum böle kazık gibi duruyorum :)
nasıl olalım kuzucum bu akşam iftara misafirimiz var ne yapcaz nasıl olacak onun derdi var birde boynum tutuldu üstüne sağa falan dönemiyorum böle kazık gibi duruyorum :)
beysalcım kendini fazla yorma derim ben bak benim artık gün içinde ayaklarımı sarkıttığım için hafifşen şişmelerim oluyo bileklerimde eve gidince dinlenicce geçiyo sadece.
ve busene çok
sıcak ve ben çalışıyorum açıkçası benimde iftar için misafirlerim çok olurdu ama busene kimseyi almıyorum..
oy oy iftara mı ben çaya bile alamıyorum o derece yorgun oluyorum canımmm
hazır mı iftarlıkların :26:
bende çalışıyorum tatlım dediğin gibi şişmeler bendede oluyor ama malum yeni evede geçtim akrabalar illa evi de görmek istiyor o yüzden mecbur alacam yani ben almassam onlar gelmek istiycek en yakınlarımı alıyorum bana yardım edebilecek kişileri yani güzelim
günaydın canım evet kesinlikle sitres yok sakin oluyoruz o yoğunlukta zor olacak ama olsun yinede sakinnnn:
evet onlar sağlıklı bişekilde doğsunlarda hesap sorma işi kolay şekerim:
bakalım görecez inşallah :)
evet canım hatırlıyorum sinirlerine hakim olmalısın strees yaptığında bebişine nasıl zarar verdiğini de unutma kuzum
hıhı gelsin görüşecez:)
evet öyle yap bari ama nekadar yardımda etseler sonuçta işin yükü sende tatlım sen dikkat et derim ben bari hafta sonuna getirmeye çalış
allah kolaylık versin
onlarda bebiş olunca gelsinler bi taşla 2 kuş vursunlar aaaa:
annende yakın değildi değilmi sana yardım ede bilse biraz tek başına gerçekten zor..
yok değil kuzum dün akşam temizlik yaptım bu akşam gidince de yemekleri pişircem inşallah :)
herkese günaydınnnn olsun
ben anneme gideceğim akşama iftar vargecede orda kalacağız yarın öğleden sonraya geliriz inşş merak etmeyin beni anacımmmm görüşemezsek de allaha emanet olun haftaya görüşürüz inşşşş
evet kuzucum idrar yoluma baskı yapıyormuş sıpam o yüzden de böbreklerim tam boşalamıyormuş bakalım kontrollü gidecem ..
sanada günaydıun canım ah şu gezmelerin sonu gelmicek anladım ben :) ii olunda gezin bakalım yorma kendini öptüüük
günaydın fıstıklar bu sabah biraz yorgun kalktık sanırım akşam misafir var onun gerginliği ile olabilir neyse hayırlısıyla atlatalım inşallah misafirlerimizi sizler nasılsınız uyykucu kuzular gelmemişsiniz halaa
kızlar az önce bunları aldımmm çok beğenerekk,bu marka çok iyimiş zaten, bornozuda tamamlandı kuzum
Eki Görüntüle 471851 Eki Görüntüle 471852
çok güzelmiş canım güle güle kulllansın bebişin :))
kızlar crazy bebenin şu ürünü erkek çocuğa olur mu sizce çok mu kırmızı?
hepte mavi ,yeşil,sarı giydirmek istemiyorum sıkılcam bi yerden sonra....
Eki Görüntüle 472033
bide şu kısa tulumu beğendimde kış bebeği olduğu için giyemez en büyük boyu 9 aymış...
Eki Görüntüle 472032 Eki Görüntüle 472031
resimleri sondan başa yüklüyormuş karışıklık için ksura bakmayın ne demek istediğim anlaşılmıştır...öpüyorum sizi...
herkese günaydınnnn olsun
ben anneme gideceğim akşama iftar vargecede orda kalacağız yarın öğleden sonraya geliriz inşş merak etmeyin beni anacımmmm görüşemezsek de allaha emanet olun haftaya görüşürüz inşşşş
günaydın kızlar ve tatlı bebişler.
beysal gene öğrenememişsin canım bebeğinin cinsiyetini ama olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ama ibnsan öğrenmek istiyor dimi.bakalım gideceğin doktor ne diyecek
Günaydın kızlar, akşam çok ev işi yapmışım, iftardan sonra uyudum hemen(( bu akşam tekrar mobilya bakmaya gitcez, bakalım bu hafta halletmeyi düşünüyoruz şu işi.
diyetim iyi gidiyor, kendimi mehmet öz gibi hissediyorum, gereksiz, yararsız hiç bişi mideme girmiyor :)))
canım günaydın, ay bi otur yerinde :))) neyse sana kolay gelsin. özlücez yarına kadar.
günaydın canım, bugün bende yorgunum(( demek bebek baskı yapıyor, hamilelikte neler neler oluyor böyle, annelerimiz neler çekmiş. bende de irili ufaklı çok sıkıntı var ama görmemezlikten geliyorum.
akşam için kolay gelsin, çok ayakta kalma kuzum, ayakların çok şişmesin.
günaydın canım, isminden çokta önemli olmadığını düşündüğüm şu talimat hala mı tartışılıyor? millet ne fena ya ney tartışılacak anlamıyorum. sakin olan kazanır unutma. çıkıcaksın nasılsa onu düşünüp rahat ol canım.
diğer hamişler gülden, a_d, hot_ice günaydın canlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?