2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

beysalım günaydın nasılsınz yaramaz sıpanlaaa yerim ben onuuu

günaydın cicişler ve canlarrr nasılsınızz işe geldik

bugün toplantım varr maddeler incelenecek o maddelerden biridee şu meşhur talimat uyuz oldugum adamlarda gelicek ne olur bilmem biraz stresliiyim o yüzden
no stres herşey güzel olacak üzme kızçemi

öyle kuzucum dün çok gerildim ama sağlıklı çok şükür çıksın ben ona göstericem böle merakta bırakmak nasıl oluyormuş anne ile babayı

beysalım günaydın nasılsınz yaramaz sıpanlaaa yerim ben onuuu

nasıl olalım kuzucum bu akşam iftara misafirimiz var ne yapcaz nasıl olacak onun derdi var birde boynum tutuldu üstüne sağa falan dönemiyorum böle kazık gibi duruyorum :)

günaydın kızlar ve tatlı bebişler.

beysal gene öğrenememişsin canım bebeğinin cinsiyetini ama olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ama ibnsan öğrenmek istiyor dimi.bakalım gideceğin doktor ne diyecek

no stres herşey güzel olacak üzme kızçemi

öyle kuzucum dün çok gerildim ama sağlıklı çok şükür çıksın ben ona göstericem böle merakta bırakmak nasıl oluyormuş anne ile babayı

bir tartışma çıkar gibi geldi bana o madde baya sorun olmuştu hatırlarsan

umarım sinirlerime hakim olabilirim

bugün toplantım varr maddeler incelenecek o maddelerden biridee şu meşhur talimat uyuz oldugum adamlarda gelicek ne olur bilmem biraz stresliiyim o yüzden

günaydın canım evet kesinlikle sitres yok sakin oluyoruz o yoğunlukta zor olacak ama olsun yinede sakinnnn:

evet onlar sağlıklı bişekilde doğsunlarda hesap sorma işi kolay şekerim:

bakalım görecez inşallah :)

bir tartışma çıkar gibi geldi bana o madde baya sorun olmuştu hatırlarsan

umarım sinirlerime hakim olabilirim
evet canım hatırlıyorum sinirlerine hakim olmalısın strees yaptığında bebişine nasıl zarar verdiğini de unutma kuzum

günaydın canım evet kesinlikle sitres yok sakin oluyoruz o yoğunlukta zor olacak ama olsun yinede sakinnnn:

hıhı gelsin görüşecez:)

nasıl olalım kuzucum bu akşam iftara misafirimiz var ne yapcaz nasıl olacak onun derdi var birde boynum tutuldu üstüne sağa falan dönemiyorum böle kazık gibi duruyorum :)

beysalcım kendini fazla yorma derim ben bak benim artık gün içinde ayaklarımı sarkıttığım için hafifşen şişmelerim oluyo bileklerimde eve gidince dinlenicce geçiyo sadece.
ve busene çok
sıcak ve ben çalışıyorum açıkçası benimde iftar için misafirlerim çok olurdu ama busene kimseyi almıyorum..

oy oy iftara mı ben çaya bile alamıyorum o derece yorgun oluyorum canımmm

hazır mı iftarlıkların :26:

bende çalışıyorum tatlım dediğin gibi şişmeler bendede oluyor ama malum yeni evede geçtim akrabalar illa evi de görmek istiyor o yüzden mecbur alacam yani ben almassam onlar gelmek istiycek en yakınlarımı alıyorum bana yardım edebilecek kişileri yani güzelim

evet öyle yap bari ama nekadar yardımda etseler sonuçta işin yükü sende tatlım sen dikkat et derim ben bari hafta sonuna getirmeye çalış
allah kolaylık versin
onlarda bebiş olunca gelsinler bi taşla 2 kuş vursunlar aaaa:
annende yakın değildi değilmi sana yardım ede bilse biraz tek başına gerçekten zor..

bende almıycam bu sene kimseyi iftara geçen sene hamile değilken bile yorulmuştum bu sene düşer bayılırım heralde

günaydın canımmm haklısın stres yok

Allahım yardımcım olsun nonların yüzlerinin karasını yüzlerine vursun inşAllah

bakalım görecez inşallah :)

evet canım hatırlıyorum sinirlerine hakim olmalısın strees yaptığında bebişine nasıl zarar verdiğini de unutma kuzum

hıhı gelsin görüşecez:)

evet canımm yeni müdürde her istediklerini yapıyor onların herkesin içinde düzeltilecek dersee o zaman ne yaparım bilmem

yakın tatlım annemde gelicek abimin eşi falan da var bana pek bişi bırakmazlar ben öncesi hazırlığı yapıcam oda zaten normal yaptığım yemekler özel bişi yapmıcam o yüzden aldım yoksa bende baygın gibi dolanıyorm akşamları

kuzular sizce hastane çıkışı nasıl 110 TL den 73 e düşmüş

Günaydın kızlar, akşam çok ev işi yapmışım, iftardan sonra uyudum hemen (( bu akşam tekrar mobilya bakmaya gitcez, bakalım bu hafta halletmeyi düşünüyoruz şu işi.
diyetim iyi gidiyor, kendimi mehmet öz gibi hissediyorum, gereksiz, yararsız hiç bişi mideme girmiyor :)))

canım günaydın, ay bi otur yerinde :))) neyse sana kolay gelsin. özlücez yarına kadar.

günaydın canım, bugün bende yorgunum (( demek bebek baskı yapıyor, hamilelikte neler neler oluyor böyle, annelerimiz neler çekmiş. bende de irili ufaklı çok sıkıntı var ama görmemezlikten geliyorum.

akşam için kolay gelsin, çok ayakta kalma kuzum, ayakların çok şişmesin.

günaydın canım, isminden çokta önemli olmadığını düşündüğüm şu talimat hala mı tartışılıyor? millet ne fena ya ney tartışılacak anlamıyorum. sakin olan kazanır unutma. çıkıcaksın nasılsa onu düşünüp rahat ol canım.

diğer hamişler gülden, a_d, hot_ice günaydın canlarım.

günaydın kızlarrrrrrr

dün akşam bizim burda deprem olmuşş hiç duymamışım :18: 4.6

manyak sıcaktı ev nasıl terlemişim sıkıntıdan, duş alıp yatmıştım sözde,

kızlar az önce bunları aldımmm çok beğenerekk,bu marka çok iyimiş zaten, bornozuda tamamlandı kuzum

Eki Görüntüle 471851 Eki Görüntüle 471852

dün aldığım cicileri gördünüz müüüüü

çok güzelmiş canım güle güle kulllansın bebişin :))

sağol tatlımm

bence olur çok güzelmiş kzum

günaydın cnm, şimdiden iyi iftarlar kuzum

beysal günaydın cnm, hmmm sıpaya bak hele, çıktın mı ürolojiye ?

günaydın pıtırcığımmm

stres yapma kuzum, bizimde yarın 35. ci yıl dönümümüz fabrikanın kuruluşunun, etkinlikler felan oluyor misafirler geliyor istanbuldan felan, hareketli olur burasıda bu gün pek olmasada yarın kesin olur.

günaydın cnm

Eki Görüntüle 472109

kuzular sizce hastane çıkışı nasıl 110 TL den 73 e düşmüş

bence güzelmiş kuzum ama azıcık bari o desenleri renk olsaymış ? ornagik mi yoksa bunlar ondan mı renksiz, çocuk zaten beyaz oluyorya çok renksiz duruyor

günaydın cnım, artık sende alacakmısın mobilya hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…