2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günaydın burcum hoşgeldinnnn inşAllah gönlunuzce güzel bulursunuz canımmm

ne diyeti kızzzz

canım saoll bugün toplantı var alınan karar maddeleri tek tek inceleniyor en son maddede o talimatın hazırlanması diyor ben okuyorum anlatıyorum o maddeye geldiğinde talimat hazırlandı yayınlandı dicem ordan o uyuz atlıcak ben uygulamıcam diyee ben nasıl sakin dururum bilmem benim yeni müüdürde onlar ne istese yapıyor ben patron a bile rest çektim ki ben insanların ayagına gidip o talimatları toplayıp duzenlemem diyee bu duzenlenecek tekrardan derseee ne yaparım işteeee

sen olsan ne yapardın canım :2:

beysalım bence görerek alsan iyi olurr :26:

günaydın balım hoşgeldinnn

ay ciiclere bak çok tatlı annesi güle güle giysin pıtırcığınnnn

saol canımm benim neden stres oldugumu anlarsın canım meshur talimat konuusulacak yineee ALllahtan hayırlısı

yok çıkmadım canım biraz kontrol edicem ona göre gidicem gerekirse ürologa

bu arada biliyorsunki benim sıpamın rengi belli dğeil :)

karar veremedim işte kuzucum ya

çok sade geldi bana ama genelde böyle mi bilemiyorum benn daha alışverişe başlamadım biliyorsun ama görerek alsan daha iyi olur sankim

" benim haklarım " babay tişört aldım salı günü pazardan kolsuz çok tatlı yavvv

babamız bayıldı çok güldü yerim onun haklarını dedi delüüüü

yalnız netten baktımda bir kaç yerdee 10 lira 9 lira civarı ben aldım pazardan 3.5 lirayaaaa pazarın gözünü seveyim

aaaaah şu talimat hatırladm Allah yanında olsun kuzum,

hatırlayınca sinnirlerim zıpladı bakk

aaa doğru diiyorsun sıpanın rengi belli değil kız acık bekle yaa hemen alma

dün akşam kızımın cicilerinin fotoğraflarını çektim ama resimlerin bazıları büyük geliyor yüklenmiyor.yükleyebildiklerimi yüklemeyi deniycem kızlar.bunlar annemde olanların yanında kocaman bir hiç tabiki

Günaydın Fatmacımm .. ana evinde iftar başka olur şimdiden afiyet olsun, sende Allaha emanet ol canımm...

günaydın cicişler ve canlarrr nasılsınızz işe geldik

bugün toplantım varr maddeler incelenecek o maddelerden biridee şu meşhur talimat uyuz oldugum adamlarda gelicek ne olur bilmem biraz stresliiyim o yüzden

Günaydın canım bizde işe geldik çalışıozzz.. fazla stres yapma içini ferah tut, herşey gönlünce olur umarım

nasıl olalım kuzucum bu akşam iftara misafirimiz var ne yapcaz nasıl olacak onun derdi var birde boynum tutuldu üstüne sağa falan dönemiyorum böle kazık gibi duruyorum :)

bende almıycam bu sene kimseyi iftara geçen sene hamile değilken bile yorulmuştum bu sene düşer bayılırım heralde

Beysalcım valla bravo sana bende hiç kimsecikleri iftara alacak hal yok:44:
kendimi cok yorgun, bitkin hissediyorum...

Burcu günaydın canım.. yeni eve mi çıkıosun ? şimdiden hayırlı olsun diorum..
Bu arada ne diyeti ben bilmiommm:44:

Günaydın yaseminnn.. aldıklarını gördüm cok güzeller canım güle güle giydirmek nasip olsunn..
ben henüz hiç bişicik almadım annem ve kayınvalidem alıo die ama bende özenmio diilim yaa bende alim kıskandım

canım boyutlarını küçültmek için

1- paintle aç ve resimi küçült
2- microsoft picture manager la aç resmi düzenle kırp seceneğini kullanarak küçült o şekilde boyutlarıda küçülür

canım benim ben o dediiğini sanırım beceremem çünkü teknolojiyle aram pek yok ama genede deniycem teşekkür ederim

canımmm çok güzellerr maşAllah kaç aylık bu montlar vs biraz buyuk yaş içinde mi aldın

teşekkür ederim canım.beyaz mont 2-4 aylık fenerli mont 3-6 aylık canım onu daha cinsiyetini öğrenmeden almıştık babamız koyu fenerli olduğundan dolayı

amin canımmm aminnn oy oy geçse şu 1 ayda sonrada rapor vs bişi ayarlasamda çıksam

dimi yaa ama ben bebiş olduktan sonraya saklamak istiym çoğunu

günaydın bi tanemm sağol cnm benim aminnn

onlarda alıyor ama bende özenip alıyorum, bazı şeyleri kendim seçmek istiyorum

al al kıskanma

amaninn ne şeker şeyler ay minişler yaşadı

teşekkür ederim canım.beyaz mont 2-4 aylık fenerli mont 3-6 aylık canım onu daha cinsiyetini öğrenmeden almıştık babamız koyu fenerli olduğundan dolayı

canım fenerli mont 6-9 aylik yanlış yazmışım pardon o ikili olarak kullanılıyor istersen rüzgarlık istersen içini kapşonlu hırka olarak kullanıyorsun o yüzden onu bahara denk gelcek gbi almıştım şimdi hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…