Günaydın kızlar, akşam çok ev işi yapmışım, iftardan sonra uyudum hemen(( bu akşam tekrar mobilya bakmaya gitcez, bakalım bu hafta halletmeyi düşünüyoruz şu işi.
diyetim iyi gidiyor, kendimi mehmet öz gibi hissediyorum, gereksiz, yararsız hiç bişi mideme girmiyor :)))
canım günaydın, ay bi otur yerinde :))) neyse sana kolay gelsin. özlücez yarına kadar.
günaydın canım, bugün bende yorgunum(( demek bebek baskı yapıyor, hamilelikte neler neler oluyor böyle, annelerimiz neler çekmiş. bende de irili ufaklı çok sıkıntı var ama görmemezlikten geliyorum.
akşam için kolay gelsin, çok ayakta kalma kuzum, ayakların çok şişmesin.
günaydın canım, isminden çokta önemli olmadığını düşündüğüm şu talimat hala mı tartışılıyor? millet ne fena ya ney tartışılacak anlamıyorum. sakin olan kazanır unutma. çıkıcaksın nasılsa onu düşünüp rahat ol canım.
diğer hamişler gülden, a_d, hot_ice günaydın canlarım.
günaydın kızlarrrrrrr
dün akşam bizim burda deprem olmuşş hiç duymamışım :18: 4.6
manyak sıcaktı ev nasıl terlemişim sıkıntıdan, duş alıp yatmıştım sözde,
dün aldığım cicileri gördünüz müüüüü
sağol tatlımm
bence olur çok güzelmiş kzum
günaydın cnm, şimdiden iyi iftarlar kuzum
beysal günaydın cnm, hmmm sıpaya bak hele, çıktın mı ürolojiye ?
günaydın pıtırcığımmm
stres yapma kuzum, bizimde yarın 35. ci yıl dönümümüz fabrikanın kuruluşunun, etkinlikler felan oluyor misafirler geliyor istanbuldan felan, hareketli olur burasıda bu gün pek olmasada yarın kesin olur.
günaydın cnm
bence güzelmiş kuzum ama azıcık bari o desenleri renk olsaymış ? ornagik mi yoksa bunlar ondan mı renksiz, çocuk zaten beyaz oluyorya çok renksiz duruyor
günaydın cnım, artık sende alacakmısın mobilya hadi bakalım
günaydın kızlarrrrrrr
sağol tatlımm
günaydın pıtırcığımmm
stres yapma kuzum, bizimde yarın 35. ci yıl dönümümüz fabrikanın kuruluşunun, etkinlikler felan oluyor misafirler geliyor istanbuldan felan, hareketli olur burasıda bu gün pek olmasada yarın kesin olur.
günaydın cnm
bence güzelmiş kuzum ama azıcık bari o desenleri renk olsaymış ? ornagik mi yoksa bunlar ondan mı renksiz, çocuk zaten beyaz oluyorya çok renksiz duruyor
karar veremedim işte kuzucum yagünaydın burcum hoşgeldinnnninşAllah gönlunuzce güzel bulursunuz canımmm
ne diyeti kızzzz
canım saoll bugün toplantı var alınan karar maddeleri tek tek inceleniyor en son maddede o talimatın hazırlanması diyor ben okuyorum anlatıyorum o maddeye geldiğinde talimat hazırlandı yayınlandı dicemordan o uyuz atlıcak ben uygulamıcam diyee ben nasıl sakin dururum bilmem benim yeni müüdürde onlar ne istese yapıyor ben patron a bile rest çektim ki ben insanların ayagına gidip o talimatları toplayıp duzenlemem diyee bu duzenlenecek tekrardan derseee ne yaparım işteeee
sen olsan ne yapardın canım :2:
beysalım bence görerek alsan iyi olurr :26:
yok çıkmadım canım biraz kontrol edicem ona göre gidicem gerekirse ürologa
bu arada biliyorsunki benim sıpamın rengi belli dğeil :)
karar veremedim işte kuzucum ya
çok sade geldi bana ama genelde böyle mi bilemiyorum benn daha alışverişe başlamadım biliyorsun ama görerek alsan daha iyi olur sankim
günaydın balım hoşgeldinnn
ay ciiclere bak çok tatlı annesi güle güle giysin pıtırcığınnnn
saol canımm benim neden stres oldugumu anlarsın canım meshur talimat konuusulacak yineee ALllahtan hayırlısı
yok çıkmadım canım biraz kontrol edicem ona göre gidicem gerekirse ürologa
bu arada biliyorsunki benim sıpamın rengi belli dğeil :)
karar veremedim işte kuzucum ya
aaaaah şu talimat hatırladm Allah yanında olsun kuzum,
hatırlayınca sinnirlerim zıpladı bakk
aaa doğru diiyorsun sıpanın rengi belli değilkız acık bekle yaa hemen alma
herkese günaydınnnn olsun
ben anneme gideceğim akşama iftar vargecede orda kalacağız yarın öğleden sonraya geliriz inşş merak etmeyin beni anacımmmm görüşemezsek de allaha emanet olun haftaya görüşürüz inşşşş
günaydın cicişler ve canlarrr nasılsınızz işe geldik
bugün toplantım varr maddeler incelenecek o maddelerden biridee şu meşhur talimat uyuz oldugum adamlarda gelicek ne olur bilmem biraz stresliiyim o yüzden
nasıl olalım kuzucum bu akşam iftara misafirimiz var ne yapcaz nasıl olacak onun derdi var birde boynum tutuldu üstüne sağa falan dönemiyorum böle kazık gibi duruyorum :)
bende almıycam bu sene kimseyi iftara geçen sene hamile değilken bile yorulmuştum bu sene düşer bayılırım heralde
Günaydın kızlar, akşam çok ev işi yapmışım, iftardan sonra uyudum hemen(( bu akşam tekrar mobilya bakmaya gitcez, bakalım bu hafta halletmeyi düşünüyoruz şu işi.
diyetim iyi gidiyor, kendimi mehmet öz gibi hissediyorum, gereksiz, yararsız hiç bişi mideme girmiyor :)))
canım günaydın, ay bi otur yerinde :))) neyse sana kolay gelsin. özlücez yarına kadar.
günaydın canım, bugün bende yorgunum(( demek bebek baskı yapıyor, hamilelikte neler neler oluyor böyle, annelerimiz neler çekmiş. bende de irili ufaklı çok sıkıntı var ama görmemezlikten geliyorum.
akşam için kolay gelsin, çok ayakta kalma kuzum, ayakların çok şişmesin.
günaydın canım, isminden çokta önemli olmadığını düşündüğüm şu talimat hala mı tartışılıyor? millet ne fena ya ney tartışılacak anlamıyorum. sakin olan kazanır unutma. çıkıcaksın nasılsa onu düşünüp rahat ol canım.
diğer hamişler gülden, a_d, hot_ice günaydın canlarım.
günaydın kızlarrrrrrr
sağol tatlımm
günaydın pıtırcığımmm
günaydın cnm
dün akşam kızımın cicilerinin fotoğraflarını çektim ama resimlerin bazıları büyük geliyor yüklenmiyor.yükleyebildiklerimi yüklemeyi deniycem kızlar.bunlar annemde olanların yanında kocaman bir hiç tabiki
Eki Görüntüle 472161 Eki Görüntüle 472163 Eki Görüntüle 472164 Eki Görüntüle 472165 Eki Görüntüle 472167 Eki Görüntüle 472146 Eki Görüntüle 472147 Eki Görüntüle 472148 Eki Görüntüle 472149 Eki Görüntüle 472150 Eki Görüntüle 472151 Eki Görüntüle 472152 Eki Görüntüle 472153 Eki Görüntüle 472154 Eki Görüntüle 472155 Eki Görüntüle 472160
kısmı daha bir sürü var ama büyük geldi resimler yüklenmiyor
canım boyutlarını küçültmek için
1- paintle aç ve resimi küçült
2- microsoft picture manager la aç resmi düzenle kırp seceneğini kullanarak küçült o şekilde boyutlarıda küçülür
canımmm çok güzellerr maşAllahkaç aylık bu montlar vs biraz buyuk yaş içinde mi aldın
teşekkür ederim canım.beyaz mont 2-4 aylık fenerli mont 3-6 aylık canım onu daha cinsiyetini öğrenmeden almıştık babamız koyu fenerli olduğundan dolayı
amin canımmm aminnnoy oy geçse şu 1 ayda sonrada rapor vs bişi ayarlasamda çıksam
Günaydın Fatmacımm .. ana evinde iftar başka olur şimdiden afiyet olsun, sende Allaha emanet ol canımm...
Günaydın canım bizde işe geldik çalışıozzz.. fazla stres yapma içini ferah tut, herşey gönlünce olur umarım
Beysalcım valla bravo sana bende hiç kimsecikleri iftara alacak hal yok:44:
kendimi cok yorgun, bitkin hissediyorum...
Burcu günaydın canım.. yeni eve mi çıkıosun ? şimdiden hayırlı olsun diorum..
Bu arada ne diyeti ben bilmiommm:44:
Günaydın yaseminnn.. aldıklarını gördüm cok güzeller canım güle güle giydirmek nasip olsunn..
ben henüz hiç bişicik almadım annem ve kayınvalidem alıo die ama bende özenmio diilim yaa bende alim kıskandım
Eki Görüntüle 472161 Eki Görüntüle 472163 Eki Görüntüle 472164 Eki Görüntüle 472165 Eki Görüntüle 472167 Eki Görüntüle 472146 Eki Görüntüle 472147 Eki Görüntüle 472148 Eki Görüntüle 472149 Eki Görüntüle 472150 Eki Görüntüle 472151 Eki Görüntüle 472152 Eki Görüntüle 472153 Eki Görüntüle 472154 Eki Görüntüle 472155 Eki Görüntüle 472160
bunlar yüklenenlerin bir kısmı daha bir sürü var ama büyük geldi resimler yüklenmiyor
teşekkür ederim canım.beyaz mont 2-4 aylık fenerli mont 3-6 aylık canım onu daha cinsiyetini öğrenmeden almıştık babamız koyu fenerli olduğundan dolayı
çok sade geldi bana ama genelde böyle mi bilemiyorum benn daha alışverişe başlamadım biliyorsun ama görerek alsan daha iyi olur sankim
bunlar yüklenenlerin bir kısmı daha bir sürü var ama büyük geldi resimler yüklenmiyor
aa ben daha buuyk yaş için dusundum ay çok şekerler yaa maşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?