dimi yaa ama ben bebiş olduktan sonraya saklamak istiym çoğunu
günaydın bi tanemmsağol cnm benim aminnn
onlarda alıyor ama bende özenip alıyorum, bazı şeyleri kendim seçmek istiyorum
al al kıskanma
amaninn ne şeker şeyler ay minişler yaşadı
dimi yaa ama ben bebiş olduktan sonraya saklamak istiym çoğunu
günaydın bi tanemmsağol cnm benim aminnn
onlarda alıyor ama bende özenip alıyorum, bazı şeyleri kendim seçmek istiyorum
al al kıskanma
amaninn ne şeker şeyler ay minişler yaşadı
bayıldım bayıldım :)
Kızlar kızlar ben normalde aralık annnesiyimmm:) ama bebeişim önden gidiyor bende kasım annesi olucam gibi hissediyorum:))) hadi benide alın aranıza bebeişimi aldım geldim
oy oy canım kendi doktorumuz 15 gun rapor verebiliyor mu acaba :26: bilgisi olan var mı
Kızlar kızlar ben normalde aralık annnesiyimmm:) ama bebeişim önden gidiyor bende kasım annesi olucam gibi hissediyorum:))) hadi benide alın aranıza bebeişimi aldım geldim
hoş geldin canım.
günaydınlar herkesee
dün doktora gittim bu arada, detaylı ultrasondan aldığım sonuçları gösterdim, herşey normal görünüyor dedi. hemen bayram öncesi yani 26. haftamda idrar kan tahlili ve şeker yüklemesi istedi 75 mg... 75 le mi yapıldı herkese, sanki hayal meyal 50 hatırlıyorum aydınlatırsanız sevinirim.. hemen bayram sonrasında yani 27. hafta da da sonuçları alıp muayeneye gideceğiz.
hoşbuldum tatlım teşekkür ederim...
detaylı ultrasonda cd verdilermi bende cumartesi giricem cd vericem izlersin demişti dr
şeker yüklemesi bana 15 gün sonra yapılacak bilgi veremeyeceğim bilemiyorum
herkese günaydınnnn olsun
ben anneme gideceğim akşama iftar vargecede orda kalacağız yarın öğleden sonraya geliriz inşş merak etmeyin beni anacımmmm görüşemezsek de allaha emanet olun haftaya görüşürüz inşşşş
günaydın :
bu arada herkese günaydın güzell annişler ve kuzuları:
beysalcım sizin bebiş size süpriz yapmak istiyo bence olsun vardır bundada bi ayır.
ende alıcağın şeyleri genelde beyaz tonlarda seç şimdilik tatlım
o doğunca devamında pembemi mavimi olacağına karar verirsin artık
demekki sen hep doktora gittiğinde pozüsyonu uygun olmuyo bizim yaramazın::
olsun ama önemli olan
sağlıklı olması..
günaydın cicişler ve canlarrr nasılsınızz işe geldik
bugün toplantım varr maddeler incelenecek o maddelerden biridee şu meşhur talimat uyuz oldugum adamlarda gelicek ne olur bilmem biraz stresliiyim o yüzden
no stresherşey güzel olacak üzme kızçemi
öyle kuzucum dün çok gerildim ama sağlıklı çok şükür çıksın ben ona göstericem böle merakta bırakmak nasıl oluyormuş anne ile babayı
günaydın kızlar ve tatlı bebişler.
beysal gene öğrenememişsin canım bebeğinin cinsiyetini ama olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ama ibnsan öğrenmek istiyor dimi.bakalım gideceğin doktor ne diyecek
günaydın kızlarrrrrrr
dün akşam bizim burda deprem olmuşş hiç duymamışım :18: 4.6
manyak sıcaktı ev nasıl terlemişim sıkıntıdan, duş alıp yatmıştım sözde,
dün aldığım cicileri gördünüz müüüüü
sağol tatlımm
bence olur çok güzelmiş kzum
günaydın cnm, şimdiden iyi iftarlar kuzum
beysal günaydın cnm, hmmm sıpaya bak hele, çıktın mı ürolojiye ?
günaydın pıtırcığımmm
stres yapma kuzum, bizimde yarın 35. ci yıl dönümümüz fabrikanın kuruluşunun, etkinlikler felan oluyor misafirler geliyor istanbuldan felan, hareketli olur burasıda bu gün pek olmasada yarın kesin olur.
günaydın cnm
bence güzelmiş kuzum ama azıcık bari o desenleri renk olsaymış ? ornagik mi yoksa bunlar ondan mı renksiz, çocuk zaten beyaz oluyorya çok renksiz duruyor
günaydın cnım, artık sende alacakmısın mobilya hadi bakalım
Günaydın Fatmacımm .. ana evinde iftar başka olur şimdiden afiyet olsun, sende Allaha emanet ol canımm...
Günaydın canım bizde işe geldik çalışıozzz.. fazla stres yapma içini ferah tut, herşey gönlünce olur umarım
Beysalcım valla bravo sana bende hiç kimsecikleri iftara alacak hal yok:44:
kendimi cok yorgun, bitkin hissediyorum...
Burcu günaydın canım.. yeni eve mi çıkıosun ? şimdiden hayırlı olsun diorum..
Bu arada ne diyeti ben bilmiommm:44:
Günaydın yaseminnn.. aldıklarını gördüm cok güzeller canım güle güle giydirmek nasip olsunn..
ben henüz hiç bişicik almadım annem ve kayınvalidem alıo die ama bende özenmio diilim yaa bende alim kıskandım
Eki Görüntüle 472161 Eki Görüntüle 472163 Eki Görüntüle 472164 Eki Görüntüle 472165 Eki Görüntüle 472167 Eki Görüntüle 472146 Eki Görüntüle 472147 Eki Görüntüle 472148 Eki Görüntüle 472149 Eki Görüntüle 472150 Eki Görüntüle 472151 Eki Görüntüle 472152 Eki Görüntüle 472153 Eki Görüntüle 472154 Eki Görüntüle 472155 Eki Görüntüle 472160
bunlar yüklenenlerin bir kısmı daha bir sürü var ama büyük geldi resimler yüklenmiyor
günaydınlar herkesee
bebek arabası konusunda bir tek quinny zapp üzerine yorum yapılmış bu da 3 tekerlekli? denge bakımından bir sorun oluşturuyo mu acaba bilgisi olan var mı? ya da başka önerileriniz varsa onları da paylaşırsanız memnun olurum?
istanbul kaynıyor arkadaşlar biz dün eşimle balkonda uyuduk :))
dün doktora gittim bu arada, detaylı ultrasondan aldığım sonuçları gösterdim, herşey normal görünüyor dedi. hemen bayram öncesi yani 26. haftamda idrar kan tahlili ve şeker yüklemesi istedi 75 mg... 75 le mi yapıldı herkese, sanki hayal meyal 50 hatırlıyorum aydınlatırsanız sevinirim.. hemen bayram sonrasında yani 27. hafta da da sonuçları alıp muayeneye gideceğiz.
aysunnnnnnnnnnnnnn Eki Görüntüle 472192 9,9 tl :)
kızlarr gunaydın yıne mı alısverıs yapıyosunuz sız bakııımmm:))) ben artık kıyafet ısını kapattım cıcısler hep okuyorum cok uzun sure gıyemıyolar kıyafetlerı dıe ama yıne de ıcım gıdıyo:))
dayısı araba koltugu alcakmıs bebıse bende dedım bızım arabamız mı var :)) şirketın arabası var oda doublo dedım sen banyo esyalarını al dayısı kuvetını felan dedım onları ona kaktırdım:))
annişkom da dun nevresım ve pıke ıcın kumas almıs yaptrcakmıs baya baya bebek ceyızı yapıyo annem kaptırmıs bı vazıyette:))
araba da bızım bı tanıdıgımız cocuguna bebek arabası almıs ama cocuk bınmemıs atıyomus kendını arabadan bana onu yollıcaklar bende bı bakıcam eger ıcıme sınen bıseyse araba masrafımdan da kurtulmus olucam:) çok mu beleşcıyım neyım ama işime gelıo bır suru masraf olcak zatenn
dun esımın kuzenlerı geldı 30-40 yas arası ögleden sonra geldıler oturmaya bende ıftara kalalım dedım cunku bu yıl kımseyı özel olarak ıftara alabılecegımı zannetmıyorum.onlar hazır gelmısken bı ıftar olsun dedım esımle markete gıttık 6 gıbı bız marketteyken bunlar evımı bı guzel sılıp supurmusler mis mis.
yemeklerı ben yaptım ama bulasıga caya hep yardım ettıler ona ragmen ölmüşüm yorgunluktan baska mısafırı tek basıma asla agırlayamayacagımı anladım:))
ne cok konstum yaw
günaydın canım yine yoksun aramızda
günaydın canım..
günaydın kuzum ve kuzumun kuzusu :) takılma azcık bir zamanımız kaldı ben de takılmıyorum artık kendimize yazık boşver...
günaydın canım benim aferin stres yok balım...
çok güzel canım :)
canım günaydın geçmiş olsun deprem olmuş hissetmediğin iyi korkardın...
Allahım ya bıcır bıcır maşallah ne güzeller annesi:)
hoşgeldin canım...
50 mg ile yapıldı yüksek çıkanlarda 75 ve 100 mg testleri yinelendi canım senin doktorun neden böyle istedi yorum yapamayacağımama vardır bir dildiği...
ay çok tatlı ve ucuz canımmm güle güle kullansın pıtırcıgın kartı evde bırakmışım baktımda çantama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?