2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

oy oy canım kendi doktorumuz 15 gun rapor verebiliyor mu acaba :26: bilgisi olan var mı

teşekkür ederiz teyzesi.şimdiki çocuklar şanslı gerçekten herşeyleri tamam dünyaya geliyorlar

Kızlar kızlar ben normalde aralık annnesiyimmm:) ama bebeişim önden gidiyor bende kasım annesi olucam gibi hissediyorum:))) hadi benide alın aranıza bebeişimi aldım geldim

günaydınlar herkesee

bebek arabası konusunda bir tek quinny zapp üzerine yorum yapılmış bu da 3 tekerlekli? denge bakımından bir sorun oluşturuyo mu acaba bilgisi olan var mı? ya da başka önerileriniz varsa onları da paylaşırsanız memnun olurum?

istanbul kaynıyor arkadaşlar biz dün eşimle balkonda uyuduk :))

dün doktora gittim bu arada, detaylı ultrasondan aldığım sonuçları gösterdim, herşey normal görünüyor dedi. hemen bayram öncesi yani 26. haftamda idrar kan tahlili ve şeker yüklemesi istedi 75 mg... 75 le mi yapıldı herkese, sanki hayal meyal 50 hatırlıyorum aydınlatırsanız sevinirim.. hemen bayram sonrasında yani 27. hafta da da sonuçları alıp muayeneye gideceğiz.

Kızlar kızlar ben normalde aralık annnesiyimmm:) ama bebeişim önden gidiyor bende kasım annesi olucam gibi hissediyorum:))) hadi benide alın aranıza bebeişimi aldım geldim

canım aramıza hoşgeldinnn bizde ekim , aralık annesi de var hoşgeldinnn oleeeyyyy topiğinn en küçüğü biz değiliz artık

hoş geldin canım.

hoşbuldum tatlım teşekkür ederim...

detaylı ultrasonda cd verdilermi bende cumartesi giricem cd vericem izlersin demişti dr

şeker yüklemesi bana 15 gün sonra yapılacak bilgi veremeyeceğim bilemiyorum

kızlar ben bu çantayı aldım çok güzel tavsiye ederim.bana hep omuz çantası alma demişlerdi bana çok zor oluyormuş hep sırt çantası al dediler.

Özellikleri
okiedog bebek bakım çantalarını özel yapan detaylar
Annelerin vücut sağlığı ön planda tutularak en özel malzemelerle tasarlanan çok hafif çantalar
Çantayı, içeri giren herşeyin kaybolduğu kara bir delik olmaktan kurtaran aydınlık, açık renkli iç tasarım
Çanta ile birlikte gelen clipix bebek arabası aksesuar sistemi ile çantanın ve biberon tutucunun tüm bebek arabası modellerine kolayca takılabilmesi
Tüm modellerde geniş aksesuar yelpazesi, clipix sistemi ile uyumlu termoslu biberon çantası, antibakteriyel alt değiştirme minderi ve ıslak-kirli çamaşır torbası
Çantanın içinde emzikleri, küçük oyuncakları takabileceğiniz iki çıtçıtlı halkayla artık çantanın içinde hiçbirşey kaybolmayacak.
okiedog tasarımı anne bölmesi, cep telefonu, cüzdan ve daha fazlası için özel ceplerle
Annenin ve bebeğinin trafik güvenliği için çantalarımızın ön tarafında görünürlüğü artıran reflektörlü bölüm (Namaste ve Voyager hariç)
Kolayca temizlenebilen yüzeyler
Hiçbir ürünümüz PVC, Phthalate, AZO ve BPA içermez.
Küçük detaylar büyük farklar yaratır:

Anne ve bebeğin güvenliği için, tüm çantaların ön taraflarında trafikte görünmeyi sağlayacak reflektör bantlar bulunmaktadır (Voyager hariç). Bu bantlar ayrıca çanta bebek arabasına takıldığında da bebek arabası için de reflektör görevi görür.
Bebeğin sağlığı için, alt değiştirme minderi ve bez çantaya anti bakteriyel uygulama yapılmıştır.
Kullanım kolaylığı için, bez çantalar ve biberon çantası başta olmak üzere istediğiniz her şeyi asmanız ve çantanın içinde kolaylıkla bulabilmeniz için çanta içine halkalar eklenmiştir.
Annenin sağlığı için, elde, omuzda, sırtta, birçok taşıma şekline sahip çantalar sizi şaşırtacak kadar hafiftir.
Annenin dışarıdayken başka bir çantaya ihtiyacı olmaz. Anne bölümü cep telefonuna, cüzdana ve anahtarlara kolay ulaşım sağlayacak şekilde tasarlanmıştır

Son düzenleme:
kızlarr gunaydın yıne mı alısverıs yapıyosunuz sız bakııımmm:))) ben artık kıyafet ısını kapattım cıcısler hep okuyorum cok uzun sure gıyemıyolar kıyafetlerı dıe ama yıne de ıcım gıdıyo:))

dayısı araba koltugu alcakmıs bebıse bende dedım bızım arabamız mı var :)) şirketın arabası var oda doublo dedım sen banyo esyalarını al dayısı kuvetını felan dedım onları ona kaktırdım:))

annişkom da dun nevresım ve pıke ıcın kumas almıs yaptrcakmıs baya baya bebek ceyızı yapıyo annem kaptırmıs bı vazıyette:))

araba da bızım bı tanıdıgımız cocuguna bebek arabası almıs ama cocuk bınmemıs atıyomus kendını arabadan bana onu yollıcaklar bende bı bakıcam eger ıcıme sınen bıseyse araba masrafımdan da kurtulmus olucam:) çok mu beleşcıyım neyım ama işime gelıo bır suru masraf olcak zatenn

dun esımın kuzenlerı geldı 30-40 yas arası ögleden sonra geldıler oturmaya bende ıftara kalalım dedım cunku bu yıl kımseyı özel olarak ıftara alabılecegımı zannetmıyorum.onlar hazır gelmısken bı ıftar olsun dedım esımle markete gıttık 6 gıbı bız marketteyken bunlar evımı bı guzel sılıp supurmusler mis mis.

yemeklerı ben yaptım ama bulasıga caya hep yardım ettıler ona ragmen ölmüşüm yorgunluktan baska mısafırı tek basıma asla agırlayamayacagımı anladım:))

ne cok konstum yaw

günaydın canım yine yoksun aramızda

günaydın canım..

günaydın cicişler ve canlarrr nasılsınızz işe geldik

bugün toplantım varr maddeler incelenecek o maddelerden biridee şu meşhur talimat uyuz oldugum adamlarda gelicek ne olur bilmem biraz stresliiyim o yüzden

günaydın kuzum ve kuzumun kuzusu :) takılma azcık bir zamanımız kaldı ben de takılmıyorum artık kendimize yazık boşver...

günaydın canım benim aferin stres yok balım...

Eki Görüntüle 472109

kuzular sizce hastane çıkışı nasıl 110 TL den 73 e düşmüş

çok güzel canım :)

canım günaydın geçmiş olsun deprem olmuş hissetmediğin iyi korkardın...

Allahım ya bıcır bıcır maşallah ne güzeller annesi:)

hoşgeldin canım...

50 mg ile yapıldı yüksek çıkanlarda 75 ve 100 mg testleri yinelendi canım senin doktorun neden böyle istedi yorum yapamayacağım ama vardır bir dildiği...

günaydın tatlım...nevresim olayına ben şimdi girmeyeceğim...çünkü kaç kişiyle konuştuysam puset beşik al dediler...taşıyıp oraya buraya götürmesi kolay oluyoröuş..mesela sen salonda otururken..acaba bebiş ağladımı sesmi çıkardı diye huzursuz olmaktan kurutuluyorsun benim aklıma çok yattı bende öyle alacağım için nevresime gerek olmayacak...

bebek arabasıda eşimin ablasında vardı yepyeni arababizde o masraftan kurtulduk süper oldu..

bayramdan sonrada alışverişe çıkacağız....çok kıyafet alma herkes kıyafet getircek zaten dediler..bende en beğendiklerimi aldım kıyafet almıyorum artık

evet cnm yaa korkardım hamişlikten beri duymuyorum depremleri

ay çok tatlı ve ucuz canımmm güle güle kullansın pıtırcıgın kartı evde bırakmışım baktımda çantama

tatlım kız şeysii bu, ben almadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…