lavinya milano esra nerdesiniz canlarım
günaydın kızlarrrrrrr
dün akşam bizim burda deprem olmuşş hiç duymamışım :18: 4.6
manyak sıcaktı ev nasıl terlemişim sıkıntıdan, duş alıp yatmıştım sözde,
günaydın cnım, artık sende alacakmısın mobilya hadi bakalım
günaydın burcum hoşgeldinnnninşAllah gönlunuzce güzel bulursunuz canımmm
ne diyeti kızzzz
canım saoll bugün toplantı var alınan karar maddeleri tek tek inceleniyor en son maddede o talimatın hazırlanması diyor ben okuyorum anlatıyorum o maddeye geldiğinde talimat hazırlandı yayınlandı dicemordan o uyuz atlıcak ben uygulamıcam diyee ben nasıl sakin dururum bilmem benim yeni müüdürde onlar ne istese yapıyor ben patron a bile rest çektim ki ben insanların ayagına gidip o talimatları toplayıp duzenlemem diyee bu duzenlenecek tekrardan derseee ne yaparım işteeee
sen olsan ne yapardın canım :2:
beysalım bence görerek alsan iyi olurr :26:
kızlarr gunaydın yıne mı alısverıs yapıyosunuz sız bakııımmm:))) ben artık kıyafet ısını kapattım cıcısler hep okuyorum cok uzun sure gıyemıyolar kıyafetlerı dıe ama yıne de ıcım gıdıyo:))
dayısı araba koltugu alcakmıs bebıse bende dedım bızım arabamız mı var :)) şirketın arabası var oda doublo dedım sen banyo esyalarını al dayısı kuvetını felan dedım onları ona kaktırdım:))
annişkom da dun nevresım ve pıke ıcın kumas almıs yaptrcakmıs baya baya bebek ceyızı yapıyo annem kaptırmıs bı vazıyette:))
araba da bızım bı tanıdıgımız cocuguna bebek arabası almıs ama cocuk bınmemıs atıyomus kendını arabadan bana onu yollıcaklar bende bı bakıcam eger ıcıme sınen bıseyse araba masrafımdan da kurtulmus olucam:) çok mu beleşcıyım neyım ama işime gelıo bır suru masraf olcak zatenn
dun esımın kuzenlerı geldı 30-40 yas arası ögleden sonra geldıler oturmaya bende ıftara kalalım dedım cunku bu yıl kımseyı özel olarak ıftara alabılecegımı zannetmıyorum.onlar hazır gelmısken bı ıftar olsun dedım esımle markete gıttık 6 gıbı bız marketteyken bunlar evımı bı guzel sılıp supurmusler mis mis.
yemeklerı ben yaptım ama bulasıga caya hep yardım ettıler ona ragmen ölmüşüm yorgunluktan baska mısafırı tek basıma asla agırlayamayacagımı anladım:))
ne cok konstum yaw
günaydın canım yine yoksun aramızda
günaydın canım..
günaydın kuzum ve kuzumun kuzusu :) takılma azcık bir zamanımız kaldı ben de takılmıyorum artık kendimize yazık boşver...
günaydın canım benim aferin stres yok balım...
çok güzel canım :)
canım günaydın geçmiş olsun deprem olmuş hissetmediğin iyi korkardın...
Allahım ya bıcır bıcır maşallah ne güzeller annesi:)
hoşgeldin canım...
50 mg ile yapıldı yüksek çıkanlarda 75 ve 100 mg testleri yinelendi canım senin doktorun neden böyle istedi yorum yapamayacağımama vardır bir dildiği...
ankarada kamuda calısan hamıellere 2 gun tatıl varmıs belkı esra ankarada kısmını atlayıp kamu calısanları kısmını dıkkate aldıysa evdedır:))
kızzz esra tatılde mınnn sekerımm
ay merweeeee hiç güleceğim yoktuuuukesin öyledirrr
Eki Görüntüle 472161 Eki Görüntüle 472163 Eki Görüntüle 472164 Eki Görüntüle 472165 Eki Görüntüle 472167 Eki Görüntüle 472146 Eki Görüntüle 472147 Eki Görüntüle 472148 Eki Görüntüle 472149 Eki Görüntüle 472150 Eki Görüntüle 472151 Eki Görüntüle 472152 Eki Görüntüle 472153 Eki Görüntüle 472154 Eki Görüntüle 472155 Eki Görüntüle 472160
bunlar yüklenenlerin bir kısmı daha bir sürü var ama büyük geldi resimler yüklenmiyor
günaydın canım yine yoksun aramızda
günaydın canım..
günaydın kuzum ve kuzumun kuzusu :) takılma azcık bir zamanımız kaldı ben de takılmıyorum artık kendimize yazık boşver...
günaydın canım benim aferin stres yok balım...
çok güzel canım :)
canım günaydın geçmiş olsun deprem olmuş hissetmediğin iyi korkardın...
Allahım ya bıcır bıcır maşallah ne güzeller annesi:)
hoşgeldin canım...
50 mg ile yapıldı yüksek çıkanlarda 75 ve 100 mg testleri yinelendi canım senin doktorun neden böyle istedi yorum yapamayacağımama vardır bir dildiği...
bu fenerlı prensesın cıcılerını cok begendım annesı yaaa
güzel canım beğendim, güle güle kullan. :)
günaydın canım, gördüm gördüm beğendim, o terlikleri yerim valla
hee boyaya başlayalım diyorum o yüzden eşimi sıkıştırıyorum. bu hafta bitsin şu mesele. ama ben genç odası alıcam, karyola yerine park yatak alıcam.
ben olsam canım tıpış tıpış gidip toplardım eskileri. kimin ne dediği umurumda olmazdı. çünkü bir hedefim var, doğum parasını almam lazım, iki manyak arkamdan konuşacak diye bundan vazgeçemem. bu kadar çilesini çekmişsin canım. sık dişini.
hoşgeldin merwem
seni beleşçi seniii ohh banyo takımları dayıdan, pikeler anadan, araba tanıdıktan ohh misss
bende almadım daha yaa eylulde başlıcaz kocişle annemlee 1 ayda biter sanırım
gunaydın balım canım ve sevgili danası nasılsınız kuzuuuuu
ay canım Allah buyuk bugün toplantıda tartışma çıkmazsa iyidirduymamazlıktan gelicem Allahım karalarını yuzlerine vursun inşAllah
ayyy bende tatil istiyorum kocaelideyim..
varmı kocaelide olan
günaydın burcum hoşgeldinnnninşAllah gönlunuzce güzel bulursunuz canımmm
ne diyeti kızzzz
canım saoll bugün toplantı var alınan karar maddeleri tek tek inceleniyor en son maddede o talimatın hazırlanması diyor ben okuyorum anlatıyorum o maddeye geldiğinde talimat hazırlandı yayınlandı dicemordan o uyuz atlıcak ben uygulamıcam diyee ben nasıl sakin dururum bilmem benim yeni müüdürde onlar ne istese yapıyor ben patron a bile rest çektim ki ben insanların ayagına gidip o talimatları toplayıp duzenlemem diyee bu duzenlenecek tekrardan derseee ne yaparım işteeee
sen olsan ne yapardın canım :2:
beysalım bence görerek alsan iyi olurr :26:
güzel canım beğendim, güle güle kullan. :)
günaydın canım, gördüm gördüm beğendim, o terlikleri yerim valla
hee boyaya başlayalım diyorum o yüzden eşimi sıkıştırıyorum. bu hafta bitsin şu mesele. ama ben genç odası alıcam, karyola yerine park yatak alıcam.
ben olsam canım tıpış tıpış gidip toplardım eskileri. kimin ne dediği umurumda olmazdı. çünkü bir hedefim var, doğum parasını almam lazım, iki manyak arkamdan konuşacak diye bundan vazgeçemem. bu kadar çilesini çekmişsin canım. sık dişini.
kocaelinden 1 kişi vardı sanırım ama kim hatırlamıyorum :26: ben bursadayım canım sana 1.5 sa uzaklıkta
Eki Görüntüle 472207 Eki Görüntüle 472208 Eki Görüntüle 472206 Eki Görüntüle 472195 Eki Görüntüle 472196 Eki Görüntüle 472197 Eki Görüntüle 472198 Eki Görüntüle 472199 Eki Görüntüle 472200 Eki Görüntüle 472201 Eki Görüntüle 472202 Eki Görüntüle 472203 Eki Görüntüle 472204 Eki Görüntüle 472205
oley becerdim kızlar resimleri küçülüp kalanları eklemeyi başardım yupppiii
Eki Görüntüle 472207 Eki Görüntüle 472208 Eki Görüntüle 472206 Eki Görüntüle 472195 Eki Görüntüle 472196 Eki Görüntüle 472197 Eki Görüntüle 472198 Eki Görüntüle 472199 Eki Görüntüle 472200 Eki Görüntüle 472201 Eki Görüntüle 472202 Eki Görüntüle 472203 Eki Görüntüle 472204 Eki Görüntüle 472205
oley becerdim kızlar resimleri küçülüp kalanları eklemeyi başardım yupppiii
evet kuzucum idrar yoluma baskı yapıyormuş sıpam o yüzden de böbreklerim tam boşalamıyormuş bakalım kontrollü gidecem ..
sanada günaydıun canım ah şu gezmelerin sonu gelmicek anladım ben :) ii olunda gezin bakalım yorma kendini öptüüük
günaydın fıstıklar bu sabah biraz yorgun kalktık sanırım akşam misafir var onun gerginliği ile olabilir neyse hayırlısıyla atlatalım inşallah misafirlerimizi sizler nasılsınız uyykucu kuzular gelmemişsiniz halaa
günaydın cicişler ve canlarrr nasılsınızz işe geldik
bugün toplantım varr maddeler incelenecek o maddelerden biridee şu meşhur talimat uyuz oldugum adamlarda gelicek ne olur bilmem biraz stresliiyim o yüzden
günaydın kızlarrrrrrr
dün akşam bizim burda deprem olmuşş hiç duymamışım :18: 4.6
manyak sıcaktı ev nasıl terlemişim sıkıntıdan, duş alıp yatmıştım sözde,
dün aldığım cicileri gördünüz müüüüü
sağol tatlımm
bence olur çok güzelmiş kzum
günaydın cnm, şimdiden iyi iftarlar kuzum
beysal günaydın cnm, hmmm sıpaya bak hele, çıktın mı ürolojiye ?
günaydın pıtırcığımmm
stres yapma kuzum, bizimde yarın 35. ci yıl dönümümüz fabrikanın kuruluşunun, etkinlikler felan oluyor misafirler geliyor istanbuldan felan, hareketli olur burasıda bu gün pek olmasada yarın kesin olur.
günaydın cnm
bence güzelmiş kuzum ama azıcık bari o desenleri renk olsaymış ? ornagik mi yoksa bunlar ondan mı renksiz, çocuk zaten beyaz oluyorya çok renksiz duruyor
günaydın cnım, artık sende alacakmısın mobilya hadi bakalım
" benim haklarım " babay tişört aldım salı günü pazardan kolsuz çok tatlı yavvv
babamız bayıldı çok güldü yerim onun haklarını dedi delüüüü
yalnız netten baktımda bir kaç yerdee 10 lira 9 lira civarı ben aldım pazardan 3.5 lirayaaaapazarın gözünü seveyim
bunlar yüklenenlerin bir kısmı daha bir sürü var ama büyük geldi resimler yüklenmiyor
Kızlar kızlar ben normalde aralık annnesiyimmm:) ama bebeişim önden gidiyor bende kasım annesi olucam gibi hissediyorum:))) hadi benide alın aranıza bebeişimi aldım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?