2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Eki Görüntüle 472109

kuzular sizce hastane çıkışı nasıl 110 TL den 73 e düşmüş

güzel canım beğendim, güle güle kullan. :)

günaydın canım, gördüm gördüm beğendim, o terlikleri yerim valla

hee boyaya başlayalım diyorum o yüzden eşimi sıkıştırıyorum. bu hafta bitsin şu mesele. ama ben genç odası alıcam, karyola yerine park yatak alıcam.

ben olsam canım tıpış tıpış gidip toplardım eskileri. kimin ne dediği umurumda olmazdı. çünkü bir hedefim var, doğum parasını almam lazım, iki manyak arkamdan konuşacak diye bundan vazgeçemem. bu kadar çilesini çekmişsin canım. sık dişini.

hoşgeldin merwem

seni beleşçi seniii ohh banyo takımları dayıdan, pikeler anadan, araba tanıdıktan ohh misss

bende almadım daha yaa eylulde başlıcaz kocişle annemlee 1 ayda biter sanırım

gunaydın balım canım ve sevgili danası nasılsınız kuzuuuuu

ay canım Allah buyuk bugün toplantıda tartışma çıkmazsa iyidir duymamazlıktan gelicem Allahım karalarını yuzlerine vursun inşAllah

teşekkür ederiz teyzesi

yeme ama teyzesi oğluşum ayaklarına lağzımm

ya genç odası mı alacaksın ? o zaman genç odasını almakta nden acele ediyon dolabı kullanmak için mi ?

genç odası nasıl bişi düşünüyon de bakam, herkes bebek odası alırken neden genç odası ay amma sordum ama benimde arada aklıma geliyor ondan

bıter bıter 1 ayda bıter zaten ben yatagını yatak malzemelerını ılk etapta kullanacagı kıyafetlerı ve banyo urunlerını aldımmı yetıcek kalanını buyudukce almak ıstıyorum bebısın ebatlarından emın olamıyorum bana cekerse tosun babaya cekerse sıska olacagından:))

bu arada 3 tekerlı araba sormus arkadas 3 tekerleklıler cok şık duruyor ama denge problemı yasayanlar olmus bılgılerınıze cıcısler

50 mg ile yapıldı yüksek çıkanlarda 75 ve 100 mg testleri yinelendi canım senin doktorun neden böyle istedi yorum yapamayacağım ama vardır bir dildiği...

gittiğimde doktora sorup emin olarak testlere gireyim.

zaman zaman hala kasıklarımda ağrı olabiliyor sizde de var mı bebek aşağıda durunca oluyor sanırım yukardayken daha rahatım? göbeğiniz çok gerginleşti mi patlicak gibi hissediyor musunuz yoksa esnek mi?? ben özellikle yemek sonraları çok gerildiğini hissediyorum

eger toplayıp duzenlenmesını ısterlerse dön sekreter hanıma .... hanım dagıttıgım talımatları toplayıp odama getırmenızı rıca edıyorum ben duzenledıkten sonra sıze verırım yenıden dagıtırsınız malum durumum dersın:)))

canım ben toplamam dedim bir keree çok istiyorsa müdürüm toplasın duzenlesin dağıtsın yoksada çıkışımı versinler hamilelik tazminatı da alırım

yeni isg uzmanı gelicek o isterse duzenlesin yeniden patladım artık patrona kadar toplamam dedim bundan sonra gidip almam herkesten komik ve gurur kırıcı olur diye dusunuyorum

kocaelinden 1 kişi vardı sanırım ama kim hatırlamıyorum :26: ben bursadayım canım sana 1.5 sa uzaklıkta

1 kişi onu bulmakıyım:))bu arada ben anneden bursalıyımmm çok iyi bilirim sen neresindesin...

çok güzel demek kızın olacak..ben hep kız istemişti,m.ama Allah oğluşun olcak dedi:))güle güle giysin

amann yayeppimmm ne güzellikk o pembiş tüllü altı külotlu çorap görünümlüye bittim :) birde çilekliye bayıldımm allah giymek nasip etsin kızınıa kuzum

Günaydın tatlımm bebişin göstermemiş yine, bence radyologtan kaynaklanıyor sen doktoruna baskı yap kesin öğreneceksiniz bu sefer
Offf iftarda ben kimseyi almıycam bu sene tatlımm,Allahım sana kolaylık versin, kendini de çok yorma olur mu? Sıcaklar zaten yoruyor bizleri

günaydın cicişler ve canlarrr nasılsınızz işe geldik

bugün toplantım varr maddeler incelenecek o maddelerden biridee şu meşhur talimat uyuz oldugum adamlarda gelicek ne olur bilmem biraz stresliiyim o yüzden

Tatlımmm stres yapmadan göze batmadan atlatırsın bence sen bunu. Aaaa o uyuz adamlar da yettiler valla benim bile canıma, hamişsin sen yaa az sussunlar hassas olsunlar sana karşı
Eki Görüntüle 472109

kuzular sizce hastane çıkışı nasıl 110 TL den 73 e düşmüş

Tatlımm çok güzel görünüyor ama bence bekle sen, cinsiyeti kesinleşince cıvıl cıvıl renkli olanlardan alırsın

Günaydın bitanemmm
Ne depremi gıı fazla sarsıntılı olmadı herhalde, Allahım korusun hepimizi..
Bu arada oğluşun cicilerine bayıldımmmm,, çoook yakışıklı olacak çooookk

Tatlımm aslında netten almak bazen avantajlı olmuyor. Gidip mağazadan pazardan vakit buldukça almak daha ii gibime geliyor hem malını da görmüş oluyorsun. Benim iş yerimin olduğu yerde bebe mağazalarının toptan perakende satış mağazaları var, ordan hastane çıkışı almıştım 30 tl ye, geçenlerde nette denk geldim 39.90 diyordu indirimli haliyle Çok da inandırıcı gelmiyor o yüzden..

bunlar yüklenenlerin bir kısmı daha bir sürü var ama büyük geldi resimler yüklenmiyor

Tatlımmm çook güzel hepsi de Güle güle giysin inşallah kızçen cicilerini

Kızlar kızlar ben normalde aralık annnesiyimmm:) ama bebeişim önden gidiyor bende kasım annesi olucam gibi hissediyorum:))) hadi benide alın aranıza bebeişimi aldım geldim

Hoşgeldin aramıza canımmm
Aslında ben de ekim annesi olucam büyük ihtimalle, bebişlerimiz sağlıkla gelsinler yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…