2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay merwemmm süpersinnn

o sekretere görevi olan fotokopi faks çektiremiyoruz biz bırak talimat toplatmayı

isg uzmanı toplayabilir ben mudurede söylerim toplayamayacağımı

iş yerinde sorun yaşamak gerçekten çok kötü..ben evde bile kafamdan atamıyorum.sorun çözülene kadar rahat duramıyorum..hep huzursuzlukçumarım çözersin

kuzum benımde pazardan aldıgım bıkac cıtcıtlı badı vardı dun baktıda kuzenler onların ıcınde dıkıs yerlerı kalın oluyomus bıde ıp kalıntısı felan varsa etıket v.s kes hep tamammı bebegı tahrıs edermıs benım 2-3 tanesı öleydı yıkarken kescem:)

hoşgeldin canım, günaydın:)

lavinya milano esra nerdesiniz canlarım

geldim kuzum:)

evet cnm yaa korkardım hamişlikten beri duymuyorum depremleri

tatlım kız şeysii bu, ben almadım :)

duyma duyma:)

lavinya27
hoşbuldum canımmm hoşgeldin sende

hoşbulduk tatlım:)

boşver bal köpüğüm canımızı sıktığımızla kalıyoruz salla...

evet banada aynısını söylediler...

bak ya kız istedik olmadı diye mi bu kadar güzel cicileri koyuyorsun ya... hakkaten çok güzeller canım çok beğendim zevkli anne :)

lavinyaaaaaam bebeleriminn teyzesii akşam uyuyabildin miii ben çok terledim yaa şuan 1 şişe suyu içtim bile o kadar kayıba uğramışım

yaseminimmmmmmmmmmmmmm uyudum kuzum... 2 gündür soğuk suyla duş alıp yatağa giriyorum saçlar falan ıslak çok rahat oluyor bir dene istesen...

benimde annem almış...ama dr lar diyorki...içine giydirdiğiniz şeyle renksiz desensiz beyaz olsun...çünkü o kimyasallar bebişimizin vücuduna geçiyormuş...içine beyaz desensiz kimyasal olmayan giydirdikten sonra üstüne ne giydirirseniz giydirin diyor.ben i,md, öyşe alıyorum:26:

1 kişi onu bulmakıyım:))bu arada ben anneden bursalıyımmm çok iyi bilirim sen neresindesin...

çok güzel demek kızın olacak..ben hep kız istemişti,m.ama allah oğluşun olcak dedi:))güle güle giysin

allah nasip ederse kızım olcak canım. Sağlıklı olsun canım cinsiyet önemli değil.bende erkek istemiştim ama doktor kız dediğinde çok sevindim demek kız istiyormuşum içimden

saol canım dileğim tartışmasız bu toplantıyı atlatmak yada en iyisi ben o maddeyi okumimm tartışma çıkmasın

ay merwemmm süpersinnn

o sekretere görevi olan fotokopi faks çektiremiyoruz biz bırak talimat toplatmayı

isg uzmanı toplayabilir ben mudurede söylerim toplayamayacağımı

bu devırde sekreter mı olmak lazım nedır? aslında bazen patronların bıle bazı kısılere karsı nutku tutuluyor bısı dıyemıyolar.esımın ısyerınde bı kızcagız var 5-6 senedır calısıyo kızın maası daha yenı 1200 tl oldu.

bı kız daha var gecen sene gırdı ıse cıkmıs patrona maasımı 1500 tl yapcaksınız ben okadar ısı bu paraya yapmam cıkarım ısten demıs 1500 tl yapmslar kızın maasını bıraz yırtık olcan aslında ama normalde bı patron ısıne gelıyosa felan der dımı bu kıza mılletın basıretı baglanıyo bısı dıemıyoalr:))

ay sorma deprem olmuşş ben tam wc de idim başım döndü sandım gittim yattım yatağıma meğer depremmiş sabah arkadaşlar sölüyor yok küçükk Allah korusun

ayy teyzesiiiiiii teşekkür ederizzzz

amann yayeppimmm ne güzellikk O pembiş tüllü altı külotlu çorap görünümlüye bittim :) birde çilekliye bayıldımm allah giymek nasip etsin kızınıa kuzum

amin canım allah hepimizin evladına herşeyleri mutlu,sağlıklı günlerde giymelerini nasip eder inşallah.

kuzum dun bende de vardılar ıftarda herseye yardım etmelerıne ragmen aksamın ılerleyen saatlerıne doğru afedersınız de altımda acayıp bı agrı oldu sankı rahmım yerınden cıkcak gıbı yuruyemıyodum artık herkes gıdınce ayaklarımı dıkıp yattım sabah bıseyım kalmamıstı aman dıkkat et oldumu

selammm herkeslere..

Ankara felaket sıcakkk oturduğun yerden suların akıyo duşa girmekten gına geldi yaa

herkes alışverişini tamamlamış neredeyse Nazar
ben daha hiç bişey almadım bayramdan sonra alırım diye bu sıcaklarda gezmeyim dedim.
gördükçe insanın içi gidiyo ama ilk aylar korkudan almadım şimdide sıcaklardan çıkmıyorum

allah nasip ederse kızım olcak canım. Sağlıklı olsun canım cinsiyet önemli değil.bende erkek istemiştim ama doktor kız dediğinde çok sevindim demek kız istiyormuşum içimden

kız erkek hepsi bizim..ama insanın eskiden beri bi cinsiyet hayali vardır ya benimde kız dı..olsun ikinciye inşallah:))

AMİN CANIMM

teşekkür ederim tatlım.öyle deme annesi pipiloşlularada bir sürü çok güzel şeyler var.hele o minnacık kazaklar var bayılıyorum onlara

selam katre06....bugün kocaeli de güneş yok ama dün nemden nefes alınmıyordu..allah yardım etsin

ben hiç mağazaya gidip almadım bişi hepsini internetten aldım..asıl alışverşe bayramdan sonra inşallah

Miroşşşşşş günaydın canımmm... nasılsın prenses nasılll ?
ne zamandır karşılaşamadık sanki...
özledim seniiii

doğru aslında da ıste denk geldıkce alıyoruz bıseyler zaten daha uzun kollu cıtcıtlılardan cok bulamadım bende krem rengı olmasına dıkkat edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…