eger toplayıp duzenlenmesını ısterlerse dön sekreter hanıma .... hanım dagıttıgım talımatları toplayıp odama getırmenızı rıca edıyorum ben duzenledıkten sonra sıze verırım yenıden dagıtırsınız malum durumum dersın:)))
canım ben toplamam dedim bir keree çok istiyorsa müdürüm toplasın duzenlesin dağıtsın yoksada çıkışımı versinler hamilelik tazminatı da alırım
yeni isg uzmanı gelicek o isterse duzenlesin yenidenpatladım artık patrona kadar toplamam dedim bundan sonra gidip almam herkesten komik ve gurur kırıcı olur diye dusunuyorum
" benim haklarım " babay tişört aldım salı günü pazardan kolsuz çok tatlı yavvv
babamız bayıldı çok güldü yerim onun haklarını dedi delüüüü
yalnız netten baktımda bir kaç yerdee 10 lira 9 lira civarı ben aldım pazardan 3.5 lirayaaaapazarın gözünü seveyim
kızlarr gunaydın yıne mı alısverıs yapıyosunuz sız bakııımmm:))) ben artık kıyafet ısını kapattım cıcısler hep okuyorum cok uzun sure gıyemıyolar kıyafetlerı dıe ama yıne de ıcım gıdıyo:))
dayısı araba koltugu alcakmıs bebıse bende dedım bızım arabamız mı var :)) şirketın arabası var oda doublo dedım sen banyo esyalarını al dayısı kuvetını felan dedım onları ona kaktırdım:))
annişkom da dun nevresım ve pıke ıcın kumas almıs yaptrcakmıs baya baya bebek ceyızı yapıyo annem kaptırmıs bı vazıyette:))
araba da bızım bı tanıdıgımız cocuguna bebek arabası almıs ama cocuk bınmemıs atıyomus kendını arabadan bana onu yollıcaklar bende bı bakıcam eger ıcıme sınen bıseyse araba masrafımdan da kurtulmus olucam:) çok mu beleşcıyım neyım ama işime gelıo bır suru masraf olcak zatenn
dun esımın kuzenlerı geldı 30-40 yas arası ögleden sonra geldıler oturmaya bende ıftara kalalım dedım cunku bu yıl kımseyı özel olarak ıftara alabılecegımı zannetmıyorum.onlar hazır gelmısken bı ıftar olsun dedım esımle markete gıttık 6 gıbı bız marketteyken bunlar evımı bı guzel sılıp supurmusler mis mis.
yemeklerı ben yaptım ama bulasıga caya hep yardım ettıler ona ragmen ölmüşüm yorgunluktan baska mısafırı tek basıma asla agırlayamayacagımı anladım:))
ne cok konstum yaw
lavinya milano esra nerdesiniz canlarım
evet cnm yaa korkardımhamişlikten beri duymuyorum depremleri
tatlım kız şeysii bu, ben almadım :)
lavinya27
hoşbuldum canımmm hoşgeldin sende
hoşgeldin merwem
seni beleşçi seniii ohh banyo takımları dayıdan, pikeler anadan, araba tanıdıktan ohh misss
bende almadım daha yaa eylulde başlıcaz kocişle annemlee 1 ayda biter sanırım
gunaydın balım canım ve sevgili danası nasılsınız kuzuuuuu
ay canım Allah buyuk bugün toplantıda tartışma çıkmazsa iyidirduymamazlıktan gelicem Allahım karalarını yuzlerine vursun inşAllah
bıter bıter 1 ayda bıter zaten ben yatagını yatak malzemelerını ılk etapta kullanacagı kıyafetlerı ve banyo urunlerını aldımmı yetıcek kalanını buyudukce almak ıstıyorum bebısın ebatlarından emın olamıyorum bana cekerse tosun babaya cekerse sıska olacagından:))
bu arada 3 tekerlı araba sormus arkadas 3 tekerleklıler cok şık duruyor ama denge problemı yasayanlar olmus bılgılerınıze cıcısler
gittiğimde doktora sorup emin olarak testlere gireyim.
zaman zaman hala kasıklarımda ağrı olabiliyor sizde de var mı bebek aşağıda durunca oluyor sanırım yukardayken daha rahatım? göbeğiniz çok gerginleşti mi patlicak gibi hissediyor musunuz yoksa esnek mi?? ben özellikle yemek sonraları çok gerildiğini hissediyorum
Eki Görüntüle 472207 Eki Görüntüle 472208 Eki Görüntüle 472206 Eki Görüntüle 472195 Eki Görüntüle 472196 Eki Görüntüle 472197 Eki Görüntüle 472198 Eki Görüntüle 472199 Eki Görüntüle 472200 Eki Görüntüle 472201 Eki Görüntüle 472202 Eki Görüntüle 472203 Eki Görüntüle 472204 Eki Görüntüle 472205
oley becerdim kızlar resimleri küçülüp kalanları eklemeyi başardım yupppiii
lavinyaaaaaam bebeleriminn teyzesiiakşam uyuyabildin miii ben çok terledim yaa şuan 1 şişe suyu içtim bile o kadar kayıba uğramışım
kuzum benımde pazardan aldıgım bıkac cıtcıtlı badı vardı dun baktıda kuzenler onların ıcınde dıkıs yerlerı kalın oluyomus bıde ıp kalıntısı felan varsa etıket v.s kes hep tamammı bebegı tahrıs edermıs benım 2-3 tanesı öleydı yıkarken kescem:)
1 kişi onu bulmakıyım:))bu arada ben anneden bursalıyımmm çok iyi bilirim sen neresindesin...
çok güzel demek kızın olacak..ben hep kız istemişti,m.ama allah oğluşun olcak dedi:))güle güle giysin
Günaydın tatlımm bebişin göstermemiş yine, bence radyologtan kaynaklanıyor sen doktoruna baskı yap kesin öğreneceksiniz bu sefer
Offf iftarda ben kimseyi almıycam bu sene tatlımm,Allahım sana kolaylık versin, kendini de çok yorma olur mu? Sıcaklar zaten yoruyor bizleri
Tatlımmm stres yapmadan göze batmadan atlatırsın bence sen bunu. Aaaa o uyuz adamlar da yettiler valla benim bile canıma, hamişsin sen yaa az sussunlar hassas olsunlar sana karşı
Tatlımm çok güzel görünüyor ama bence bekle sen, cinsiyeti kesinleşince cıvıl cıvıl renkli olanlardan alırsın
Günaydın bitanemmm
Ne depremi gıı fazla sarsıntılı olmadı herhalde, Allahım korusun hepimizi..
Bu arada oğluşun cicilerine bayıldımmmm,, çoook yakışıklı olacak çooookk
Tatlımm aslında netten almak bazen avantajlı olmuyor. Gidip mağazadan pazardan vakit buldukça almak daha ii gibime geliyor hem malını da görmüş oluyorsun. Benim iş yerimin olduğu yerde bebe mağazalarının toptan perakende satış mağazaları var, ordan hastane çıkışı almıştım 30 tl ye, geçenlerde nette denk geldim 39.90 diyordu indirimli haliyleÇok da inandırıcı gelmiyor o yüzden..
Tatlımmm çook güzel hepsi deGüle güle giysin inşallah kızçen cicilerini
Hoşgeldin aramıza canımmm
Aslında ben de ekim annesi olucam büyük ihtimalle, bebişlerimiz sağlıkla gelsinler yeter ki
ay merwemmm süpersinnn
o sekretere görevi olan fotokopi faks çektiremiyoruz biz bırak talimat toplatmayı
isg uzmanı toplayabilir ben mudurede söylerim toplayamayacağımı
Aslında ben de ekim annesi olucam büyük ihtimalle, bebişlerimiz sağlıkla gelsinler yeter ki
amann yayeppimmm ne güzellikko pembiş tüllü altı külotlu çorap görünümlüye bittim :) birde çilekliye bayıldımm allah giymek nasip etsin kızınıa kuzum
Günaydın tatlımm bebişin göstermemiş yine, bence radyologtan kaynaklanıyor sen doktoruna baskı yap kesin öğreneceksiniz bu sefer
Offf iftarda ben kimseyi almıycam bu sene tatlımm,Allahım sana kolaylık versin, kendini de çok yorma olur mu? Sıcaklar zaten yoruyor bizleri
Tatlımmm stres yapmadan göze batmadan atlatırsın bence sen bunu. Aaaa o uyuz adamlar da yettiler valla benim bile canıma, hamişsin sen yaa az sussunlar hassas olsunlar sana karşı
Tatlımm çok güzel görünüyor ama bence bekle sen, cinsiyeti kesinleşince cıvıl cıvıl renkli olanlardan alırsın
Günaydın bitanemmm
amann yayeppimmm ne güzellikkO pembiş tüllü altı külotlu çorap görünümlüye bittim :) birde çilekliye bayıldımm allah giymek nasip etsin kızınıa kuzum
bende çalışıyorum tatlım dediğin gibi şişmeler bendede oluyor ama malum yeni evede geçtim akrabalar illa evi de görmek istiyor o yüzden mecbur alacam yani ben almassam onlar gelmek istiycek en yakınlarımı alıyorum bana yardım edebilecek kişileri yani güzelim
allah nasip ederse kızım olcak canım. Sağlıklı olsun canım cinsiyet önemli değil.bende erkek istemiştim ama doktor kız dediğinde çok sevindim demek kız istiyormuşum içimden
Günaydın bitanemmm
Tatlımm aslında netten almak bazen avantajlı olmuyor. Gidip mağazadan pazardan vakit buldukça almak daha ii gibime geliyor hem malını da görmüş oluyorsun. Benim iş yerimin olduğu yerde bebe mağazalarının toptan perakende satış mağazaları var, ordan hastane çıkışı almıştım 30 tl ye, geçenlerde nette denk geldim 39.90 diyordu indirimli haliyleÇok da inandırıcı gelmiyor o yüzden..
hoşgeldin canım, günaydın:)
geldim kuzum:)
duyma duyma:)
hoşbulduk tatlım:)
boşver bal köpüğüm canımızı sıktığımızla kalıyoruz salla...
evet banada aynısını söylediler...
bak ya kız istedik olmadı diye mi bu kadar güzel cicileri koyuyorsun ya... hakkaten çok güzeller canım çok beğendim zevkli anne :)
yaseminimmmmmmmmmmmmmm uyudum kuzum... 2 gündür soğuk suyla duş alıp yatağa giriyorum saçlar falan ıslak çok rahat oluyor bir dene istesen...
selammm herkeslere..
Ankara felaket sıcakkkoturduğun yerden suların akıyo duşa girmekten gına geldi yaa
herkes alışverişini tamamlamış neredeyse Nazar
ben daha hiç bişey almadım bayramdan sonra alırım diye bu sıcaklarda gezmeyim dedim.
gördükçe insanın içi gidiyo ama ilk aylar korkudan almadım şimdide sıcaklardan çıkmıyorum
Günaydın bitanemmm
benimde annem almış...ama dr lar diyorki...içine giydirdiğiniz şeyle renksiz desensiz beyaz olsun...çünkü o kimyasallar bebişimizin vücuduna geçiyormuş...içine beyaz desensiz kimyasal olmayan giydirdikten sonra üstüne ne giydirirseniz giydirin diyor.ben i,md, öyşe alıyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?