2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bende aynen soğuk duş sözde ama sanki işlemiyor bana derim kalınlaştı mı ne, aynen öyle yaptım 4-5 gibi uyandım yastığım bile terlemiş seten ıslak ıslak olmuş, sorma kuzum, hava çok sıkıntılıydı bende kabus gösrdüm

saol canım dileğim tartışmasız bu toplantıyı atlatmak yada en iyisi ben o maddeyi okumimm tartışma çıkmasın

bencede aysun ya en iyisi

yaseminim 2.yi doğurtturacaklar bize nispet yapıyorlar

sorma kuzum 2. farz oldu

amin canım allah hepimizin evladına herşeyleri mutlu,sağlıklı günlerde giymelerini nasip eder inşallah.

aminnnn allah onların yokluğunu vermesinn

kız erkek hepsi bizim..ama insanın eskiden beri bi cinsiyet hayali vardır ya benimde kız dı..olsun ikinciye inşallah:))

evet canım 2. ci olur inşallah kızçemiz :) ben bir erkek bir kız istemişimdir

bugün rüyamda hepicimizi gördüm kızlar...

hep beraber kasım anneleri kampı yapmışız ve marmarise gidiyoruz hem tatil yapacakmışız hem de doğuma hazırlık kampı olacakmış spor falan yapıyoruz, egzersiz yapıyoruz.. ama hepimizin karnı küçük daha büyüklerdi noldu diyoruz.. MİLANO ile karşılıklı konuşuyoruz karnım küçüldü diyor ben de benimkide ama seninki daha bir küçük diyorum... sonra bir kız var yanımızda bu kim bizden değil diyorum benim bebeğim daha çok küçük diyor.. evet hiç karnın yok diyorum. kız kahve siyah saçlı gözlerde yeşil uzun boylu bir kız diyorum bu MOONSUNIN ABLASI ARZU... deniz kenarında hepimizi oturuyoruz....

böyle bir rüyaydı.... hayırara çıksın...

aminn canım allah evlat acısı göstermesin

merkez üssü saros körfeziymiş canım 00:28 de 4,6 büyüklüğünde bi depremmiş
Allahtan can ve mal kaybımız yok..
Tabi en cok edirne ve canakkale de hissedilmiş...
geçmiş olsundaa bi daaa ollmasın cok korkarım ben depremden..

sıcaklardan nefes alınmıyo burda canım yaa ev sabah güneşi alıyo uyu uyuyabilirsen

ben gezerken hep baktım ama almadım bişey tüp bebek düşük riski falan filan hep korku vardı o yüzden almadım.
nettenden bakıyorum ama görerek alayım dedim..bayramdan sonra inşallah bende çıkcam ulus kızılay gezip herşeyini alıcam.
Allahım sağlıcakla kullandırmayı nasip etsin inş herkese

doğru aslında da ıste denk geldıkce alıyoruz bıseyler zaten daha uzun kollu cıtcıtlılardan cok bulamadım bende krem rengı olmasına dıkkat edıyorum

evet daha kışlıklar çıkmadı ben yorgan yerine uyku tulumu alıcam...bide astronot tulum var ondan alıcam...kullananlar memnunmuşş..kışlıklar çıksında alalım yavrularımızaaa
inşallah canım ikinci kız olur.benimde ikinci erkek olur inşallah

inşalllah tatlım allah gönülümüze göre versin..

evet canım 2. ci olur inşallah kızçemiz :) ben bir erkek bir kız istemişimdir

hayırlısı bi daha yapmaya cesaret bulabilsek ...istediğimiz olsun inşallah:)

valla su bana da ıslemıyor 50 kere dusa gırıp cıkıyorum gece bıle sabahın 7sınde bıle su en soğuk tarafta ama yıne de serınletmıyo atesımız mı cok anlamadım gıttı

zayıflama kızlar esımın yengesı 2 ayda tam 15 kg vrmıs dun gördumde cocuk kadar kalmıs 70den 54lere dusmus.nasıl oldu dedım 2 ay karar vermısler kızıda 80den 70e dusmus.2 ay boyunca dıyet bıde eve konduyon bısıkletı almıslar gunde 1000 kcalık spor yapmıslar bıde fx15 kullanmıs 2 kutu o da yardımcı olmus zayıflamaya ay su bebısler gelseydı de baslasaydık bızde zayıflama maratonuna kocam hala benı ıncecık görecegı gunlerın hayalını kuruyo:))) hıc cok ınce görmedı zaten de garıban merak edıyo

evin konumu önemli gerçekten... bizim kuzeye bakıyor sürekli esiyor...çok memnunum evden ama kışın donuyoruz...iş yerindede klima olunca bi tek öğlenleri çıkınca bide işe gelip giderken sıkıntı oluyor..otobüslerde minübüslerde...

evet glesinler artık ben çok özledim:)
kızlar ben şimdi çıkıyorum işlerimi hallettikten sonra gelirim gene

kolay ggelsin tatlım güle güle

kızlar ben geldim :)

işyerine de şimdi geldim :):):)

özel sektörde olsam çoktan tekmeyi vurmuşlardı bana

sabah 6.30 a ayarladım saati... saat çaldı, kendi kendime dur biraz daha, kızın uyandırır şimdi seni dedim, bekledim.... başladı tekmelemeye... bi daha vur bi daha vur derken saati 8.30 etmişim :) eşim kaldırmasa ben hala uyuyodum

iki vesaitle geldim işyerine... çok sıcak hava.. Allahtan hep yer verdiler oturmam için

inşallah canım ikinci kız olur.benimde ikinci erkek olur inşallah

aminn canım inş.

aa-a hayırdır inş. aysunun ablası hamiş mi kalacak yoksa inş.

gecmıs olsun canımm

sağol tatlım

evet kuzum küçüktü, amin canım bende çok korkarım çok eski yıllarda burada büyük bir deprem olmuş, bizde korkuyoruz işte

aminn canım allah evlat acısı göstermesin

aminnnnnnn

sorma kuzum tüm anneler aynı şeyden şikayetçi, hamiş olmasakta sıcak yaa, eşimde çok sıcaklıyor benim

dimi bir tanesi çıksın bakalım önce nasıl oluyo sonra 2.

merve evet yaa, ben 7 si,nde girmedin hiç ama ateşli annelerizz

inşallah öyledir... hayra çıksın inşallah...

hoşgeldin günaydın kuzucğumm,

ohh iyi olmuş bakalım ay iyi gelmişin valla bu sıcakta afaganlar geliyor hemen bana

Kızlar kızlar ben normalde aralık annnesiyimmm:) ama bebeişim önden gidiyor bende kasım annesi olucam gibi hissediyorum:))) hadi benide alın aranıza bebeişimi aldım geldim

hoşgeldin canım, bizde ekim annesi olabiliriz, kısmet artık. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin.

canım bana 50 g yapıldı , yüksek çıktı hafta 75 g var. bu içtiğimiz şekerde bebeğe zararlı sanırım o yüzden doktorum temkinli yaklaşıyor, 100 g verir sandım 75 g yapılsın dedi. hayırlısı inşallah düşer bu defa.

bebek arabası olarakta ucuz bişi alıcam, çok fazla para vermicem. basit kullanışlı olsun yeter.

oyy oyy çok güzeller, güle güle giydir. hele 0 monta bayıldım, kışlık sezon açılsında bende alayım bebişime :)))

kızlar ben bu çantayı aldım çok güzel tavsiye ederim.bana hep omuz çantası alma demişlerdi bana çok zor oluyormuş hep sırt çantası al dediler.

[

çanta çok güzel, sırta takılması hoşuma gitti. güle güle kullan.

iyi peki kalsın oğluşunun terlikleri :)))

canım dediğin gibi dolabı büyük olsun istiyorum. bebek odalarınkiler oyuncak gibi, çok küçük kullanışsızlar, 4-5 yaşında yenisini almaktansa 10 sene kullansın belki daha fazla kullanır. ev taşımadıktan sonra mobilya yıpranmaz kolay kolay. kitaplığınıda alıcam. oyuncak dolabı olarak kullanıcam. ilerde karyolasını alırım. park yatağı 4-5 yaşına kadar kullanıyormuş. o zaman kendini bilir zaten alırım yatağını.

hem dolabı büyük olursa yedek nevresimini yorganını pikesini battaniyesini rahatça yerleştiririm. onla ilgili herşey odasında kalır. işime gelir yani. eşimde aynı fikirde.

canım sen bilirsin. ben işte inat gurur yapmam, sakince işimi hallederim. yani en başından ben olsam bu noktaya gelmezdi zaten durum. böyle insanlarla çok karşılaştım ama kazanan hep ben oldum.

Allah hayıra çıkarsın çok güzel rüya. inşallah karşılaşırız günün birinde.

inşallah kuzum.....

Hoşgeldin canımmm
ohhh iyi etmişsinnn
vesait işi cok zor yaa havada sıcak düşünemiorum kendimi ben minibüslerde otobüslerde
Allah yardımcın olsun
benim evim 5dk lık mesafede şirketime tın tın geliom gidiom
gec kalma şansımda yok o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…