2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Arkadaşlar benim son bir haftadır vajina bölgemde acayip ağrı var yürürken bacaklarımı uzatırken resmen kramp gibi ağrıyo Dr idrar testi yaptı bişey yok erken düşük tehlikesi varmı diye baktı açılmada yok dedi ama acısında ölüyorum fitil verdi bende kullanmıyorum sizin de başınıza geldimi, bebeğim 650 grm mış bir hafta küçük dedi beslenmeden mi benmi fazla sayıyorum haftaları offf Tuğrul Abacıoğluna giden varmı

aman aman diş ağrısı (( bende çok çektim ...karanfil yağı damlatablirsin yada denizsuyu ile gargara yapabilirsin doğal yollardan. bendi baya bir süre idare etmişti ama sonunda antibiyotik ve ağrı kesici kullandım ve çekilmişti mecburen ,hemde 4 dikiş atıldı .diş doktoru minoset vermişti,kadın doğum doktorum parol kullan dedi.

iler
ben o acıyı 2 aydır çekiyorum, yatarken kalkarken hep canım acıyor, giyinirken bacağımı zor kaldırıyorum.. 2 doktora gidiyorum ikisi de başından beri olur öyle ağrılar deyip geçiştirdiler, açılma var mı falan diye bakmadılar bile..sadece ne olur ne olmaz diye sanırım biri iğne vermişti,haftada birkez onu vurdurmuştum.. en azından senin doktorun kontrol etmiş,bi problem olsaydı anlardı ama sen yine de verdiği fitili kullan ne olur ne olmaz..
22 haftam bittiğinde 620 gramdı benim oğlan, arkadaşlarınkine göre benimkinin ağırlığı da bana düşük gelmişti o zamanlar.. ama kişiden kişiye değişen birşeymiş bu, her bebek aynı olamaz ki... bazıları 5 kilo doğururken bazıları 2,5 kilo doğuruyor.. önemli olan sağlığında bir problemi olmasın doğduktan sonra kendini toparlar nasıl olsa..

Biraz depresifim....

Bebeğimize bişeyler bakalım diye bebek mağazasına gittik....
Öyle bakıyorum....
Bişey bilmiyorum ki....
Ne fikir verenim var ne yol gösterenim....
Bebeğime neyi ne kadar almalıyım, nasıl almalıyım?
Kaç zıbın idare eder, ayaklı tulum kaç tane olmalı?
Kaç aylığa kadar neyi ne kadar almalıym?
Valla içime oturdu, çevremde o kadar bebek sahibi olmuş büyütmüş var, ama biri de bir şeye ihtiyacın var mı?
Alışverişe beraber gidelim, şunları alsan iyi olur demiyor...
Bir anne hiçbir şey bilmez mi?
Bilmiyorum işte.....
Bebeğime iyi ve yeterli bir anne olamayacağımı düşünüyorum....
Gerçekten çok çaresiz hissediyorum kendimi...

geçmiş olsun cnımm

bilemiyorum ki çok mu şiddetli netten araştırdın mı :26:

canım geçmiş olsun bence al minoset ben gebelik boyunca 3 kutu bitirdim baş ağrısından

korkma canım alabilirsin diş agrısı cekilmez Allah sabır versin minoset ve parol gebelikte kulanılabilen agrı kesiciler

Sağolun kızlar
tuzlu suyla gargara yaptım,minoset aldım,2 saat kadar uyudum sonra ağrısı geçti ama hafiften bir sızlama var devam mı edecek acaba yaa,off bu yaşıma kadar diş ağrısı nedir bilmedim,şimdi sorun çıkarmaz inşallah..

canım benim üzme kendini böle şeylerle mağazadaki çalışanlar inan herkesten daha çok yardımcı oluyor bakarsın eksikse doğunca alırsın üzülme bunları düşünen anne emin ol yetersiz bi anne olmaz

öyle düşünme canım bence sen çok iyi bir anne olucaksın daha şimdiden en ince ayrıntıları düşünüyorsun çünkü bu kadar fazlada düşünme derim ben sakınılan göze çöp batar çünkü

Öyle tabi, çok abartmak da iyi değil elbette...
Ama bugün bir duygusalım işte....

canım evet dr ilgili sağolsun ama ilk kez anne adayıyım ve korkuyorum miniğime birşey olmasın diye bir de ilaçsız geçirmeye bakıyorum soğan suyu içmek iyi geliyomuş bi deneyeyim diyorum. Allaha şükür bütün kontrollerde dr iyi diyo sadece bir hafta küçük dedi biraz beslenmeme dikkat edeyim bakalım ne olcak

Soğan auyunu ne için içeceksiniz bilmiyorum ama soğan suyunu adet söktürü, rahim içini temizleyici etkisi var sakın denemyin derim...

canım soğuk su içmeyi bırak müthiş diş sızlatıyor...

soğan suyu içemeyi düşünenler dr. a sormadan sakın içmeyin....

off bugun misafir vardı...hastayım dedi....sara mı sarılık mı tam kendı de bılmıyo ne olduğunu...sarılık dıyo anlatıyo hastalığı belirtiler sara....cahilllik başa bela...eşimle dokuz doğurduk ya bana bulaşırsa dıye....evde bi hijyen başlattık ama yınede insan korkuyo ya....hamileyken misafir almaktan nefret ediyorum bide böyle adamı strese sokuyolar ya....kız bana dıyokı bulaşırsa hastalığın diyom benden uzak dur dıyo....o zaman evıme gelme...yaşadıklarımı biliyosun kaçınıc hamileliğim diken üstünde oturuyoruz zaten....çok sinirlendık ya....okulda bi öğrencımde de olmuştu 3 yıllık öğrencım veli daha bu yıl rehber öğretmene söylüyo kızda hepatit a var diye...ben öğretmeniyim 3 yıldir niye haberim yok....

hucurat suresi okuyup dinliyorum rabbim benide bebeğimide korur inşallah...bide su-elma sirkesiyle taharetlendım ...oda mikrop kırıcı koruyucu etkisi var diye...kızlar kendınıze çok dikkat edin ya...kimi hasta olduğunu saklıyo..kimi ne olduğunu bilmiyo adamı korkutuyo....

rabbim bütün hamileleri bütün bulaşıcı hastalık,musibet,tehlike,görünmez kaza,erken doğum ,geç doğum,düşük her şeyden korusun (amin)

Son düzenleme:

Amin, amin amin.....
Aslında mümkün olduğunca misafir almamak lazım 1. derece yakın değilse....
Senin durumun da psikolojin de hassas canım benim....
Çok takmamaya çalış, canın istemiyorsa da halim yok, müsait değilim de misafir kabul etme....
Hiçbir şey senden ve evladından daha kıymetli değil....
Başkaları üzülmesin incinmesin diyoruz sonra biz perperişan oluyoruz...

merhaba arkadaşlar bnde inş. kasım da bebişime kavuşacağım Allah hepimizi hayırlarla sağlıcakla kurtarsın benim de inş. kızım olacak Rabbim hepinize hayırlı doğumlar versin.

canım mrb ben sağlık personeliyim ve sara ( epilepsi ) hastasıyım korkma bu hastalık bulaşıcı değil kesinlikle hepatit a ya gelince evet bulaşıcı bi hastalık ama hasta kişinin dışkısının ağız yoluyla alınmasıyla bulaşır tuvaletini filan temizle kullandıysa kapı kollarını ama tedirgin olma rahat ol biz hastanede okadar çok enfeksiyonla karşılaşıyoruz ki hepsinden korunmamız mümkün değil bebeğinide senide rabbim korur üzme kendini

Sağol canım,ya bu sıcakta da sıcak su hiç çekilmiyo napıcam ben yaa (

Bende sirke-su ikilisiyle çok temizlerim genital bölgemi,enfeksiyonlara karşı da koruyor...

amiiiiiinnnnnnnnn...

Kızlar selam,

Geçen gün bahsettiğim kocamın sürprizi açıklandı. Ben yatak odasında otururken içeri kendisiyle birlikte hediyesini de soktu, sıkı sıkı da tembihledi açma sakın kapını diye. Ben çalışma odasında kocaman bir hediye paketi beklerken kucağında peluş kocaman bir ayıcıkla oturan annemi görünce şok oldum. Belki 5 dakika kendime gelemedim. Çünkü annem Bodrum'da yaşıyor ve bayramdan önce gelmesi mümkün değildi. Ben de kaç günlerdir annemi özledim diye ağlayıp duruyordum. İnsan sanırım anneliğe hazırlanırken annesine daha bir düşüyor, onu daha bir özlüyor. Benim için muhteşem bir sürpriz oldu, 3 koca gün birlikteydik bu gece yolcu ettik:/

Şeker Yükleme testi ve aylık kontrolümü ise bu Salı günü olacaktım ama annem hazır gelmişken onunla beraber gidip ultrasonda bebişimizi görürüz diye randevumuzu erkene alıp, Cumartesi günü gittik. Kan alındıktan sonra 50 mg. şekerli, limonlu su içtim, 1 saat gezinip geldikten sonra tekrar kan alındı. Açlık 77, şekerli 93 çıktı. Çok şükür gestasyonel gebelik bulgusuna rastlanmadı.
Ultrasonda ay parçamı gördük, maaaşallah öyle güzeldi ki, yusyuvarlak suratını bize dönüp durdu öyle izlemek ister gibi... Sonra cok cok parmağını emdi, ayak parmaklarını oynattı, Allahım sağlıkla gelişmesini ve doğmasını nasip etsin inşallah. Ve bu dileğim hepimiz için kızlar...

Sevgiyle öperim hepinizi...

slm kızlar bebekleriniz için kapı süsleri,bebek şekerleri,bebek magnetleri,bebek sepetleri,logusa bardakları,bebek bezinden pasta,mevlüte dair herşey doğum günü magnetleri vb...yapıyorum kargoyla gönderiyorum piyasa fiyatının altında yapıyorum ilgilenirseniz yardımcı olurum...bilginize resimleri görmek isterseniz facebook adresinden bana ulaşabilirsiniz adresim xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

bende bişey almadım ve cok panik durumdayım haftaya bayam tatili ile uzun bir tatile cıkacagım doguma kadar yani..yıllık izin rapor birleştirecegim.ekim sonu olabilir dedi doktor.Sende sıkma canını araştır canım internetten topikteki kızlara sor Esra Lavinya Annesinin birtanesi Hayatbanagüzel sudem bu arkadaşlar cicilerin resimlerini koymuşlar fiikir alabilirsin Tabi ilk 3 aylık şeyleri abartma bence..kış cocukları malum şu anda eylül ekim gibi de almamız gereken şeyler olacak ben netten almıyorum bişeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…