geçmiş olsun cnımm
bilemiyorum ki çok mu şiddetli netten araştırdın mı :26:
Arkadaşlar benim son bir haftadır vajina bölgemde acayip ağrı var yürürken bacaklarımı uzatırken resmen kramp gibi ağrıyo Dr idrar testi yaptı bişey yok erken düşük tehlikesi varmı diye baktı açılmada yok dedi ama acısında ölüyorum fitil verdi bende kullanmıyorum sizin de başınıza geldimi, bebeğim 650 grm mış bir hafta küçük dedi beslenmeden mi benmi fazla sayıyorum haftaları offf Tuğrul Abacıoğluna giden varmı
geçmiş olsun cnımm
bilemiyorum ki çok mu şiddetli netten araştırdın mı :26:
canım geçmiş olsun bence al minoset ben gebelik boyunca 3 kutu bitirdim baş ağrısından
korkma canım alabilirsin diş agrısı cekilmez Allah sabır versin minoset ve parol gebelikte kulanılabilen agrı kesiciler
aman aman diş ağrısı(( bende çok çektim ...karanfil yağı damlatablirsin yada denizsuyu ile gargara yapabilirsin doğal yollardan. bendi baya bir süre idare etmişti ama sonunda antibiyotik ve ağrı kesici kullandım ve çekilmişti mecburen ,hemde 4 dikiş atıldı .diş doktoru minoset vermişti,kadın doğum doktorum parol kullan dedi.
Biraz depresifim....
Bebeğimize bişeyler bakalım diye bebek mağazasına gittik....
Öyle bakıyorum....
Bişey bilmiyorum ki....
Ne fikir verenim var ne yol gösterenim....
Bebeğime neyi ne kadar almalıyım, nasıl almalıyım?
Kaç zıbın idare eder, ayaklı tulum kaç tane olmalı?
Kaç aylığa kadar neyi ne kadar almalıym?
Valla içime oturdu, çevremde o kadar bebek sahibi olmuş büyütmüş var, ama biri de bir şeye ihtiyacın var mı?
Alışverişe beraber gidelim, şunları alsan iyi olur demiyor...
Bir anne hiçbir şey bilmez mi?
Bilmiyorum işte.....
Bebeğime iyi ve yeterli bir anne olamayacağımı düşünüyorum....
Gerçekten çok çaresiz hissediyorum kendimi...
Çok zoruma gidiyor, ne yapacağımı şaşmış durumdayım, bebeğimi yatıracağımız odada sabit dolap şifonyer var ve hangi boyadan yapıldığını bile bilmiyorum, ya bebeğime zararı olursa diye düşünmekten helak oluyorum....
Ki onları yaptırırken hamileydim, nasıl düşünmedim, sormadım, araştırmadım....
Ytersiz ve düşüncesiz bir anneyim ben....
Bebeğim affetsin beni şimdiden....
Ona layık olamayacağım galiba ben....
öyle düşünme canım bence sen çok iyi bir anne olucaksın daha şimdiden en ince ayrıntıları düşünüyorsun çünkü bu kadar fazlada düşünme derim ben sakınılan göze çöp batar çünkü
iler
ben o acıyı 2 aydır çekiyorum, yatarken kalkarken hep canım acıyor, giyinirken bacağımı zor kaldırıyorum.. 2 doktora gidiyorum ikisi de başından beri olur öyle ağrılar deyip geçiştirdiler, açılma var mı falan diye bakmadılar bile..sadece ne olur ne olmaz diye sanırım biri iğne vermişti,haftada birkez onu vurdurmuştum.. en azından senin doktorun kontrol etmiş,bi problem olsaydı anlardı ama sen yine de verdiği fitili kullan ne olur ne olmaz..
22 haftam bittiğinde 620 gramdı benim oğlan, arkadaşlarınkine göre benimkinin ağırlığı da bana düşük gelmişti o zamanlar.. ama kişiden kişiye değişen birşeymiş bu, her bebek aynı olamaz ki... bazıları 5 kilo doğururken bazıları 2,5 kilo doğuruyor.. önemli olan sağlığında bir problemi olmasın doğduktan sonra kendini toparlar nasıl olsa..
canım evet dr ilgili sağolsun ama ilk kez anne adayıyım ve korkuyorum miniğime birşey olmasın diye bir de ilaçsız geçirmeye bakıyorum soğan suyu içmek iyi geliyomuş bi deneyeyim diyorum. Allaha şükür bütün kontrollerde dr iyi diyo sadece bir hafta küçük dedi biraz beslenmeme dikkat edeyim bakalım ne olcak
Sağolun kızlar
tuzlu suyla gargara yaptım,minoset aldım,2 saat kadar uyudum sonra ağrısı geçti ama hafiften bir sızlama var devam mı edecek acaba yaa,off bu yaşıma kadar diş ağrısı nedir bilmedim,şimdi sorun çıkarmaz inşallah..
canım soğuk su içmeyi bırak müthiş diş sızlatıyor...
soğan suyu içemeyi düşünenler dr. a sormadan sakın içmeyin....
off bugun misafir vardı...hastayım dedi....sara mı sarılık mı tam kendı de bılmıyo ne olduğunu...sarılık dıyo anlatıyo hastalığı belirtiler sara....cahilllik başa bela...eşimle dokuz doğurduk ya bana bulaşırsa dıye....evde bi hijyen başlattık ama yınede insan korkuyo ya....hamileyken misafir almaktan nefret ediyorum bide böyle adamı strese sokuyolar ya....kız bana dıyokı bulaşırsa hastalığın diyom benden uzak dur dıyo....o zaman evıme gelme...yaşadıklarımı biliyosun kaçınıc hamileliğim diken üstünde oturuyoruz zaten....çok sinirlendık ya....okulda bi öğrencımde de olmuştu 3 yıllık öğrencım veli daha bu yıl rehber öğretmene söylüyo kızda hepatit a var diye...ben öğretmeniyim 3 yıldir niye haberim yok....
hucurat suresi okuyup dinliyorum rabbim benide bebeğimide korur inşallah...bide su-elma sirkesiyle taharetlendım ...oda mikrop kırıcı koruyucu etkisi var diye...kızlar kendınıze çok dikkat edin ya...kimi hasta olduğunu saklıyo..kimi ne olduğunu bilmiyo adamı korkutuyo....
rabbim bütün hamileleri bütün bulaşıcı hastalık,musibet,tehlike,görünmez kaza,erken doğum ,geç doğum,düşük her şeyden korusun (amin)
soğan suyu içemeyi düşünenler dr. a sormadan sakın içmeyin....
off bugun misafir vardı...hastayım dedi....sara mı sarılık mı tam kendı de bılmıyo ne olduğunu...sarılık dıyo anlatıyo hastalığı belirtiler sara....cahilllik başa bela...eşimle dokuz doğurduk ya bana bulaşırsa dıye....evde bi hijyen başlattık ama yınede insan korkuyo ya....hamileyken misafir almaktan nefret ediyorum bide böyle adamı strese sokuyolar ya....kız bana dıyokı bulaşırsa hastalığın diyom benden uzak dur dıyo....o zaman evıme gelme...yaşadıklarımı biliyosun kaçınıc hamileliğim diken üstünde oturuyoruz zaten....çok sinirlendık ya....okulda bi öğrencımde de olmuştu 3 yıllık öğrencım veli daha bu yıl rehber öğretmene söylüyo kızda hepatit a var diye...ben öğretmeniyim 3 yıldir niye haberim yok....
hucurat suresi okuyup dinliyorum rabbim benide bebeğimide korur inşallah...bide su-elma sirkesiyle taharetlendım ...oda mikrop kırıcı koruyucu etkisi var diye...kızlar kendınıze çok dikkat edin ya...kimi hasta olduğunu saklıyo..kimi ne olduğunu bilmiyo adamı korkutuyo....
rabbim bütün hamileleri bütün bulaşıcı hastalık,musibet,tehlike,görünmez kaza,erken doğum ,geç doğum,düşük her şeyden korusun (amin)
..bide su-elma sirkesiyle taharetlendım ...oda mikrop kırıcı koruyucu etkisi var diye...kızlar kendınıze çok dikkat edin ya...kimi hasta olduğunu saklıyo..kimi ne olduğunu bilmiyo adamı korkutuyo....
Biraz depresifim....
Bebeğimize bişeyler bakalım diye bebek mağazasına gittik....
Öyle bakıyorum....
Bişey bilmiyorum ki....
Ne fikir verenim var ne yol gösterenim....
Bebeğime neyi ne kadar almalıyım, nasıl almalıyım?
Kaç zıbın idare eder, ayaklı tulum kaç tane olmalı?
Kaç aylığa kadar neyi ne kadar almalıym?
Valla içime oturdu, çevremde o kadar bebek sahibi olmuş büyütmüş var, ama biri de bir şeye ihtiyacın var mı?
Alışverişe beraber gidelim, şunları alsan iyi olur demiyor...
Bir anne hiçbir şey bilmez mi?
Bilmiyorum işte.....
Bebeğime iyi ve yeterli bir anne olamayacağımı düşünüyorum....
Gerçekten çok çaresiz hissediyorum kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?