2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
çok güzel bir süpriz olmuş :)

günaydın fıstıklar nasılsınız cuma akşamı malum doğum günümdü akşam eve gittim eşim harika bir sofra hazırlamış ve beni bekliyordu bende giyindim süslendim beraber güzel bir yemek yedik bana güzel bir hediye almış güzel bir akşam geçirdik:)

bugün uyandığımda oğluşum sağ tarafta konuşlanmıştı top gibi şimdi sağdan sağdan gıdıklıyor beni :) bakalım haftanız gününüz hayırlı ve güzel geçsin inşallaahhhh

Aman da aman maaşallah minik prensesimizeee

annesine benzerse fıstık gibi bi kız olacağı kesin zaten
maaşallah gözün aydın canım,herşey gayet iyiymiş..
sağol nil teyzesiii:))

günaydın beysalım kuzum..yeniden doğum günün kutlu olsun..eşininde ellerine sağlık...birliktee nice seneler nasip etsin Rabbim...yerim ben senin oğluşunuu

Günaydın herkese :)

Yorucu bi o kadar da güzel bir haftasonu geçirdik... Cumartesi bi yere iftara davetliydik.. çok güzel geçti.. Gece çok geç geldik, kızım uyutmadı beni, erkenden uyandık :) Vee ev tuttuk çok şükür... Eşi olmadan ilk ev tutan kadın benim sanırım :) Eşim senin içine sindiyse mesele yok dedi ve tuttum evi :)

Pazar günü de evdeydik, misafirlerimiz vardı, çok güzel mamalar vardı iftarda. Bol bol muhabbet gırgır harika bi akşam geçirdik... Erkenden yattım ama uyumam 12yi geçti... Sağa dön sola dön uyuyamadım. Çok zorlaştı uyumak.. Neyseki sabah işe babam bıraktı beni de biraz geç kalkabildim.

Sabah babam arabayı otoparktan çıkarırken yeşil koca bi arı üşüştü etrafımda... Halam bugün iyi bir haber alıcaksın, onun habercisi bu yeşil arı dedi :) İnşallah öyle olur :)

günaydın canımm... ne güzel bir gece geçirmişsindir ben de çok severim başbaşayken süslenip püslenmeyi :)
İnşallah iyi bi hafta olsun, iyi haberler alalım :)

günaydın beysalım kuzum..yeniden doğum günün kutlu olsun..eşininde ellerine sağlık...birliktee nice seneler nasip etsin Rabbim...yerim ben senin oğluşunuu
fıstığım doktora mı gittiniz geçmişi okuyamadım ben

hayırlı olsun kuzum bende ilk evlendiğimizde eşim olmadan tutmuştum evi ne yapalım olsun rabbim hayırlısıyla taşınıp sağlıkla oturmayı nasip etsin gerisi önemli değil kuzucum
ne dersin belkide eşinin kesin tayin tarihi belli olur rabbim hayırlı haberler almaıyı nasip etsin

bizde doktor amcamızdan perşembe sabahına randevu aldık bakalım oğluşumu çok özledim

günaydın kızlar, hepinize iyi bir hafta diliyorum

aminn inşallahh.. önemli olan huzur, gerisi hikaye gerçekten.. Rabbim ağız tadı versin hepimize...
Bu hafta bekliyorum tayin haberini almayı, inşallah alırım ve bu mutluluğu sizle paylaşırım...

Biz de cuma günü sabah gidicez doktora. Ben de çok özledim yaa :)

günaydın esram...çok sevindim gözün aydınnnnn:)) darısı eşinin hayırlısıylaa yanına gelmesinee olsunn

evet teyzesii doktorr amcaya gittik..renkli ultrasona girmek girdik ama benim cadı kızımm çok net pozlar vermedi...kendi doktorumuza asıl perşembe sabah gidicezz..

1118 gr ve 38.5 cm olmuşuz biz teyzesi...uzun bacaklı ince belli bi kızçe olacakmış benim kuzummm

ısırırım onun bacaklarından kuzum benim maşallah size iyi bakalım perşembe sabahı beraber görecez kuzularımızı desene

canım günaydınn... ayy en güzel en anlamlı hediyeyi getirmiş sana eşin....
şekerin için de geçmiş olsun atlattın çok şükür...

günaydın balımmmmm

günaydın canımmm.. çok şükürr... aminnn inşallahhhh.

bizim 7 ayımız doldu hilalimmm
çok az kaldı yaaa :18::18:

günaydın kızlar.nasılsınız bakalım?
off yaaa haftasonu nekadar çabuk geçiyor sinir oluyorum :)

günaydın.... iyiyiz sen nasılsın canım??
çabuk geçsin bebeklerimiz kavuşalımm

iyiyim canım bende.inşallah canım yaaa sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah.daha kızımı görmeme çok var yaa taaa 3 eylülde gidicez kontrole

ah kuzum hoşgeldin nasılsın nasıl oldunuz oğluşunla geçen hafta meraktan resmen öldük kuzucm yaa rabbim bir daha yaşatmasın

GÜNAYDIN HATİCEM...SENİ ÇOK MERAK ETTİK..HAYATTAN HABERLERİNİ ALDIK RAHATLADIK KUZUM..ŞİMDİ DAHA İYİSİN ALLAHIN İZNİYLEE DEĞİLMİ?PİPİLOŞŞŞ NASIL ANASII?

bende aldım haberlerinizi Allah razı olsun hepinizden kızlar daha iyiyim.. sizler nasılsınız çok özledim sizleri?

tam geçmişi okumaya niyetlendim ki baya bi iş geldi... servisten 2 kişi izinli, bana kaldı işleri

görüşürüz kızlar daha sonra

Kızlar gunaydin ne guzel herkesin keyfi yerinde anlasilan,masallah allah tadinizi kacirmasin
Ya ben dun aksam disimi kırdım.bugun disciye gidicem yapilan islemlerin bi zarari olmaz herhalde di mi?burda disciye giden arkadaslar vardi sanirim

Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.

c.tesi alışverişe çıktım, 2 gecelik bir pijama takımı birde sabahlık aldım. hepsi çok içime sindi çok güzeller. özellikle hamile geceliğine bayıldım, kırmızı ve süslü. gerdeğe girer gibi doğuma gideceğim inşallah

pazar sabahtan kasıklarıma ağrı girdi , belirli aralıklarla bir kayboldu bir yine başladı. öğlene kadar düzelemedim. eşim çok korktu doktora gidelim dedi ben normal dedim. sonra alışverişe gittik bebeğimin eksik birkaç parçasınıda tamamladım. uzun kollu body buldum onlardan aldım, önlük aldım, don altet takımlarından aldım. artık bişi almıcam. ihtiyaç oldukça alırız sonuçta dağ başında yaşamıyoruz, evimizin dibinde bir sürü avm var.

bizim bura 300 kızlar dogum..beleşe geldik yani:))))bu arada şeker yüklemem sonuçları cok iyi çıktı.Doktor diyet falan yapma zaten kilo alamıyorsun dedi ohhhhh bir rahatladım geldim eve meyvelere yumuldum:))))

canım gözün aydın. evet bende diyet yaptım bu ay çok az kilo almışım ((

bence senin bu hapa ihtiyacın var canım, baksana vücudun tepki veriyor.

sen geçen aklıma geldin ne oldu bu kız acaba dedim. bak neler olmuş. çok geçmiş olsun canım. dua ederim canım yeterki yavrun düzelsin. yatıp dinleneceksin başka çaresi yok.

tavsiyelerin için sağol canım.

çok güzel süpriz yapmışlar sana. Allah kavuştursun canım tekrardan. yüklemende iyi çıkmış, gözün aydın canım. maşallah yavruna

senin eşin baya romantik be canım, maşallah. çok güzel bir akşam geçirmişsiniz. bayrama denk geliyor eşimle benim doğum günlerimiz :)

günaydın canım, güzel bir h.sonu geçirmişsin ne güzel. evinde hayırlı olsun, içinde mutlu huzurlu yaşarsınız inşallah.

canım hoşgeldin. daha iyimişsin çok şükür. çok korktuk yahu. o yaramaza söyle hamile teyzelerini heyecanlandırmasın, valla hep beraber doğururuz sonra

maşallah canım bebişine manken gibi olacak kızın yani , baktım resimlere bişi anlamadım ama olsun mutlaka annesi gibi güzeldir. herşeyde yolundaymış çok şükür. :))) perşembe tekrar gidecekmişsin. neden arada başka doktora gittin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…