2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
cici annişlerrr ve yaramaz bebikleriiiii ev hanımlığımın 1.gününden herkeslereee günaydınlaaarrrrr

nasılsınız hatunlarrr

annesininbirtanesiiii yesinler onun 8 gramınııııııı maşAllahh uzun boylu olacak he oy kıyamammmmmm

lavinyam hoşgeldin canım şükür kavusturana

beysalım burcum günaydınnn guzelleriö benimmmmmm

esrammm yaaa kıyamma sanaaaaa işler sana mı kaldı sabret son gunlerrr

eviniizi tutmuşsun hayırlı olsunnn o bahsettiğin ev miii

merwecik nerdesin kızz aaa bak bendee ev hanımı oldummm geç kaldınn

bulemsum nerdeee:26:

ben kahvaltı edip geliyorummmm

günaydın kızlar iş yerimizde tadilat var ofisi yeniliyorlar heryer darmadağın nette gitmişti yen geldi,

neler yaptınız bakalımm,

benim pipiloşşş iyi teyzeleri hareket rekoru kırmaya çalışıyor maşallah haftasonu pek bir hareketliydi,

kendi annemlere iftara gittik annemler bebek arabasını biz alıcaz si beğenin dedilerrrrrr araştımalara hız verdik bayram sonrası ilk işimiz bebek aramızı almak olacak Allah nasip ederse

haftasonu pazar günü bir yağmur bir yağmurrrrr seller aktı süperdi serinledi heryer ilk kez sıcaklamadım hatta üşüdüm

günaydın kızlar, hepinize iyi bir hafta diliyorum

bende aldım haberlerinizi Allah razı olsun hepinizden kızlar daha iyiyim.. sizler nasılsınız çok özledim sizleri?

annelerin güzelii hoş geldinnn kuzumm

günaydın tatlım güle güle kullan cicilerini bebişinde güle güle kullansın.. daha iyiyim şükür ama hala ağrılarım var...

bende aldım haberlerinizi Allah razı olsun hepinizden kızlar daha iyiyim.. sizler nasılsınız çok özledim sizleri?

hosgeldın canım cok meraklandırdın bızı sımdı nasılsın ıste mısın:26:

gunaydın kızlar ıyı bır hafta dılıyorum hepımıze
kısmetse artık son haftam ızne ayrılıcam ben
ama korkmaya basladım erken dogumdan halbukı hıc oyle korkularım yoktu haftasonu ablama gıttım ıkeada kahvaltıya götürdü bızı sonra fazla dolasmadık cocuklar oynadı eglendı ıyı oldu oglumu bıkac kere kaldırmak zorunda kaldım gece de sahurda ıcımde sankı güm dıye bı ses oldu bebek asagıay ındı sankı bırden bıre ve alt tarafa baskı yapmaya basladı her hareketınde gecmedı de 2 gundur dun ıftara gorumcemler vardı ama ıslerı yavas yavas yaptım esımde yardım ettı cok yorulmaıdm allahtan am abugun cıkısta bı gıtmeyı düşünüyorum kafama takıldı cok baskı yapıyor hareket ettıgınde resmen cıkmasın dıye tutuyorum bazen

hosgeldın canım hayırlı olsun ev hanımlıgın bend ehaftaya katılıyorum ıns aranıza

günaydınnn ev hanımınlığı hayatında başarılarrrrrrr kuzum

bizde burdayızzzzz

burcu günaydın, hayırlı olsun güle güle giy :) nasılmış bu geceliklerin koy bakimm çok merak ettim

günaydın kuşum, aa ne güzel çok sevndim hayırlı olsun evi tutmuşsunn hemen işleri hızlandır taşın kuzum ağırlaşmadan

günaydın canım.. ahh gecelikk.. ne renk alıcam hala emin değilim :) ya kırmızı ya mor sanırım :)

günaydın bebekimmmmmmmmmmm işler bana kaldı ama pratik kadın ben hepsinin üzerinden gelirim ayyy sen evdesin şimdi dimiii ayyy ben de istiyorum yaa.. sabah zorla uyandımm

naptın bakıyım haftasonuuu?

günaydın pipiloş anasııı

ohh bebek arabasından kurtuldun ne güzel Allah razı olsun böyle düşünceli ailelerden.

burcucum bebısının yenı kıyafetlerı de hayırlı olsun.cok merak ettım senın cıcılerını de nerden aldnz fıyatları uçuk muydu resımlerını eklersın dımı:))

ev hanımı senıı bak artık senıde aksama kadr burda onlıne göremeyecegız evde olmak böle bısı canıkom

yagmur muthıstı yaa sıcaklar gelmesın bıdaha

saolun kızlar iyiyim ama ağrılarım var hala... iş yerinde bir kaç işim var onları halledeyim de iyi olmazsam raporumu alacağım zaten eylül başından başlayacaktı doğum iznim biraz önden başlar.. sizler nasılsınız?

aysunum bana yollayacağın bilgileri özel mesaj at da sorayım arkadaşa

kızlar gunaydin ne guzel herkesin keyfi yerinde anlasilan,masallah allah tadinizi kacirmasin
Ya ben dun aksam disimi kırdım.bugun disciye gidicem yapilan islemlerin bi zarari olmaz herhalde di mi?burda disciye giden arkadaslar vardi sanirim

merhaba evet ben gittim hata bundan 2 hafta önce yine gittim diş etlerimde sorun varmı diye birde acaba çürük dişim varmı diye çünkü en güüzel diş konturol olarak 3 ve 6 ay olduğunu okumuştum
ama bana doktorum hiç merak etme ben sabna herzaman müdale ede bilirim dedi tabi bu biraz dişçiden korkmaklada alakalıymış yani genelde dişçiden korkulduğu için 6. Aydan sonra doğum riski oluşturmasın diye müdale etmek istemiyolarmış ama sen gönül rahatlığyıla gide bilirsin bence..

Bu arada herkese kocaman günaydın ve iyi haftalar...

günaydın kuşum, aa ne güzel çok sevndim hayırlı olsun evi tutmuşsunn hemen işleri hızlandır taşın kuzum ağırlaşmadan

günaydınnnn tekrardann :)

tuttum canım evi.. o kadar içime sindi ki... adam evi çok güzel yaptırmış... kendi oturucakmış normalde ama iş nedeniyle evlerini tuzlaya taşımışlar. mutfağın banyosu tuvaleti falan hepsi pırıl pırıl...

bu haftasonu gelicek eşyalarım inşallah. eşim de gelir belki ama kesin değil.. en geç haftaya gelir diye umuyoruz :)

kızlar ekım olmadan herseyınız hazırlanmıs olsun bu hafta 2 doğum daha vardı bızım cevrede bırı 20 gun erken geldı dıgerı de erken dı ama tup bebek oldugundan kontrol altndaydı zaten.ekımın ılk haftası doğumu olan arkdsm var cocuk hıc beklıcek gıbı durmuyo cıkıcak gıbı benımde gözum korktu

tam geçmişi okumaya niyetlendim ki baya bi iş geldi... servisten 2 kişi izinli, bana kaldı işleri

görüşürüz kızlar daha sonra

esracım evın hayrlı olsun kuzum esınd e gelır ınsllah bu hafta senı zorlu bı maraton beklıyor evının ve esının heyecanını yasarken son gunler su gıbı akıp gecıcek senın ıcın

beysalım gecmıs doğum gunun kutlu olsun hayatm

evet kuzum yaa Allah razı olsun onlardan,

herşeyden önce onların demeleri teklif etmeleri çok hoşuma gidiyorrr, torunlarını düşünüyorlar dye çok seviniyomm

yagmur muthıstı yaa sıcaklar gelmesın bıdaha

evettttttttt kesinlikle valla ben hayatımdan memnunun böyle :)

öyle yaparsın kuzuum sağlığından önemli

günaydın :) süper kuzum en güzeli içine sinmesi zaten, çok sevindim insan evinde huzurlu oluyor, ev gibisi yok

nasıl çocuk odası var mı, hem bebek odası yapıp hem oyun parkı alacaktın sanırım sen, fikirlerin değişti mi,

ben oyun parkı aldım zaten, birde bebek odası alıcam bende yeni evime geçersem adam bayramda gelecek baktığımız evin pazarlık masasına oturacağızzzzzzzz

esracım evın hayrlı olsun kuzum esınd e gelır ınsllah bu hafta senı zorlu bı maraton beklıyor evının ve esının heyecanını yasarken son gunler su gıbı akıp gecıcek senın ıcın

günaydın mervecimm... sağolasın kuzum. Allaha şükür keyfim huzurum sağlığım yerinde... e artık eşimde geliyo... sayılı günler kaldı. daha ne isterim ki ben.
Biraz yoğun geçicek dediğin gibi ama eşim annemler kayınvalidem teyzemler sağolsunlar o kadar yardım ediyolar ki bana, bana hiç bişey yaptırmıcaklar gibi görünüyor.. ben sadece eşimin benim ve bebeğin eşyaları ile ilgilenicem sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…