günaydın kızlar, hepinize iyi bir hafta diliyorum
bende aldım haberlerinizi Allah razı olsun hepinizden kızlar daha iyiyim.. sizler nasılsınız çok özledim sizleri?
Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.
c.tesi alışverişe çıktım, 2 gecelik bir pijama takımı birde sabahlık aldım. hepsi çok içime sindi çok güzeller. özellikle hamile geceliğine bayıldım, kırmızı ve süslü. gerdeğe girer gibi doğuma gideceğim inşallah
pazar sabahtan kasıklarıma ağrı girdi , belirli aralıklarla bir kayboldu bir yine başladı. öğlene kadar düzelemedim. eşim çok korktu doktora gidelim dedi ben normal dedim. sonra alışverişe gittik bebeğimin eksik birkaç parçasınıda tamamladım. uzun kollu body buldum onlardan aldım, önlük aldım, don altet takımlarından aldım. artık bişi almıcam. ihtiyaç oldukça alırız sonuçta dağ başında yaşamıyoruz, evimizin dibinde bir sürü avm var.
canım gözün aydın. evet bende diyet yaptım bu ay çok az kilo almışım((
bence senin bu hapa ihtiyacın var canım, baksana vücudun tepki veriyor.
sen geçen aklıma geldin ne oldu bu kız acaba dedim. bak neler olmuş. çok geçmiş olsun canım. dua ederim canım yeterki yavrun düzelsin. yatıp dinleneceksin başka çaresi yok.
tavsiyelerin için sağol canım.
çok güzel süpriz yapmışlar sana. Allah kavuştursun canım tekrardan. yüklemende iyi çıkmış, gözün aydın canım. maşallah yavruna
senin eşin baya romantik be canım, maşallah. çok güzel bir akşam geçirmişsiniz. bayrama denk geliyor eşimle benim doğum günlerimiz :)
günaydın canım, güzel bir h.sonu geçirmişsin ne güzel. evinde hayırlı olsun, içinde mutlu huzurlu yaşarsınız inşallah.
canım hoşgeldin. daha iyimişsin çok şükür. çok korktuk yahu. o yaramaza söyle hamile teyzelerini heyecanlandırmasın, valla hep beraber doğururuz sonra
maşallah canım bebişinemanken gibi olacak kızın yani , baktım resimlere bişi anlamadım ama olsun mutlaka annesi gibi güzeldir. herşeyde yolundaymış çok şükür. :))) perşembe tekrar gidecekmişsin. neden arada başka doktora gittin canım?
bende aldım haberlerinizi Allah razı olsun hepinizden kızlar daha iyiyim.. sizler nasılsınız çok özledim sizleri?
cici annişlerrr ve yaramaz bebikleriiiii ev hanımlığımın 1.gününden herkeslereee günaydınlaaarrrrr
nasılsınız hatunlarrr
annesininbirtanesiiii yesinler onun 8 gramınııııııı maşAllahh uzun boylu olacak heoy kıyamammmmmm
lavinyam hoşgeldin canım şükür kavusturana
beysalım burcum günaydınnn guzelleriö benimmmmmm
esrammm yaaa kıyamma sanaaaaa işler sana mı kaldı sabret son gunlerrr
eviniizi tutmuşsun hayırlı olsunnn o bahsettiğin ev miii
merwecik nerdesin kızz aaa bak bendee ev hanımı oldummm geç kaldınn
bulemsum nerdeee:26:
ben kahvaltı edip geliyorummmm
cici annişlerrr ve yaramaz bebikleriiiii ev hanımlığımın 1.gününden herkeslereee günaydınlaaarrrrr
nasılsınız hatunlarrr
annesininbirtanesiiii yesinler onun 8 gramınııııııı maşAllahh uzun boylu olacak heoy kıyamammmmmm
c.tesi alışverişe çıktım, 2 gecelik bir pijama takımı birde sabahlık aldım. hepsi çok içime sindi çok güzeller. özellikle hamile geceliğine bayıldım, kırmızı ve süslü. gerdeğe girer gibi doğuma gideceğim inşallah
pazar sabahtan kasıklarıma ağrı girdi , belirli aralıklarla bir kayboldu bir yine başladı. öğlene kadar düzelemedim. eşim çok korktu doktora gidelim dedi ben normal dedim. sonra alışverişe gittik bebeğimin eksik birkaç parçasınıda tamamladım. uzun kollu body buldum onlardan aldım, önlük aldım, don altet takımlarından aldım. artık bişi almıcam. ihtiyaç oldukça alırız sonuçta dağ başında yaşamıyoruz, evimizin dibinde bir sürü avm var.
sen geçen aklıma geldin ne oldu bu kız acaba dedim. bak neler olmuş. çok geçmiş olsun canım. dua ederim canım yeterki yavrun düzelsin. yatıp dinleneceksin başka çaresi yok.
çok güzel süpriz yapmışlar sana. Allah kavuştursun canım tekrardan. yüklemende iyi çıkmış, gözün aydın canım. maşallah yavruna
senin eşin baya romantik be canım, maşallah. çok güzel bir akşam geçirmişsiniz. bayrama denk geliyor eşimle benim doğum günlerimiz :)
günaydın canım, güzel bir h.sonu geçirmişsin ne güzel. evinde hayırlı olsun, içinde mutlu huzurlu yaşarsınız inşallah.
canım hoşgeldin. daha iyimişsin çok şükür. çok korktuk yahu. o yaramaza söyle hamile teyzelerini heyecanlandırmasın, valla hep beraber doğururuz sonra
maşallah canım bebişinemanken gibi olacak kızın yani , baktım resimlere bişi anlamadım ama olsun mutlaka annesi gibi güzeldir. herşeyde yolundaymış çok şükür. :))) perşembe tekrar gidecekmişsin. neden arada başka doktora gittin canım?
Günaydın herkese :)
Yorucu bi o kadar da güzel bir haftasonu geçirdik... Cumartesi bi yere iftara davetliydik.. çok güzel geçti.. Gece çok geç geldik, kızım uyutmadı beni, erkenden uyandık :) Vee ev tuttuk çok şükür... Eşi olmadan ilk ev tutan kadın benim sanırım :) Eşim senin içine sindiyse mesele yok dedi ve tuttum evi :)
Pazar günü de evdeydik, misafirlerimiz vardı, çok güzel mamalar vardı iftarda. Bol bol muhabbet gırgır harika bi akşam geçirdik... Erkenden yattım ama uyumam 12yi geçti... Sağa dön sola dön uyuyamadım. Çok zorlaştı uyumak.. Neyseki sabah işe babam bıraktı beni de biraz geç kalkabildim.
Sabah babam arabayı otoparktan çıkarırken yeşil koca bi arı üşüştü etrafımda... Halam bugün iyi bir haber alıcaksın, onun habercisi bu yeşil arı dedi :) İnşallah öyle olur :)
günaydın canımm... ne güzel bir gece geçirmişsindirben de çok severim başbaşayken süslenip püslenmeyi :)
İnşallah iyi bi hafta olsun, iyi haberler alalım :)
nasılsınız hatunlarrr
günaydın kızlar iş yerimizde tadilat var ofisi yeniliyorlar heryer darmadağın nette gitmişti yen geldi,
neler yaptınız bakalımm,
benim pipiloşşş iyi teyzeleri hareket rekoru kırmaya çalışıyormaşallah haftasonu pek bir hareketliydi,
kendi annemlere iftara gittik annemler bebek arabasını biz alıcaz si beğenin dedilerrrrrraraştımalara hız verdik bayram sonrası ilk işimiz bebek aramızı almak olacak Allah nasip ederse
haftasonu pazar günü bir yağmur bir yağmurrrrr seller aktısüperdi serinledi heryer ilk kez sıcaklamadım hatta üşüdüm
nasılsınız hatunlarrr
günaydın kızlar iş yerimizde tadilat var ofisi yeniliyorlar heryer darmadağın nette gitmişti yen geldi,
neler yaptınız bakalımm,
benim pipiloşşş iyi teyzeleri hareket rekoru kırmaya çalışıyormaşallah haftasonu pek bir hareketliydi,
kendi annemlere iftara gittik annemler bebek arabasını biz alıcaz si beğenin dedilerrrrrraraştımalara hız verdik bayram sonrası ilk işimiz bebek aramızı almak olacak Allah nasip ederse
haftasonu pazar günü bir yağmur bir yağmurrrrr seller aktısüperdi serinledi heryer ilk kez sıcaklamadım hatta üşüdüm
annelerin güzelii hoş geldinnn kuzumm
hosgeldın canım cok meraklandırdın bızı sımdı nasılsın ıste mısın:26:
gunaydın kızlar ıyı bır hafta dılıyorum hepımıze
kısmetse artık son haftam ızne ayrılıcam ben
ama korkmaya basladım erken dogumdan halbukı hıc oyle korkularım yoktu haftasonu ablama gıttım ıkeada kahvaltıya götürdü bızı sonra fazla dolasmadık cocuklar oynadı eglendı ıyı oldu oglumu bıkac kere kaldırmak zorunda kaldım gece de sahurda ıcımde sankı güm dıye bı ses oldu bebek asagıay ındı sankı bırden bıre ve alt tarafa baskı yapmaya basladı her hareketınde gecmedı de 2 gundur dun ıftara gorumcemler vardı ama ıslerı yavas yavas yaptım esımde yardım ettı cok yorulmaıdm allahtan am abugun cıkısta bı gıtmeyı düşünüyorum kafama takıldı cok baskı yapıyor hareket ettıgınde resmen cıkmasın dıye tutuyorum bazen
neler yaptınız bakalımm,
annelerin güzelii hoş geldinnn kuzumm
nasılsınız hatunlarrr
günaydın tatlım güle güle kullan cicilerini bebişinde güle güle kullansın.. daha iyiyim şükür ama hala ağrılarım var...
kızlar gunaydin ne guzel herkesin keyfi yerinde anlasilan,masallah allah tadinizi kacirmasin
Ya ben dun aksam disimi kırdım.bugun disciye gidicem yapilan islemlerin bi zarari olmaz herhalde di mi?burda disciye giden arkadaslar vardi sanirim
günaydın kuşum, aa ne güzel çok sevndim hayırlı olsun evi tutmuşsunn hemen işleri hızlandır taşın kuzum ağırlaşmadan
hosgeldın canım cok meraklandırdın bızı sımdı nasılsın ıste mısın:26:
gunaydın kızlar ıyı bır hafta dılıyorum hepımıze
kısmetse artık son haftam ızne ayrılıcam ben
ama korkmaya basladım erken dogumdan halbukı hıc oyle korkularım yoktu haftasonu ablama gıttım ıkeada kahvaltıya götürdü bızı sonra fazla dolasmadık cocuklar oynadı eglendı ıyı oldu oglumu bıkac kere kaldırmak zorunda kaldım gece de sahurda ıcımde sankı güm dıye bı ses oldu bebek asagıay ındı sankı bırden bıre ve alt tarafa baskı yapmaya basladı her hareketınde gecmedı de 2 gundur dun ıftara gorumcemler vardı ama ıslerı yavas yavas yaptım esımde yardım ettı cok yorulmaıdm allahtan am abugun cıkısta bı gıtmeyı düşünüyorum kafama takıldı cok baskı yapıyor hareket ettıgınde resmen cıkmasın dıye tutuyorum bazen
tam geçmişi okumaya niyetlendim ki baya bi iş geldi... servisten 2 kişi izinli, bana kaldı işleri
görüşürüz kızlar daha sonra
cnmmm hosgeldın senı gördugume cok sevındımm ıyısın dımı agrılar gecer gecıcek o bebek zamanında gelıcek söle ona:))
çok güzel bir süpriz olmuş :)
günaydın fıstıklar nasılsınız cuma akşamı malum doğum günümdü akşam eve gittim eşim harika bir sofra hazırlamış ve beni bekliyordu bende giyindim süslendim beraber güzel bir yemek yedik bana güzel bir hediye almış güzel bir akşam geçirdik:)
bugün uyandığımda oğluşum sağ tarafta konuşlanmıştı top gibi şimdi sağdan sağdan gıdıklıyor beni :) bakalım haftanız gününüz hayırlı ve güzel geçsin inşallaahhhh
günaydın canım.. ahh gecelikk.. ne renk alıcam hala emin değilim :) ya kırmızı ya mor sanırım :)
günaydın bebekimmmmmmmmmmmişler bana kaldı ama pratik kadın ben hepsinin üzerinden gelirim ayyy sen evdesin şimdi dimiii ayyy ben de istiyorum yaa.. sabah zorla uyandımm
naptın bakıyım haftasonuuu?
günaydın pipiloş anasııı
ohh bebek arabasından kurtuldun ne güzel Allah razı olsun böyle düşünceli ailelerden.
yagmur muthıstı yaa sıcaklar gelmesın bıdaha
saolun kızlar iyiyim ama ağrılarım var hala... iş yerinde bir kaç işim var onları halledeyim de iyi olmazsam raporumu alacağım zaten eylül başından başlayacaktı doğum iznim biraz önden başlar.. sizler nasılsınız?
aysunum bana yollayacağın bilgileri özel mesaj at da sorayım arkadaşa
günaydınnnn tekrardann :)
tuttum canım evi.. o kadar içime sindi ki... adam evi çok güzel yaptırmış... kendi oturucakmış normalde ama iş nedeniyle evlerini tuzlaya taşımışlar. mutfağın banyosu tuvaleti falan hepsi pırıl pırıl...
bu haftasonu gelicek eşyalarım inşallah. eşim de gelir belki ama kesin değil.. en geç haftaya gelir diye umuyoruz :)
esracım evın hayrlı olsun kuzum esınd e gelır ınsllah bu hafta senı zorlu bı maraton beklıyor evının ve esının heyecanını yasarken son gunler su gıbı akıp gecıcek senın ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?