2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben zorla kayınpederlere aldırıcam sanırım bebek odasını

canım 3+1 ev. salon yatak odası oturma odası bi de bebek odası yapıcam. oturma odası yatak odasından daha geniş, orayı yatak odası yapıcam sanırım eşyaları rahat sığdırmak için.

bebek odası takımını bebiş doğduktan sonra alıcam ama. ona karar verdim... ondan öncesinde gidip beğenicem, bebiş doğunca alıcaz. park yatak mı beşik mi hala kararsızım aslında. bayılıyorum o beşiklere çünkü :)

pazarlık içinize sinerse hemen taşınıcak mısınız ????

hadi bakalım hayırlı olsun kuzum güle güle oturun...

bende havadısler de şöyle dun öğlene kadar temızlık vardı esım ve erkek kardesım ıkısıde evdeydı 11de uyandık ben cam sılme sularını hazırladım 1 camı sıldım esıme gıttı cnaım camın bırını sıldımde dısına yetısemıyorum dedım:)) butun camları kakaladım ona zaten az cam var evde.bende perdelerı makıneye attım kardesımı kaldırdım kalk temızlık var dıe o da odasını topladı yıkanan perdelerı astı esım evı supurdu halıları kardesıme kaldırttım yerlerı sıldık ben bu arada kahvaltı hazırladım temzılık oldugunu bıldıklerınden oruc tutmadılar dun.velhasıl temızlıgımız bıttı.

gecen gun acıle gıttgım doktora sabah kontrole gıttım hersey yolunda bebısın suyu ve hareketlerı guzzel dedım bebegın bası asagıdamı evet dedı. 3 haftadır asagıda bası dedım sıkısmıs olmasın:)) doktor dedı yok olması gereken o zaten basının asagıda olması normal dedı.863 gram sıpacıkk

hastane fıyatlarını aldım.degısmıs su yasadan sonra.artık ıstege baglı sezeryan da yapılıyormus ama ssk karsılamıyormus

normal doğum:450 tl epidural normal doğum:1200 tl
zorunlu sezeryan genel anestezı:700 tl epidural sezeryan:1200 tl
istege baglı sezeryan:1500 tl istege baglı epidural sezeryan:2000 tl

işte böle cıcısler normal doğum ıstıyorumm acısına dayanamazsam epidural normal yaptırabılırım.ama zorunlu sezeryan olursa kesınlıkle genel anestezı yaptırırım işte böle kızceler

ev hanımı senıı bak artık senıde aksama kadr burda onlıne göremeyecegız evde olmak böle bısı canıkom

evet cnm yaaa maalesef birazdan işlere başlıcammm bugün çamaşır ve toplama günümmmm

evle ilgilenmedim kii

hosgeldın canım hayırlı olsun ev hanımlıgın bend ehaftaya katılıyorum ıns aranıza

saol canımmm beklerimmmm

hoşgeldin hayatımmmmmm oh oh az kalddı sizede

saol canımccummmm

annemleri yolcu ettik memlekete nişan yapmaya gittiler abimin nişanı var

cuartesi anneme yardım ettim alışverişle geçti

pazar gunu ablamları dışarı iftara davet ettik guzrl bir akşam geçirdikkk

sağol canım benim

Canım benim ne güzel bir sürü şeyi hallettin sağlıkla giymeyi nasip etsin rabbim :) evet eşim sağolsun romantikliğini yaptı yine :)
ah yesinler senin ev hanımlığını tadını çıkar kuzucum ya uzat ayaklarını takıl bize neşemiz olmaya devam et özletme kendinii
ah evet canım yağmur harikaydı ya bu arada yerim o pipiloşu ben

sorma ya bende çok korkuyorum şu sıra doğum erken doğum vs vss....

beysalım gecmıs doğum gunun kutlu olsun hayatm
çok teşekkür ederim canım benim

kolay gelsın canımoo

günaydınnnn herkeseee

lavinya hayırdır ne ağrısı?? ne zamandır böyle?? sen 7 aylık oldun di mi artık agırlaşmalar başlamıştır..

hamile ve son 10 günü olan bir arkadaşım var bize geldiler haftasonu, bel ağrısı olmaya başlıyromuş son zamanlarda

bu arada ben nevresim takımımı aldım çok şirin bir de pike takımı almayı düşünüyorum

uyku seti zaten bebek hareketlenince ihtiyaç duyulan bişeymiş olmadı 7 8 ay sonra ihtiyaç dahilinde uyku seti alırım, beşiğin etrafını ilk etapta kapatmak istemiyorum yüzünü göreyim bebekimin

canım doğumla ilgili yeni yasa ne ki ben duymadım isteğe bağlı oluyormuymuş yani sezeryan

günaydın herkse...cuma günü doğum günümdü kocacığım sürpriz yapmış bana güzel bir dondurmalı pasta ve istediğim saati almış sağolsun..kız kardeşim ben eşim ve bıcırık kızımla kutladık doğum günümü..annemler yaylada olduğundan başka kimse yoktu...bende bu hafta çarşıya çıkıp kızıma bayramlık alacam kendime de güzel bir elbise düşünüyorum bayram için..malum adana sıcak en ideali elbise oluyor..buralarada yağmur yağsaydı ya çok mutlu olucam...

bizim 7 ayımız doldu hilalimmm
çok az kaldı yaaa :18::18:
EVET kuzum yaa doldu hayırlısıylaa...az kaldı azzz

tam geçmişi okumaya niyetlendim ki baya bi iş geldi... servisten 2 kişi izinli, bana kaldı işleri

görüşürüz kızlar daha sonra
kolay gelsin bacım

ısırırım onun bacaklarından kuzum benim maşallah size iyi bakalım perşembe sabahı beraber görecez kuzularımızı desene
ıssırr teyzesii benim kızımııııııııııı evett perşembe sabah buluşcazzz inşalahh

bende aldım haberlerinizi Allah razı olsun hepinizden kızlar daha iyiyim.. sizler nasılsınız çok özledim sizleri?
bizde seni özledimm haticemmm
cicileriniz hayırlı ugurlu olsun analı kızlıı donanmışınızzz
resimden bişey anlaşılmıyorr zaten teyzesi...yine umdugumuzu bulamadık ultrasondan:44: ben acıbademe gidiyorum kayseri şartlarında en iyi hastane olmasına rağmen renkli ultrasonu yokk:44: bi hastaneye önerdi arkadaşım renkli çekiyorlar, cd veriyorlar falan diyee..bizde gittik ama elde var sıfır...kızımızın iyi haberini almak dışında tabikii foto konusunda yine yüzüm gülmedii

ev hanımııı ev hanımıııııııııı...bizim yerimizedee keyif yap evindeeeeeeeeee..ohhhhhhhhh

benim kızımda şeyimi baskı yapıyorr 2 gündür...ayaga kalkınca çok feci baskı hissediyorumm:18::18::18:allah korusun yaaa

aaa doğum günlerimiz aynı :) geçmiş doğum günün kutlu olsun kuzucum seninde :):):) benimde cuma idi doğum günüm kaç oldun :) ben 15 (+12)

ohh temizlettin evi yani.. yormasaydın kendini çok...
doğum fiyatları benim hastaneme yakın seninki de.. bana uygun geldi.
bebiş te iyimiş çok şükür

hadi hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah...

ayy ben kilo eklicem dimii sabah tartıldım.. bir haftadır aynı kilodayım gram bile oynamadı çok şükür :) toplamda 1,5 kg almışım...

günaydın canımm...
uyku seti oda takımlarında da oluyor ya ben de almıcam o yüzden...

canım doğumla ilgili yeni yasa ne ki ben duymadım isteğe bağlı oluyormuymuş yani sezeryan

istege baglı yasak dıolar ya.kız bana öle dedı ıstege baglı olursa fıyat bu ssk karsılamıyor dedı.doktoruna baglı bu ya doktorla aranı ıyı tut zorunlu sezeryan ıcın okdr sebep bulabılırler kı ısterlerse.ben ilk etapta normal acıya dayanamazsam epidural normal dusunuyorum

ama bebısın saglıgıyla ılgılı bı durum gelısırse zorunlu sezeryan onda da genel anestezı ıstıyorum

Kızlar günaydın biz geldik ama bugün biraz yoğunuz

Canım geçmiş olsun hoşgeldin.... Dinlenince biraz hafifledimi ağrıların ?? Umarım evde dinlenirken tamamiyle geçer.. Senin evde netin yokmu kuzum ??

canım erken doğum riskim var da onlar...

Tesekkur ederim cevabin icin canim hamile olunca insan ister istemez tedirgin oluyo tabi.ama benim discimde dedi hic bi sakincasi yok diye bakalim mecburen yaptircam zaten yoksa boyle benim diste curur gider.
Tekrar sagol iyi haftalar

valla bizim hastane sezaryan 400 tl.. ben kızımda spinal anestezi olmuştum bunda da öyle olurum inşallah..çok rahat etmiştim çünkü..bebeğin doğum anı giyinmesi çok güzel bir duygu...zaten 6 7 dk içinde doğuyor havluya sarıp bana gösteriyorlar sonra benim karşımda giydiriyorlar muayene ediyorlar ..inşallah yine nasip eder allahım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…