evet kuzum yaa Allah razı olsun onlardan,
herşeyden önce onların demeleri teklif etmeleri çok hoşuma gidiyorrr, torunlarını düşünüyorlar dye çok seviniyomm
günaydın :) süper kuzum en güzeli içine sinmesi zaten, çok sevindim insan evinde huzurlu oluyor, ev gibisi yok
nasıl çocuk odası var mı, hem bebek odası yapıp hem oyun parkı alacaktın sanırım sen, fikirlerin değişti mi,
ben oyun parkı aldım zaten, birde bebek odası alıcam bende yeni evime geçersemadam bayramda gelecek baktığımız evin pazarlık masasına oturacağızzzzzzzz
ben zorla kayınpederlere aldırıcam sanırım bebek odasını
canım 3+1 ev. salon yatak odası oturma odası bi de bebek odası yapıcam. oturma odası yatak odasından daha geniş, orayı yatak odası yapıcam sanırım eşyaları rahat sığdırmak için.
bebek odası takımını bebiş doğduktan sonra alıcam ama. ona karar verdim... ondan öncesinde gidip beğenicem, bebiş doğunca alıcaz. park yatak mı beşik mi hala kararsızım aslında. bayılıyorum o beşiklere çünkü :)
pazarlık içinize sinerse hemen taşınıcak mısınız ????
hadi bakalım hayırlı olsun kuzum güle güle oturun...
ev hanımı senıı bak artık senıde aksama kadr burda onlıne göremeyecegız evde olmak böle bısı canıkom
hosgeldın canım hayırlı olsun ev hanımlıgınbend ehaftaya katılıyorum ıns aranıza
günaydınnn ev hanımınlığı hayatında başarılarrrrrrr kuzum
bizde burdayızzzzz
burcu günaydın, hayırlı olsun güle güle giy :) nasılmış bu geceliklerin koy bakimm çok merak ettim
günaydın kuşum, aa ne güzel çok sevndim hayırlı olsun evi tutmuşsunn hemen işleri hızlandır taşın kuzum ağırlaşmadan
günaydın canım.. ahh gecelikk.. ne renk alıcam hala emin değilim :) ya kırmızı ya mor sanırım :)
günaydın bebekimmmmmmmmmmmişler bana kaldı ama pratik kadın ben hepsinin üzerinden gelirim ayyy sen evdesin şimdi dimiii ayyy ben de istiyorum yaa.. sabah zorla uyandımm
naptın bakıyım haftasonuuu?
günaydın pipiloş anasııı
ohh bebek arabasından kurtuldun ne güzel Allah razı olsun böyle düşünceli ailelerden.
Uyuyamadım tatlım yaa olimpiyatları izledim uyuyayım derken
Sağol canım,aynen öyle ama işte uyuyamadım açım galiba :)
bu arada senin de gözün aydın canım,sonuçların temiz çıkmış..
Aman ne biliim yaa,annem boya badana temizlik falan yapıyo,sanki bana sitemlenir gibiydi ya da ben öyle anladım.Ama ben bu halimle boya kokusuna dayanamam ki gidip yardım edeyim
Ya galiba anneme sıktım canımı boya badana işleri yüzünden ayyy bi de salondaki korniş komple düşmüş perdele ve tüllerle birlikte yerlerde,ona iyice bi gerildim.Kaynanam işi abarttı (geçen ki durumdan dolayı)ne arıyo ne soruyo oğlunu bile sanki hakaret,küfür,surat ettim.İnan bunu kafaya takmam ama barışınca (ben küs değilim gerçi ama)laf sokacak,kıyaslama yapacak huyudur huyu kuruyasıca..Bi de ev kuşu oldum iyice çatliicam,neyse Allahım sağlık versin de..
Hepsi üstüste geldi bunaldım iyice işte öyle tatlımmm..
Bu arada BEYSAL'cım doğum günün kutluyorum sağlıklı,huzurlu,nice mutlu yılların olsun...
Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.
c.tesi alışverişe çıktım, 2 gecelik bir pijama takımı birde sabahlık aldım. hepsi çok içime sindi çok güzeller. özellikle hamile geceliğine bayıldım, kırmızı ve süslü. gerdeğe girer gibi doğuma gideceğim inşallah
pazar sabahtan kasıklarıma ağrı girdi , belirli aralıklarla bir kayboldu bir yine başladı. öğlene kadar düzelemedim. eşim çok korktu doktora gidelim dedi ben normal dedim. sonra alışverişe gittik bebeğimin eksik birkaç parçasınıda tamamladım. uzun kollu body buldum onlardan aldım, önlük aldım, don altet takımlarından aldım. artık bişi almıcam. ihtiyaç oldukça alırız sonuçta dağ başında yaşamıyoruz, evimizin dibinde bir sürü avm var.
canım gözün aydın. evet bende diyet yaptım bu ay çok az kilo almışım((
bence senin bu hapa ihtiyacın var canım, baksana vücudun tepki veriyor.
sen geçen aklıma geldin ne oldu bu kız acaba dedim. bak neler olmuş. çok geçmiş olsun canım. dua ederim canım yeterki yavrun düzelsin. yatıp dinleneceksin başka çaresi yok.
tavsiyelerin için sağol canım.
çok güzel süpriz yapmışlar sana. Allah kavuştursun canım tekrardan. yüklemende iyi çıkmış, gözün aydın canım. maşallah yavruna
senin eşin baya romantik be canım, maşallah. çok güzel bir akşam geçirmişsiniz. bayrama denk geliyor eşimle benim doğum günlerimiz :)
günaydın canım, güzel bir h.sonu geçirmişsin ne güzel. evinde hayırlı olsun, içinde mutlu huzurlu yaşarsınız inşallah.
canım hoşgeldin. daha iyimişsin çok şükür. çok korktuk yahu. o yaramaza söyle hamile teyzelerini heyecanlandırmasın, valla hep beraber doğururuz sonra
maşallah canım bebişinemanken gibi olacak kızın yani , baktım resimlere bişi anlamadım ama olsun mutlaka annesi gibi güzeldir. herşeyde yolundaymış çok şükür. :))) perşembe tekrar gidecekmişsin. neden arada başka doktora gittin canım?
ah yesinler senin ev hanımlığını tadını çıkar kuzucum ya uzat ayaklarını takıl bize neşemiz olmaya devam et özletme kendiniicici annişlerrr ve yaramaz bebikleriiiii ev hanımlığımın 1.gününden herkeslereee günaydınlaaarrrrr
nasılsınız hatunlarrr
annesininbirtanesiiii yesinler onun 8 gramınııııııı maşAllahh uzun boylu olacak heoy kıyamammmmmm
lavinyam hoşgeldin canım şükür kavusturana
beysalım burcum günaydınnn guzelleriö benimmmmmm
esrammm yaaa kıyamma sanaaaaa işler sana mı kaldı sabret son gunlerrr
eviniizi tutmuşsun hayırlı olsunnn o bahsettiğin ev miii
merwecik nerdesin kızz aaa bak bendee ev hanımı oldummm geç kaldınn
bulemsum nerdeee:26:
ben kahvaltı edip geliyorummmm
ah evet canım yağmur harikaydı ya bu arada yerim o pipiloşu bengünaydın kızlar iş yerimizde tadilat var ofisi yeniliyorlar heryer darmadağın nette gitmişti yen geldi,
neler yaptınız bakalımm,
benim pipiloşşş iyi teyzeleri hareket rekoru kırmaya çalışıyormaşallah haftasonu pek bir hareketliydi,
kendi annemlere iftara gittik annemler bebek arabasını biz alıcaz si beğenin dedilerrrrrraraştımalara hız verdik bayram sonrası ilk işimiz bebek aramızı almak olacak Allah nasip ederse
haftasonu pazar günü bir yağmur bir yağmurrrrr seller aktısüperdi serinledi heryer ilk kez sıcaklamadım hatta üşüdüm
annelerin güzelii hoş geldinnn kuzumm
sorma ya bende çok korkuyorum şu sıra doğum erken doğum vs vss....hosgeldın canım cok meraklandırdın bızı sımdı nasılsın ıste mısın:26:
gunaydın kızlar ıyı bır hafta dılıyorum hepımıze
kısmetse artık son haftam ızne ayrılıcam ben
ama korkmaya basladım erken dogumdan halbukı hıc oyle korkularım yoktu haftasonu ablama gıttım ıkeada kahvaltıya götürdü bızı sonra fazla dolasmadık cocuklar oynadı eglendı ıyı oldu oglumu bıkac kere kaldırmak zorunda kaldım gece de sahurda ıcımde sankı güm dıye bı ses oldu bebek asagıay ındı sankı bırden bıre ve alt tarafa baskı yapmaya basladı her hareketınde gecmedı de 2 gundur dun ıftara gorumcemler vardı ama ıslerı yavas yavas yaptım esımde yardım ettı cok yorulmaıdm allahtan am abugun cıkısta bı gıtmeyı düşünüyorum kafama takıldı cok baskı yapıyor hareket ettıgınde resmen cıkmasın dıye tutuyorum bazen
çok teşekkür ederim canım benimbeysalım gecmıs doğum gunun kutlu olsun hayatm
evet cnm yaaa maalesef birazdan işlere başlıcammm bugün çamaşır ve toplama günümmmm
evle ilgilenmedim kii
saol canımmm beklerimmmm
hoşgeldin hayatımmmmmm oh oh az kalddı sizede
saol canımccummmm
annemleri yolcu ettik memlekete nişan yapmaya gittiler abimin nişanı var
cuartesi anneme yardım ettim alışverişle geçti
pazar gunu ablamları dışarı iftara davet ettik guzrl bir akşam geçirdikkk
bende havadısler de şöyle dun öğlene kadar temızlık vardı esım ve erkek kardesım ıkısıde evdeydı 11de uyandık ben cam sılme sularını hazırladım 1 camı sıldım esıme gıttı cnaım camın bırını sıldımde dısına yetısemıyorum dedım:)) butun camları kakaladım ona zaten az cam var evde.bende perdelerı makıneye attım kardesımı kaldırdım kalk temızlık var dıe o da odasını topladı yıkanan perdelerı astı esım evı supurdu halıları kardesıme kaldırttım yerlerı sıldık ben bu arada kahvaltı hazırladım temzılık oldugunu bıldıklerınden oruc tutmadılar dun.velhasıl temızlıgımız bıttı.
gecen gun acıle gıttgım doktora sabah kontrole gıttım hersey yolunda bebısın suyu ve hareketlerı guzzel dedım bebegın bası asagıdamı evet dedı. 3 haftadır asagıda bası dedım sıkısmıs olmasın:)) doktor dedı yok olması gereken o zaten basının asagıda olması normal dedı.863 gram sıpacıkk
hastane fıyatlarını aldım.degısmıs su yasadan sonra.artık ıstege baglı sezeryan da yapılıyormus ama ssk karsılamıyormus
normal doğum:450 tl epidural normal doğum:1200 tl
zorunlu sezeryan genel anestezı:700 tl epidural sezeryan:1200 tl
istege baglı sezeryan:1500 tl istege baglı epidural sezeryan:2000 tl
işte böle cıcısler normal doğum ıstıyorumm acısına dayanamazsam epidural normal yaptırabılırım.ama zorunlu sezeryan olursa kesınlıkle genel anestezı yaptırırım işte böle kızceler
EVET kuzum yaa doldu hayırlısıylaa...az kaldı azzzbizim 7 ayımız doldu hilalimmm
çok az kaldı yaaa :18::18:
kolay gelsin bacımtam geçmişi okumaya niyetlendim ki baya bi iş geldi... servisten 2 kişi izinli, bana kaldı işleri
görüşürüz kızlar daha sonra
ıssırr teyzesii benim kızımıııııııııııısırırım onun bacaklarından kuzum benim maşallah size iyi bakalım perşembe sabahı beraber görecez kuzularımızı desene
bizde seni özledimm haticemmmbende aldım haberlerinizi Allah razı olsun hepinizden kızlar daha iyiyim.. sizler nasılsınız çok özledim sizleri?
cicileriniz hayırlı ugurlu olsun analı kızlıı donanmışınızzzGünaydın kızlar, iyisiniz inşallah.
c.tesi alışverişe çıktım, 2 gecelik bir pijama takımı birde sabahlık aldım. hepsi çok içime sindi çok güzeller. özellikle hamile geceliğine bayıldım, kırmızı ve süslü. gerdeğe girer gibi doğuma gideceğim inşallah
pazar sabahtan kasıklarıma ağrı girdi , belirli aralıklarla bir kayboldu bir yine başladı. öğlene kadar düzelemedim. eşim çok korktu doktora gidelim dedi ben normal dedim. sonra alışverişe gittik bebeğimin eksik birkaç parçasınıda tamamladım. uzun kollu body buldum onlardan aldım, önlük aldım, don altet takımlarından aldım. artık bişi almıcam. ihtiyaç oldukça alırız sonuçta dağ başında yaşamıyoruz, evimizin dibinde bir sürü avm var.
maşallah canım bebişinemanken gibi olacak kızın yani , baktım resimlere bişi anlamadım ama olsun mutlaka annesi gibi güzeldir. herşeyde yolundaymış çok şükür. :))) perşembe tekrar gidecekmişsin. neden arada başka doktora gittin canım?
cici annişlerrr ve yaramaz bebikleriiiii ev hanımlığımın 1.gününden herkeslereee günaydınlaaarrrrr
nasılsınız hatunlarrr
annesininbirtanesiiii yesinler onun 8 gramınııııııı maşAllahh uzun boylu olacak heoy kıyamammmmmm
lavinyam hoşgeldin canım şükür kavusturana
beysalım burcum günaydınnn guzelleriö benimmmmmm
esrammm yaaa kıyamma sanaaaaa işler sana mı kaldı sabret son gunlerrr
eviniizi tutmuşsun hayırlı olsunnn o bahsettiğin ev miii
merwecik nerdesin kızz aaa bak bendee ev hanımı oldummm geç kaldınn
bulemsum nerdeee:26:
ben kahvaltı edip geliyorummmm
hosgeldın canım cok meraklandırdın bızı sımdı nasılsın ıste mısın:26:
gunaydın kızlar ıyı bır hafta dılıyorum hepımıze
kısmetse artık son haftam ızne ayrılıcam ben
ama korkmaya basladım erken dogumdan halbukı hıc oyle korkularım yoktu haftasonu ablama gıttım ıkeada kahvaltıya götürdü bızı sonra fazla dolasmadık cocuklar oynadı eglendı ıyı oldu oglumu bıkac kere kaldırmak zorunda kaldım gece de sahurda ıcımde sankı güm dıye bı ses oldu bebek asagıay ındı sankı bırden bıre ve alt tarafa baskı yapmaya basladı her hareketınde gecmedı de 2 gundur dun ıftara gorumcemler vardı ama ıslerı yavas yavas yaptım esımde yardım ettı cok yorulmaıdm allahtan am abugun cıkısta bı gıtmeyı düşünüyorum kafama takıldı cok baskı yapıyor hareket ettıgınde resmen cıkmasın dıye tutuyorum bazen
günaydın herkse...cuma günü doğum günümdü kocacığım sürpriz yapmış bana güzel bir dondurmalı pasta ve istediğim saati almış sağolsun..kız kardeşim ben eşim ve bıcırık kızımla kutladık doğum günümü..annemler yaylada olduğundan başka kimse yoktu...bende bu hafta çarşıya çıkıp kızıma bayramlık alacam kendime de güzel bir elbise düşünüyorum bayram için..malum adana sıcak en ideali elbise oluyor..buralarada yağmur yağsaydı ya çok mutlu olucam...
bende havadısler de şöyle dun öğlene kadar temızlık vardı esım ve erkek kardesım ıkısıde evdeydı 11de uyandık ben cam sılme sularını hazırladım 1 camı sıldım esıme gıttı cnaım camın bırını sıldımde dısına yetısemıyorum dedım:)) butun camları kakaladım ona zaten az cam var evde.bende perdelerı makıneye attım kardesımı kaldırdım kalk temızlık var dıe o da odasını topladı yıkanan perdelerı astı esım evı supurdu halıları kardesıme kaldırttım yerlerı sıldık ben bu arada kahvaltı hazırladım temzılık oldugunu bıldıklerınden oruc tutmadılar dun.velhasıl temızlıgımız bıttı.
gecen gun acıle gıttgım doktora sabah kontrole gıttım hersey yolunda bebısın suyu ve hareketlerı guzzel dedım bebegın bası asagıdamı evet dedı. 3 haftadır asagıda bası dedım sıkısmıs olmasın:)) doktor dedı yok olması gereken o zaten basının asagıda olması normal dedı.863 gram sıpacıkk
hastane fıyatlarını aldım.degısmıs su yasadan sonra.artık ıstege baglı sezeryan da yapılıyormus ama ssk karsılamıyormus
normal doğum:450 tl epidural normal doğum:1200 tl
zorunlu sezeryan genel anestezı:700 tl epidural sezeryan:1200 tl
istege baglı sezeryan:1500 tl istege baglı epidural sezeryan:2000 tl
işte böle cıcısler normal doğum ıstıyorumm acısına dayanamazsam epidural normal yaptırabılırım.ama zorunlu sezeryan olursa kesınlıkle genel anestezı yaptırırım işte böle kızceler
saol canımccummmm
annemleri yolcu ettik memlekete nişan yapmaya gittiler abimin nişanı var
cuartesi anneme yardım ettim alışverişle geçti
pazar gunu ablamları dışarı iftara davet ettik guzrl bir akşam geçirdikkk
günaydınnnn herkeseee
lavinya hayırdır ne ağrısı?? ne zamandır böyle?? sen 7 aylık oldun di mi artık agırlaşmalar başlamıştır..
hamile ve son 10 günü olan bir arkadaşım var bize geldiler haftasonu, bel ağrısı olmaya başlıyromuş son zamanlarda
bu arada ben nevresim takımımı aldım çok şirin bir de pike takımı almayı düşünüyorum
uyku seti zaten bebek hareketlenince ihtiyaç duyulan bişeymiş olmadı 7 8 ay sonra ihtiyaç dahilinde uyku seti alırım, beşiğin etrafını ilk etapta kapatmak istemiyorum yüzünü göreyim bebekimin
canım doğumla ilgili yeni yasa ne ki ben duymadım isteğe bağlı oluyormuymuş yani sezeryan
saolun kızlar iyiyim ama ağrılarım var hala... iş yerinde bir kaç işim var onları halledeyim de iyi olmazsam raporumu alacağım zaten eylül başından başlayacaktı doğum iznim biraz önden başlar.. sizler nasılsınız?
aysunum bana yollayacağın bilgileri özel mesaj at da sorayım arkadaşa
aaa doğum günlerimiz aynı :) geçmiş doğum günün kutlu olsun kuzucum seninde :):):) benimde cuma idi doğum günüm kaç oldun :) ben 15(+12)
ohh temizlettin evi yani.. yormasaydın kendini çok...
doğum fiyatları benim hastaneme yakın seninki de.. bana uygun geldi.
bebiş te iyimiş çok şükür
evet tatlım temızlettım evı saolsunlar benı yormadılar doğum fıyatları uygun öncekı gıttıgım hastanede de normal doğum 430 tl zorunlu sezeryan 630 istege baglı sezeryan 900 tl ıdı arada ucurum fark yok.o hastane apartman gıbıydı ve cok kalabalıktı burası otel gıbı o yuzden burda daha rahat olucam arada da ucurum bı fark yok ınsallah hayrlısı olur
günaydınnnn herkeseee
lavinya hayırdır ne ağrısı?? ne zamandır böyle?? sen 7 aylık oldun di mi artık agırlaşmalar başlamıştır..
hamile ve son 10 günü olan bir arkadaşım var bize geldiler haftasonu, bel ağrısı olmaya başlıyromuş son zamanlarda
bu arada ben nevresim takımımı aldım çok şirin bir de pike takımı almayı düşünüyorum
uyku seti zaten bebek hareketlenince ihtiyaç duyulan bişeymiş olmadı 7 8 ay sonra ihtiyaç dahilinde uyku seti alırım, beşiğin etrafını ilk etapta kapatmak istemiyorum yüzünü göreyim bebekimin
merhaba evet ben gittim hata bundan 2 hafta önce yine gittim diş etlerimde sorun varmı diye birde acaba çürük dişim varmı diye çünkü en güüzel diş konturol olarak 3 ve 6 ay olduğunu okumuştum
ama bana doktorum hiç merak etme ben sabna herzaman müdale ede bilirim dedi tabi bu biraz dişçiden korkmaklada alakalıymış yani genelde dişçiden korkulduğu için 6. Aydan sonra doğum riski oluşturmasın diye müdale etmek istemiyolarmış ama sen gönül rahatlığyıla gide bilirsin bence..
Bu arada herkese kocaman günaydın ve iyi haftalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?