valla bizim hastane sezaryan 400 tl.. ben kızımda spinal anestezi olmuştum bunda da öyle olurum inşallah..çok rahat etmiştim çünkü..bebeğin doğum anı giyinmesi çok güzel bir duygu...zaten 6 7 dk içinde doğuyor havluya sarıp bana gösteriyorlar sonra benim karşımda giydiriyorlar muayene ediyorlar ..inşallah yine nasip eder allahım ...
canım erken doğum riskim var da onlar...
canım topiği son bi kaç aydır sıkı takip edemiyorum ne oldu ne bitti göremiyorum pek. doktor neden erkend oğum riski olduğunu söyledi? bebek plasentaya mı yakınmış?
bahsettiğim arkadaşıma başından beri erken doğum diyordu diyorum ya maaşallah kızın son 10 günü o sebeple moraklini yüksek tut.
ooooo esram süpersinnnnn1.5 kg
bende persembe diyatisyene gidicem bakalım onda kaç çıkıcammm
kızlar ben işe baslıyorum ev işineeee
gelirim aradaa sizi sefiyoruzzz
gerçekten mi..10 08 1984 doğumluyum ben...18 yeni girdim
1,5 kiloyu geçmemem gerekiyordu, tam 1,5 ta bitirdim ayıumarım bundan sonra da böyle olur
hadi bakalım... sen de iyi çıkıcaksın, dikkat ediyosun artık çünkü
kolay gelsinnn.. yavaş yavaş yap, yorma kendini.
ben kilomu 1 hafta erken verdim sanıırm :) 27+0 da verdimbu hafta sonu esas kilom belli olacak umarım daha fazlasını almam aynı kalır seninki gibi benimde
ben zorla kayınpederlere aldırıcam sanırım bebek odasını
canım 3+1 ev. salon yatak odası oturma odası bi de bebek odası yapıcam. oturma odası yatak odasından daha geniş, orayı yatak odası yapıcam sanırım eşyaları rahat sığdırmak için.
bebek odası takımını bebiş doğduktan sonra alıcam ama. ona karar verdim... ondan öncesinde gidip beğenicem, bebiş doğunca alıcaz. park yatak mı beşik mi hala kararsızım aslında. bayılıyorum o beşiklere çünkü :)
pazarlık içinize sinerse hemen taşınıcak mısınız ????
hoşbuldukk kuzummm evet inş. daha va benimkine ama olsunevet cnm yaaa maalesef birazdan işlere başlıcammm bugün çamaşır ve toplama günümmmm
evle ilgilenmedim kii
saol canımmm beklerimmmm
hoşgeldin hayatımmmmmm oh oh az kalddı sizede
saol canımccummmm
annemleri yolcu ettik memlekete nişan yapmaya gittiler abimin nişanı var
cuartesi anneme yardım ettim alışverişle geçti
pazar gunu ablamları dışarı iftara davet ettik guzrl bir akşam geçirdikkk
sağol canım benim
Canım benim ne güzel bir sürü şeyi hallettin sağlıkla giymeyi nasip etsin rabbim :) evet eşim sağolsun romantikliğini yaptı yine :)
ah yesinler senin ev hanımlığını tadını çıkar kuzucum ya uzat ayaklarını takıl bize neşemiz olmaya devam et özletme kendinii
ah evet canım yağmur harikaydı ya bu arada yerim o pipiloşu ben
sorma ya bende çok korkuyorum şu sıra doğum erken doğum vs vss....
çok teşekkür ederim canım benim
evet canım her hamieleliğimde eşimle anlaşıyoruz misafir alınmayacak diye...tak diye bişey çıkıyo insnalr anlayışsız bence..Amin, amin amin.....
Aslında mümkün olduğunca misafir almamak lazım 1. derece yakın değilse....
Senin durumun da psikolojin de hassas canım benim....
Çok takmamaya çalış, canın istemiyorsa da halim yok, müsait değilim de misafir kabul etme....
Hiçbir şey senden ve evladından daha kıymetli değil....
Başkaları üzülmesin incinmesin diyoruz sonra biz perperişan oluyoruz...
inşallah koruur canım o psikoloji çok kötü sanki benim stresimden bebğimin hareketleri bile azldı gibi hissediyorum...evde sürekli peçetelerle dokunuyorum sağa sola ya...son günlerimi böyle geçirmek çok kötü...daha son randevuda sarılık testı yaptrıdım temız çıkmıştı bide...bu giidşle bida yaptırabilirim....canım mrb ben sağlık personeliyim ve sara ( epilepsi ) hastasıyım korkma bu hastalık bulaşıcı değil kesinlikle hepatit a ya gelince evet bulaşıcı bi hastalık ama hasta kişinin dışkısının ağız yoluyla alınmasıyla bulaşır tuvaletini filan temizle kullandıysa kapı kollarını ama tedirgin olma rahat ol biz hastanede okadar çok enfeksiyonla karşılaşıyoruz ki hepsinden korunmamız mümkün değil bebeğinide senide rabbim korur üzme kendini
evet canım hepimiz korunuruz inşallah...bol bol hucurat dinledim zaten...Sağol canım,ya bu sıcakta da sıcak su hiç çekilmiyo napıcam ben yaa(
Bende sirke-su ikilisiyle çok temizlerim genital bölgemi,enfeksiyonlara karşı da koruyor...
amiiiiiinnnnnnnnn...
inşallah canım ya inşallah benim de öyle olur.. karnımda sertleşmeler ve ağrı var serum verdiler iğne yapıldı 5 gündür dinleniyorum ama ağrılarım var hala... bebek aşağıya doğru inmiş ama doktor tam anlayamadığım birşey var rahim yapışıklığı olur genişlerken mi ağrıtıyor kasılmalar kesildi çünkü diyor.. adet sancısı gibi ince ince şimdi... cuma tekrra kontrolüm var bakalım bişey olmazsa bana dua edin canlarım nolur ya...
seni seniiiiiibilerek bi hafta erken verdin dimi
ayy beysal yaaa 28 hafta bitti 12 hafta kaldı.. çok azzz :18::18::18:
gönlünden nasıl geçiyorsa öyle al kuzum :)
evet canım olursa inş. bayramdan sonra hemen taşınacağız herkes el atacak 3-5 günde taşınırız :)
hoşbuldukk kuzummm evet inş. daha va benimkine ama olsun
dimi rahatladıkk heryere yağdı sanırım yağmuşş, ye teyzesiii
canım inşallah atlatmışsındır.. Belki bu son ince sancılar büyüme sancısıdır... Cuma günü hayırlı haber alırsın inşallah
Biraz önce sordum ama görmedin sanırım evde netin varmı kuzum ?
gönlünden nasıl geçiyorsa öyle al kuzum :)
evet canım olursa inş. bayramdan sonra hemen taşınacağız herkes el atacak 3-5 günde taşınırız :)
hoşbuldukk kuzummm evet inş. daha va benimkine ama olsun
dimi rahatladıkk heryere yağdı sanırım yağmuşş, ye teyzesiii
yok vallaaaaa
ay sorma heyecandan patlıyacam düşündükçe korku sevinç heyecan endişe karışık duygular içind eoluyoru m
Günaydın anneler...
Oğlum 2-3 gündür sakin, sert tekmeler atmıyor öyle çok.... Sıcaktan bay geldi benim gibi çocuğa da....
Rabbim sabır versin bu sıcakta açıkta çalışanlara....
Beysal doğum gününmüş kusurabakma dün moralim biraz kötüydü, seni kutlayamadım...
Eşinle bebeğinle sevdiklerinle ailenle nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllara canım....
Lavinya inşallah cuma en güzel, en sağlıklı haberleri alırsın canım....
Esra 1.5 kilo süpersin, darısı başımaa......
Doktorum çok kilo almışın az ye dedi ama ekstra bişey de medi, rahat bir adam benim doktorum, azıcık zorlasa ya beni....
Beysal doğum gününmüş kusurabakma dün moralim biraz kötüydü, seni kutlayamadım...
Eşinle bebeğinle sevdiklerinle ailenle nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllara canım....
Doktorum çok kilo almışın az ye dedi ama ekstra bişey de medi, rahat bir adam benim doktorum, azıcık zorlasa ya beni....
inşallah canım... net varda pcyi eşim götürüyor işleri var canım onsan giremedim nete....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?