2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sızın hastane cok uygunmus ben uyusmam dıe korkuyorm:))

ooooo esram süpersinnnnn 1.5 kg

bende persembe diyatisyene gidicem bakalım onda kaç çıkıcammm

kızlar ben işe baslıyorum ev işineeee

gelirim aradaa sizi sefiyoruzzz

canım erken doğum riskim var da onlar...

canım topiği son bi kaç aydır sıkı takip edemiyorum ne oldu ne bitti göremiyorum pek. doktor neden erkend oğum riski olduğunu söyledi? bebek plasentaya mı yakınmış?

bahsettiğim arkadaşıma başından beri erken doğum diyordu diyorum ya maaşallah kızın son 10 günü o sebeple moraklini yüksek tut.

inşallah canım ya inşallah benim de öyle olur.. karnımda sertleşmeler ve ağrı var serum verdiler iğne yapıldı 5 gündür dinleniyorum ama ağrılarım var hala... bebek aşağıya doğru inmiş ama doktor tam anlayamadığım birşey var rahim yapışıklığı olur genişlerken mi ağrıtıyor kasılmalar kesildi çünkü diyor.. adet sancısı gibi ince ince şimdi... cuma tekrra kontrolüm var bakalım bişey olmazsa bana dua edin canlarım nolur ya...

ooooo esram süpersinnnnn 1.5 kg

bende persembe diyatisyene gidicem bakalım onda kaç çıkıcammm

kızlar ben işe baslıyorum ev işineeee

gelirim aradaa sizi sefiyoruzzz

1,5 kiloyu geçmemem gerekiyordu, tam 1,5 ta bitirdim ayı umarım bundan sonra da böyle olur

hadi bakalım... sen de iyi çıkıcaksın, dikkat ediyosun artık çünkü

kolay gelsinnn.. yavaş yavaş yap, yorma kendini.

gerçekten mi..10 08 1984 doğumluyum ben...18 yeni girdim

ben kilomu 1 hafta erken verdim sanıırm :) 27+0 da verdim bu hafta sonu esas kilom belli olacak umarım daha fazlasını almam aynı kalır seninki gibi benimde

ben kilomu 1 hafta erken verdim sanıırm :) 27+0 da verdim bu hafta sonu esas kilom belli olacak umarım daha fazlasını almam aynı kalır seninki gibi benimde

seni seniiiiii bilerek bi hafta erken verdin dimi

ayy beysal yaaa 28 hafta bitti 12 hafta kaldı.. çok azzz :18::18::18:

gönlünden nasıl geçiyorsa öyle al kuzum :)

evet canım olursa inş. bayramdan sonra hemen taşınacağız herkes el atacak 3-5 günde taşınırız :)

hoşbuldukk kuzummm evet inş. daha va benimkine ama olsun

dimi rahatladıkk heryere yağdı sanırım yağmuşş, ye teyzesiii

evet canım her hamieleliğimde eşimle anlaşıyoruz misafir alınmayacak diye...tak diye bişey çıkıyo insnalr anlayışsız bence..

inşallah koruur canım o psikoloji çok kötü sanki benim stresimden bebğimin hareketleri bile azldı gibi hissediyorum...evde sürekli peçetelerle dokunuyorum sağa sola ya...son günlerimi böyle geçirmek çok kötü...daha son randevuda sarılık testı yaptrıdım temız çıkmıştı bide...bu giidşle bida yaptırabilirim....

Sağol canım,ya bu sıcakta da sıcak su hiç çekilmiyo napıcam ben yaa (

Bende sirke-su ikilisiyle çok temizlerim genital bölgemi,enfeksiyonlara karşı da koruyor...

amiiiiiinnnnnnnnn...
evet canım hepimiz korunuruz inşallah...bol bol hucurat dinledim zaten...

canım inşallah atlatmışsındır.. Belki bu son ince sancılar büyüme sancısıdır... Cuma günü hayırlı haber alırsın inşallah
Biraz önce sordum ama görmedin sanırım evde netin varmı kuzum ?

seni seniiiiii bilerek bi hafta erken verdin dimi

ayy beysal yaaa 28 hafta bitti 12 hafta kaldı.. çok azzz :18::18::18:

yok vallaaaaa
ay sorma heyecandan patlıyacam düşündükçe korku sevinç heyecan endişe karışık duygular içind eoluyoru m

ooo herkez taşınıyor.. Bizde avrupa yakasına gelmeye karar verdik ama doğumdan sonra olacak anca.. Hayırlı olsun tatlım.. Pazarlıkta istediğiniz gibi olur inşallahh

inşallah canım... net varda pcyi eşim götürüyor işleri var canım onsan giremedim nete....

Günaydın anneler...
Oğlum 2-3 gündür sakin, sert tekmeler atmıyor öyle çok.... Sıcaktan bay geldi benim gibi çocuğa da....
Rabbim sabır versin bu sıcakta açıkta çalışanlara....

oy oyyy... hadi Allah yardımcın olsun senin de :)

yok vallaaaaa
ay sorma heyecandan patlıyacam düşündükçe korku sevinç heyecan endişe karışık duygular içind eoluyoru m

çok çok tuhaf.. ikiyken 3 oluyosun ve artık hiç bir zaman 2 olmıcaksın :) acayip bi duygu

Günaydın anneler...
Oğlum 2-3 gündür sakin, sert tekmeler atmıyor öyle çok.... Sıcaktan bay geldi benim gibi çocuğa da....
Rabbim sabır versin bu sıcakta açıkta çalışanlara....

günaydın canım...
Aminnn

Kajum günaydınnnnn

Beysal doğum gününmüş kusurabakma dün moralim biraz kötüydü, seni kutlayamadım...
Eşinle bebeğinle sevdiklerinle ailenle nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllara canım....

Lavinya inşallah cuma en güzel, en sağlıklı haberleri alırsın canım....

Esra 1.5 kilo süpersin, darısı başımaa......

Doktorum çok kilo almışın az ye dedi ama ekstra bişey de medi, rahat bir adam benim doktorum, azıcık zorlasa ya beni....

inşallah canım hepimiz sağlıkla zamanında dünyaya getirelim bebişlerimizi...

selam canım... süper de umarım bundan sonra da böyle gider :) elimden geleni yapıciim

inşallah canım... net varda pcyi eşim götürüyor işleri var canım onsan giremedim nete....

anladım canım.. Doğum izninde kullanabilecekmisin KK onun için sordum :), Sanırım akşamları girersin.. Cuma günü hayırlı haber alırsın inşallah tatlım.. Yorma kendini, üzmede ayrıca..

Hafta sonu bir sinir yaptım 2 saatime mal oldu gerçekten çok etkiliyormuş.. Birde Kendime dayanıklı derdim

canım kıyamam üzülme bak bebişlerimize kavuşmamıza çok az kaldı sen çok iyi bir anne olacaksın hiç birimiz birşey bilmiyoruz ama o kuzu doğduğunda öğretecek bize herşeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…