2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yok o zaman olacak geçici bir süre böyle kuzum:)

canım geçmiş olsun, karnının şekli aşağı doğru kaydı mı peki? belki sadece bir histir, malum çok tedirginiz bu aralar, fazla yormasan kendini iyi olur canım.

günaydın tatlım güle güle kullan cicilerini bebişinde güle güle kullansın.. daha iyiyim şükür ama hala ağrılarım var...

sağol canım, inşallah. neyseki senin iznin yaklaşmıştı, olmadı raporunu alırsın dediğin gibi. yeterki bebekler iyi olsun.

günaydın canım. evet tv de izledik çanakkalenin durumunu. sel olmuş. Allah yardımcısı olsun zor durumda kalanların.

ohh bebek arabasından kurtuldun ne güzel Allah razı olsun böyle düşünceli ailelerden.[/QUOTE]

sağol canım. akşam baktım nettende aldıklarımın resimleri yok. akşam bakayım bulayım.

burcucum bebısının yenı kıyafetlerı de hayırlı olsun.cok merak ettım senın cıcılerını de nerden aldnz fıyatları uçuk muydu resımlerını eklersın dımı:))

inşallah canım, bulursam koyayım resimlerini. fiyatlar makuldu, her biri 50-60 arasıydı, bide pazarlıkla baya uyguna kapattım :)))

maşallah yavruna canım, evinide temizlemişsin ohhh.

neden genel anestezi düşünüyorsun? diğer türlü hem bebeği çıkar çıkmaz görürsün.

sağol canım. amin inşallah. evet baya romantik seninki çok şanslısın

sağol canım, az kaldı kucağımızda göreceğiz yavrularımızı :)))

ooooo esram süpersinnnnn 1.5 kg

bende persembe diyatisyene gidicem bakalım onda kaç çıkıcammm

kızlar ben işe baslıyorum ev işineeee

gelirim aradaa sizi sefiyoruzzz

canım günaydın. evdesin keyfin yerinde çok seviniyorum senin adına. inşallah herşey yolunda gidecek kolay gelsin.

güle güle kullan canım aldıklarını. acele etmemek lazım evet, bende başka bişi almıcam.

selam ben geldim ancak uyanabildim nasılsınız bakım
lavinyam hoşgeldin nasıl oldun

burcuxxx neler aldın aldığın seyleri güzel ve sağlıklı günlerde kullan şekerimmm

sağol canım. akşam baktım nettende aldıklarımın resimleri yok. akşam bakayım bulayım.

inşallah canım, bulursam koyayım resimlerini. fiyatlar makuldu, her biri 50-60 arasıydı, bide pazarlıkla baya uyguna kapattım :)))

maşallah yavruna canım, evinide temizlemişsin ohhh.

neden genel anestezi düşünüyorsun? diğer türlü hem bebeği çıkar çıkmaz görürsün.

sağol canım. amin inşallah. evet baya romantik seninki çok şanslısın

sağol canım, az kaldı kucağımızda göreceğiz yavrularımızı :)))

canım günaydın. evdesin keyfin yerinde çok seviniyorum senin adına. inşallah herşey yolunda gidecek kolay gelsin.

güle güle kullan canım aldıklarını. acele etmemek lazım evet, bende başka bişi almıcam.[/QUOTE]

evet canım kaydıgınıda hısseıdyorum cunku onceden mıdeme cok baskı yapıyordu sımdı daha asagıda nette okudum asagıya ınebılırmıs bu haftalarda hatta bebegın cıkacakmıs hıssını bıle hıssedebılrısınız dıyor aynen benımde oyle bakalım doktor ne dıyecek

kızlar bebeğim 2 gundur hiç hareketli değil korkuyorummm

doktordan randevu aldım ilçedeki doktordan gidip muayane olucam dua edin herşey yolunda olsunnnn

Allahım evlatlarımız sana emanet

karnım da kuculme var sankiii bir de vajına kemiği agrıhyor yatıp kalktıkcaaa

dua edin canımlarımmm bu şüpheylee yapamamm kendi doktoruma 25 ınde gidicez nasıl dayanırım saat 14.15 de randevum

hoşgeldin canımmm.. nasıl geçti yolculuk? esra nasıl?

canım panik yapma.. sağlık ocağına git kalp atışlarını dinlesinler en azından... eğer çok hareketliysen onun hareketlerini farketmiyor da olabilirsin.

Annesininbirtanesi ; canım maşallah bende cok merak ediyorum kime benzio die ama bizimki de hep böle saklıo kendini cimcime

Alpella ; dualarım seninle canım.. inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..

Kızlar benim dişim ağrımaya başladı yaa,çok kötüyüm minoset kullansam mı acaba?

Nilt ;
Canım nasıl oldu dişin ? çok geçmiş olsun.

Esracım evini tutmuşsun hayırlı olsun, huzurla, sağlıkla oturmak nasip olsun.. içine sindiyse çok iyi..
3+1 evi ne kadara tuttun ?
yeşil arı içinde hadi bakalım inşallah

günaydın kızlar, hepinize iyi bir hafta diliyorum

Lavinya ; canımmm hoşgeldin, çok geçmiş olsun, çok özledik seni..
burda olman cok güzel

Burcuxxx ; aldıklarını güle güle giymek nasip olsun canım, resimlerini isteriz

moonsun ; günaydın canım ev hanımlığın hayırlı uğurlu olsun ohh valla keyif sende

Hayatbanagüzel ; canım benimkide aynı cok hareketli maşallah aman hep öle olsunlar..
burda da cok yagdı cok iyi oldu, dün haberlerde canakkale'yi gösterdi orda da cok yağmış..
aman serinlesin havalar yaa..

Arcak81 ; Günaydın canım, ne kadar erken ayrılıyorsun izne ?
ben son günüme kadar çalışıcam bu gidişle
git canım doktoruna göster bi, için rahatlar.

mervecik ; canım temizliğini bitirmişsin, güle güle kirlet
hastane fiyatları cok iyiymiş..

Günaydın anneler...
Oğlum 2-3 gündür sakin, sert tekmeler atmıyor öyle çok.... Sıcaktan bay geldi benim gibi çocuğa da....
Rabbim sabır versin bu sıcakta açıkta çalışanlara....

Kızlar hepinize GÜNAYDIN...!!!

hoşgeldin kuzucum nasılsın

canım benim kıyamam ya bende o dönemde çok yaptım o telaşı her seferinde doktor kızdı bana sen uyuyorsdun oda uyuyor telaş yapma diye

geçmiş olsun canım benim sıpam uzun süredir aşşağılarda geziyor canı isterse yukarı çıkıyor ama gene aşşağıya iniş yapıyor

panik yapma kemik ağrısı normal artık bebeğin hareketlerini hissedebiliyorsun bu yüzden kemik ağrınıda hissetmen normal git dr ama sorun yok diyecek sana ama için rahat etsin evham yapma kendi kendine iyi düşün iyi iste

hoşbuldum canım yolculuk yorucuydu bir sahurda yola çıktık diğer sahurda eve geldik
esrada sorun yok gayet sağlıklı inş bundan sonrada sorun morun olmaz kızımda seneye 13 ağustosta kontrolümüz var gene

hoşgeldin kuzucum nasılsın

canım benim kıyamam ya bende o dönemde çok yaptım o telaşı her seferinde doktor kızdı bana sen uyuyorsdun oda uyuyor telaş yapma diye
hoşbuldum tatlım doğum günün kutlu olsun nasılsın

A kuzum aynını ben de yaşadım ortalığı birbirine kattım doktorumu aradım, şekerli bişeyler ye su iç sol tarafına yat bekle biraz hala kıpırdamıyorsa gel dedi, uzaktayım dedim, en yakın yere git dedi....
yedim balı 2-3 kaşık, su içtim 1 litre yattım yarım saat...
Tık yok dellendim iyice hadi dedim eşime toplandım merkeze indim, doktordan randevu aldım yakındaki hastaneden tam hastanenin kapısına geldik bir güm oh dedim rahatladık ama yediğim balın üstünden 2 saat geçmişti, doktor kıpırdıyor çocuk annesi ne suç atıyorsun dert etme sen hissetmemişsin dedi....
Korkma sen hissedemiyorsundur, karnına gelince anam kaybolmuş göbüş diyorum bazen giydiğim kıyafetten bile değişik görünüyor, sonra bir bakıyorum doğuma 3 gün kalmış bu göbüş benim mi diyorum....

maşallah canım kızınaa
Manken gibi olacak desene
Bizimki de öyle hiç poz vermez kapatır kendini... Doğru düzgün bir resmi yok, neyse sağlıklı olsunlarda varsın pozları olmasın

korkma korkma bunlar olabilir pozisyon değiştirmiştir stress yapma bide bekleyince inadına kıpırdamıyorlar :) benimkide iki gn sessiz takıldı hatta angelsoundla dinledim dayanamadım iki gündürde sabah 5 te uyandırıyor hiç korkma bence keyfi yerinde bebeginin

merhaba kızlar nasılsınız bakalım AYSUNN benimde bebek tekmelerinin şiddeti azaldı onceden cok kuvetli atardı şimdi pıt vurup kacıyor bende evham yaptım nasıl evhamlı olduk yaa((sende sorun yoktur canım inşallah doktordan gelince yaz ... şafak sayıyorm cumaya artık doğuma kadar iş yok bana :)))dogumdan sonrada ücretsiz izin alırsam ki bilemiyorum o konuda netlik yok..rapor hakkımı da sonuna kadar kullanıcam napayim ama ..

ay yavrum kıyamam benimkiyle aynı haftada masallah ona allah yüzün görmeyi nasip etsin sana inşallah

üstteki mesajı oku korkma korkma yoktur stressten daha çok kıpırdamıyorlar

kızlar mrb bende kasım annesi olacam inşallah :) sizlere birşey sorcam.nerdeyse 1 aydır felaket sol kaburgam ağrıyor.iğneler batıyor sanki dayanamıyorum bazen acısına.sizlerdede oluyormu kızlar ((

Esracım evini tutmuşsun hayırlı olsun, huzurla, sağlıkla oturmak nasip olsun.. içine sindiyse çok iyi..
3+1 evi ne kadara tuttun ?
yeşil arı içinde hadi bakalım inşallah

günaydın canımm... sağoö bitanem tuttuk çok şükür... aminn.
700 liraya tuttuk canım küçük bir pazarlıkla :) annemlere çok yakın. diyorum sizin dualarınız sayesinde oldu.
yeşil arıdan hala bi ses yok :) bakalım

hoşbuldum canım yolculuk yorucuydu bir sahurda yola çıktık diğer sahurda eve geldik
esrada sorun yok gayet sağlıklı inş bundan sonrada sorun morun olmaz kızımda seneye 13 ağustosta kontrolümüz var gene

inşallah bi daha sorun olmaz canım...

hoşgeldin canım. sen de mi izne çıkıyosun. beni de al melikee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…