anladım canım.. Doğum izninde kullanabilecekmisin KK onun için sordum :), Sanırım akşamları girersin.. Cuma günü hayırlı haber alırsın inşallah tatlım.. Yorma kendini, üzmede ayrıca..
Hafta sonu bir sinir yaptım 2 saatime mal oldu gerçekten çok etkiliyormuş.. Birde Kendime dayanıklı derdim
canım kıyamam üzülme bak bebişlerimize kavuşmamıza çok az kaldı sen çok iyi bir anne olacaksın hiç birimiz birşey bilmiyoruz ama o kuzu doğduğunda öğretecek bize herşeyi :)
hosgeldın canım cok meraklandırdın bızı sımdı nasılsın ıste mısın:26:
gunaydın kızlar ıyı bır hafta dılıyorum hepımıze
kısmetse artık son haftam ızne ayrılıcam ben
ama korkmaya basladım erken dogumdan halbukı hıc oyle korkularım yoktu haftasonu ablama gıttım ıkeada kahvaltıya götürdü bızı sonra fazla dolasmadık cocuklar oynadı eglendı ıyı oldu oglumu bıkac kere kaldırmak zorunda kaldım gece de sahurda ıcımde sankı güm dıye bı ses oldu bebek asagıay ındı sankı bırden bıre ve alt tarafa baskı yapmaya basladı her hareketınde gecmedı de 2 gundur dun ıftara gorumcemler vardı ama ıslerı yavas yavas yaptım esımde yardım ettı cok yorulmaıdm allahtan am abugun cıkısta bı gıtmeyı düşünüyorum kafama takıldı cok baskı yapıyor hareket ettıgınde resmen cıkmasın dıye tutuyorum bazen
günaydın tatlım güle güle kullan cicilerini bebişinde güle güle kullansın.. daha iyiyim şükür ama hala ağrılarım var...
günaydın kızlar iş yerimizde tadilat var ofisi yeniliyorlar heryer darmadağın nette gitmişti yen geldi,
neler yaptınız bakalımm,
haftasonu pazar günü bir yağmur bir yağmurrrrr seller aktısüperdi serinledi heryer ilk kez sıcaklamadım hatta üşüdüm
annelerin güzelii hoş geldinnn kuzumm
günaydınnn ev hanımınlığı hayatında başarılarrrrrrr kuzum
bizde burdayızzzzz
burcu günaydın, hayırlı olsun güle güle giy :) nasılmış bu geceliklerin koy bakimm çok merak ettim
günaydın kuşum, aa ne güzel çok sevndim hayırlı olsun evi tutmuşsunn hemen işleri hızlandır taşın kuzum ağırlaşmadan
burcucum bebısının yenı kıyafetlerı de hayırlı olsun.cok merak ettım senın cıcılerını de nerden aldnz fıyatları uçuk muydu resımlerını eklersın dımı:))
bende havadısler de şöyle dun öğlene kadar temızlık vardı esım ve erkek kardesım ıkısıde evdeydı 11de uyandık ben cam sılme sularını hazırladım 1 camı sıldım esıme gıttı cnaım camın bırını sıldımde dısına yetısemıyorum dedım:)) butun camları kakaladım ona zaten az cam var evde.bende perdelerı makıneye attım kardesımı kaldırdım kalk temızlık var dıe o da odasını topladı yıkanan perdelerı astı esım evı supurdu halıları kardesıme kaldırttım yerlerı sıldık ben bu arada kahvaltı hazırladım temzılık oldugunu bıldıklerınden oruc tutmadılar dun.velhasıl temızlıgımız bıttı.
gecen gun acıle gıttgım doktora sabah kontrole gıttım hersey yolunda bebısın suyu ve hareketlerı guzzel dedım bebegın bası asagıdamı evet dedı. 3 haftadır asagıda bası dedım sıkısmıs olmasın:)) doktor dedı yok olması gereken o zaten basının asagıda olması normal dedı.863 gram sıpacıkk
hastane fıyatlarını aldım.degısmıs su yasadan sonra.artık ıstege baglı sezeryan da yapılıyormus ama ssk karsılamıyormus
normal doğum:450 tl epidural normal doğum:1200 tl
zorunlu sezeryan genel anestezı:700 tl epidural sezeryan:1200 tl
istege baglı sezeryan:1500 tl istege baglı epidural sezeryan:2000 tl
işte böle cıcısler normal doğum ıstıyorumm acısına dayanamazsam epidural normal yaptırabılırım.ama zorunlu sezeryan olursa kesınlıkle genel anestezı yaptırırım işte böle kızceler
sağol canım benim
Canım benim ne güzel bir sürü şeyi hallettin sağlıkla giymeyi nasip etsin rabbim :) evet eşim sağolsun romantikliğini yaptı yine :)
ah yesinler senin ev hanımlığını tadını çıkar kuzucum ya uzat ayaklarını takıl bize neşemiz olmaya devam et özletme kendinii
çok teşekkür ederim canım benim
EVET kuzum yaa doldu hayırlısıylaa...az kaldı azzz
kolay gelsin bacım
ıssırr teyzesii benim kızımıııııııııııevett perşembe sabah buluşcazzz inşalahh
bizde seni özledimm haticemmm
cicileriniz hayırlı ugurlu olsun analı kızlıı donanmışınızzz
resimden bişey anlaşılmıyorr zaten teyzesi...yine umdugumuzu bulamadık ultrasondan:44: ben acıbademe gidiyorum kayseri şartlarında en iyi hastane olmasına rağmen renkli ultrasonu yokk:44: bi hastaneye önerdi arkadaşım renkli çekiyorlar, cd veriyorlar falan diyee..bizde gittik ama elde var sıfır...kızımızın iyi haberini almak dışında tabikiifoto konusunda yine yüzüm gülmedii
ev hanımııı ev hanımıııııııııı...bizim yerimizedee keyif yap evindeeeeeeeeee..ohhhhhhhhh
benim kızımda şeyimi baskı yapıyorr 2 gündür...ayaga kalkınca çok feci baskı hissediyorumm:18::18::18:allah korusun yaaa
ooooo esram süpersinnnnn1.5 kg
bende persembe diyatisyene gidicem bakalım onda kaç çıkıcammm
kızlar ben işe baslıyorum ev işineeee
gelirim aradaa sizi sefiyoruzzz
günaydınnnn herkeseee
lavinya hayırdır ne ağrısı?? ne zamandır böyle?? sen 7 aylık oldun di mi artık agırlaşmalar başlamıştır..
hamile ve son 10 günü olan bir arkadaşım var bize geldiler haftasonu, bel ağrısı olmaya başlıyromuş son zamanlarda
bu arada ben nevresim takımımı aldım çok şirin bir de pike takımı almayı düşünüyorum
uyku seti zaten bebek hareketlenince ihtiyaç duyulan bişeymiş olmadı 7 8 ay sonra ihtiyaç dahilinde uyku seti alırım, beşiğin etrafını ilk etapta kapatmak istemiyorum yüzünü göreyim bebekimin
canım geçmiş olsun, karnının şekli aşağı doğru kaydı mı peki? belki sadece bir histir, malum çok tedirginiz bu aralar, fazla yormasan kendini iyi olur canım.
sağol canım, inşallah. neyseki senin iznin yaklaşmıştı, olmadı raporunu alırsın dediğin gibi. yeterki bebekler iyi olsun.
günaydın canım. evet tv de izledik çanakkalenin durumunu. sel olmuş. Allah yardımcısı olsun zor durumda kalanların.
ohh bebek arabasından kurtuldun ne güzel Allah razı olsun böyle düşünceli ailelerden.
selamben geldim ancak uyanabildim nasılsınız bakım
lavinyam hoşgeldin nasıl oldun
kızlar bebeğim 2 gundur hiç hareketli değil korkuyorummm
doktordan randevu aldım ilçedeki doktordan gidip muayane olucam dua edin herşey yolunda olsunnnn
Allahım evlatlarımız sana emanet
karnım da kuculme var sankiii bir de vajına kemiği agrıhyor yatıp kalktıkcaaa
dua edin canımlarımmm bu şüpheylee yapamamm kendi doktoruma 25 ınde gidicez nasıl dayanırım saat 14.15 de randevum
teyzoşlar biz bugun kızımlaa buluşmaya gittik...biizm nazlı kızımız kapatmış eliylee yüzünüü bi doğru dürüst poz yakalayamadıkk
iştee olanı bitenii bu::
Eki Görüntüle 486441 Eki Görüntüle 486442
1118 gr 38.5 cm olmuş benim kuzum..uzun bacaklı ince vucutlu bi kız olacakk...çok şanslı dedi doktorumuzz güldük hep birliktee
gelişimi iyiymiş...1 hafta ileri çıktı...bende 20 günde 1 kilo almışım sorun değil dedi...asıl kontorülümüz haftaya bugun renkli ultrasonda kızımızı görelim kime benzediğini merak ettiğimizden gittik ama elde var sıfırr...bizim kız poz veremiyorr anacım..hiç anasına çekmemişş
arkadaşlar merhaba. ben sürekli konuyu takip ediyorum ama yazmıyordum belki altta görüyorsunuzdur ismimi online olarak.. benim erken doğum riskim varmış benim için dua ederseniz sevinirim doktor parmağını bile kıpırdatmadan yatacaksın dedi.. bu gece acile gittim sebep ise çok sık ve şiddetli kasılmalarımın olmasıydı ve bebeğin hareketlerinin azalmış olmasıydı.. nst'ye girdim ve gerçekten kasılma çıktı dr alttan da eliyle muayene etti çok yumuşak dedi proluton iğne yaptı sabah akşam progestan içicem sat'a göre 24+5 usg'ye göre 25+6 daha çok küçük doğarsa yaşamaz dedi dualarınızı bekliyorum
Kızlar benim dişim ağrımaya başladı yaa,çok kötüyüm minoset kullansam mı acaba?
Günaydın herkese :)
Yorucu bi o kadar da güzel bir haftasonu geçirdik... Cumartesi bi yere iftara davetliydik.. çok güzel geçti.. Gece çok geç geldik, kızım uyutmadı beni, erkenden uyandık :) Vee ev tuttuk çok şükür... Eşi olmadan ilk ev tutan kadın benim sanırım :) Eşim senin içine sindiyse mesele yok dedi ve tuttum evi :)
Pazar günü de evdeydik, misafirlerimiz vardı, çok güzel mamalar vardı iftarda. Bol bol muhabbet gırgır harika bi akşam geçirdik... Erkenden yattım ama uyumam 12yi geçti... Sağa dön sola dön uyuyamadım. Çok zorlaştı uyumak.. Neyseki sabah işe babam bıraktı beni de biraz geç kalkabildim.
Sabah babam arabayı otoparktan çıkarırken yeşil koca bi arı üşüştü etrafımda... Halam bugün iyi bir haber alıcaksın, onun habercisi bu yeşil arı dedi :) İnşallah öyle olur :)
günaydın canımm... ne güzel bir gece geçirmişsindirben de çok severim başbaşayken süslenip püslenmeyi :)
İnşallah iyi bi hafta olsun, iyi haberler alalım :)
günaydın kızlar, hepinize iyi bir hafta diliyorum
Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.
c.tesi alışverişe çıktım, 2 gecelik bir pijama takımı birde sabahlık aldım. hepsi çok içime sindi çok güzeller. özellikle hamile geceliğine bayıldım, kırmızı ve süslü. gerdeğe girer gibi doğuma gideceğim inşallah
pazar sabahtan kasıklarıma ağrı girdi , belirli aralıklarla bir kayboldu bir yine başladı. öğlene kadar düzelemedim. eşim çok korktu doktora gidelim dedi ben normal dedim. sonra alışverişe gittik bebeğimin eksik birkaç parçasınıda tamamladım. uzun kollu body buldum onlardan aldım, önlük aldım, don altet takımlarından aldım. artık bişi almıcam. ihtiyaç oldukça alırız sonuçta dağ başında yaşamıyoruz, evimizin dibinde bir sürü avm var.
cici annişlerrr ve yaramaz bebikleriiiii ev hanımlığımın 1.gününden herkeslereee günaydınlaaarrrrr
nasılsınız hatunlarrr
annesininbirtanesiiii yesinler onun 8 gramınııııııı maşAllahh uzun boylu olacak heoy kıyamammmmmm
lavinyam hoşgeldin canım şükür kavusturana
beysalım burcum günaydınnn guzelleriö benimmmmmm
esrammm yaaa kıyamma sanaaaaa işler sana mı kaldı sabret son gunlerrr
eviniizi tutmuşsun hayırlı olsunnn o bahsettiğin ev miii
merwecik nerdesin kızz aaa bak bendee ev hanımı oldummm geç kaldınn
bulemsum nerdeee:26:
ben kahvaltı edip geliyorummmm
günaydın kızlar iş yerimizde tadilat var ofisi yeniliyorlar heryer darmadağın nette gitmişti yen geldi,
neler yaptınız bakalımm,
benim pipiloşşş iyi teyzeleri hareket rekoru kırmaya çalışıyormaşallah haftasonu pek bir hareketliydi,
kendi annemlere iftara gittik annemler bebek arabasını biz alıcaz si beğenin dedilerrrrrraraştımalara hız verdik bayram sonrası ilk işimiz bebek aramızı almak olacak Allah nasip ederse
haftasonu pazar günü bir yağmur bir yağmurrrrr seller aktısüperdi serinledi heryer ilk kez sıcaklamadım hatta üşüdüm
annelerin güzelii hoş geldinnn kuzumm
hosgeldın canım cok meraklandırdın bızı sımdı nasılsın ıste mısın:26:
gunaydın kızlar ıyı bır hafta dılıyorum hepımıze
kısmetse artık son haftam ızne ayrılıcam ben
ama korkmaya basladım erken dogumdan halbukı hıc oyle korkularım yoktu haftasonu ablama gıttım ıkeada kahvaltıya götürdü bızı sonra fazla dolasmadık cocuklar oynadı eglendı ıyı oldu oglumu bıkac kere kaldırmak zorunda kaldım gece de sahurda ıcımde sankı güm dıye bı ses oldu bebek asagıay ındı sankı bırden bıre ve alt tarafa baskı yapmaya basladı her hareketınde gecmedı de 2 gundur dun ıftara gorumcemler vardı ama ıslerı yavas yavas yaptım esımde yardım ettı cok yorulmaıdm allahtan am abugun cıkısta bı gıtmeyı düşünüyorum kafama takıldı cok baskı yapıyor hareket ettıgınde resmen cıkmasın dıye tutuyorum bazen
bende havadısler de şöyle dun öğlene kadar temızlık vardı esım ve erkek kardesım ıkısıde evdeydı 11de uyandık ben cam sılme sularını hazırladım 1 camı sıldım esıme gıttı cnaım camın bırını sıldımde dısına yetısemıyorum dedım:)) butun camları kakaladım ona zaten az cam var evde.bende perdelerı makıneye attım kardesımı kaldırdım kalk temızlık var dıe o da odasını topladı yıkanan perdelerı astı esım evı supurdu halıları kardesıme kaldırttım yerlerı sıldık ben bu arada kahvaltı hazırladım temzılık oldugunu bıldıklerınden oruc tutmadılar dun.velhasıl temızlıgımız bıttı.
gecen gun acıle gıttgım doktora sabah kontrole gıttım hersey yolunda bebısın suyu ve hareketlerı guzzel dedım bebegın bası asagıdamı evet dedı. 3 haftadır asagıda bası dedım sıkısmıs olmasın:)) doktor dedı yok olması gereken o zaten basının asagıda olması normal dedı.863 gram sıpacıkk
hastane fıyatlarını aldım.degısmıs su yasadan sonra.artık ıstege baglı sezeryan da yapılıyormus ama ssk karsılamıyormus
normal doğum:450 tl epidural normal doğum:1200 tl
zorunlu sezeryan genel anestezı:700 tl epidural sezeryan:1200 tl
istege baglı sezeryan:1500 tl istege baglı epidural sezeryan:2000 tl
işte böle cıcısler normal doğum ıstıyorumm acısına dayanamazsam epidural normal yaptırabılırım.ama zorunlu sezeryan olursa kesınlıkle genel anestezı yaptırırım işte böle kızceler
Günaydın anneler...
Oğlum 2-3 gündür sakin, sert tekmeler atmıyor öyle çok.... Sıcaktan bay geldi benim gibi çocuğa da....
Rabbim sabır versin bu sıcakta açıkta çalışanlara....
selamben geldim ancak uyanabildim nasılsınız bakım
hoşgeldin kuzucum nasılsınselamben geldim ancak uyanabildim nasılsınız bakım
doktordan randevu aldım ilçedeki doktordan gidip muayane olucam dua edin herşey yolunda olsunnnn
dua edin canımlarımmm bu şüpheylee yapamamm kendi doktoruma 25 ınde gidicez nasıl dayanırım saat 14.15 de randevum
geçmiş olsun canım benim sıpam uzun süredir aşşağılarda geziyor canı isterse yukarı çıkıyor ama gene aşşağıya iniş yapıyorevet canım kaydıgınıda hısseıdyorum cunku onceden mıdeme cok baskı yapıyordu sımdı daha asagıda nette okudum asagıya ınebılırmıs bu haftalarda hatta bebegın cıkacakmıs hıssını bıle hıssedebılrısınız dıyor aynen benımde oyle bakalım doktor ne dıyecek
panik yapma kemik ağrısı normal artık bebeğin hareketlerini hissedebiliyorsun bu yüzden kemik ağrınıda hissetmen normal git dr ama sorun yok diyecek sana ama için rahat etsin evham yapma kendi kendine iyi düşün iyi istekızlar bebeğim 2 gundur hiç hareketli değil korkuyorummm
hoşbuldum canım yolculuk yorucuydu bir sahurda yola çıktık diğer sahurda eve geldikhoşgeldin canımmm.. nasıl geçti yolculuk? esra nasıl?
canım panik yapma.. sağlık ocağına git kalp atışlarını dinlesinler en azından... eğer çok hareketliysen onun hareketlerini farketmiyor da olabilirsin.
hoşbuldum tatlım doğum günün kutlu olsun nasılsınhoşgeldin kuzucum nasılsın
canım benim kıyamam ya bende o dönemde çok yaptım o telaşı her seferinde doktor kızdı bana sen uyuyorsdun oda uyuyor telaş yapma diye
teyzoşlar biz bugun kızımlaa buluşmaya gittik...biizm nazlı kızımız kapatmış eliylee yüzünüü bi doğru dürüst poz yakalayamadıkk
1118 gr 38.5 cm olmuş benim kuzum..uzun bacaklı ince vucutlu bi kız olacakk...çok şanslı dedi doktorumuzz güldük hep birliktee
gelişimi iyiymiş...1 hafta ileri çıktı...bende 20 günde 1 kilo almışım sorun değil dedi...asıl kontorülümüz haftaya bugun renkli ultrasonda kızımızı görelim kime benzediğini merak ettiğimizden gittik ama elde var sıfırr...bizim kız poz veremiyorr anacım..hiç anasına çekmemişş
korkma korkma bunlar olabilir pozisyon değiştirmiştir stress yapma bide bekleyince inadına kıpırdamıyorlar :) benimkide iki gn sessiz takıldı hatta angelsoundla dinledim dayanamadım iki gündürde sabah 5 te uyandırıyor hiç korkma bence keyfi yerinde bebegininkızlar bebeğim 2 gundur hiç hareketli değil korkuyorummm
merhaba kızlar nasılsınız bakalım AYSUNN benimde bebek tekmelerinin şiddeti azaldı onceden cok kuvetli atardı şimdi pıt vurup kacıyor bende evham yaptım nasıl evhamlı olduk yaa((sende sorun yoktur canım inşallah doktordan gelince yaz ... şafak sayıyorm cumaya artık doğuma kadar iş yok bana :)))dogumdan sonrada ücretsiz izin alırsam ki bilemiyorum o konuda netlik yok..rapor hakkımı da sonuna kadar kullanıcam napayim ama ..
maşallah canım kızınaa
Manken gibi olacak desene
Bizimki de öyle hiç poz vermez kapatır kendini... Doğru düzgün bir resmi yok, neyse sağlıklı olsunlarda varsın pozları olmasın
Esracım evini tutmuşsun hayırlı olsun, huzurla, sağlıkla oturmak nasip olsun.. içine sindiyse çok iyi..
3+1 evi ne kadara tuttun ?
yeşil arı içinde hadi bakalım inşallah
hoşbuldum canım yolculuk yorucuydu bir sahurda yola çıktık diğer sahurda eve geldik
esrada sorun yok gayet sağlıklı inş bundan sonrada sorun morun olmaz kızımda seneye 13 ağustosta kontrolümüz var gene
merhaba kızlar nasılsınız bakalım AYSUNN benimde bebek tekmelerinin şiddeti azaldı onceden cok kuvetli atardı şimdi pıt vurup kacıyor bende evham yaptım nasıl evhamlı olduk yaa((sende sorun yoktur canım inşallah doktordan gelince yaz ... şafak sayıyorm cumaya artık doğuma kadar iş yok bana :)))dogumdan sonrada ücretsiz izin alırsam ki bilemiyorum o konuda netlik yok..rapor hakkımı da sonuna kadar kullanıcam napayim ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?