2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hoşgeldin kuzucum nasılsın

canım benim kıyamam ya bende o dönemde çok yaptım o telaşı her seferinde doktor kızdı bana sen uyuyorsdun oda uyuyor telaş yapma diye

kızlar Allah razı olsun hepinizden

Allahım koruusun evlatlarımıızııı

meraktayımm inşAllah iyidir sıpam dualarınızı eksik etmeyin birazdan çıkıcam 14.15 de randevum akşam ustu gelir haber veririm

Allah bizlerle olsun öppüyorum

ooo herkez taşınıyor.. Bizde avrupa yakasına gelmeye karar verdik ama doğumdan sonra olacak anca.. Hayırlı olsun tatlım.. Pazarlıkta istediğiniz gibi olur inşallahh

ee herkes bebikii için hazırlık peşinde :) doğundan sonraya mı bıraktınız olsunn taşınırsın inş.
sapol cnm adam bayramın 2. günü gelecek buraya inş. anlaşırızzzzz :18:

oy oyyy... hadi Allah yardımcın olsun senin de :)

çok çok tuhaf.. ikiyken 3 oluyosun ve artık hiç bir zaman 2 olmıcaksın :) acayip bi duygu

günaydın canım...
Aminnn

Kajum günaydınnnnn

sağol cnmm

sağol canım. akşam baktım nettende aldıklarımın resimleri yok. akşam bakayım bulayım.

inşallah canım, bulursam koyayım resimlerini. fiyatlar makuldu, her biri 50-60 arasıydı, bide pazarlıkla baya uyguna kapattım :)))

maşallah yavruna canım, evinide temizlemişsin ohhh.

neden genel anestezi düşünüyorsun? diğer türlü hem bebeği çıkar çıkmaz görürsün.

sağol canım. amin inşallah. evet baya romantik seninki çok şanslısın

sağol canım, az kaldı kucağımızda göreceğiz yavrularımızı :)))

canım günaydın. evdesin keyfin yerinde çok seviniyorum senin adına. inşallah herşey yolunda gidecek kolay gelsin.

güle güle kullan canım aldıklarını. acele etmemek lazım evet, bende başka bişi almıcam.[/QUOTE]

bazı yerler sel olmuş bzim ilçe iyiydi amann afet olmasın ama rahatladıkk vallaaa

ay baka bakalım özellikle geceliği nasıl bişi alıyorsunuz çok merak ettim bende almadım fikir olsun

aaa kuzum hemen stres yapma, biraz üzüldün ya belki ondandır,

git aklında kalmasın gelincede haber ver kuzum

evet maşallah az önce yemekte yne bir başladı kıpır kıpır

afet çıkmadın yağsın valla ne iyi geldi rahatla uyuyom

ah keşke canım elimde olsa hepiciginizi alırım ...seninde az kaldı eylülde alacaktın degil mi bayram tatilini ne yapacaksın 3 günü birleştirebilir misin evinede yerleşirsin cabucak inşallah hayırlı olsun mutlu huzurlu olun hep

bişi yoktur Allahın izniyle canım. stres yapma.
bana da haber ver... akşam burdan göremem. görüşürüz...

ben de gün sayıyorum. 7sinde izne çıkıcam inşallah... bayram iznini birleştiremiyorum 2 güncük iznim kaldı çünkü. onu da bayramdan sonraki hafta kullanır bitiririm sanırım.
aminn hepimiz mutlu olalım inşallahh...

kızlar mrb bende kasım annesi olacam inşallah :) sizlere birşey sorcam.nerdeyse 1 aydır felaket sol kaburgam ağrıyor.iğneler batıyor sanki dayanamıyorum bazen acısına.sizlerdede oluyormu kızlar ((

bazılarında oluyor bende hiç yok mesela ne kaburga agrısı ne sırt ne bel ama kuzenim cok çekti kaburga agrısı doktorda çok hızlı kilo aldığı için ve kısa boylu olduğu için demişti birazda bence senin vucut seklinden kaynaklı oluyor herhalde işte annelerin hakkı neden ödenmiyor insallah gecer canım az kaldı sık dişini:)

kız esra bugun rüyamda seni gördüm cuma burcuxxx cumartesi annesininbirtanesi bugun sen bizim grubu sırayla ziyaret ediyorum zannımca
esra ev tutmuşsun hayırlı olsun kuzum rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşşş

hayırlı haberlerle gel inşş ama korkma normal bunlar sıcaklardan bebişlerde bayılıp kalıyorlar

bazı yerler sel olmuş bzim ilçe iyiydi amann afet olmasın ama rahatladıkk vallaaa

ay baka bakalım özellikle geceliği nasıl bişi alıyorsunuz çok merak ettim bende almadım fikir olsun

aaa kuzum hemen stres yapma, biraz üzüldün ya belki ondandır,

git aklında kalmasın gelincede haber ver kuzum

evet maşallah az önce yemekte yne bir başladı kıpır kıpır

afet çıkmadın yağsın valla ne iyi geldi rahatla uyuyom [/QUOTE]hayatbanagüzell ev mi alıyorsun hayırlı olsun canımm

hayırlara gitsin inşallahh....
amin canım sağol... kenyada nasibimiz yokmuş, kaldım istanbullara

hamdolsun iiyiyim canım teşekkür ederim bir yaş daha yaşlandık sağlıkla bebişimize kavuşalım diye dua ediyorum :)

hayırlara gitsin inşallahh....
amin canım sağol... kenyada nasibimiz yokmuş, kaldım istanbullara
ananın yanındasın ya kenyada ki nasip öenmli değil bir kadın için en öenemli sey anasının yakınında bulunması bence gurbet zordur be güzelimmm

hamdolsun iiyiyim canım teşekkür ederim bir yaş daha yaşlandık sağlıkla bebişimize kavuşalım diye dua ediyorum :)
amin canım az kaldı şimdiden sonrası heyecan dolu günler minicik can gelecek inşşş

öyle güzel bir zamana denk geldi ki, hamileyken annemin yanında olmak gerçekten benim için bir lütuftu. bebek gelince evimde olucam, eşim de annem de yanıbaşımda olucaklar inşallah. hele bebekle kenyada olsam ne zor geçerdi. Binlerce kez şükür.

selam ben geldim ancak uyanabildim nasılsınız bakım
lavinyam hoşgeldin nasıl oldun

hoşbulduk canım iyi sayılırım bakalım ne olacak:) sen nasılsın?

varsa yakında bir doktor sen git yinede canım...

meraba kuzum ben de acayip özledim evde de pc yoktu çatladım resmen...

ya ben doktora ısrarla sormama ragmen boyunu söyleyemem diyor net ölçülmez diyor ama herkes söylüyor galibaa..

benimkide söylemiyor kıvrık durduğu için boyunu ölçmemiz çok zor diyor...

rabbim seytanı araya koymasın hersey hep gönlünce olsun inşşş canımmm

hoşbulduk canım iyi sayılırım bakalım ne olacak:) sen nasılsın?

.
senin bu hamilelğin büşrada olan gebeliğime çok benziyor son 2 ayda sürekli dr taşınıyorduk ağrılar yüzünden ve açılma olmadığını söylüyorlardı bebekde sorun yoktu ama ben ağrı çekiyordum resmen ağrıdan sekiyordum
dün sana facede son yazdığım mesajı okudunmu bilmiyorum ama o sıcak havlu beni baya bir rahatlatmıştı canım ve emin ol senin bebiş ay ve gününü tamam edecek 1 yada 2 gün fazladan bekletecek seni içime öyle doğuyor
dene istersen
ben idare ediyorum ama ev işleri bana bakıyor şimdi büşrayla cam sileceğiz ben koca göbeğimle giremiyorum ya demir ve pencere arasına o silsin dıstan camı istediğim gibi olmaz ama bayrama bir nevi temi,z girerim artık perdeleride makineye atacağım çok işim var çoook bayram ben geldim diye diye geliyor vallla

bulemsuuuuuuuuuu hoşgeldin canım. iyisin iyisin okudum güzel haberlerini suyu çok içiyorsun hala dimi.

evet c.tesi gezdim tozdum ciciler aldım. çok zor oluyor alışveriş yapmak artık, bundan sonra az bişiler kaldı. bu kadar yormam kendimi arık. dolapları bekliyoruz. bayramdan sonra gelecek inşallah. bebeğin eşyaları 2 odamı kaplamış durumda onları yerleştirince işim kalmayacak. böylece plnladığım gibi 7. ayın sonunda herşeyimi tamamlamış olacağım Allahın izniyle.

dün sancılandım şekerim. bugün iyiyim. klima dokundu sanırım. bayram tatilini beklliyorum canım, ohhh gidecem kayınvalidenin yazlığına hem tatil hem bayram ziyareti zaten bu hafta gidemedik, kayınvalidemin gözü yollarda kalmış.canım benim bide dün sancılıyım demiştim. sabahtan arayıp bugün bişi var mı diyor. gelde yeme bu kadını yahu

ya ben doktora ısrarla sormama ragmen boyunu söyleyemem diyor net ölçülmez diyor ama herkes söylüyor galibaa..

canım benim doktorumdan bende zorla öğreniyorum. net bilgi yok. bu sayıyla bu sayıyı çarp diyor en sonunda. kafasının çapını ölçüyorlar ya ordan anlıyorlar gelişimini. doğrusu buymuş takma kafana.

kızlar slm nasılsınız bakiyım kasığımda hafif bir sancı var bugün . hatice iyisindir umarım. arcaktan haber var mı göremedim. kötü bişey olmasın bugün ne olur bugün bölümüzde 2 hamile daha çıktı 10 kişiden 4 hamile var ama onlar 10ve 9 haftalık biz arkadaşımla aynı haftayız:) vip dükkan henüz yollamadı çok sinirliyim bu kadar şimdilik offf sıcak ankara erken doğum açısından riskli bir yer anlaşılan

Annesininbirtanesi ; canım maşallah bende cok merak ediyorum kime benzio die ama bizimki de hep böle saklıo kendini cimcime
SAĞOL TEYZESİ...sağlıklaa sıhhatle kucagımıza alalım inşallah bnde çok merak ediyorum ama cimcimem yine güzel poz veremedi...
maşallah canım kızınaa
Manken gibi olacak desene
Bizimki de öyle hiç poz vermez kapatır kendini... Doğru düzgün bir resmi yok, neyse sağlıklı olsunlarda varsın pozları olmasın
doktor amcası öyle dedi..uzun bacaklı ince belli çok şanslı bi kız olacak dedii
ay yavrum kıyamam benimkiyle aynı haftada masallah ona allah yüzün görmeyi nasip etsin sana inşallah
sağol teyzesii..cümlemizin evladını inşallahhh

melikemm ultrason çıktısında FL (hadlock)diye bi veri var.örneğin: 5.49 cm yazıyor benim kızımda..bu değeri 7 ile çarpıyor doktorlar yaklalık boyunu söylerken 5.49*7=38.43 benim kızım yaklaşık 38.5 cm çıkıyorr teyzesii sende bakabilirsinnn bebeğinin boyunaa

cumartesi günü bebeğimin kalan ihtiyaçlarını aldım kızlar bakım malzemelerinden,

-avent 125 ml biberon sarı plastik, silikon uç
-hipp anne sütü arttırıcı çay
-otribebe burun aspiratörü
-chicco stopperle kulak temizleme çubuğu
-unibaby ıslak havlu
-dalin granül sabun
-sebamed bebek yağı
- sebamed bebek losyonu
-chicco fırça seti gerçek kıldan
-bebedor tutmalı tırnak makası
-banyo filesi

kızlar otribebe burun aspiratörünü doktoralr veriyormyş diğerlerine göre daha nazik ve kullanışlıymış.. anne sütü arttırıcı çayda kullanmak çok faydalıymış hakkaten etkisi varmış.. humana ve hipp arasında kaldım hipp içerik olarak daha organikmiş onu aldım bilginize...

o çayı ne zaman kullanmaya başlıcakmışız canım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…