hoşgeldin canımmm.. nasıl geçti yolculuk? esra nasıl?
canım panik yapma.. sağlık ocağına git kalp atışlarını dinlesinler en azından... eğer çok hareketliysen onun hareketlerini farketmiyor da olabilirsin.
hoşgeldin kuzucum nasılsın
canım benim kıyamam ya bende o dönemde çok yaptım o telaşı her seferinde doktor kızdı bana sen uyuyorsdun oda uyuyor telaş yapma diye
geçmiş olsun canım benim sıpam uzun süredir aşşağılarda geziyor canı isterse yukarı çıkıyor ama gene aşşağıya iniş yapıyor
panik yapma kemik ağrısı normal artık bebeğin hareketlerini hissedebiliyorsun bu yüzden kemik ağrınıda hissetmen normal git dr ama sorun yok diyecek sana ama için rahat etsin evham yapma kendi kendine iyi düşün iyi iste
hoşbuldum canım yolculuk yorucuydu bir sahurda yola çıktık diğer sahurda eve geldik
esrada sorun yok gayet sağlıklı inş bundan sonrada sorun morun olmaz kızımda seneye 13 ağustosta kontrolümüz var gene
hoşbuldum tatlım doğum günün kutlu olsun nasılsın
A kuzum aynını ben de yaşadım ortalığı birbirine kattım doktorumu aradım, şekerli bişeyler ye su iç sol tarafına yat bekle biraz hala kıpırdamıyorsa gel dedi, uzaktayım dedim, en yakın yere git dedi....
yedim balı 2-3 kaşık, su içtim 1 litre yattım yarım saat...
Tık yok dellendim iyice hadi dedim eşime toplandım merkeze indim, doktordan randevu aldım yakındaki hastaneden tam hastanenin kapısına geldik bir güm oh dedim rahatladık ama yediğim balın üstünden 2 saat geçmişti, doktor kıpırdıyor çocuk annesi ne suç atıyorsun dert etme sen hissetmemişsin dedi....
Korkma sen hissedemiyorsundur, karnına gelince anam kaybolmuş göbüş diyorum bazen giydiğim kıyafetten bile değişik görünüyor, sonra bir bakıyorum doğuma 3 gün kalmış bu göbüş benim mi diyorum....
korkma korkma bunlar olabilir pozisyon değiştirmiştir stress yapma bide bekleyince inadına kıpırdamıyorlar :) benimkide iki gn sessiz takıldı hatta angelsoundla dinledim dayanamadım iki gündürde sabah 5 te uyandırıyor hiç korkma bence keyfi yerinde bebeginin
merhaba kızlar nasılsınız bakalım AYSUNN benimde bebek tekmelerinin şiddeti azaldı onceden cok kuvetli atardı şimdi pıt vurup kacıyor bende evham yaptım nasıl evhamlı olduk yaa((sende sorun yoktur canım inşallah doktordan gelince yaz ... şafak sayıyorm cumaya artık doğuma kadar iş yok bana :)))dogumdan sonrada ücretsiz izin alırsam ki bilemiyorum o konuda netlik yok..rapor hakkımı da sonuna kadar kullanıcam napayim ama ..
ooo herkez taşınıyor.. Bizde avrupa yakasına gelmeye karar verdik ama doğumdan sonra olacak anca.. Hayırlı olsun tatlım.. Pazarlıkta istediğiniz gibi olur inşallahh
oy oyyy... hadi Allah yardımcın olsun senin de :)
çok çok tuhaf.. ikiyken 3 oluyosun ve artık hiç bir zaman 2 olmıcaksın :) acayip bi duygu
günaydın canım...
Aminnn
Kajum günaydınnnnn
canım geçmiş olsun, karnının şekli aşağı doğru kaydı mı peki? belki sadece bir histir, malum çok tedirginiz bu aralar, fazla yormasan kendini iyi olur canım.
sağol canım, inşallah. neyseki senin iznin yaklaşmıştı, olmadı raporunu alırsın dediğin gibi. yeterki bebekler iyi olsun.
günaydın canım. evet tv de izledik çanakkalenin durumunu. sel olmuş. Allah yardımcısı olsun zor durumda kalanların.
ohh bebek arabasından kurtuldun ne güzel Allah razı olsun böyle düşünceli ailelerden.
kızlar bebeğim 2 gundur hiç hareketli değil korkuyorummm
doktordan randevu aldım ilçedeki doktordan gidip muayane olucam dua edin herşey yolunda olsunnnn
Allahım evlatlarımız sana emanet
karnım da kuculme var sankiii bir de vajına kemiği agrıhyor yatıp kalktıkcaaa
dua edin canımlarımmm bu şüpheylee yapamamm kendi doktoruma 25 ınde gidicez nasıl dayanırım saat 14.15 de randevum
Annesininbirtanesi ; canım maşallahbende cok merak ediyorum kime benzio die ama bizimki de hep böle saklıo kendini cimcime
Alpella ; dualarım seninle canım.. inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..
Nilt ; Canım nasıl oldu dişin ? çok geçmiş olsun.
Esracım evini tutmuşsun hayırlı olsun, huzurla, sağlıkla oturmak nasip olsun.. içine sindiyse çok iyi..
3+1 evi ne kadara tuttun ?
yeşil arı içinde hadi bakalım inşallah
Lavinya ; canımmm hoşgeldin, çok geçmiş olsun, çok özledik seni..
burda olman cok güzel
Burcuxxx ; aldıklarını güle güle giymek nasip olsun canım, resimlerini isteriz
moonsun ; günaydın canım ev hanımlığın hayırlı uğurlu olsun ohh valla keyif sende
Hayatbanagüzel ; canım benimkide aynı cok hareketli maşallahaman hep öle olsunlar..
burda da cok yagdı cok iyi oldu, dün haberlerde canakkale'yi gösterdi orda da cok yağmış..
aman serinlesin havalar yaa..
Arcak81 ; Günaydın canım, ne kadar erken ayrılıyorsun izne ?
ben son günüme kadar çalışıcam bu gidişle
git canım doktoruna göster bi, için rahatlar.
mervecik ; canım temizliğini bitirmişsin, güle güle kirlet
hastane fiyatları cok iyiymiş..
Kızlar hepinize GÜNAYDIN...!!!
günaydın canımm... sağoö bitanem tuttuk çok şükür... aminn.
700 liraya tuttuk canım küçük bir pazarlıkla :) annemlere çok yakın. diyorum sizin dualarınız sayesinde oldu.
yeşil arıdan hala bi ses yok :) bakalım
inşallah bi daha sorun olmaz canım...
hoşgeldin canım. sen de mi izne çıkıyosun. beni de al melikee
kızlar Allah razı olsun hepinizden
Allahım koruusun evlatlarımıızııı
meraktayımm inşAllah iyidir sıpam dualarınızı eksik etmeyin birazdan çıkıcam 14.15 de randevum akşam ustu gelir haber veririm
Allah bizlerle olsun öppüyorum
ah keşke canım elimde olsa hepiciginizi alırım ...seninde az kaldı eylülde alacaktın degil mi bayram tatilini ne yapacaksın 3 günü birleştirebilir misin evinede yerleşirsin cabucak inşallah hayırlı olsun mutlu huzurlu olun hep
kızlar mrb bende kasım annesi olacam inşallah :) sizlere birşey sorcam.nerdeyse 1 aydır felaket sol kaburgam ağrıyor.iğneler batıyor sanki dayanamıyorum bazen acısına.sizlerdede oluyormu kızlar((
kız esra bugun rüyamda seni gördüm cuma burcuxxx cumartesi annesininbirtanesi bugun sengünaydın canımm... sağoö bitanem tuttuk çok şükür... aminn.
700 liraya tuttuk canım küçük bir pazarlıkla :) annemlere çok yakın. diyorum sizin dualarınız sayesinde oldu.
yeşil arıdan hala bi ses yok :) bakalım
inşallah bi daha sorun olmaz canım...
hoşgeldin canım. sen de mi izne çıkıyosun. beni de al melikee
hayırlı haberlerle gel inşş ama korkma normal bunlar sıcaklardan bebişlerde bayılıp kalıyorlarkızlar Allah razı olsun hepinizden
Allahım koruusun evlatlarımıızııı
meraktayımm inşAllah iyidir sıpam dualarınızı eksik etmeyin birazdan çıkıcam 14.15 de randevum akşam ustu gelir haber veririm
Allah bizlerle olsun öppüyorum
ee herkes bebikii için hazırlık peşinde :) doğundan sonraya mı bıraktınız olsunn taşınırsın inş.
sapol cnm adam bayramın 2. günü gelecek buraya inş. anlaşırızzzzz :18:
sağol cnmm
sağol canım. akşam baktım nettende aldıklarımın resimleri yok. akşam bakayım bulayım.
inşallah canım, bulursam koyayım resimlerini. fiyatlar makuldu, her biri 50-60 arasıydı, bide pazarlıkla baya uyguna kapattım :)))
maşallah yavruna canım, evinide temizlemişsin ohhh.
neden genel anestezi düşünüyorsun? diğer türlü hem bebeği çıkar çıkmaz görürsün.
sağol canım. amin inşallah. evet baya romantik seninki çok şanslısın
sağol canım, az kaldı kucağımızda göreceğiz yavrularımızı :)))
canım günaydın. evdesin keyfin yerinde çok seviniyorum senin adına. inşallah herşey yolunda gidecek kolay gelsin.
güle güle kullan canım aldıklarını. acele etmemek lazım evet, bende başka bişi almıcam.
kız esra bugun rüyamda seni gördüm cuma burcuxxx cumartesi annesininbirtanesi bugun senbizim grubu sırayla ziyaret ediyorum zannımca
esra ev tutmuşsun hayırlı olsun kuzum rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşşş
geçmiş olsun canım benim sıpam uzun süredir aşşağılarda geziyor canı isterse yukarı çıkıyor ama gene aşşağıya iniş yapıyor
panik yapma kemik ağrısı normal artık bebeğin hareketlerini hissedebiliyorsun bu yüzden kemik ağrınıda hissetmen normal git dr ama sorun yok diyecek sana ama için rahat etsin evham yapma kendi kendine iyi düşün iyi iste
hoşbuldum canım yolculuk yorucuydu bir sahurda yola çıktık diğer sahurda eve geldik
esrada sorun yok gayet sağlıklı inş bundan sonrada sorun morun olmaz kızımda seneye 13 ağustosta kontrolümüz var gene
hoşbuldum tatlım doğum günün kutlu olsun nasılsın
ya ben doktora ısrarla sormama ragmen boyunu söyleyemem diyor net ölçülmez diyor ama herkes söylüyor galibaa..
ananın yanındasın ya kenyada ki nasip öenmli değil bir kadın için en öenemli sey anasının yakınında bulunması bence gurbet zordur be güzelimmmhayırlara gitsin inşallahh....
amin canım sağol... kenyada nasibimiz yokmuş, kaldım istanbullara
amin canım az kaldı şimdiden sonrası heyecan dolu günler minicik can gelecek inşşşhamdolsun iiyiyim canım teşekkür ederim bir yaş daha yaşlandık sağlıkla bebişimize kavuşalım diye dua ediyorum :)
ananın yanındasın ya kenyada ki nasip öenmli değil bir kadın için en öenemli sey anasının yakınında bulunması bence gurbet zordur be güzelimmm
amin canım az kaldı şimdiden sonrası heyecan dolu günler minicik can gelecek inşşş
selamben geldim ancak uyanabildim nasılsınız bakım
lavinyam hoşgeldin nasıl oldun
kızlar bebeğim 2 gundur hiç hareketli değil korkuyorummm
doktordan randevu aldım ilçedeki doktordan gidip muayane olucam dua edin herşey yolunda olsunnnn
Allahım evlatlarımız sana emanet
karnım da kuculme var sankiii bir de vajına kemiği agrıhyor yatıp kalktıkcaaa
dua edin canımlarımmm bu şüpheylee yapamamm kendi doktoruma 25 ınde gidicez nasıl dayanırım saat 14.15 de randevum
Annesininbirtanesi ; canım maşallahbende cok merak ediyorum kime benzio die ama bizimki de hep böle saklıo kendini cimcime
Alpella ; dualarım seninle canım.. inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..
Nilt ; Canım nasıl oldu dişin ? çok geçmiş olsun.
Esracım evini tutmuşsun hayırlı olsun, huzurla, sağlıkla oturmak nasip olsun.. içine sindiyse çok iyi..
3+1 evi ne kadara tuttun ?
yeşil arı içinde hadi bakalım inşallah
Lavinya ; canımmm hoşgeldin, çok geçmiş olsun, çok özledik seni..
burda olman cok güzel
Burcuxxx ; aldıklarını güle güle giymek nasip olsun canım, resimlerini isteriz
moonsun ; günaydın canım ev hanımlığın hayırlı uğurlu olsun ohh valla keyif sende
Hayatbanagüzel ; canım benimkide aynı cok hareketli maşallahaman hep öle olsunlar..
burda da cok yagdı cok iyi oldu, dün haberlerde canakkale'yi gösterdi orda da cok yağmış..
aman serinlesin havalar yaa..
Arcak81 ; Günaydın canım, ne kadar erken ayrılıyorsun izne ?
ben son günüme kadar çalışıcam bu gidişle
git canım doktoruna göster bi, için rahatlar.
mervecik ; canım temizliğini bitirmişsin, güle güle kirlet
hastane fiyatları cok iyiymiş..
Kızlar hepinize GÜNAYDIN...!!!
ya ben doktora ısrarla sormama ragmen boyunu söyleyemem diyor net ölçülmez diyor ama herkes söylüyor galibaa..
rabbim seytanı araya koymasın hersey hep gönlünce olsun inşşş canımmmöyle güzel bir zamana denk geldi ki, hamileyken annemin yanında olmak gerçekten benim için bir lütuftu. bebek gelince evimde olucam, eşim de annem de yanıbaşımda olucaklar inşallah. hele bebekle kenyada olsam ne zor geçerdi. Binlerce kez şükür.
senin bu hamilelğin büşrada olan gebeliğime çok benziyor son 2 ayda sürekli dr taşınıyorduk ağrılar yüzünden ve açılma olmadığını söylüyorlardı bebekde sorun yoktu ama ben ağrı çekiyordum resmen ağrıdan sekiyordumhoşbulduk canım iyi sayılırım bakalım ne olacak:) sen nasılsın?
.
SAĞOL TEYZESİ...sağlıklaa sıhhatle kucagımıza alalım inşallahAnnesininbirtanesi ; canım maşallahbende cok merak ediyorum kime benzio die ama bizimki de hep böle saklıo kendini cimcime
doktor amcası öyle dedi..uzun bacaklı ince belli çok şanslı bi kız olacak dediimaşallah canım kızınaa
Manken gibi olacak desene
Bizimki de öyle hiç poz vermez kapatır kendini... Doğru düzgün bir resmi yok, neyse sağlıklı olsunlarda varsın pozları olmasın
sağol teyzesii..cümlemizin evladını inşallahhhay yavrum kıyamam benimkiyle aynı haftada masallah ona allah yüzün görmeyi nasip etsin sana inşallah
cumartesi günü bebeğimin kalan ihtiyaçlarını aldım kızlar bakım malzemelerinden,
-avent 125 ml biberon sarı plastik, silikon uç
-hipp anne sütü arttırıcı çay
-otribebe burun aspiratörü
-chicco stopperle kulak temizleme çubuğu
-unibaby ıslak havlu
-dalin granül sabun
-sebamed bebek yağı
- sebamed bebek losyonu
-chicco fırça seti gerçek kıldan
-bebedor tutmalı tırnak makası
-banyo filesi
kızlar otribebe burun aspiratörünü doktoralr veriyormyş diğerlerine göre daha nazik ve kullanışlıymış.. anne sütü arttırıcı çayda kullanmak çok faydalıymış hakkaten etkisi varmış.. humana ve hipp arasında kaldım hipp içerik olarak daha organikmiş onu aldım bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?