2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Belimde hafif bir ağrı var.Ilık bir duş aldım daha iyi gibiyim ama bakalım ne olacak .Çok şiddetli değil Allah'tan bi de kızlar ben çok kilo alıyorum bu aralar zaten tombiştim 2 ay salona gittim baya sıkılaşmaya başlamıştım ki bebişim geldi :) İlk zamanlar iyiydim ama bu aralar hızlandım tabi oğluş kocaman oldu veremicem diye çok korkuyorum diyetisyene şimdi mi gitsem yoksa doğumdan sonra mı bilmiyorum ilk başta ne yiyosam şimdi de onu yiyorum ama şişko kalmak istemiyorum (Sağsalim gelsin de bakcaz çaresine ...

aaaaa siz bitirmişsiniz ayoll :)

kızlar durun yavaş gidin benı de bekleyin

maşallah sizeee ayy bızde gelsek bu haftaalraa

aaaaa siz bitirmişsiniz ayoll :)

kızlar durun yavaş gidin benı de bekleyin

maşallah sizeee ayy bızde gelsek bu haftaalraa

canım benim hoşgeldin nasılsın gidiyoruz rabbim hayırlısıyla ulaşmayı nasip edecek merak etme bende 100 lü günlerdeyken ne zaman çift rakamları görecez diyorddumki şimdi 2 aydan az kaldı ooy ooy :26: az kaldı

hoşbulduk canım hamdoslun hersey yolunda ayrıntılımza da girdik bebegım hala gelişimi

önde olrk devam edıyo cok sukur tekmeleri yıyorum peşpeşe çok yaramazz bızım kız

dımı ya bende öyle dıyorum sımdı ınsallah bizde görürüz canım :)

cidden çok az kalmış Rabbim sağlıkla kavustursun ınsallah önce sizi sonra bizi :)

maşallah senin kızçene tatlım ama söliyim o tekmeler git gide sertleşiyor : çok tatlı bir sertlik halini alıyor güçleniyor sıpalarımız

maşallah senin bebişine

KIZLAR MERHABA.BİR AĞUSTOS ANNESİ OLARAK KENDİ TOPİĞİMİZDE ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLAR YAPTIK.BEBİŞLERİMİZİ ŞÜKÜR KUCAĞA ALDIK.DARISI SİZLERE.BİZİM TOPİKTEN BİRÇOK ARKADAŞTA SÜT SORUNU VARDI.BENDE DE.HUMANA-İNCİR-HOŞAF-HELVA-BULGUR PİLAVI VB HERŞEYİ DENEMEME RAĞMEN ÇOK BİR ARTIŞ OLMADI.GEÇEN BİR ARKADAŞ TOPİKTE PAYLAŞMIŞ BEN DE BURAYA EKLEYEYİM DEDİM.FAYDASINI GÖRÜRSÜNÜZ BENDE ARTIŞ OLDU.UMARIM SİZİN ÖYLE BİR SORUNNUZ OLMAZ.
Anne Sütü Nasıl Arttırılır? - YouTube

maşallah senin kızçene tatlım ama söliyim o tekmeler git gide sertleşiyor : çok tatlı bir sertlik halini alıyor güçleniyor sıpalarımız

yaa sorma zaten gecen cumartesı öyle hareketlıydı kı ay yeter dur artık bı skaınleş dedim

hıc durmadan tekemeldi resmen çok yorudlum akrnım acıdı bazen aşka gelıo

büyüdükçe daha da sert olur tabıı kı :) yıne de böylece ıyı oldukalrını anlıyoruz cok sukur :)

kilo sorunu bende de var cnm. üstüne üstlük buaralar bir de iştahım açıldı, durduramıyorum kendimi (

Tekmeler en baş fikir edinme şeklimiz canım zaten
bi keresinde 2 güne yakın hissedemedim de deliye döndüm doktorda nasıl soluğu aldık bilmiyorum tam hastanenin kapısında bir tekme geldi bizdeki sevinci anlatamam
RAbbim o korkuları yaşatmasın hiçbirimize....

slm guzel anneler herkes ıyıdır umarım bız ıstanbuldan gelldık ıslerımızı hallettık bebek odasını bursadan aldık duvar kagıdımızla cok uyumlu oldu kuzulu oldu herseyımız ınsallah oglusumuzda kuzu gıbı olurr:)) dolabını buyuyen besıgını cıbınlıgı nevresım takımı halısı avızesı hepsını kredı kartına taksıtlı 2500e aldık arkadas tanıdıgıyla oldu braz ama cok guzel oldu ben hala dogum bavulu falan hazırlamadım bu arada bısey sorucam gogus altındakı agrım artık arttı nıde sırt agrım hergun agrıyr benı baya zorluyr genıslemektenmı oluyr sızdede varmı boyle agrılar

hayırlı olsun güle güle kullanın :)
benimde sırt ağrılarım çok oluyor bazen öyle ki yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum çok kötü rahatsız edici oluyor

hayırlı olsun güle güle kullanın :)
benimde sırt ağrılarım çok oluyor bazen öyle ki yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum çok kötü rahatsız edici oluyor

sagol cnm tesekkur ederım bu agrılar genıslemekten oluyrmus 43kıloyla hamıle kalınca boyle oluyr demek cok zayıfl oldugum ıcın bunye alıskın degıl tabı agrı yapıyr artık zorlanıcaz tabı buzaman kadar hıc zorlamamıstı benı hamılelık

43 kiloyla mı hamile kaldın ?

bende 41 kiloyla hamile kaldım canım dediğin gibi sırtım ve belim oturduğum zaman ağrıyo yatarken rahat oyüzden 32. haftamda hemen izne ayrılcam

merhb. canım sana katılıyorum. bence de zayıf oldugun için olabilir. gerçi kilolu olupta sırtım belim ağrıyan diyende var bilemedim şimdi. benim ne belim ne sırtım hiçbiyerim ağrımıyo çok sükür. sadece ev işi filan yaparsam akşama kadar o günün akşamı biraz belim ve ayaklarım ağrıyo ama bazen yorgun olmasam bile öyle bi hal alıyorum ki adım atmak gelmiyo içimden ağrı filan değil ağırlık galiba bu isteksizlik.

Son düzenleme:
43 kiloyla mı hamile kaldın ?

bende 41 kiloyla hamile kaldım canım dediğin gibi sırtım ve belim oturduğum zaman ağrıyo yatarken rahat oyüzden 32. haftamda hemen izne ayrılcam

demek benım kadar zayıflarıda varmıs ben hep kendımı yalnız sanırdım bu konuda ben allahtan calısmıyrm cnm ama allah sana kolaylık versın ıznıne ayrıl soyle bır dınlen ıyıce calısırken dahada agrıların olur tabı bua arada kac kılo aldın cnm buzamna kadar ben 11klılo aldım bu ay kac olmusumdr allah bılır artk

aynen bende seni görünce aynı şeyi söledim bnm kadar zayıflar varmış die

bnde 9-10 kilo kadar aldım daha yeni yeni hamile olduğum belli oluyo

bizim doğum tarihlerimizde baya yakınmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…