2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
iyi pazARarlar ...

dükkanı açmak bana düştü bugün....

uyuyamadım tv yı açtım neti açtım sabah sabah...

yarın yıne kontrolumuz var...

dr. ılacı bıraktırcak kontrol durumuna göre...

öpüyorum hepiciğinizi...

günaydın millet bu haftayı da doldurunca bebiş 36 haftayı geçmiş olacak sağlıklı moduna girmiş olacak şükür siz nasılsınız bakıyım ?

bende uyuyamadım bugün,kontrolün iyi geçer umarım sabret azalttık artık

günaydın millet bu haftayı da doldurunca bebiş 36 haftayı geçmiş olacak sağlıklı moduna girmiş olacak şükür siz nasılsınız bakıyım ?

evet yaa 36.haftadayız inanamıyorum hala..

Evet cnm ya baş ağrısı yapıyor sen hala kullanıyor musun bana 10 gün kullanacaksın dedi.

çok teşekkürler cnm amin inşallah.

Evet cnm ya baş ağrısı yapıyor sen hala kullanıyor musun bana 10 gün kullanacaksın dedi.

çok teşekkürler cnm amin inşallah.

benim baş ağrımı parol serumla kestiler çok fenaydı, yok cnm sadece hastanede kaldığım süre içerisinde bir gün kullandım 4 adet. şimdi kullanmıyorum.

slmlar herkese nasılsınız ben yorgun bitap haldeyim 3 gündür yıka ütüle düzenle belim boynum sırtım koptu ama bitti çantam kaldı birtek oda hazır olunca tmmdır inşallah ama annesi yanında olanlar bilin kıymetini gerçekten bu sizin için çok güzel bir şans çok güzel bişey oldu dün ben internetten bebek şekeri için sipariş verecektim tam arkadaşım aradı napıyosun iyimisin diye bende anlattım verme sipariş boşver filan dedi bende içimden kızdım neden herkes alıyo bana niye aldırmıyor diye ben ısrar ediyom o ısrar ediyo kıyamam o sipariş vermiş bile yrn bir gün elimizde olur süprizime ettin diye demediğini bırakmadı çok mutlu oldum çok sevindim :))) arkadaşlar çaya çağırdı oraya gidicez görüşrüz...

benim baş ağrımı parol serumla kestiler çok fenaydı, yok cnm sadece hastanede kaldığım süre içerisinde bir gün kullandım 4 adet. şimdi kullanmıyorum.

Anladım cnm şimdilik idare ediyorum bende dr bebek için katlanacaksın baş ağrısına dedi.Sana da çok geçmiş olsun cnm darısı başıma inşallah.

cnm merhaba ınşalla kontrolun ıyı gecer
benım ablamda ılk bebegını erken doğumla dunyaya getırdı ondan dolayı sanırım 7.aydan sonra ılaçkullanmaya başladı ve sezeryana 2 gun kala bıraktı doğuma kadar kullandı cnm bılmem her dr ayrıdır bekı ama bırakmak ıcın erken degılmı ablam bı ıkıkere ıcmeyı unutmuştu hemen kasılmalarıbaşladı

canım tedbir amaçlı içiriyorum dedi...
her 2 gunde bır kontrole gıdıyom ve nts ye bağlanıyorum..
bıraktırdıktan sonrada muhtemelen 2 gunde bır çağırmaya devam edecek..
ilacın etkısıne bakacak...

ablan da mı nidilat içti?

nidilat acaip çarpıntı yapıyo onunda fazlası zarar canım kalp ritmini bozuyo....

evet cnm malesef öle bı etkısı oldugunu ablamda söylemiştı ablam ılk yarım olarak başladı sonradan butun ıctı bıraz halsızlıkte yapıyodu
ablamında tedbır amaclıydı cnm ılkı erken doğum oldugunda ıkıncı bebkte yuzde en az yuzde 50 erken doğum oluyomuş
ablam ıkı gun kala bırakmıştı 38.haftada sezeryan oldu

kuzular benim dr.15 günde bir görürüm artık seni dedi bizim hastaneyede 10 gün içinde 2.gidiş bedava 5 gün sonra gideceğime yarın 10.gün gitsemmi dedim ne dersiniz gitsemmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…