amın cnm ya
cnm ben kaçıyorum belım yoruldu k ı b öptum cok cok
günaydın millet bu haftayı da doldurunca bebiş 36 haftayı geçmiş olacak sağlıklı moduna girmiş olacak şükür siz nasılsınız bakıyım ?
iyi pazARarlar ...
dükkanı açmak bana düştü bugün....
uyuyamadım tv yı açtım neti açtım sabah sabah...
yarın yıne kontrolumuz var...
dr. ılacı bıraktırcak kontrol durumuna göre...
öpüyorum hepiciğinizi...
günaydın millet bu haftayı da doldurunca bebiş 36 haftayı geçmiş olacak sağlıklı moduna girmiş olacak şükür siz nasılsınız bakıyım ?
bu haftayıda doldurunca heyecanlı bekleyiş seni saracak :)
* Candy
* Kozete
kızlar bakın ben perşembe günü sizin şikayetlerinizin aynısı ile gittim ve bir gece hastanede yattım. Lütfen ihmal etmeyin.karnım benim de patlayacak gibi o kadar gergindi ki nefes dahi alamıyordum. sonra doğum sancısnı mide ağrısı sandım, sakın ihmal etmeyin..
candy bana da hastanede 6 saatte bir nidilat verdiler , turuncu dil altı kapsül. tansiyonu düşürdüğü için aşırı baş ağrısı yapıyor , başın ağrırsa ilacın etkisindendir, korkma.
Jasminumhikayenizi aglaya aglaya okudum ama tebrik eddiyorum guclu oluşun icin. Bebeğine kavusmussun ya zoru bitmis artik ikinizin de iyi olacagina eminim. en kısa zamanda sağlıkla kucaklaşmalar diliyorum size
Candy ve Kozete size de gecmis olsun umarım dogum habercisi değildir de sağlıkla zamanında gelir bebekleriniz.
Evet cnm ya baş ağrısı yapıyor sen hala kullanıyor musun bana 10 gün kullanacaksın dedi.
çok teşekkürler cnm amin inşallah.
benim baş ağrımı parol serumla kestiler çok fenaydı, yok cnm sadece hastanede kaldığım süre içerisinde bir gün kullandım 4 adet. şimdi kullanmıyorum.
iyi pazARarlar ...
dükkanı açmak bana düştü bugün....
uyuyamadım tv yı açtım neti açtım sabah sabah...
yarın yıne kontrolumuz var...
dr. ılacı bıraktırcak kontrol durumuna göre...
öpüyorum hepiciğinizi...
selam cicişlerrr nasılsınız bakalımmmm
cnm merhaba ınşalla kontrolun ıyı gecer
benım ablamda ılk bebegını erken doğumla dunyaya getırdı ondan dolayı sanırım 7.aydan sonra ılaçkullanmaya başladı ve sezeryana 2 gun kala bıraktı doğuma kadar kullandı cnm bılmem her dr ayrıdır bekı ama bırakmak ıcın erken degılmı ablam bı ıkıkere ıcmeyı unutmuştu hemen kasılmalarıbaşladı
canım tedbir amaçlı içiriyorum dedi...
her 2 gunde bır kontrole gıdıyom ve nts ye bağlanıyorum..
bıraktırdıktan sonrada muhtemelen 2 gunde bır çağırmaya devam edecek..
ilacın etkısıne bakacak...
ablan da mı nidilat içti?
nidilat acaip çarpıntı yapıyo onunda fazlası zarar canım kalp ritmini bozuyo....
selam cicişlerrr nasılsınız bakalımmmm
iyilik şekerim,karnımda kendini şekilden şekile sokan yamulan çatlak oğluşla uğraşıyoruz :)
sen nasılsın?
haha sekerım bendede var aynısı yamuluyo resmen hele bıde hıcırdımmı kıyamoyyroum hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?