2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kuzular benim dr.15 günde bir görürüm artık seni dedi bizim hastaneyede 10 gün içinde 2.gidiş bedava 5 gün sonra gideceğime yarın 10.gün gitsemmi dedim ne dersiniz gitsemmi??

aslında bende öle duşundum sonradan dedımkı bı dahakı gıdışımde 10 gunde gıderım bı dahada doğuma senın ne zman cnn doğum su anda normalmı

aslında bende öle duşundum sonradan dedımkı bı dahakı gıdışımde 10 gunde gıderım bı dahada doğuma senın ne zman cnn doğum su anda normalmı

maşallah iyiyiz şuan bi sıkıntı yok 13 kasım doğum bakalım işte keyfine bağlı normal görünüyor doğum çünkü belli olmaz erken falan da gelebillir bakalım ben bi uyuyup uyanayım karar veririm

maşallah iyiyiz şuan bi sıkıntı yok 13 kasım doğum bakalım işte keyfine bağlı normal görünüyor doğum çünkü belli olmaz erken falan da gelebillir bakalım ben bi uyuyup uyanayım karar veririm

cnm daah suren var bence 10.gun gıt bıdaha 15 gın sonra gıder yenıden 10 gun sonra gıdersın

Günaydın kızlar.Artık yürümek çok zorlaştı eşimle yürüyüşe çıkıyoruz azcık gidyorum kalıyorum Zaman hemen geçse de hemen bebişler gelse sağlıcakla...

Günaydın kızlar.Artık yürümek çok zorlaştı eşimle yürüyüşe çıkıyoruz azcık gidyorum kalıyorum Zaman hemen geçse de hemen bebişler gelse sağlıcakla...

sen yine iyisin ben bu haftamda artık zorlanıyorum hemencik ayaklarım şişiveriyor Allah yardım etsin hepimize

günaydııın herkese uykusuz bir gecenin sonunda yine işteyiz :) şafak 10 inşallah bitiyor iş günlerim sonra oğluşumla uyuuyacaz
herkes iyimi bebişler nasıl??

herkese kocaman bir günaydın bugun beni uyku tutmadı kızımı okula yolladım eşimi işe yolladım yatağa yattım bir sağa dön bir sola dön olmadı kalktım akşam yemeğini yaptım sizlere bakıyım dedim birde nasılsınız canlarım haftasonunuz nasıl geçti bakımmm

günaydııın herkese uykusuz bir gecenin sonunda yine işteyiz :) şafak 10 inşallah bitiyor iş günlerim sonra oğluşumla uyuuyacaz
günaydın canım gece uyuyamıyorum ama gündüzde uyuyamıyorum ben ve saf saf dolanıyorum atrafda inşş izne çıkınca sen uyuyabilirsin:26:

sahinus neden miden bulanıyor canım senin ilk aylarda olmuşmuydu mide bulantısı

olmamıştı ya bir de ben mide bulantısında çok kötü olurum tüm hastalıklatımın başlangıcı mide bulantısı
geçmiş olsun tatlım ben bunda 4 ay bulantı çektim ekmek bile kokuyordu burnuma büyüklerde 9 ay mide bulantısı çekerdim ve her fırsatta çıkarırdım
tuzlu karaker tuzlu leblebi ye iyi gelir derler gerçi bana hiç faydası olmaz bunların

Günaydın güzel anneler, iyi haftalar olsun inşallah.

biz kızımla iyiyiz çok şükür. sabah 5:30 da kasıklarıma bir sancı girdi doğuruyorum sandım kıvrandım bir 5 dakika. geçtikten sonra kalkıp hemen doğum çantamı hazırladım :))) hayatımda hiçbir bavulu bu kadar çabuk hazırlamamıştım

sahinus geçmiş olsun canım. 1 hafta çok büyük bir kayıp değil. çok zorlama kendini.

beysal, ben son birkaç gündür deliksiz uyuyorum anlamadım gitti

bulemsu canım nasılsın? ağrıların geçti mi? benim şişlikler bide ellerimdeki ağrılar devam. bide çatı kemiklerim sızlıyor, bide sende ki bazı değişiklikler bende de oldu
h.sonu güzeldi. c.tesi kardeşimle gezdik, pazar kayınvalidedeydik. sen neler yaptın? eşin memnun mu yeni işinden? kaynanan nasıl

günaydınn kızçelerrrr evdeki ilk günümde hain sinek yüzünden erken uyandım birazdan tekrar yatacağımm

siz napıyonuz bakimm kızlar benim doğuma 19 yada 21 gün felan kaldı

günaydın cnım ciddimisinn vayy seni en hızlı doğum çantası hazırlayan kişi olarak seçtim gülüm o kasılmalar olabiliyormuş senin nts ye girmen lazım sancılarını ölçtüler mi hiç ?

günaydın canım artık uykular kaçtı ben bu gece dün kü yorgunluktan biraz uyudum ama erkenden kalktık işte

günaydın canım az kalmış seninde ev hanımlığına

herkese günaydın ve iyi haftalar kızlar son 6 işgünüm artık inşallah bugün hariç..

günaydın canım seninde az kalmışşş sabrett

sen yine iyisin ben bu haftamda artık zorlanıyorum hemencik ayaklarım şişiveriyor Allah yardım etsin hepimize

bende de piskolojikmidir nedir cuma izne çıkacaktım 2 günüm zor geçti göğüs kemiklerim ve belimde çok batma var

olmamıştı ya bir de ben mide bulantısında çok kötü olurum tüm hastalıklatımın başlangıcı mide bulantısı

geçmiş olsun canımm

canım benim uyuyabiliyorsan ne güzel :) o sancı bu gece banada uğradı amanın doğuruyormuyum derken geçti zaten sanırım bizim yalancı kasılmaalr başladı bizi ziyarete

bulemsu benim Erdemimin baş çapı 9.5 cm miş eğer daha fazla büyürse normal doğum riskli olur dedi doktorum sende oldumu böle bişi??

şahinusum
canım az kaldı bak dayan bebişimizle vakit geçirmek için biraz daha dayanmamaız gerekecek iş yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…