günaydınn kızçelerrrrevdeki ilk günümde hain sinek yüzünden erken uyandım birazdan tekrar yatacağımm
siz napıyonuz bakimm kızlar benim doğuma 19 yada 21 gün felan kaldı
günaydın cnım ciddimisinnvayy seni en hızlı doğum çantası hazırlayan kişi olarak seçtim gülüm o kasılmalar olabiliyormuş senin nts ye girmen lazım sancılarını ölçtüler mi hiç ?
günaydınn kızçelerrrrevdeki ilk günümde hain sinek yüzünden erken uyandım birazdan tekrar yatacağımm
günaydın cnım ciddimisinnvayy seni en hızlı doğum çantası hazırlayan kişi olarak seçtim gülüm o kasılmalar olabiliyormuş senin nts ye girmen lazım sancılarını ölçtüler mi hiç ?
günaydın canım artık uykular kaçtı ben bu gece dün kü yorgunluktan biraz uyudum ama erkenden kalktık işte
günaydın canım az kalmış seninde ev hanımlığına
günaydın canım seninde az kalmışşş sabrett
bende de piskolojikmidir nedir cuma izne çıkacaktım 2 günüm zor geçti göğüs kemiklerim ve belimde çok batma var
geçmiş olsun canımm
hoşgeldin bitanemmmGünaydın güzel anneler, iyi haftalar olsun inşallah.
biz kızımla iyiyiz çok şükür. sabah 5:30 da kasıklarıma bir sancı girdi doğuruyorum sandımkıvrandım bir 5 dakika. geçtikten sonra kalkıp hemen doğum çantamı hazırladım :))) hayatımda hiçbir bavulu bu kadar çabuk hazırlamamıştım
sahinus geçmiş olsun canım. 1 hafta çok büyük bir kayıp değil. çok zorlama kendini.
beysal, ben son birkaç gündür deliksiz uyuyorum anlamadım gitti
bulemsu canım nasılsın? ağrıların geçti mi? benim şişlikler bide ellerimdeki ağrılar devam. bide çatı kemiklerim sızlıyor, bide sende ki bazı değişiklikler bende de oldu
h.sonu güzeldi. c.tesi kardeşimle gezdik, pazar kayınvalidedeydik. sen neler yaptın? eşin memnun mu yeni işinden? kaynanan nasıl
günaydın şekerim ev hanımım nasılsın demek hain sinek seni uyandırdıgünaydınn kızçelerrrrevdeki ilk günümde hain sinek yüzünden erken uyandım birazdan tekrar yatacağımm
günaydın canım artık uykular kaçtı ben bu gece dün kü yorgunluktan biraz uyudum ama erkenden kalktık işte
günaydın canım az kalmış seninde ev hanımlığına
günaydın canım seninde az kalmışşş sabrett
bende de piskolojikmidir nedir cuma izne çıkacaktım 2 günüm zor geçti göğüs kemiklerim ve belimde çok batma var
geçmiş olsun canımm
canım benimmm kafa çapının doğuma engel olacağını sanmıyorum ben benim kızlar koca kafalılar çünkü çatır çatırda doğurdum ben onlarıcanım benim uyuyabiliyorsan ne güzel :) o sancı bu gece banada uğradı amanın doğuruyormuyum derken geçti zaten sanırım bizim yalancı kasılmaalr başladı bizi ziyarete
bulemsu benim Erdemimin baş çapı 9.5 cm miş eğer daha fazla büyürse normal doğum riskli olur dedi doktorum sende oldumu böle bişi??
şahinusum canım az kaldı bak dayan bebişimizle vakit geçirmek için biraz daha dayanmamaız gerekecek iş yerinde
tek sen değil topikçe döveriz o doktoru bizgünaydın canım. eneee sen izine ayrıldın dimiben haftaya cuma ayrılacağım inşallah. son haftama kadar çalışacağım, kısmet olursa. evde olmak güzel dimi :))) o sineği tebrik etmek lazım , bak sayesinde erkenden seninle konuşuyoruz şaka şaka pis sinek, arkadaşımın keyfini kaçırmış oğluşun nasıl kız?
ya dimi fatmada dedi. doktor benim sancıma bakmadı yacuma günü gidicem, heralde o zaman bakacak. riskin yok diyor, başka bişi demiyor. bu ara acile doğurmaya gidersem çok şok olur heralde, hani erken doğurmayacaktım diye saldırırm ona valla :)))))))) doğum sancısı kalmaz valla.
canım benim uyuyabiliyorsan ne güzel :) o sancı bu gece banada uğradı amanın doğuruyormuyum derken geçti zaten sanırım bizim yalancı kasılmaalr başladı bizi ziyarete
bulemsu benim Erdemimin baş çapı 9.5 cm miş eğer daha fazla büyürse normal doğum riskli olur dedi doktorum sende oldumu böle bişi??
şahinusum canım az kaldı bak dayan bebişimizle vakit geçirmek için biraz daha dayanmamaız gerekecek iş yerinde
hoşgeldin bitanemmmgeçmiş olsun ağrın mı tuttu senin bugun sabah ne tasadüf ki benimde sol kasığıma acayip bir ağrı saplandı ama ben ona de gett dedimmm daha erken dedimmm ben acayip enerjikim şimdi nedense üzerimde bir hafiflik var eşim işinden memnun şükür ama yurtdışına çıkması gerekebilirmiş öyle dedi
kaynanacığım iyi aman olmazsada banane
demek deliksiz uyuyorsun öyle mi o kadar yorgunluğa normaldir şekerim
benim ağrılar devam ediyor ama ben onları umursamıyorum bazen geceleri bir çığlık atıyorum eşim hemen meraklı kediler gibi bana bakıyor ne oluyor dercesine bişey yok sancı diyorum ha tamam diyor
şişliklerin devam ediyor benimde şişliklerim çoğaldı en çok canımı sıkan şişliklerden sonra ayaklarımın patlaması ellerimdede bir ağrı olmaya başladı sanki zorlamışım gibi
demek en hızlı şekilde valiz hazırladın öyle mi ......çalışmaktan fırsat bulamadıydın ama yalancı bir sancı seni harekete geçirmiş tatlımben hazırlayalı ay oldu sanırsam
diğer değişikliğe ben alıştım artık beni rahatsız etmiyor sen rahatsız oluyormusun peki
demek kardeşinle bir güzel eğlendin ohhhh sefan olsun sana ve kardeşceğizine moral olmuştur
zaten kayınvalideciğinde seni mutlu etmek için uğraşmıştır buda demek oluyor ki süper bir hafta sonun olmuş şekerimmmm
günaydın şekerim ev hanımım nasılsın demek hain sinek seni uyandırdı
uyku problemi oluyor canım ama ne yapalım bebiş için katlanıyoruz herseylere
canım benimmm kafa çapının doğuma engel olacağını sanmıyorum ben benim kızlar koca kafalılar çünkü çatır çatırda doğurdum ben onları
kızlar dua edin iş yerinde oda arkadaşımda hamile olduğunu öğrendi ama düşük tehliken var demişti doktor şimdi kontrole gitti dua edin kese gelişmiş olsun ve kalp atışları başlamış olsun çünkü geçen sene de bir düşüğü olmuştu çok korkuyoruz...adı tuğba
tek sen değil topikçe döveriz o doktoru biz
güzelim zorlama kendini izin al çık bence evde dinlen geçmesse hastaneye git bir serum birşeyciğin kalmıyor :)bi yarım saat önce mide bulantısı ve terleme başgösterdi tansiyonum 13/9 olmuş şekerim 94 müş iyiymiş revirde uzandım geldim şimdi daha iyi gibiyim ama midemde tıpkı kustuktan sonra seğirme olur ya öyle bişey var susuyorum su içince midem bulanıyor ayran içtim ben de bakalım şimdi biraz çalışayım bakalım ama çok zorluyor kerata beni
güzelim zorlama kendini izin al çık bence evde dinlen geçmesse hastaneye git bir serum birşeyciğin kalmıyor :)
bi yarım saat önce mide bulantısı ve terleme başgösterdi tansiyonum 13/9 olmuş şekerim 94 müş iyiymiş revirde uzandım geldim şimdi daha iyi gibiyim ama midemde tıpkı kustuktan sonra seğirme olur ya öyle bişey var susuyorum su içince midem bulanıyor ayran içtim ben de bakalım şimdi biraz çalışayım bakalım ama çok zorluyor kerata beni
Selam kızlar, bugün resmen pert durumdayım....
Haftasonu koştum durdum....
Bebeğimin beşiğinin siparişini verdim 1 ayda anca gelirmiş
Bu arada Bugün Doğumgünüm.....
Selam kızlar, bugün resmen pert durumdayım....
allah yardımcısı olsun canımkızlar dua edin iş yerinde oda arkadaşımda hamile olduğunu öğrendi ama düşük tehliken var demişti doktor şimdi kontrole gitti dua edin kese gelişmiş olsun ve kalp atışları başlamış olsun çünkü geçen sene de bir düşüğü olmuştu çok korkuyoruz...adı tuğba
canım benim aklının bir köşesinde duruyorum hep senin sende aynı sekilde benim bağımız yürektengeçmiş olsun sanada canım, evet alıştırma yapmaya başladık galiba, ama çok acıdı(( gerçeği mafedecek bizi belli oldu. evet güzel uyuyorum. her gece 4-5 kere uyanırken artık 1-2 kere uyanıyorum.
canım 9,5 cm çok büyük gelmedi bana. soktor herşeye hazırlıklı olmak için demiştir onu bence. içini ferah tut. bebekler sağlıkla gelsinde farketmez artık doğum şekli.
geçmiş olsun canım. bende get dedim ona ama erken olduğu için değil, doğum çantam hazır olmadığı içinartık gelebilir dermişim. zamanında gelsinler. bayramdan sonra gelsin istiyorum ben ya.
eşin için çokkkk sevindim. inşallah hep memnun kalır. yurtdışına kısa süreli gider inşallah. oda bir tecrübe, kariyeri için iyi olur bence.
yorgunum ama iyiyim be canım. bak sende enerjikmişsin. anlıyorsun sen beni aslında. :)) h.sonu güzeldi seni çok andım valla. neden diyeceksin. toplam 3 kere metroya bindim, her defasında yer verdiler, hatta yer vermek için yarıştılar. yaşlı teyze vardı hele, incem ondan ayaktayım dedim anlamadı bir türlü, olmaz illa otur dedi. ama en güzeli kardeşimle deniz kenarı bir restorana gittik, çok kalabalıktı ben illa deniz kenarı masa olsun diye bakındım durdum, genç bir adam sevgilisi ile gelmiş yemeğe beni gördü hemen çağırdı , sevgilisini de apar topar kaldırdı, en güzel masada yemek yedik.
hatta geçenlerde fuara gitmek istiyordum ya, hatay mutfağı gelmişti, çok kalabalıktı ben sıraya girdim yemek almak için, önümdeki kadın beni farketti aaa hamile bayan var burda hemen verin istediğini dedi, ortalığı ayağa kaldırdı, çok utandım yahu, satıcı ne yapacağını şaşırdı anında yemeğim geldi. geçende canım bir tatlı istedi eşimle almaya gittik bitmiş(( çok üzüldüm , tesadüf sokakta hayır için dağıtıyorlardı ama bitmişti, son tabak bir kadındaydı beni görmüş bakınırken son tatlıları bana verdi. insanlar çok duyarlı izmirde canım. hep sen geldin aklıma üzüldüm valla.
inşallah canım atlatır riskini bebiğine hayırlısı ile kavuşur.
dövelimde, geçen eşim doğumhanede bir teşekkür mektubu görmüş, bir baba yazmış benim doktora, bebeğimizi kurtardığın için teşekkür ederiz felan yazıyormuş çok duyguluymuş, duyunca kızgınlığım geçmişti. ama beni sık çağırsın artıkkkkkk ya
geçmiş olsun canım dikkat et kendine hele hele tansiyona daha dikkat etbi yarım saat önce mide bulantısı ve terleme başgösterdi tansiyonum 13/9 olmuş şekerim 94 müş iyiymiş revirde uzandım geldim şimdi daha iyi gibiyim ama midemde tıpkı kustuktan sonra seğirme olur ya öyle bişey var susuyorum su içince midem bulanıyor ayran içtim ben de bakalım şimdi biraz çalışayım bakalım ama çok zorluyor kerata beni
beşiğiniz hayırlı olsun canım yeni yaşında kutlu olsunSelam kızlar, bugün resmen pert durumdayım....
ah ah benimde var bir tane hastanede kavga etmeyi seven meraklı kediden adam sıra bekleyim demez hiç zaten bende yanımda götürmem onun stresini çekememhastane kokusuda beni mahvediyor hele hele o iğne kokuları zaten düşmüş olan tansiyon iyice yerlerde ama en komiğide eşimin şaşkın halleri bir yandan saçmalıyor beni rahatlatmak için bir yandanda da bu hamilelik ne acayip bişe diyip kaşı gözü bi tuhaf hallere bürünüyo birde eğer bizim sıramız gelmişse ve doktor sekreteri bizimle ilgilenmiyosa yandı o sekreter, artık günler azaldıkça sanırım onlar daha çok heyecan,panik ve stres oluyolar hem maddi hem manevi yetebilecekmiyim endişeleri daha çok artıyo sanırım ehh napalım atalar boşuna dememiş doğuran bir tane bekleyen dokuz tane doğurur die :))
günaydın canım hoşgeldinGünaydın güzel anneler.
geçmişi okumak baya zamanımı aldığı için ancak cevap yazabildim. Hepimiz için güzel bir gün olur inşallah. Bizim belimiz çok ağrıyor.Haftasonu bol bol gezdik.her iki günde de pastalar börekler gırla gitti. BÖyle devam ederse doğuma kadar bir sürü kilo alırım.O yüzden ev gezmeleri güzel ama zararlı onu anladım.
buarada son4-5 gündür 2 yastıkla oturur bi vaziyette uyuyorum.Böylelikle yataktan kalkarken, yatakta dönerken zorlanmıyorum hepinize tavsiye ederim.
gece doğru düzgün uyuyamadım, o yüzden işyerinde ölü gibiyim.hepimiz için süper bir gün olur inşallah.
o bir kanepede bir bir kanepede biz ayrı kanepelerin insanıyız diyor banaeşine söyle üzülmesin yataktan atılan tek eş kendisi diil ama sağa sola dönerken yawru kedi misali masum masum eşine seslenen yine benim DÖNEMİYORUMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?