2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ooooooooooo sıtesındede baya şeyler varmış cnm bı tanede daha kısa kırmzı bıyelı olanı var magazadada varmıydı
resımde kopylatmıyo sıte

aa buldum kız evt oo üzgünüz hanfendi mavi biyelisi yok bende sormuştum böyle dedi kız bende aldım ya neediim kalın sabahlık bulduguma dua ediyim

cnm ya benımde öncekı ay öyleydı ınan ay dıye yerımden sıcradıgım oluyodu sanıyodumkı cıkacak malum bölgeden bıyerı

aynen aynen bugün eşimle buluştuk magnet işini hallettik,dönüşte de yürüyelim dedik dediğin gibi"ayy" diye bir bağırdım aynı sanki çıkacaktı malum yerden

cok beyendım cnm burda aynı tarzdan buldum ya yakaları abartı pembe yada cıceklıydı bakalım eşimde uygun olursa ızın gunnde gelrız belkım
ah ehlıyetım olsa yarın atlar gelırdım ınternnet sıtede kocaelındekı pınarınmış
bende penye sabahlık kstemıyorum ay bi dukkanda buldum tam ıstedıgım gıbı ama xxl su anda bıle gıremem cok buyuktu ya

aynen aynen bugün eşimle buluştuk magnet işini hallettik,dönüşte de yürüyelim dedik dediğin gibi"ayy" diye bir bağırdım aynı sanki çıkacaktı malum yerden

haha cocuk heyecan yaptı tabı
cnm nasıl magnet aldın resım oysana ben daha almadım o işlere annnem bakıyo fıkır olsun

ay bende öyle abartı bişey istemedim hiç sabahlıkda malum ilk zamnlar zaten hep pijamayla duruluyo ani biri gelirse geçir sabahlığı üstüne tamamdır,hem uzun hem kalın hem sade daha ne olsun bende çok buyuk almadım.

bende hep larce aldım cnm aldıklarımı pıjama eşortmanı falan
göbus ıncek malum ama donlar kocaman cok komık haha

haha cocuk heyecan yaptı tabı
cnm nasıl magnet aldın resım oysana ben daha almadım o işlere annnem bakıyo fıkır olsun

perş.günü gelecek canım o zaman koyarım.

mavili bebekli bi anahtarlık,beyaz bi tül kesenin içinde cici bişey,bi de yuvarlak kapı süsü ve mavi tül de aldık..

perş.günü gelecek canım o zaman koyarım.

mavili bebekli bi anahtarlık,beyaz bi tül kesenin içinde cici bişey,bi de yuvarlak kapı süsü ve mavi tül de aldık..

aa anahtarlıkmı cnm buzdolaba yapışan değıl dımı
aa aslında ıyı fıkır daha farklı olmuş bence gelınce kkoy cnm mutlaka ay tuller kapı suslerıde tamam ne guzel

aa anahtarlıkmı cnm buzdolaba yapışan değıl dımı
aa aslında ıyı fıkır daha farklı olmuş bence gelınce kkoy cnm mutlaka ay tuller kapı suslerıde tamam ne guzel

evet canım yaa eşimin çok hoşuna gitti bende beğendim isteyen kullanır anahtarlık olarak
çok şükür herşeyi tamam beyefendinin hayırlısıyla kendisini bekliyoruz :))

evet canım yaa eşimin çok hoşuna gitti bende beğendim isteyen kullanır anahtarlık olarak
çok şükür herşeyi tamam beyefendinin hayırlısıyla kendisini bekliyoruz :))

bencede ıyı fıkır olmuş ya
ben o işlerden pek anlamam annem haledıcek artık
bızımde eksıkler bıttı sayılır sabahlık terlık kaldı ışte
cnm senın kontrol ne zman en son ne zman gıttın ben 34+2 de gıtmıştım 36+2 DE GIDICEM COK HEYECANLI

cnm tulbentler duz renk uclarında hafıf pul var normal tulbent pek takmıyorum cnm ben oyalı ceyuız bekcısı onlar haha

nasıl normal pulsuz takmıyonmu kız sorma benımde var çok öyle çeyiz bekçisi boşuna yer kaplıyolar..gösterirsin bi ara nasıl bişeymiş severim allı pullu şeyleri

Aaa bak iyi hatırlattın terlik kalmıştı benim de.

geçen perş.gittim en son,bu cuma çağırdı gidicem kısmetse bende 36+6 olucam hakkaten çok heyecanlı
2900 civarındaydı bakalım 1 haftada aldı mı?

nasıl normal pulsuz takmıyonmu kız Sorma benımde var çok öyle çeyiz bekçisi boşuna yer kaplıyolar..gösterirsin bi ara nasıl bişeymiş severim allı pullu şeyleri

normal derken hanı duz renk anlamında hahaha
cnm ya pek öle allı pulluuda takmamda bunları böyle yapıyolar gösterırım bı ara mavısı gelmedı daha
3 unu toptan gösterırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…