cnm ya benımde öncekı ay öyleydı ınan ay dıye yerımden sıcradıgım oluyodu sanıyodumkı cıkacak malum bölgeden bıyerı
belsa plaza yı biliyosundur,,onun karşısındakınden aldım birkaç dükkanı var orda belsada da var,, ana yarın gel buluşalım kıs:)) bende orda bitane havlu görmüştüm banyoyada onu alcam yarın. olsun sen oy gene ne olur ne olmaz ben ervada öyle kusma falan yaşamadığımdan bilmiyom hiç . 68 di galib fiyatı cnm tm hatırlamıyorum, ben penye sabahlık istemiodum hiç zaten o denk geldi iide oldu başka yerde yokdu hiç öyle kalın
aynen aynen bugün eşimle buluştuk magnet işini hallettik,dönüşte de yürüyelim dedik dediğin gibi"ayy" diye bir bağırdım aynı sanki çıkacaktı malum yerden
cok beyendım cnm burda aynı tarzdan buldum ya yakaları abartı pembe yada cıceklıydı bakalım eşimde uygun olursa ızın gunnde gelrız belkım
ah ehlıyetım olsa yarın atlar gelırdım ınternnet sıtede kocaelındekı pınarınmış
bende penye sabahlık kstemıyorum ay bi dukkanda buldum tam ıstedıgım gıbı ama xxl su anda bıle gıremem cok buyuktu ya
ay bende öyle abartı bişey istemedim hiç sabahlıkda malum ilk zamnlar zaten hep pijamayla duruluyo ani biri gelirse geçir sabahlığı üstüne tamamdır,hem uzun hem kalın hem sade daha ne olsunbende çok buyuk almadım.
haha cocuk heyecan yaptı tabı
cnm nasıl magnet aldın resım oysana ben daha almadım o işlere annnem bakıyo fıkır olsun
bende hep larce aldım cnm aldıklarımı pıjama eşortmanı falan
göbus ıncek malum ama donlar kocaman cok komık haha
perş.günü gelecek canım o zaman koyarım.
mavili bebekli bi anahtarlık,beyaz bi tül kesenin içinde cici bişey,bi de yuvarlak kapı süsü ve mavi tül de aldık..
aa anahtarlıkmı cnm buzdolaba yapışan değıl dımı
aa aslında ıyı fıkır daha farklı olmuş bence gelınce kkoy cnm mutlaka ay tuller kapı suslerıde tamam ne guzel
ayy loğusyken insanın tipi mipi kalmıyo zaten
aa bide sen tülbent falan koydunmu çntaya ya?
aa tabıkıde 3 tane yaptırdım duzler varya bı turkuaz bı grı bıde sarı
koydum cantaya onlarıda
nasıl yaptırdın?oyalarınımı..normal tülbent deilmi
evet canım yaa eşimin çok hoşuna gitti bende beğendim isteyen kullanır anahtarlık olarak
çok şükür herşeyi tamam beyefendinin hayırlısıyla kendisini bekliyoruz :))
cnm tulbentler duz renk uclarında hafıf pul var normal tulbent pek takmıyorum cnm ben oyalı ceyuız bekcısı onlar haha
bencede ıyı fıkır olmuş ya
ben o işlerden pek anlamam annem haledıcek artık
bızımde eksıkler bıttı sayılır sabahlık terlık kaldı ışte
cnm senın kontrol ne zman en son ne zman gıttın ben 34+2 de gıtmıştım 36+2 DE GIDICEM COK HEYECANLI
nasıl normal pulsuz takmıyonmu kızSorma benımde var çok öyle çeyiz bekçisi boşuna yer kaplıyolar..gösterirsin bi ara nasıl bişeymiş severim allı pullu şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?