2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
beysal cnm sen nasılsın cnm ben bugun olayı cözdum 2 gundur ben cok yolruldum ya sanırım arasın hareketlerı ondan azaldı
bugun evdeyım ve aras kıpır kıpır sencede olabılırmı

fburak canım sen nasılsın
cnm normal doğuma karar vermmışsın ınşalla gönlne göre olur cnm ya
ılkınde yaşayamamışsın ınşalla 2.de yaşarsın cnm

Canim iyiyim sagol...
Evet ben verdimde dr'umun bundan daha haberi yok...

Eşimde diyorki ilk sezeryan heveslenme normal yaptirmazlar seni....
Ama ben onceki doğumumdan sonra 40 kontrolumde sordum bidshakine normal olurmu diye 2 sene geçerse olur dedi eee 5 sene gecti... Dr ayni dr ogün öyle dedi 15' te gidicem ozaman konuscam bakalim canım... Çok hevesliyim insallah hevesim kırılmaz...
Kırılırsa bende 29 ekimde senin gibi sezeryan yolcusuyum hic istemesemde...

Sen nasılsın? Bu arada o sancılar anlaşılmıyor nst de benimde çıkmış ama normal tabi 40 larda az diye sanırım anlamıyoruz....

beysal cnm sen nasılsın cnm ben bugun olayı cözdum 2 gundur ben cok yolruldum ya sanırım arasın hareketlerı ondan azaldı
bugun evdeyım ve aras kıpır kıpır sencede olabılırmı

Mantıklı kuzucm dinlendiğin zaman daha bir neşeli oluyorlar

cnm ya beım bı arkadaşım ılkı sezeryandı 6 sene gectı aradan ıkıncıde cokk uzucu bı olay olup bebgını kaybettı normal doğum yaptırdı dr u yapılıyo demekkı cnm acıbaemde yapmıştı oda
onunda yapılmasının sebebı bı kere daha bebk ısterse 2 sezeryan arası 2 sene olması gerektıgı ıcınde cnm ama her dr yapmıyo bakalım senın dr ne dıcek bı daha kontrol ne zman cnm

cnm ya beım bı arkadaşım ılkı sezeryandı 6 sene gectı aradan ıkıncıde cokk uzucu bı olay olup bebgını kaybettı normal doğum yaptırdı dr u yapılıyo demekkı cnm acıbaemde yapmıştı oda
onunda yapılmasının sebebı bı kere daha bebk ısterse 2 sezeryan arası 2 sene olması gerektıgı ıcınde cnm ama her dr yapmıyo bakalım senın dr ne dıcek bı daha kontrol ne zman cnm

kasım annişleriii nasılsınızzz doğum yaklaştıkca ağrılar artıyor yaa ben geceleri hiç uyuyamıyorum bebeğim taş gibi oluyo canım acıyor artık, bu haftada böyle olması normal mi birdee Bim'in bebek bezi hakkında bilgisi olan varmı ???

Canım benim dr bunu bana laf olsun diye söylememiştir... Yani ozaman zaten çok uzulmutum sezeryan olduğuma... Bana ozaman en az dedi 2 sene geçmesi şart dedi olmayacak olsa derdiki mumkun değil...

Kontrolum ayın 15' de Pazartesi gunu.. zaten olmaz demicek ona eminimde başka bir sorun varsa veya oluşursa zaten ozaman nedeniyle açıkça anlatır...

Biliyorsun benim durumlarimi az çok bebek az kilo aldı tombisti önceleri hep sezeryan konuştuk Plesenta previa durunuda vardı yukarı cikti vs bunlardan birinde risk varsa zaten bende tamam dicem sesimi cikartmicam....
Gerçi 29 ekimi istemiyorum ben kötü anılarım var o tarihle alakalı...

Neyse kontrolum gelsin bir hayirlisiyla hepsi netleşicek insallah.....

Bu arada kan degerlerimi olctureyimmi dedim ben ilk kan hapina 5. Haftamda başlamıştim kansızlık bilindiğinden .12. Hafta kan degerimin gayet iyi olduğunu çok çok bu haftada 2 değer aşağı düşmüştür gerek yok dedi... Ama senin aklında soru işareti kalmasın baktir dedi...

ne güzel anlatmışsın fatmacım valla içimi ferahlattın
inşallah benim kızımında büşra gibi olur doğumu..
"doğal olsun kolay olsun" inşallahhhhhhhhhhhh..

benzemem ben kimseciklereee
evet herşeyimiz iyi canım başından beri böyle gidiyoruz şükürler olsun
ben bi şey almadım canım annemler aldı herşeyini.. aman ne ağlıycam sağlıklı olsun yeterki en büyük hediye bu

EE olur artık canım ağrılar sona yaklaştık cok normal
bim'in bebek bezini hiç duymadım canım bilmiyorum biz prima aldık

aynen cnm nasılsa eskı dr un degılmı bence bı aksılık olmazsa olur bu ış
canım sen yıne kan deger baktır ne olur ne olmaz dımı ama
ay bakalaım cnm ne olucak 29 ekımmı kasım başımı ummadıgın andamı ay hayırlısı olsunda benımde kontrol haftaya perşembe kaldı bı hafta

amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız....maş.36 yı geçmişsin artık...zaten bebek gelişimi için miyad 36 allahın izniyle 36 dan sonra kuveze bıle gerek olmuyo...

yaren...........

arkadaşının bebeğini kaybetmesiyle normal doğum yapmasının bı ılgısı varmı?
benım sezeryanımın üzerinden 2 yıl 1 ay gecti dr. sancım olunca dikişlerim açılır diye korkuyo...
bana sezertan kesin diyo..

haha canım benım sen nıye ağlayasın bak bebışın sağlıkla gelcek ınşalla ben kıyafet ağlıyo usunde dedım hahaa

tatlım arkadaşımın bebgının kalbı durmuştu zaten karnında ondan sonra sunı sanc verdıler doğum öle oldu
canım her dr farklı dıyo benım dr umda sezeryan sonrası normal doğum önermıyo ama bu şekılde sağlıcakla kucagına alan pek cok annede var
cnm sen yıne zezeryan yap hem arası az hem zaten ılaç kullanıyosun bırakır bırakmaz ablam alındı sezeryana

Evet canım eski dr'um senin gibi bende dr'uma sadık kaldım...
Zaten senin oğlus kilolu gidiyor canım senin normal dogum olayin istesende olmaz... 3.500 ya olmuştur yada yaklaşmıştir aras bey

Benimkide açlıktan az alçıda son 1.5 ay normale döndük... Zaten burdan sonrada bu yemeyle fazla alicani sanmıyorum... Ayın 15' de 3 kilo bile olmaz benimki... 15 günde 150 gram almis zaten....

Normal doğumun saati gunu olmazmış canım... Sezeryanda bellide normalde daha heyecanlı olur sanırım... Ha bugun yarin derken olu verir bisekilde...

Inşallah sağ salim sağlıcakla gelsinlerde o gün bu gün hiç farketmez....

Az önce doktordan geldim çok açık kahverengi lekem geldi birde işyerindeki kızlar dediki aaaaaaaaa pantolonunun önü sırımsıklam koşşş suyun gelmiş hopaaaaaaaa tüm zabıta ekibi gittik hastaneye dr'm baktı suyun fazla demiştim sana zaten dedi rahim fazla suyu böle ara ara atar dedi yine nst'ye yolladı sancım var ama açılma yokkk ciğer geliştirici iğneleri zaten vurulmuştuk 18 eylülde eve git dinlen dedi şimdi akıntıya bakıyorum yeşil,kaşıntılı ama koku yok acaba penoz 1000 mg içmiştim ondan dolayı mı offf dr da olabilirde olmayabilirde diyo ayrıca benim kız sürekli yan duruyo ayakları sanki sırtımda geziyo şimdi ben anlamadım doğum yakınmı uzakmı??????????????????

hep bahsediyordunuz çok tatlı hıçkırıyor ama kıyamıyorum şeklinde cümlelerle
neredeyse doğacak ben ilk defa dün gece hıçkırığını anladım ya da farkettim :)
pıt pıt diye senkronize bir hareketmiş gibi hissettim , hareketi kadar kuvvetli değil çok zayıf ve içten geliyormuş gibi ama üç beş dakika sürüyor
normal hareketi daha kuvvetli bir iki tekme gibi ya da ayağını bacağını dayama şeklinde oluyordu
hıçkırırken pıt pıt pıt diye minik bir atışlar... çok tatlı , heyecanlandırıcı :)

Az önce doktordan geldim çok açık kahverengi lekem geldi birde işyerindeki kızlar dediki aaaaaaaaa pantolonunun önü sırımsıklam koşşş suyun gelmiş hopaaaaaaaa tüm zabıta ekibi gittik hastaneye dr'm baktı suyun fazla demiştim sana zaten dedi rahim fazla suyu böle ara ara atar dedi yine nst'ye yolladı sancım var ama açılma yokkk ciğer geliştirici iğneleri zaten vurulmuştuk 18 eylülde eve git dinlen dedi şimdi akıntıya bakıyorum yeşil,kaşıntılı ama koku yok acaba penoz 1000 mg içmiştim ondan dolayı mı offf dr da olabilirde olmayabilirde diyo ayrıca benim kız sürekli yan duruyo ayakları sanki sırtımda geziyo şimdi ben anlamadım doğum yakınmı uzakmı??????????????????

bencede tatlım ya ama bak kg konusunda senın oğlusa guvenmıyorum hatırlsana bı öncekı ayda ne kadar zamnda ne kadar cok kg almıştı

aaa cnm benım cok sevındım ben kızımda hıc anlamamışrtım bılıyomusun arastada arkadaşım dıyınce dıkkat etttım valla doğum olmadan önce farketmene cok sevındım cunku cok guzel bı duygu dımı ama

cnm ya pek tecrubem yok ama hanı bebgın yaşamsı ıcın 1 bardak su bıle yeterlı dedı dr um zaten senın fazlasıyla varmış
akşam uzman tv de dınledım su gelmesı böyle pacalardan ayaklara akar bıcımde olan bışeymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…