2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bencede tatlım ya ama bak kg konusunda senın oğlusa guvenmıyorum hatırlsana bı öncekı ayda ne kadar zamnda ne kadar cok kg almıştı

Yok canım yanlışın var bir ay önce degil 15 gün için fazla almıştı 100 gr.. ondan onceki kontrolde 5 haftada çok az almışti yine hatırlarsan... O kontrolden sonra gittim 15 günde 500 gramdi 400 alması gerekmiş... Ondan sonraki 15 te 150 gram almış suan 2.570 gram son... Az almaya daha önceden basladi arada bir atak yapmıştı.. oda benim diyet değişiyor sürekli ondan sanırım.

ewet oğlumda suyum geldiğimde aynen dediğin gibi oldu yani bildiğin nerdeyse bir kova su aktı ve sen durduramıyosun taki o su tamamen bitinceye kadar ama bu hamileliğim çok farklı yani oğlumdakinin tam tersi kuşak farklılığımıdır nedir derler ya anlamadım kafam akıntıya takıldı neyden olabilir die doktorum bugün ilgilenmedi pek yorgundu belliydi doğumdan çıkıp geldi yanıma en iyisi rahat bi zamanında gitmek sanırım

he anladım tatlım
ama artık bu durumda normal doğum ıcın kg yı normal alması daah ıyı degılmı
yanı olması gerektıgı kg de su an maşalla oğluna cnm ısım kesınleştımı eymen dıyordun sanırım

evet yaren çok güzel uzun süreli hissediyorsun bebeğini :)
sizde tarifle bahsetmeseydiniz bende anlamazdım sanırım

cnm senın deıgın o yeşilimsı akıntı gecen erva2008 dede olmuştu hatta acıl hastaneye gıttı ondan hemen örmek almışlar suyu degılmışte ıltıhapmı enfeksıyonmu öle bışey demıştı ılaç kullanıyo hatta senınde öyle bışey olabılır cnm dıkkat et
tahlıl yapıldımı o yeşil akıntıdan

Canım zaten dr haftasına göre normal dedi kilosuna... bende ondan diyorumya normaloldun diye bari ac gezdigime degsin... Dr çok kilo alcak böyle giderse 5 i geçcek almasın diye uğraşıyoruz diye diye emeline ulaştı...
Gerci geçen gece dayanamadım dedimya oturdum yedim... Bi yandan yedim bi yandan agladim soylendum ettim dr lara...
Sonra dedim senin şekerin varsa dr'un günahı ne onlarda benim iyiligim için uğraşiyorlar...

evet yaren çok güzel uzun süreli hissediyorsun bebeğini :)
sizde tarifle bahsetmeseydiniz bende anlamazdım sanırım

evet cnm ay bıde hadı sız bılmesenız normalde bıde benı ıkıncı duşun
arkadaşım demese hıc bılmeden arasıda doğurcaktım
zaten bakıyorum kendımede sankı ılk gıbı sız ne yaşıyosanız bende onu yaşıyorum

ay ıyı yapmışın cnm kırk yılda bır olur öle kaçamak
dr lara söylenıyoruz ama dedgn gıbı onlarda bızı duşunuyolar

hayır yapmadı alla alla bak şimdi bu dr nie böle yaptıki bugün normalde çok ilgilidir neyse bi tlf edeyim bakim belki giderim yeniden

ay ıyı yapmışın cnm kırk yılda bır olur öle kaçamak
dr lara söylenıyoruz ama dedgn gıbı onlarda bızı duşunuyolar
Canım ne kaçamak ama midem sizladi ogün gece yani sabah kalktım daha sindirmemisim yediğimi... Ogun doydumya simdi geziyorum yine ac mihlac doping oldu sanırım o gece bana...
Su doguma kadar bir iki kriz daha geçiririm sanirim.... Yemekten aç kalkmak ne kötü biseymis aç aç gez dur ...
Rabbim kimseyi açlıkla sinamasin çok zor çok...

arkadaşım böle deme ya ınan uzuluyorum çok he
ay cnm neyse azkaldı ama bıde sana sor ah bı çıkar su oğlanı ye cnm doyasıya
ay benımde doğumdsn sonra nasıl ıştahı gıtmıştı he

arkadaşım böle deme ya ınan uzuluyorum çok he
ay cnm neyse azkaldı ama bıde sana sor ah bı çıkar su oğlanı ye cnm doyasıya
ay benımde doğumdsn sonra nasıl ıştahı gıtmıştı he

Amannn üzülme sekerim napalim buda bir imtahan ışte..

Dediğin gibi çok az kaldı insallah bunlarda gecicek... Sanırım ben doğumdan sonra çok kilo alicam... Bu yemedigim günlerin acısını çıkartırim gibi geliyor... Sıraladim zaten yiyeceklerimi ... Doğurup eve geliyim ilk iş iki tepsi börek acicam biri peynirli biri kıymalı oturcam midem sizlayana kadar yicem...
Onları kimseye yedirmicem kendime yani aciktikca ısıtıp ısıtıp yicem ahdim var.. sebze mebze görmek istemiyorum inanki bi süre içim disim sebze oldu... Suan brokoli pisirdim yoguryla yicem eskiden ne severdim oysaki şimdi tiksiniyorum bütün sebzelerden...

Neyse canım yemek saatime var daha azcik gidip gezineyim dışarda... En azından du gurultularimi duymam sokak seslerinden...
Kendine iyi bak canım öptüm görüşürüz...

ay ınşalla be yavrum rabbım ogunlerıde göstersın ınşalla
bak cok sukur bellı sure dımı cnm benım

geldi mi sarenin odası?

kız kaynananla ne yaşadınız detayları çok merak ediyorum .....

geldi odamızzzz.. annemle yerleştirdikkk ne güzel oldu bi görseniz...

tam bitmediği için resim paylaşmıyorum, merak edin biraz...

hadi ucundan gösteriyim

wowwwww ıpucundan bellı etmış kendını cnm

o kadar güzel oldu ki... eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum şuan, henüz görmedi odayı... tepkisini çok merak ediyorum :)

odayı düzenlemekten yemek yapmayı unuttum vallahi

annemde çok özendi, ne şanslı bir bebek diyip durdu :) haftaya halı perde alıcaz...

ayy ben gidip yemek yapıyım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…