ay çok beğendim maşallah maşallahhadi yemek yap bakalım ben daha eve gidicem de yemek yapıcam daa oooff ooff
Esracım canım, mutlu mesut yatsın kızçeniz içinde inş. güle güle kullansın
geldi odamızzzz.. annemle yerleştirdikkk ne güzel oldu bi görseniz...
tam bitmediği için resim paylaşmıyorum, merak edin biraz...
hadi ucundan gösteriyim
Eki Görüntüle 524186
güle güle kullan işallah sağlıklı sıhhatli ve umarım hayırlı bir evlat olur hepimizinki acısıyla tatlısıyla uzun ömürler geçirirsiniz işallah.......Bu arada ne yemek yapıyon esra söylede bende yapim walla aklıma bişe gelmiyo dolabı açıp öyle bakıyorum offfs
hadi ucundan gösteriyim
Eki Görüntüle 524186
Arkadaşlar merhaba nasılsınız . Ben bugün doktora gittim. Raporumu aldım 8 haftalık ve muhasebemize götürdüm. Ordaki kadın bana dedi ki ; raporun sonu belli değil,böyle işlersem paranı alamazsın. 10 gün 10 gün işleyelim dedi;bende dedim ki doğum raporları böyle oluyormuş,sonra sıkıntı olmasın dedim. Ama nasıl yapacak bilmiyorum yardımcı olabilr misiniz,? sizinkiler nasıl yazıldı?raporun sonu kapalımıydı?
haha canım benım sen nıye ağlayasın bak bebışın sağlıkla gelcek ınşalla ben kıyafet ağlıyo usunde dedım hahaa
Az önce doktordan geldim çok açık kahverengi lekem geldi birde işyerindeki kızlar dediki aaaaaaaaa pantolonunun önü sırımsıklam koşşş suyun gelmiş hopaaaaaaaa tüm zabıta ekibi gittik hastaneye dr'm baktı suyun fazla demiştim sana zaten dedi rahim fazla suyu böle ara ara atar dedi yine nst'ye yolladı sancım var ama açılma yokkk ciğer geliştirici iğneleri zaten vurulmuştuk 18 eylülde eve git dinlen dedi şimdi akıntıya bakıyorum yeşil,kaşıntılı ama koku yok acaba penoz 1000 mg içmiştim ondan dolayı mı offf dr da olabilirde olmayabilirde diyo ayrıca benim kız sürekli yan duruyo ayakları sanki sırtımda geziyo şimdi ben anlamadım doğum yakınmı uzakmı??????????????????
hep bahsediyordunuz çok tatlı hıçkırıyor ama kıyamıyorum şeklinde cümlelerle
neredeyse doğacak ben ilk defa dün gece hıçkırığını anladım ya da farkettim :)
pıt pıt diye senkronize bir hareketmiş gibi hissettim , hareketi kadar kuvvetli değil çok zayıf ve içten geliyormuş gibi ama üç beş dakika sürüyor
normal hareketi daha kuvvetli bir iki tekme gibi ya da ayağını bacağını dayama şeklinde oluyordu
hıçkırırken pıt pıt pıt diye minik bir atışlar... çok tatlı , heyecanlandırıcı :)
hadi ucundan gösteriyim
Eki Görüntüle 524186
KUZUCUM nasılsın bir sıkıntın varmı şimdı okudum başına gelenleri inşallah hayırlı sıkıntısız kolaymı kolay bir doğum olur hepimizinki de
bende çalışabilir raporu aldım verdsim sadece 5 hafta daha çalışabilir yazıyordu şimdi 5 hafta dolunca gidip çalışamaz raporu alıpta vermek gerekiyormuş doktorum 5 hafta sonunda çalışamaz vericem dedi.Arkadaşlar merhaba nasılsınız . Ben bugün doktora gittim. Raporumu aldım 8 haftalık ve muhasebemize götürdüm. Ordaki kadın bana dedi ki ; raporun sonu belli değil,böyle işlersem paranı alamazsın. 10 gün 10 gün işleyelim dedi;bende dedim ki doğum raporları böyle oluyormuş,sonra sıkıntı olmasın dedim. Ama nasıl yapacak bilmiyorum yardımcı olabilr misiniz,? sizinkiler nasıl yazıldı?raporun sonu kapalımıydı?
hadi ucundan gösteriyim
Eki Görüntüle 524186
sırtını koltuğa yaslayıp bacaklarını dikerek mi üst üste atmayı deniyorsun?? ben öyle denedim zor oldu anca elimle tutup koyabildim.. inşallah vaktinde gelir kuzucuklarımızDENEDİMMM yere oturdum sırtımı koltuga dayadım ve bacaklarımı üst üte atabildim iki türlü de denedimm.. bi sağ bacagımı üste attım bi sol bacagımı :)
doguma var mı yani şimdi :) ?
Kızlar duanıza cok ıhtıyacım var benı salı gunu taburcu ettıler ama bebegım hala hastanede sarılıgı devam edıyor fototerapı alıyor. Ama ıcımı sızlatan artık sutumu vermemde yasaklandı. Mamaya basladı dr. Sutumu sındıremıyyormus laktoz oldugu ıcın laktozsuz mama basladı yarın bı test daha yapılacak ona gore kesınlesecek ıcım yanıyor sutum gogsumden akıp gıdıyorda emzıremıyorum dayanamıorum artık sabır versın Allahım bana.
Kızlar duanıza cok ıhtıyacım var benı salı gunu taburcu ettıler ama bebegım hala hastanede sarılıgı devam edıyor fototerapı alıyor. Ama ıcımı sızlatan artık sutumu vermemde yasaklandı. Mamaya basladı dr. Sutumu sındıremıyyormus laktoz oldugu ıcın laktozsuz mama basladı yarın bı test daha yapılacak ona gore kesınlesecek ıcım yanıyor sutum gogsumden akıp gıdıyorda emzıremıyorum dayanamıorum artık sabır versın Allahım bana.
Kızlar birşey sormak istiyorum hani bu hastane çantasına koyacağımız hamile kilotları var ya onlardan almasak da biraz büyük kilotlardan alsak olmaz mı hamile kilotları çok yüksek ya ben bir tane aldım hiç kullanamadım ama alınması gerekli ise alacağım ne için gerekli pek bilemiyorum.
bence illada gerkli deil..zaten onu genelde hamileyken alıyolar.ama bende yüksek bel giyemiyorum hep normal iç çamaşırı giyiyorum hatta bugünde hastane çantama koymak çin aldım normal iç çamaşırı ve 1 tane baxer aldım okadar..büyük ped kullanılıyo ya sıkı tutsun şıkır şıkır yapmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?