oyyoyyy kıyamam ben sana... zordur eminim yaa. ben 9 deyince uyumuş oluyorum vallahi. haftasonunu yine de iple çekiyorum.
haftasonu bi de arkadaşımın kınası var. ne giycem telaşı sardı :18::18::18::18:
benim arkadaşımında yarın kınası var. morhipa-seze mom kampanyasından bi tane tunik almıştım...biri krem..yakası ve kol ağızları incili...diğer siyah yarasa kol...orta kısmında vizon rengi saten üzeri siyah dantel...ikiside çok hoşuma gitti.
altına diyorum siyah pantolon giyeyim...üzerinede bunlardan birinisanırım idare eder bunlar kına için kına gecesi bayanların arasıdna değilmiş..oyüzden başımıda kapatıcam...üstüneden uygun bi eşarp-şal ayarlıycamm artıkk:)
düğündede eşim bana kayranın bi takımını almıştı...lacivert etek üstü mor ceketi var..onu giycem..
senin aklında neler var?
gunaydın kızlarsıze gelen bu sıparıslerın ucretınıde yazarmısınızz
Canım hangi siparişler? Milupa ya da primadan bahsediyorsan onlar ücretsiz geliyor sadece sitelerine girip form dolduruyorsun o kadar.
burcuxxxx
ayol geçenler de de kayınvaliden gelmişti dimi kahvaltıya senin??? :26::26::26:
onlar benim kamburum kurtuluş yok illa gelecekler şekerim
bugun eşim evde o kadar yorulmam merak etme
gelsinler sen kalkma ben onlara yaptıracam her işi diyor
kayınvalidesi kahvaltıya gelen benim o aklına geldikçe gelir bana haber bile vermez çoğu zaman
ne yapalık yakın oturmanın yararı mı diyelim zararı mı yoksam :44:
benim arkadaşımında yarın kınası var. morhipa-seze mom kampanyasından bi tane tunik almıştım...biri krem..yakası ve kol ağızları incili...diğer siyah yarasa kol...orta kısmında vizon rengi saten üzeri siyah dantel...ikiside çok hoşuma gitti.
altına diyorum siyah pantolon giyeyim...üzerinede bunlardan birinisanırım idare eder bunlar kına için kına gecesi bayanların arasıdna değilmiş..oyüzden başımıda kapatıcam...üstüneden uygun bi eşarp-şal ayarlıycamm artıkk:)
düğündede eşim bana kayranın bi takımını almıştı...lacivert etek üstü mor ceketi var..onu giycem..
senin aklında neler var?
hepiciğinize hayırlı sabahlar arkadaşlar
ben dün dr a gittim Allah şükür herşey yolunda..
cinsiyeti hakkında bi tahmin var mı dedim, daha bişey görünmüyor ki tahminimiz olsun dedi doktor.
burda tahmin alan arkadaşlar hevesimizi arttırıyor
ohh maşallah ne güzel ayarlamışsın sen herşeyiniii....
ben de hamiş olmadan önce nar çiçeği bi tunik almıştım.şifon önü pileli v yaka. onun içine beyaz gömlek siyah pantolon giyeyim diyorum. gerçi kıyafet fazla hamiş kıyafeti beni onun içinde görenler 5-6 aylık hamiş sancaklar :26: :26: bi de siyah şal taktım mı yeter heralde...
canlar az önce milupaya üye olma girişiminde bulundum daa adres istemedi il ve tel no yazdım az önce bi arkadaş adresi doğru yazdığınızda hemen geliyo demiş te ben acep yanlış biyerlere mi üye oldum:)))
fıstıklar şu milupanın setine nasıl katılıyoruz sitesinde bulamadım yardımcı olun lütfennnnn :)
doğru evet canım. ayda yılda bir gelirler bana bende haftada 3 gün onlardayım. kahvaltıya gelmeden evvel ki gece biz onlara yemeğe gidecektik eşim işten çok geç geldi iptal oldu bende anne yarın siz bize gelin dedim. geldiklerinde herbişeyleri getirmişler. giderkende etrafı toplayıp bulaşıkları yıkayıp gittiler. o yüzden onların gelmesi beni yormuyor aksine dinleniyorum..
olsunn sende bugune bugun 3 aylık hamilesinnn esracımmnar çiçeği rengine bayılırım ben, iyi düşünmüşün bence..siyah pantolon hayat kurtarıcı zatenn
Canım anladığım kadarıyla sağ üstte üye ol kısmından üye olup bilgilerini eksiksiz doldurman yeterli. Ben de kampanya yazısı filan görememiştim ama üye olmuştum. Bekliyorum gelir herhalde
Bende geçen söyledim bunu hatta milupa'dada var... Ben primanın paketini aldım yani ulaştı bana.. İçinden 1 dvd çıktı dün akşam seyrettim.. Acayip bilgiler var içinde ve tabiki yoga eğitimi var mutlaka yapıcam müthişti
hero baby de de cinsiyetini istiyor haydaaaa :)) cinsiyete göre hediye gelecekse ve benim tahminim tutmazsaaaaaaCanım hero baby' e de üye formunu doldurup numune gönderilmesini istiyorum'u işaretlediğinde gönderiyorlarmış.
Bende geçen söyledim bunu hatta milupa'dada var... Ben primanın paketini aldım yani ulaştı bana.. İçinden 1 dvd çıktı dün akşam seyrettim.. Acayip bilgiler var içinde ve tabiki yoga eğitimi var mutlaka yapıcam müthişti
hero baby de de cinsiyetini istiyor haydaaaa :)) cinsiyete göre hediye gelecekse ve benim tahminim tutmazsaaaaaaCanım hero baby' e de üye formunu doldurup numune gönderilmesini istiyorum'u işaretlediğinde gönderiyorlarmış.
canım rengini beğendim de kumaşı çok parlak geldi. birde göğüs altında toplanmayan hamile kıyafetleri sanki daha şişman gösteriyor. göğüslerinde katılıyor karnına çünkü. yinede sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?