tatlım hangi siteden bu
canım bu gecelik zaten :)
allah allah mutlaka ister hatta senin yazını okuyunca teyid etmek için üyelik bilgilerimi açtım var adresim.
üye olurken bebeğin doğum tarihini istiyor ve 2012 yokkkkk ne yaptınız 2011 mi:))
hero baby de de cinsiyetini istiyor haydaaaa :)) cinsiyete göre hediye gelecekse ve benim tahminim tutmazsaaaaaa
???
aaa evet canım şimdi açtım üyelik bilglerini bende oraya girdimm adresi.. çok tşklerr canım cahillik zor anam:)))
çok sinirliyim çoook
sabahdan kalk bir güzel kahvaltıyı hazırla eltileri gelecekler diye bekle
kızlar acıktık diye ağlasınlar
benim eltiler daha gelmediler aradım biz vazgeçtik dediler
arasaydınız bari dedim
sinir oldum yaa ben
Selam güzel cici anneler nasılsınızzz
nugün içim bir acayip işte de sorunlar var midem de iyi değil Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
ayyyy çok utandımmm
kusura bakma canım. gecelik için uygun tabi :) serin olur valla.
çok sinirliyim çoook
arasaydınız bari dedim
sinir oldum yaa ben
çok sinirliyim çoook
arasaydınız bari dedim
sinir oldum yaa ben
canım hangi site bu nasıl üye olucaz sanırım ben konuya biraz geç kaldım:44:Üye olduğunuz andan itibaren size hiçbir ücret talep etmeden, öneriler hediyeler ve mektuplar yollayacağız.
Hamileyim Seti: Hamile olan üyelerimize gönderilir.
İlk Kaşığım Seti: Bebeğinizin 5. ayından itibaren gönderilir.
İlk Doğumgünüm Seti: Bebeğinizin 11,5. ayından itibaren gönderilir.
annelerrr bende şimdi milupaya üye oldum ve teyit mailinde bunlar yazıyordu..üye olurken bende tüm ayrıntılı bilgilerimi istedi..telefon açık adres falan filann
ve hediyeler şu şekilde:
hamileyim setinde: bebeğimi beklerken kitapçığı-bebeğim DVDsi- nivea baby numuneler ve indirim kuponları
ilk kaşığım seti:bebeğim kitapçığı-nivea baby numune ve indirimler- milupa aptamil numune ve indirim
ilk doğum günü seti:bağışıklık sistemini güçlendirici öneriler ve milupa numuneleri
sadece üye olmak yeterliymiş...
Hamile olarak kayıt açtığın için muhtemel doğum tarihini giriyorsun canım... Ben 18.kasım.2012 girdim mesela
tamam canım saol hallettimm şimdi ilk hediye bebek hediyesi ne heyecan vericişimdilik 1 tane penye tulum aldık beyaz beyaz öyle kenarda bekliyor bakalım :)
Üye olduğunuz andan itibaren size hiçbir ücret talep etmeden, öneriler hediyeler ve mektuplar yollayacağız.
Hamileyim Seti: Hamile olan üyelerimize gönderilir.
İlk Kaşığım Seti: Bebeğinizin 5. ayından itibaren gönderilir.
İlk Doğumgünüm Seti: Bebeğinizin 11,5. ayından itibaren gönderilir.
annelerrr bende şimdi milupaya üye oldum ve teyit mailinde bunlar yazıyordu..üye olurken bende tüm ayrıntılı bilgilerimi istedi..telefon açık adres falan filann
ve hediyeler şu şekilde:
hamileyim setinde: bebeğimi beklerken kitapçığı-bebeğim DVDsi- nivea baby numuneler ve indirim kuponları
ilk kaşığım seti:bebeğim kitapçığı-nivea baby numune ve indirimler- milupa aptamil numune ve indirim
ilk doğum günü seti:bağışıklık sistemini güçlendirici öneriler ve milupa numuneleri
sadece üye olmak yeterliymiş...
Selam güzel cici anneler nasılsınızzz
nugün içim bir acayip işte de sorunlar var midem de iyi değil Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
çok sinirliyim çoook
arasaydınız bari dedim
sinir oldum yaa ben
çok sinirliyim çoook
arasaydınız bari dedim
sinir oldum yaa ben
çok sinirliyim çoook
arasaydınız bari dedim
sinir oldum yaa ben
hem de ne törpüler canım sinir oldum sabah sabah kafam boyuna onlarla dalaşıyorKısacası senin eltiler sabır törpüsü gibiler desene, bu halde uğraştırıyorlar seni
ben yapamam yapsam zaten burda bu halde olmazdım çekinirlerdiciddi misinn? ne ayıp yaa insan bekletir mi bu kadar hem çocukları hem hamile kadını...sen de aynısını onlara yap. akşam yemeğe gelcez de gitme sonra. anlasınlar hatalarını.
aynen öyle yaptık canımoturun bi güzel yeyin canım afiyet bal şeker olsun
benim yerime yapsanaofff valla boğarcan böylesini..
ya eşim evde olunca salanıyorlar sandım ben canım kızlara bekleyin diye ondan söyledimyaa kızları niye ağlatıyorsun. zaten geç kalmışlar ayıp etmişler, çocuklar dayanamadı oturdular derdin. bak gördün mü iptal de ettiler. ben senin yerinde olsam tavrımı koyarım. bir daha yapamazlar. yazık sana. hiç mi canının kıymeti yok?
benim çevrem hep böylehımm bende çok kızdımm canım yaa insanlar neden böyle vurdumduymazz ama boşverrrrr eşinle kızlarınla bi güzel siz yiyinn keyif yapın...takma kafanaa tatlım..
benim yerime yapsana
zevkle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?