2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Üye olduğunuz andan itibaren size hiçbir ücret talep etmeden, öneriler hediyeler ve mektuplar yollayacağız.

Hamileyim Seti: Hamile olan üyelerimize gönderilir.
İlk Kaşığım Seti: Bebeğinizin 5. ayından itibaren gönderilir.
İlk Doğumgünüm Seti: Bebeğinizin 11,5. ayından itibaren gönderilir.

annelerrr bende şimdi milupaya üye oldum ve teyit mailinde bunlar yazıyordu..üye olurken bende tüm ayrıntılı bilgilerimi istedi..telefon açık adres falan filann

ve hediyeler şu şekilde:
hamileyim setinde: bebeğimi beklerken kitapçığı-bebeğim DVDsi- nivea baby numuneler ve indirim kuponları

ilk kaşığım seti:bebeğim kitapçığı-nivea baby numune ve indirimler- milupa aptamil numune ve indirim
ilk doğum günü seti:bağışıklık sistemini güçlendirici öneriler ve milupa numuneleri

sadece üye olmak yeterliymiş...

Selam güzel cici anneler nasılsınızzz

nugün içim bir acayip işte de sorunlar var midem de iyi değil Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

çok sinirliyim çoook
sabahdan kalk bir güzel kahvaltıyı hazırla eltileri gelecekler diye bekle
kızlar acıktık diye ağlasınlar
benim eltiler daha gelmediler aradım biz vazgeçtik dediler
arasaydınız bari dedim
sinir oldum yaa ben

üye olurken bebeğin doğum tarihini istiyor ve 2012 yokkkkk ne yaptınız 2011 mi :))

hero baby de de cinsiyetini istiyor haydaaaa :)) cinsiyete göre hediye gelecekse ve benim tahminim tutmazsaaaaaa

???

Hamile olarak kayıt açtığın için muhtemel doğum tarihini giriyorsun canım... Ben 18.kasım.2012 girdim mesela

aaa evet canım şimdi açtım üyelik bilglerini bende oraya girdimm adresi.. çok tşklerr canım cahillik zor anam:)))

Aşkolsun böyle bilgileri paylaşmak gerek her zaman

Kısacası senin eltiler sabır törpüsü gibiler desene, bu halde uğraştırıyorlar seni

nugün içim bir acayip işte de sorunlar var midem de iyi değil Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

canım benim kraker falan atıştır en azından. halsiz bitkin düşersin yoksa... işi de hiç takma kafana canım. sen bebeğini düşün sadece. şuanda en önemli olan şey karnındaki pıtırcık

ayyyy çok utandımmm

kusura bakma canım. gecelik için uygun tabi :) serin olur valla.

ciddi misinn? ne ayıp yaa insan bekletir mi bu kadar hem çocukları hem hamile kadını... sen de aynısını onlara yap. akşam yemeğe gelcez de gitme sonra. anlasınlar hatalarını.

oturun bi güzel yeyin canım afiyet bal şeker olsun

canım hangi site bu nasıl üye olucaz sanırım ben konuya biraz geç kaldım:44:

saol canım :) iyi oldu paylaşman

kıyamam ya mideden bende çok çekiyorum, limonlu ballı papatya çayı iç. arada da rezene ve anasonu 1 tatlı kaşığına eşit mikarda koy 1 fincan sıcak suya at iç. biraz faydasını görürsün. bir de polonun naneli şekeri iyi geliyor dene bakalım canım

offf valla boğarcan böylesini..

erca satdaşım okuyunca çok üzüldüm ya kendini çok yemek yemek için zorlamasan diyorum? zorlayıp da kusmaktansa azar azar yeyip kusmamak çok daha iyi olur. ben sofradan hep aç kalkıyorum yediğim şeyler eskiye nazaran o kadar az ki ama en azından ne yersem vucuda karışabiliyor. örneğin dün yediğim şeyler sabah 1 yumurta 1 bardak çay 2 domates biraz ekmek. öğlen yarım tabak yoğurtlu kabak gibi bişi. 2 dilim muzlu pasta. akşam sadece 1 kase yayla çorbası. daha fazla zorlarsam çıkacak çünkü. gece 3 ten sonra haliyle hep mide ağrısı hissediyorum çünkü midem kazınıyor bomboş ama en azından kusmuyorum diye düşünüyorum. zorlama kendini yemek için, 1 ay daha süre ver kendine. wallahi çok üzüldüm okuyunca yazdıklarını

yaa kızları niye ağlatıyorsun. zaten geç kalmışlar ayıp etmişler, çocuklar dayanamadı oturdular derdin. bak gördün mü iptal de ettiler. ben senin yerinde olsam tavrımı koyarım. bir daha yapamazlar. yazık sana. hiç mi canının kıymeti yok?

hımm bende çok kızdımm canım yaa insanlar neden böyle vurdumduymazz ama boşverrrrr eşinle kızlarınla bi güzel siz yiyinn keyif yapın...takma kafanaa tatlım..

Kısacası senin eltiler sabır törpüsü gibiler desene, bu halde uğraştırıyorlar seni
hem de ne törpüler canım sinir oldum sabah sabah kafam boyuna onlarla dalaşıyor

ciddi misinn? ne ayıp yaa insan bekletir mi bu kadar hem çocukları hem hamile kadını... sen de aynısını onlara yap. akşam yemeğe gelcez de gitme sonra. anlasınlar hatalarını.
ben yapamam yapsam zaten burda bu halde olmazdım çekinirlerdi

oturun bi güzel yeyin canım afiyet bal şeker olsun
aynen öyle yaptık canım

offf valla boğarcan böylesini..
benim yerime yapsana
ya eşim evde olunca salanıyorlar sandım ben canım kızlara bekleyin diye ondan söyledim
börekde yapacaktım iyi ki yapmamışım
dün sabah geleceklerdi pazara falan gidecem yarın gelin dediydim
tamam dediler
sonra telefon acınca doğru sana haber vermek lazımdı diyorlar
ben zaten onlara tavrını belli eden biri olsaydım yani eşimin bana yol gösterdiği gibi bu halde olmazdım
sessiz geldim bu dünyaya sessiz gidecem galiba
baskalarının hakkını çok iyi savunurum da kendi hakkımı hiç savunmam neden se

hımm bende çok kızdımm canım yaa insanlar neden böyle vurdumduymazz ama boşverrrrr eşinle kızlarınla bi güzel siz yiyinn keyif yapın...takma kafanaa tatlım..
benim çevrem hep böyle
bizde öyle yaptık canım kız okula gidecek gitmeden güzelce doyurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…