2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ya çok sinir oldum..ciddenn bi kaşık suda boğasım geldi aptalları
arama zahmeti bile göstermeyen adam adam olamaz...senin şu halinde sana geleceklerine onlar seni davet etseydi

canım hangi site bu nasıl üye olucaz sanırım ben konuya biraz geç kaldım:44:
milupanın sitesi kuzum

kızlar eşim biraz önce mail gönderdi

Sağlığa uygun olmayan böcek boyası içeren gıdalar diye ne markalar var bir görseniz...

Vivident, danone, ülker dankek, içim, apikoğlu suuck, osmanlı bal, jelibon, first sakız, şıpsevdi, içim puding of daha neeler neler midem kalktı neler yemişim ben öyle

linkini bulabilirsem paylaşıcam

annesininbirtanesi haklısın da kuzum onlar anlamaz anlasalar yapmazlar biri ne hamilelik ne çocuk ama biri yeni doğum yaptı 3 aylık bebeği var
ama hamileliği kötü geçmedi onun da ondan sebeb anlamıyorlar galiba beni

apikoğlu geçen hafta yabancı doku örneklerine rastlandığı için tarım ve gıda bakanlığının sitesinden yayınlanmıştı. linki sizinle de paylaştım diye anımsıyorum, hatta beşler adlı marka da. tek toynaklı eti bulundu içinde.

bulemsu arkadaşım. tamam sessiz bir insan olabilirsin, başkalarının hakkını savunabilirsin ama sen tek değilsin ki. sen kendinin değil ailenin karnındaki bebeğin hakkını savun. senin zamanın ailenin zamanı. çocukların için bencillik yap. bak çocukların aç kaldı yazık değil mi? onlar için sesini çıkart. feriştahı gelse çocuğumu açlıktan ağlatmam.

bizlere bunları yıllarca yedirenlerde kabahat. hakkımı helal etmiyorum ben. yıllardır hiç denetim yapılmamış, adamlar at koşturuyor. şimdi a firmasıyla ceza alır kapatır, b firasıyla açarlar. öyle cezalar olacak ki bunlar bir daha gıdanın yanından bile geçmeyecekler. her şeyi kendimiz yapalım elimizden geldiğince ve eskiler nasıl besleniyorsa öyle beslenelim ben çocuğumu inşallah jelibon, hamburger, kola, cips, mayonez, salam, sosis gibi şeylerden uzak tutacağım.

bak hele o yeni doğum yapanın empati kurup seni daha anlaması lazım ama anlayacak kişiler değilki karşımızdakiler kuzum Allaha şükürki eşin onlar gibi değil, onlar dış kapının mandalı bi yerde...sende eşindende destek alarak tavrını koymaya çalış...

haa diyene bak bende yapamıyorum çoğu zaman ama eskiye nazaran daha iyiyim istediğimi-istemediğimi-rahatsız olduğumu söyleme konusundaa

haklısın canım eşimde bu huyumu sevmiyor
eskisi kadar sık değilim zaten önce haftanın 3 günü bana geliyorlardı
yüzyüze gelelim vururum taşımı belki bana gerek kalmaz benim koca gelir haklarından

haklısın canım eşimde bu huyumu sevmiyor
eskisi kadar sık değilim zaten önce haftanın 3 günü bana geliyorlardı
yüzyüze gelelim vururum taşımı belki bana gerek kalmaz benim koca gelir haklarından

bunlar nsıl insan yaa üstelik sen hamilesinnnn olmasan bile insan bu şekilde bekletilir mi oyun mu oynuyorlarrr gıcıkklarrrrrrrr

benim eltimde beni taklit eder ben çay doldurursam oda kalkar doldurur ben üstümü giyinirsem oda giyinir ben saçımı düzleştireyim düzleştiriciyi benden alır aynısını yapar

hatta ben saçımı kestirmiştim valla aynı modeli kesitrmişşşşş yuh diyorummm kıskançç

bide ben 23 o 33 yaşında olgunluk yaşta değil ki

bulemsu ileride nefes darlığı zorlayacak mı bizi çok?

evet eşim var şükür rabbime
bir de eşim terazi ya tam denge uzmanıdır yani ben eşiyim diye savunmaz haklıyım diye savunur
ben bayramdan sonra zehirlendim hastaneye acil gittik geldik
ertesi gün benim kaynan çıkmış gelmiş eltimide çağırmış
kalkalım hasta var demediler bana yemek yaptırdılar
sonra eşim beni onların yanın da aldı yatağa yatırdı kalkta kafanı kırayım diye
bir kaç hafta sonra kaynanm ne yaparsınzı demiş eşim anlamış bize gelecek bulemsu hasta demiş
geliyim de bakayım bir demiş
sanki hasta var mı diyorsun hizmet etsin diye gözüne bakıyorsun otur evin de milletide toplama demiş

hak günahhh amaa Allah korkusu yok mu bu insanlarda yaa vicdansızlaarrr

valla en büyü benim 82 liyim en küçük eltim 92 li ama bakıyorum kıyaslıyorum
kayınvalideme davranışları bile bir tuhaf
ben ablayım diyorum gerçi abla diyen de yok

valla en büyü benim 82 liyim en küçük eltim 92 li ama bakıyorum kıyaslıyorum
kayınvalideme davranışları bile bir tuhaf
ben ablayım diyorum gerçi abla diyen de yok

canımm değişiyor yaa ben küçük olmama rağmen idare ediyorumm çocuk gibi taklit ediyor benii eşim o konulara dikkat etmez düz erkek mantıgı bana diyorki yengem seni taklit ediyorr

biz arabamızı sattık eşimin ailesinin yanına gittik görumcem sever beni sıkıldım abi dısarı gidelim moonsun ablamla dedi.. Bizde tamam dedik hazırlandık. Kayınvalidem dediki sevda kalk sende hazırlan dedi bende evet abla sende gel dedim

ne dese beğenirsin " bizim arabamız var şükür istersek arabamızla heryere giderizz" görgüsüz yaa aklınca bana hava basıyor küçük beyinlii

merhaba bende kasım annesi olucam inşallah yaş 31 sat:28.01.2012 muhtemel doğum tarihi:11.03.2012 son durum kızımın kardeşi geliyor
benide ekleyin listeye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…