2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım hayırlı olsun benim satta 28 ocak ama muhtemel doğum 17 kasım geç döllenme olmuş zaten geç yumurtluyordum seninde sanırım geç yumurtlama var çünkü sata göre 3 kasım falan olması lazım aramıza hoşgeldin taze ve ilk kez anne adayı olan bizlere deneyimlerinden bahsedersin artık

bilemiyorum canım insanları tanımak çok zor

Belki bu yazdıklarıma kızacak olabilirsin ama bende eşin gibi düşünüyorum.. Karakter oturması yaşla alakalı değildir. Ve karakteri oturmamış insanlara gösterdiğimiz töleranslar malesef ki bize eksi olarak geri dönüyor. moonsun88 arkadaşın eltisi de öyle mesela karakteri oturmamış ve kendi değer yargıları ile kendi zevklerini daha oturtamamış birisi gibi geldi bana... İnsanlara tabi ki anlayış gösterelim, ama bunuda fazla abartmayalım derim ben

Ben senin yerinde olsaydım eğer, tepkim sert olurdu. şunu diyenbilirdim " bu saate kadar haber vermeyip çocukları ve karnımdaki bebeği aç bırakmak gerçekten sizden beklenecek bir davranıştı, ben hassas bir dönemdeyim ve buna uygun hareket etmenizi beklerim" diyip hoşçakal bile demeden çattt diye telefonu kapatırdım
Ama kesin o telefonu suratına kapatırdım

kuzular benim 2,30 da dr. randevum var ayanamadım gidicem bugün bi görücem bebeğimi inş. iyidir dua edin teyzoşları haftaya c.tesi de gidip ikili testi yaptırıcaz inş. güzel haberlerle döneriz benim bebişim ben görmeyeli kocaman olmuştur inş. kolunu bacağını görrebileceğimi umuyorum çok heyecan verici bişey

amanın beysal gelmiş bebekten ne haber getirmiş acaba

biz geldiiik kızlar benim çok uykucu bir sıpam olacak :) uyandıramadık ama selam verir şekilde uyumuş çok tatlıydı inanamadım :) herşey normal dedi doktor ense kalınlığımız falan herşey normal çene kemiklerimiz burnumuz kafamızın arkasındaki kemik falan o kadar sevimliydiki (herkesin bebeği kendine güzel tabi görseniz :) öyle yani şimdi tahlil sonuçlarını doktora götürecez tekrar görüşürüz teyzoşlar kendinize iyi bakın
bu arada boyumuz 4 cm olmuş :)

Son düzenleme:
ultrason resmini isteriz haaaa
sevimlidir tabi cenneten gelen hediye onlar

üfff ne zor bir öğle yemeği idi. muhabbet ede ede çaktırmadan yemeğe çalıştım ama bitiremedim yemeğimi. arkadaşlarım çok eğlenceli yaa. eşine ara söyle canım tatlı istedi de getirsin yiyelim. bakalım seni seviyor mu? diyorlar. valla canım istese ararım da canım istemiyor diyorum. bir sürü şey saydılar canımın istediği bir tane şey bulamadılar :)

merhaba bende kasım annesi olucam inşallah yaş 31 sat:28.01.2012 muhtemel doğum tarihi:11.03.2012 son durum kızımın kardeşi geliyor
benide ekleyin listeye....

canım hoşgeldin. Allah çocuğunu kucağına almayı nasip etsin.

canım dualarımız seninle. inşallah bebişinin her birşeyini görürsün. bize güzel güzel anlatırsın. Allaha emanet ol.

Beysal canım gözün aydın. demek uyuyordu. dürtseydin azıcık kıpırdansın diye :)) inşallah hep sorunsuz geçer.

bulemsu benıde lısteye eklermısın;

Kilo:50
SAT:23.02
Tahmini Dogum Tarihi:29.11
Son Durum:ilk bebiş gelıyo:)

merhaba bende kasım annesi olucam inşallah yaş 31 sat:28.01.2012 muhtemel doğum tarihi:11.03.2012 son durum kızımın kardeşi geliyor
benide ekleyin listeye....

hoşgedin, hayırlı olsun :)

evet canım ama bu çocuğun poziyonuna göre değişir her hamilede
kursak yani gögüs altın da taşır bazı hamileler işte onlarda nefes darlığı çok olur

amaan işten güçten açamıyorum ki fazla... kaç ay sürüyo bu darlık ay derin nefes almayı özlerim

hiç bilemiyorsun eşim gelene kadar çok geç olur siz alın gelin söylediniz benim canım çekmese bile bebişin çekti deseydin ya

ayy canım benim, çok sevindim cnm sağlıkla gelsin, öpüyorum sıpanı

amaan işten güçten açamıyorum ki fazla... kaç ay sürüyo bu darlık ay derin nefes almayı özlerim
canım doğru nefes alma terapileri yapmaya başla şimdiden burnundan derin nefes al ve buna alış
o zamn o kadar zorlamıyor nefes konusu seni
4 yada 5 aylıken başlar 9. ayda tavan yapar nefes darlığı

güncelleme

ohh ne güzel maşallah canım :) bir sonrakine çikolata, şeker ye zıplasın miniş uykucu şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…