bilemiyorum canım insanları tanımak çok zor
amanın beysal gelmiş bebekten ne haber getirmiş acaba
ultrason resmini isteriz haaaabiz geldiiik kızlar benim çok uykucu bir sıpam olacak :) uyandıramadık ama selam verir şekilde uyumuş çok tatlıydı inanamadım :) herşey normal dedi doktor ense kalınlığımız falan herşey normal çene kemiklerimiz burnumuz kafamızın arkasındaki kemik falan o kadar sevimliydiki (herkesin bebeği kendine güzel tabi görseniz :) öyle yani şimdi tahlil sonuçlarını doktora götürecez tekrar görüşürüz teyzoşlar kendinize iyi bakın
bu arada boyumuz 4 cm olmuş :)
merhaba bende kasım annesi olucam inşallah yaş 31 sat:28.01.2012 muhtemel doğum tarihi:11.03.2012 son durum kızımın kardeşi geliyor
benide ekleyin listeye....
kuzular benim 2,30 da dr. randevum var ayanamadım gidicem bugün bi görücem bebeğimi inş. iyidir dua edin teyzoşları haftaya c.tesi de gidip ikili testi yaptırıcaz inş. güzel haberlerle döneriz benim bebişim ben görmeyeli kocaman olmuştur inş. kolunu bacağını görrebileceğimi umuyorum çok heyecan verici bişey
kızlar eşim biraz önce mail gönderdi
Sağlığa uygun olmayan böcek boyası içeren gıdalar diye ne markalar var bir görseniz...
Vivident, danone, ülker dankek, içim, apikoğlu suuck, osmanlı bal, jelibon, first sakız, şıpsevdi, içim puding of daha neeler neler midem kalktı neler yemişim ben öyle
linkini bulabilirsem paylaşıcam
merhaba bende kasım annesi olucam inşallah yaş 31 sat:28.01.2012 muhtemel doğum tarihi:11.03.2012 son durum kızımın kardeşi geliyor
benide ekleyin listeye....
evet canım ama bu çocuğun poziyonuna göre değişir her hamilede
kursak yani gögüs altın da taşır bazı hamileler işte onlarda nefes darlığı çok olur
hiç bilemiyorsun eşim gelene kadar çok geç olur siz alın gelin söylediniz benim canım çekmese bile bebişin çekti deseydin yaüfff ne zor bir öğle yemeği idi. muhabbet ede ede çaktırmadan yemeğe çalıştım ama bitiremedim yemeğimi. arkadaşlarım çok eğlenceli yaa. eşine ara söyle canım tatlı istedi de getirsin yiyelim. bakalım seni seviyor mu? diyorlar.valla canım istese ararım da canım istemiyor diyorum. bir sürü şey saydılar canımın istediği bir tane şey bulamadılar :)
biz geldiiik kızlar benim çok uykucu bir sıpam olacak :) uyandıramadık ama selam verir şekilde uyumuş çok tatlıydı inanamadım :) herşey normal dedi doktor ense kalınlığımız falan herşey normal çene kemiklerimiz burnumuz kafamızın arkasındaki kemik falan o kadar sevimliydiki (herkesin bebeği kendine güzel tabi görseniz :) öyle yani şimdi tahlil sonuçlarını doktora götürecez tekrar görüşürüz teyzoşlar kendinize iyi bakın
canım doğru nefes alma terapileri yapmaya başla şimdiden burnundan derin nefes al ve buna alışamaan işten güçten açamıyorum ki fazla... kaç ay sürüyo bu darlık ay derin nefes almayı özlerim
güncellemesayın hamişler aklıma bişey geldi olur derseniz yapalım
malum anneler günü yakın ve çoğunuzun ilk bebeği
aklıma gelen sey anneler gününe özel hediyeşelim
kurada çıkan anneye bebğinden gibi hediyesini biz alalım
ne dersiniz
hediye öyle çeşit çeşit olmasın bir çocuktan anneye gelir gibi bir tane olsun
IstanbuLale sat tarihini ekleyemedim
hiç bilemiyorsun eşim gelene kadar çok geç olur siz alın gelin söylediniz benim canım çekmese bile bebişin çekti deseydin ya
biz geldiiik kızlar benim çok uykucu bir sıpam olacak :) uyandıramadık ama selam verir şekilde uyumuş çok tatlıydı inanamadım :) herşey normal dedi doktor ense kalınlığımız falan herşey normal çene kemiklerimiz burnumuz kafamızın arkasındaki kemik falan o kadar sevimliydiki (herkesin bebeği kendine güzel tabi görseniz :) öyle yani şimdi tahlil sonuçlarını doktora götürecez tekrar görüşürüz teyzoşlar kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?