2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ya aslın da burcuxxx hamileden çok onun yakınındakilerin canı bişey çekiyor nedense
ben ne istesem kızlar benden çok asermiş oluyor hoppaaa bana bişey kalmıyor
adım da kurabiye canavarına çıktı zatii

maşallah size canımmm gözün aydın darısı bizim gibi daha göremeyen annelerin başına:)))

hiç bilemiyorsun eşim gelene kadar çok geç olur siz alın gelin söylediniz benim canım çekmese bile bebişin çekti deseydin ya

canım benide eklermisin listeyeee

Moonsun88 Şehir : BURSA

İlk bebeğimiz olacak inşAllah

SAT: 23 Şubat 2012

Beklenen inşAllah doğum tarihi : 30 kasım 2012

çok haklısın. benim canımın neyi istediğini düşünürken ağızlarının suyu akıyor. yok yere adın çıkmış valla :))

biz tekrar geldik teyzoşlaar tahlil sonuçlarım normal çıktı çok şükür ikili test daha yaptırmadık 2-3 hafta sonra gelin yaparız isterseniz dedi. herşey güzel bu arada anane ve dedemizde şuan itibariyle umreden dönmüş uçakları türkiyeye inmiş çok şükür rabbim sorunsuz sağ salim gelmyi nasip etti mutluyum huzurluyum :) RAbbim herkesin gönlüne göre versin

Son düzenleme:

HADİ GÖZÜN AYDINN

bizim 15 günümüz var 2'li test'e ve bebişle görüşmeye bakalım biz ne denilecek velet nasıl duracak

gözün aydın canım. hem ailen için hem test sonuçların için.

beysal canımm gözün aydın Allahım bizede hayırlı haberler almayı nasip etsin aminnn

tatlım "ikili test" nasıl yapılıyor ben bilmiyorumda

beysalcım gözün aydın canımmm

4 mayıs hemen gelsin de bebişimi göreyim yaaaa. cinsiyetini bile söyler belki doktor. 3,5 aylık olcak çünkü

beysalcım gözün aydın canımmm

4 mayıs hemen gelsin de bebişimi göreyim yaaaa. cinsiyetini bile söyler belki doktor. 3,5 aylık olcak çünkü

inşAllah canım erkekse zaten belli oluyormuş kızsa hemen anlayamıyorlarmış hadi hayırlısı sağlıklı hayırlı olsunlarda

bende 5 mayısta doktora gdicem inşAllah bebeğim kendini bana gösterir

canım ben bunları biliyorum facede baya paylaşıldı ordan biliyorum valla midem o yiyecekleri görünce alt üst oluyo

bende bilmiyorum ama kan testi ile oluyormuş

canlarım ben biliyorum kızımdan tabi önce ultrasondan ense kalınlığına bakıyo daha sonra kan testiyle tabi bunları aynı gün yapıyo kan alırken aç tok fark etmiyomuş kızımda hgamileyken doktorum öyle demişti her doktor öyle yapıyodur herhalde

inşAllah canım erkekse zaten belli oluyormuş kızsa hemen anlayamıyorlarmış hadi hayırlısı sağlıklı hayırlı olsunlarda

bende 5 mayısta doktora gdicem inşAllah bebeğim kendini bana gösterir

aminn. en başta isteğimiz sağlıklı olmaları tabiki. sen de cumartesi gidiceksin yani . ay inşallah belli olur yaa ilk haber verenler biz oluruzzz

canım ben bunları biliyorum facede baya paylaşıldı ordan biliyorum valla midem o yiyecekleri görünce alt üst oluyo

ülker diyo yaaa içim diyooo :26::26::26: şıpsevdi diyooo Aman Allahım, ne yicez biz çocuklarımız ne ile beslenicek :18::18: Düşündükçe tüylerim ürperiyor.

beysalcım bebiş nasıl kaç gıram olmuş boyu kaç santim olmuş canım?

birde ikili teste hem kan alınıyor hemde bebişin ense kalınlığı ölçülüyor ikisikarşılaştırılıp sonuca ulaşılıyor birde burun kemiyinden bile anlıyorlar..
özellikle dan senduromu için dikkat ediyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…