2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

gözün aydın canım çok sevindim :) hoşgelmişler:) bugün güzel haberler günü her günün böyle olsun :)

beysal canımm gözün aydın Allahım bizede hayırlı haberler almayı nasip etsin aminnn

tatlım "ikili test" nasıl yapılıyor ben bilmiyorumda

kan testi ve bebeğin ense ölçümü ile yapılıyor.

evet canım ense kalınlığı normal dedi bugün ölçtü gramını sölemedi boyu 43 mm büyümüşüz teyzesi

CANIM GÖZÜNAYDIN ÇOK ŞÜKÜR .BEBEĞİN NASILDI ? ENSE KALINLIĞINA BAKMADIMI?

oy oy oy teyzesi onu yer...
birdahaki gittiğinizde yapar ikili testi canım zaten ikili test 1 yada 14 haftaları arasında yapılıyo...

evet canım 2-3 hafta içinde gelin dedi gidicez bakalım evet yesin yesin bende çıksın yiyecem onu

birdahaki gittiğinizde yapar ikili testi canım zaten ikili test 1 yada 14 haftaları arasında yapılıyo...

evet canım 2-3 hafta içinde gelin dedi gidicez bakalım evet yesin yesin bende çıksın yiyecem onu

oyy maşallahhhhh gözün aydın canımm hem güzel haberlerini aldın hemde hasret giderrdin kuzunla...bende cumartesiyi iple çekiyorum..çok heyecanlıyım

bugun iki güzel haber...iki müjde...darısı sağ salim evlerine gelmelerine olsun canım...Allah kabul etsin...tüm isteyen kardeşlerime nasip etsin..içindede bize inşallahh lütfenn Allahımmm:26:

başım ağrıyor ya (( midemde bulanıyor. işteyken eve gidince dinlencem diyorum ama eve gidince dayanamıyorum yine iş yapıyorum. bebek odasını boşaltacaktık, kaç gün oldu ya (

başım ağrıyor ya (( midemde bulanıyor. işteyken eve gidince dinlencem diyorum ama eve gidince dayanamıyorum yine iş yapıyorum. bebek odasını boşaltacaktık, kaç gün oldu ya (

geçmiş olsun canım, yaa geçenlerde birinden bu çin kremimi ne duydum sürüyormuşum baş ağrın geçiyormuş ? bilen var mı :44:

Son düzenleme:

oyy odasının hazırlıkları mı başlıyor yavaş yavaşş

ben hala karar veremedim oda yapsam mı yapmasam mı diye :18:

beysalcım gözün aydın canımmm

4 mayıs hemen gelsin de bebişimi göreyim yaaaa. cinsiyetini bile söyler belki doktor. 3,5 aylık olcak çünkü

Aaa en mantıklısı aslında 14. haftada gitmek, dediğin gibi cinsiyeti öğrenme olasılığı daha yüksek canım. Ben haftaya çarşambaya randevu aldım bakalım inşallah hayırlı sonuçlar çıkar :18:

bencede çünkü 12 haftada arkadaşımın eşine kız dediler, 15 haftada erkek dediler, şuan kesinmiş erkekmiş :)

geçmiş olsun canımm benimde belimm çok ağrıyor

oda hazırlıklarına mı başlıyorsunuz çok erken değil mi miniş için

geçmiş olsun canım, yaa geçenlerde birinden bu çin kremimi ne duydum sürüyormuşum baş ağrın geçiyormuş ? bilen var mı :44:

canım sağol. kremin içeriğini bilmeden süremem ki. bide adı gibi çin yapımı ise yandık. ben dudak nemlendiricimi bile artık kullanmıyorum

oyy odasının hazırlıkları mı başlıyor yavaş yavaşş

ben hala karar veremedim oda yapsam mı yapmasam mı diye :18:

evet yatakodamıza en yakın odayı ona oda yapmak istiyorum. kitaplıklarımız ve eşimin çalışma masası var. eşyaları boşaltmak istiyorum. bebek odası almayacağım. sadece bir dolap ve beşik. alışveriş için daha erken ama ben o oda boş dursun istiyorum. boşken o odada oturup hayal kurmak istiyorum.

canlarım ultrason görüntüsünü akşam yada yarın yükleyebilirim ancak bizi bekleyin anacıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…