biz tekrar geldik teyzoşlaar tahlil sonuçlarım normal çıktı çok şükür ikili test daha yaptırmadık 2-3 hafta sonra gelin yaparız isterseniz dedi. herşey güzel bu arada anane ve dedemizde şuan itibariyle umreden dönmüş uçakları türkiyeye inmiş çok şükür rabbim sorunsuz sağ salim gelmyi nasip etti mutluyum huzurluyum :)RAbbim herkesin gönlüne göre versin
beysal canımm gözün aydınAllahım bizede hayırlı haberler almayı nasip etsin aminnn
tatlım "ikili test" nasıl yapılıyor ben bilmiyorumda
beysalcım bebiş nasıl kaç gıram olmuş boyu kaç santim olmuş canım?
birde ikili teste hem kan alınıyor hemde bebişin ense kalınlığı ölçülüyor ikisikarşılaştırılıp sonuca ulaşılıyor birde burun kemiyinden bile anlıyorlar..
özellikle dan senduromu için dikkat ediyorlar...
gözün aydın canım çok sevindim :) hoşgelmişler:) bugün güzel haberler günü her günün böyle olsun :)
kan testi ve bebeğin ense ölçümü ile yapılıyor.
biz tekrar geldik teyzoşlaar tahlil sonuçlarım normal çıktı çok şükür ikili test daha yaptırmadık 2-3 hafta sonra gelin yaparız isterseniz dedi. herşey güzel bu arada anane ve dedemizde şuan itibariyle umreden dönmüş uçakları türkiyeye inmiş çok şükür rabbim sorunsuz sağ salim gelmyi nasip etti mutluyum huzurluyum :)RAbbim herkesin gönlüne göre versin
CANIM GÖZÜNAYDIN ÇOK ŞÜKÜR .BEBEĞİN NASILDI ? ENSE KALINLIĞINA BAKMADIMI?
evet canım ense kalınlığı normal dedi bugün ölçtü gramını sölemedi boyu 43 mm büyümüşüz teyzesi
oy oy oy teyzesi onu yer...
birdahaki gittiğinizde yapar ikili testi canım zaten ikili test 1 yada 14 haftaları arasında yapılıyo...
birdahaki gittiğinizde yapar ikili testi canım zaten ikili test 1 yada 14 haftaları arasında yapılıyo...
biz geldiiik kızlar benim çok uykucu bir sıpam olacak :) uyandıramadık ama selam verir şekilde uyumuş çok tatlıydı inanamadım :) herşey normal dedi doktor ense kalınlığımız falan herşey normal çene kemiklerimiz burnumuz kafamızın arkasındaki kemik falan o kadar sevimliydiki (herkesin bebeği kendine güzel tabi görseniz :) öyle yani şimdi tahlil sonuçlarını doktora götürecez tekrar görüşürüz teyzoşlar kendinize iyi bakın
bu arada boyumuz 4 cm olmuş :)
başım ağrıyor ya(( midemde bulanıyor. işteyken eve gidince dinlencem diyorum ama eve gidince dayanamıyorum yine iş yapıyorum. bebek odasını boşaltacaktık, kaç gün oldu ya (
baktı canım çok normal dedi :)
başım ağrıyor ya(( midemde bulanıyor. işteyken eve gidince dinlencem diyorum ama eve gidince dayanamıyorum yine iş yapıyorum. bebek odasını boşaltacaktık, kaç gün oldu ya (
beysalcım gözün aydın canımmm
4 mayıs hemen gelsin de bebişimi göreyim yaaaa. cinsiyetini bile söyler belki doktor. 3,5 aylık olcak çünkü
Aaa en mantıklısı aslında 14. haftada gitmek, dediğin gibi cinsiyeti öğrenme olasılığı daha yüksek canım. Ben haftaya çarşambaya randevu aldım bakalım inşallah hayırlı sonuçlar çıkar :18:
geçmiş olsun canım, yaa geçenlerde birinden bu çin kremimi ne duydum sürüyormuşum baş ağrın geçiyormuş ? bilen var mı :44:
oyy odasının hazırlıkları mı başlıyor yavaş yavaşş
ben hala karar veremedim oda yapsam mı yapmasam mı diye :18:
bencede çünkü 12 haftada arkadaşımın eşine kız dediler, 15 haftada erkek dediler, şuan kesinmiş erkekmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?