Aaa en mantıklısı aslında 14. haftada gitmek, dediğin gibi cinsiyeti öğrenme olasılığı daha yüksek canım. Ben haftaya çarşambaya randevu aldım bakalım inşallah hayırlı sonuçlar çıkar :18:
bencede çünkü 12 haftada arkadaşımın eşine kız dediler, 15 haftada erkek dediler, şuan kesinmiş erkekmiş :)
evet yatakodamıza en yakın odayı ona oda yapmak istiyorum. kitaplıklarımız ve eşimin çalışma masası var. eşyaları boşaltmak istiyorum. bebek odası almayacağım. sadece bir dolap ve beşik. alışveriş için daha erken ama ben o oda boş dursun istiyorum. boşken o odada oturup hayal kurmak istiyorum.
ben cinsiyet için çok sabırsızdım sordum doktora acelen ne dedi? :) 1 ay beklemen gerek şimdi söyleyemem dedi:) eşim de bırak biraz daha merakını yaşayalım nasılsa öğrenecez dedi:) en garantisi 16-17. haftayı beklemek fıstıklar, biraz daha heyecanı kalsın demi :)
Enemm önce göstermedi demekki tosunumNe yapsam, randevuyu mu erteletsem ki? Ama özledim de pıtırcığımı
canım sağol. kremin içeriğini bilmeden süremem ki. bide adı gibi çin yapımı ise yandık. ben dudak nemlendiricimi bile artık kullanmıyorum
evet yatakodamıza en yakın odayı ona oda yapmak istiyorum. kitaplıklarımız ve eşimin çalışma masası var. eşyaları boşaltmak istiyorum. bebek odası almayacağım. sadece bir dolap ve beşik. alışveriş için daha erken ama ben o oda boş dursun istiyorum. boşken o odada oturup hayal kurmak istiyorum.
benim tam 14. haftaya denk geliyor randevum. amin inşallah canım.içini ferah tut, herşey olumlu olucak Allahın izniyle...
benim de bi arkadaşıma ynen dediğin gibi oldu. hatta gittiler 16. haftada.. tabii kız biliyor bunlar. doktor demiş ki ultrasona bakarken "ben size erkek olacağını söylemiştim dimi daha önce" bizim arkadaş dumur olmuş kalmış
ben cinsiyet için çok sabırsızdım sordum doktora acelen ne dedi? :) 1 ay beklemen gerek şimdi söyleyemem dedi:) eşim de bırak biraz daha merakını yaşayalım nasılsa öğrenecez dedi:) en garantisi 16-17. haftayı beklemek fıstıklar, biraz daha heyecanı kalsın demi :)
geçmiş olsun canım, yaa geçenlerde birinden bu çin kremimi ne duydum sürüyormuşum baş ağrın geçiyormuş ? bilen var mı :44:
ama ben ona hemen zıbınlık çorap şapka almak istiyorummmmm
:))) şuan 16 haftada onlar 15+4 iken felan gitmişler, ama bundan önce gittiklerinde 13 haftalıkmış :) sen en son ne zaman gittin ?
kızlar doktor ne zaman dediyse o tarihte gidin erteletmeyin, bebek ultrasonda belki önde çıkar (bu oluyormuş, dün bir arkadaş yazdı burdan) gittiğinizde test zamanı geçmiş olur falan uğraşmayın:) en güzel herşeyin zamanında olması
yani sürekli cinsiyetin değişmesindense bekliycezzz
canım sağol. kremin içeriğini bilmeden süremem ki. bide adı gibi çin yapımı ise yandık. ben dudak nemlendiricimi bile artık kullanmıyorum
Canım daha önünde bir sürü zaman var kendini bu kadar yorma bence, yavaş yavaş her şeyi. Ama hayal kurmak çok güzel değil mi.Ben oda yapamayacağım bebeğime çünkü hem ayrı bir odam yok hem de doğumdan kısa bir süre sonra taşınma ihtimalim var Ama biraz büyüsün bebişim, odasının nasıl olacağını şimdiden oturttum kafamda
:))) şuan 16 haftada onlar 15+4 iken felan gitmişler, ama bundan önce gittiklerinde 13 haftalıkmış :) sen en son ne zaman gittin ?
Geçen hafta gittim daha tatlım10 haftalıktı, haftaya randevumda tam 12 haftalık olacak
canlarım ultrason görüntüsünü akşam yada yarın yükleyebilirim ancak bizi bekleyin anacıım
yine alırsın annesi çok az kaldı, belki söyleyecek alacan diğer ay değişiverecekböyle olmasın bekle daha iyi kuzucuk :)
her hafta mı gidiyorsun sen :) bari 2 haftada bir gideydin
Yok tatlım her hafta nerde gideyimGeçen hafta 11'iydi, bir kaç damla lekelenme gibi bir şey olmuştu bir de bebeğin olduğu yerde sabahları şişkinlik oluyordu ondan korktum da gittim, idrar yollarımla ilgili bir sorunmuş, o vesileyle bebişimi de görmüştüm, kıpır kıpır velet Haftaya da 25'ine gün aldım tam iki hafta sonrasına denk geliyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?