2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benim tam 14. haftaya denk geliyor randevum. amin inşallah canım.içini ferah tut, herşey olumlu olucak Allahın izniyle...

bencede çünkü 12 haftada arkadaşımın eşine kız dediler, 15 haftada erkek dediler, şuan kesinmiş erkekmiş :)

benim de bi arkadaşıma ynen dediğin gibi oldu. hatta gittiler 16. haftada.. tabii kız biliyor bunlar. doktor demiş ki ultrasona bakarken "ben size erkek olacağını söylemiştim dimi daha önce" bizim arkadaş dumur olmuş kalmış

yavrum benimmm. beşiğini de uzun bir müddet yatak odanda kullanırsın zaten.

ben de bebeğim büyüyünce oda almak istiyorum ona. daha doğar doğmaz herşeyi olmasın. odası olduğunda sevinsin çocuğum. bu duygulardan eksik kalmasın. bize babam ikinci kalemi verdiğinde bile dünyalar bizim olurdu. ne lükstü ikinci kaleme sahip olmak... bu tatları benim çocuğum da yaşasın istiyorum. şükürsüz oluyor herşeyi bol olan çocuklar.:26:

ben cinsiyet için çok sabırsızdım sordum doktora acelen ne dedi? :) 1 ay beklemen gerek şimdi söyleyemem dedi:) eşim de bırak biraz daha merakını yaşayalım nasılsa öğrenecez dedi:) en garantisi 16-17. haftayı beklemek fıstıklar, biraz daha heyecanı kalsın demi :)

ama ben ona hemen zıbınlık çorap şapka almak istiyorummmmm

Enemm önce göstermedi demekki tosunum Ne yapsam, randevuyu mu erteletsem ki? Ama özledim de pıtırcığımı

:))) şuan 16 haftada onlar 15+4 iken felan gitmişler, ama bundan önce gittiklerinde 13 haftalıkmış :) sen en son ne zaman gittin ?

aynen bende tırsarım ama arkadaşlar hamişler kullanabilir diyor bilmiyorum bende süremem sanırım, Allah korusun bir yerimiz ağrımasın inş. bende bir süre yanımda tutacağım zaten bilmiyorum oda alsammı almasammı düşünmekteyim daha, çocuk odamıda giyim odası yapmıştım, eşimde bir yandan daha geniş bir ev bakıyor herşeyim karışıkk :26:

yani sürekli cinsiyetin değişmesindense bekliycezzz

ama ben ona hemen zıbınlık çorap şapka almak istiyorummmmm

yine alırsın annesi çok az kaldı, belki söyleyecek alacan diğer ay değişiverecek böyle olmasın bekle daha iyi kuzucuk :)

Canım daha önünde bir sürü zaman var kendini bu kadar yorma bence, yavaş yavaş her şeyi. Ama hayal kurmak çok güzel değil mi. Ben oda yapamayacağım bebeğime çünkü hem ayrı bir odam yok hem de doğumdan kısa bir süre sonra taşınma ihtimalim var Ama biraz büyüsün bebişim, odasının nasıl olacağını şimdiden oturttum kafamda

Kızlar birçoğumuz blogları izliyor ya da blog dünaysında yazıyoruz...

Blog çok farklı bir dünya... İstediğin şekilde yazmak, güzel arkadaşlıklar kurmak, bir çok şeyden haberdar olabilmek harika şeyler...

Eğer blogu olan varsa buraya yazabilir mi? hem daha çok şey paylaşırız, hem de arkadaşlıklarımız burada kalmaz...

Bir de anne ve bebek hakkında birçok blog var.

Bazılarını buraya ekliyorum

Öncelikle benimki linki burda: anneolucamben

Blogcu Anne

Özgüranne

LeiLeo Blog | Anne, Bebek, Emzirme, Anne sütü, Emzirme teknikleri, Emzirme sorunları üzerine paylaşımlar

Yeni yetme anne

sizinde varmı bildiğiniz bloglar???

canım sağol ama ben söyleyeceğim eşim taşıyacak. yorulacak birşey yok benim için. odayı şöyle boş görmek istiyorum. ona göre çizim yapıcam. cinsiyeti belli olduktan sonra renklere karar vereceğim. hazır çocuk odasına duvar kağıdı yaptırmışken evimde bir iki yere daha duvar kağıdı, tadilat düşünüyorum. onlarda aradan çıkar. o yüzden bir an önce başlamak lazım :)

her hafta mı gidiyorsun sen :) bari 2 haftada bir gideydin

Yok tatlım her hafta nerde gideyim Geçen hafta 11'iydi, bir kaç damla lekelenme gibi bir şey olmuştu bir de bebeğin olduğu yerde sabahları şişkinlik oluyordu ondan korktum da gittim, idrar yollarımla ilgili bir sorunmuş, o vesileyle bebişimi de görmüştüm, kıpır kıpır velet Haftaya da 25'ine gün aldım tam iki hafta sonrasına denk geliyor işte.

Kızlar selam;

Canı dondurma çeken arkadaşlarımız varsa İst.da organik ürünlere hasret kalanlar için özellikle
"L'era Fresca" diye bir marka var,dondurmalar tamamen organik meyvelerden üretiliyor,katkı maddesi bile yok,eşimle yemiştik bayağı oldu söylemeyi unuttum,resmen gerçek meyve tadı geliyor,süt tadı geliyor..

Ola ki canınız çekerse ve fırsatınız olursa deneyin derim.Evlere servis olayı da var..

Amma reklam oldu he ama ben gerçekten beğendim beğenmesem önermezdim yani...

birazdan ensesinin ölçüsünü almaya gidecez babayı bekliyoruz ilkkez görecek ama ben çok gerginim nedense

birazdan ensesinin ölçüsünü almaya gidecez babayı bekliyoruz ilkkez görecek ama ben çok gerginim nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…