2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

KUZUM GÜNAYDIN...ben zaten sulugözlü biriyim..hamileliktee biraz daha depreşti.. sonrasında yaşanan pişmanlık daha fenaa

kız sen ne alemsinn...adamcağız nasıl dayansın o kadar güzel şeyin arasındaa aç kalmaya allah yardımcısı olsun ne diyeyimm

bebeğini hayırlısıylaa al kucağınaa inşallahhh:26:

ayyy canımm hadi hayırlı haberlerini bekliyorumm

ayy ne iyi yapmışınızz özledinizz tabiki kuzuumm..hayırlıısyla gitte ankaraya kavuş kocacıgınlaa

fci bi duygusallığıaa bağlamıştım ama şimdi iyiym hamdolsun...iyiki varsınızz teyzoşlarrr

benim kuzuda sağa yatırmıyor beni..geçen sabah tatlı uykumda uyandım...sağa dönmüşüm...batma gibi, tepme gibi bişeydi hissettiğim

çok merak ediyoruzz seninkilerii sercun yaa hadi bakalımm az kalmış..hayırlı haberlerle gel inşallahh

senin bu kocişş aynı benimkine benziyorr muhalefet konusundaa,adamda katır inadi var...doğmamış çocugaa don biçiyoruzz ve hep babasının istediği olsun istiyorrr 2 isim olsun konusundaa ikna çabalarım sürüyorr:44: bakalım başarı gösterebilecekmiyimm:44:

aminnn canımm amin....sende oku kendini bol bol..maşallahh maşallahhh

yarın ne güzel bir günnnn... herkes sevdiceğine kavyşuyorrrrr :119: :119: :119

canım ahududuyu,çileği kurutsan o kadar kırmızı olmaz ki ama... :26:

Bilmiyorum ki tatlım, bildiğim kadarıyla fırınlama işleminden geçirdikleri için öyle oluyor. Ama için almadıysa yeme yine de, ya da meyvelerini seç gevreğini ye sadece hihih

Tatlım bu arada senin çizelgende ne yazıyorrrrr???

"Bu ay boyunca bebeğinizin vücudu başından daha hızlı büyüyecektir. 50.000 IU dozdan fazla A vitamini toksik(zehirleyici) etki gösterir. Vücudun ihtiyacı olan A vitaminini almanın en kolay ve güvenli yolu gıdalardır. Lütfen besin takviyesi ilaçlardan sakının. Bebeğinizin dış genital organları artık kesin bir şekilde ayırt edilebilir durumdadır. Bebeğinizin kız mı erkek mi olduğu artık anlaşılıyor. Bebeğinizin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girebilirsiniz."

Yarın da bende aynısı yazacak veeeeeee ikimiz de yarın doktora gidiyoruuuuzz. İnşallah nazlanmazlar da, meydana seriverirler kukuyu pipiyi

Son düzenleme:

günaydnnn canım, bende yoğurdun içine mevya karıştırıyorum, balda atıyordum ama doktorum bal yeme tüketme dedi çok az ye dediği için artık atmıyorumm çiçekle çok güzel oluyor

canım nerden biliyor rüyanda gördüğünü...sen söylemedin mi.. bol bol oku yavrularını gerçekten çok tatlılar... ne zaman gidiceksin doktora?

Denizde bir sakınca olmaz... havuzu tercih etme derim ben... Bu arada deniz sezonunu karadenizde hala açamadık ikigündür yağmur ve hava hiç açmadı...

hehe benım cızelgemde de bu yazı yazdıktan ertesı gun doktora gıttım ama benım sıpa göstermedı kızlar

valla dayanılıyor kuzum ben 23 nisan tatilinde bursaya gittim hiç de yormadı:) karnın büyümeden git derim:)

bi cvp veren yok yaa neyse iyi sohbetler size

Vermez miyiz canım yaa. Ağlama sennn
Anamura ben de bir kere gitmiştim ama çok sıcaktı inşallah etkilemez bebişnle seni, bir de yolları öldürmüştü beni sürekli viraj dön dön dön. Neyse artık en azından hava değişimi olur size, ben de Ankaraya annemlere gitmeyi çok istiyorum ama eşim pek yanaşmıyor bu halinle 6 saati nasıl kaldıracaksın diyor. Puffffff. Ama ben annemi çok özledim ve ona karnımın büyüdüğünü, bebişimin fotolarını göstermeyi çok istiyorumm

Son düzenleme:

ayy canımm allah esirgesin:26: annelikk böyle bişey demekki şimdiden içimize işliyorr...bebeklerimizle ilgili hayaller kurmak...onlar için şimdiden endişelenmek...sen yinede çok aklına getirme böyle şeyleri...onlar Yaradana emanet...önlemini al elbette herşeyden korumaya çalış bebeğini ama tevekkel olmalıyızz allahın izniylee

bende %90 dedi diyee erkek ismi konusundaa baskı yapmaya başladım...ben tek isim istiyorum dedi çıktı...ama dedim ben tek isim istemiyorum..hak verirsinkii benim hayalim senin babanın adını koymak değildi taaa bekarlıgımdan beri dedim babanın adı söylenmez diyee kaygılanıyorsan, biz nasıl söylersek etrafta öylee alışacak ve her iki adıda kullanılacak dedim..'2 isim zor oluyorr'diye deyip duruyorr
'benim istediğim isimm nolccak peki? benim hiçmi hakkım yok bebeğimin üstünde dedim'

sende diğer çocuklarımızın adını istediğin isim koyarsın diyor...

sonrada kurtuluş yolu bulamayınca 'dur aşkım helen bi kesinleşşsinn konuşuruz' dedi geçiştirdi...

pazartesi gidicez doktoraa %100 cinsiyetimizi söylerseee tekrar açıcam mevzuyu bakalım sonuç nolcakk:44:

canım erkekler babalarına olan saygılarından onlara değer verdiklerini göstermek için isimlerini koymak istiyorlar sanırım... Bi de mesela eşimin amcalarının ilk erkek torunlarının isimleri hep eşlerin babalarının ismi olmuş...eşimi de etkiliyor bu durum tabii... Kayınbabamın ismi halil... benim erkek kardeşim de halil. alışkın bir isim olduğum için zor gelmiyor ama halil efe ya da ikinci başka bir isim koymak benim hakkım tabiki de...

Eşinle sakin sakin konuş bunu... hem nerden biliyor ikinci çocuğunuzun olacağını... bak onunda içi rahat değil ki kesinleşsin,bakarız demiş... sen yine istediğin ismi koymalısın... bunu eşine kabul ettiriceksin..isim hakkı anne-babanındır...sadece babanın değil...

hehe benım cızelgemde de bu yazı yazdıktan ertesı gun doktora gıttım ama benım sıpa göstermedı kızlar

Ayy gerçekten miii, bizimkiler gösterir inşallah Tam nazlı çıkmış annesi senin pıtırcık da

En iyisini yapıyorsun tatlımm, erkekler isim konusunda çoğunlukla ailesinden aldıkları gazla bize baskı yapmaya çalışıyorlar ama unutuyorlar ki biz karnımızda taşıyoruz, her an bebeğime bir şey olmasın diye savunma modundayız, bebeğin doğumu ve sonrasında yine anneye babadan çok şey düşüyor. Ama erkekler bunu görmüyor ya da görmek istemiyor ve bir bakıma bizim hakkımızı da hiçe sayıyorlar. Off çok doluyum bu konuda çokkk. Eşim de erkek olursa babasının ismini koymak istiyor, ben de soyadı senden adı da benden olacak çocuğumun diyorum. Neymiş, ismini koyduğumuzda babasının mutluluğunu düşünecekmişim, eee torun veriyoruz ya daha ne olsun,, peki ya benim mutsuzluğum diyorum,, ömür boyu ben seslenicem çocuğuma Sinirlendim bak yine

e canım senin babanın ismini koyarsanız senin babanda çok mutlu olur sonuçta... ay niye böyle yapıyor bu erkekler ben anlamıyorum gerçekten...

canlarım benim sinirlenmeyin bakayım:) haklısınız hem de çok sonuna kadar iki isim olması konusunda ısrarcı davranın bencede. herkesin hakkı. siz taşıyorsunuz bebekleri... iki tarafında gönlü olsun orta yol bulunsun. ama canınızı sıkmayın hamilelik gibi güzel bir kozunuz var böyle zamanlar için kullanmaktan zarar gelmez:) arada ağlayın, duygusala bağlayın bence çözülür:)

duygusala bağlayınnnnn ennn kestirme yollllll

sen o konuda şanslısın...aynı zamanda erkek kardeşininde adı olmuş olacak..benim kayınpederimin adı hayalimde olan bi isim değidlii ne yazıkki peygamber efendimizin isimlerinde falanda değil...mustafa mehmet ahmet muhammed falan olsa...kayınpederin adı değil efendimin adı der koşa koşa koyardım

saygı= isim nasıl böyle düşünüyorlar anlamıyorum, benimkide aynı...babasının adını tek koyunca sanki onu daha çok onurlandırmış olacazz ne alakası varsa...

evet yanii o da var nerden biliyorsaa 2.çocugumuzun olup olmayacagını..belkide kısmet olmayacak..rabbim nasip etmeyecekk bizleree
yavrumu 9 ay ben taşıyorum, hop oturup hop kalkıyorum onun için...ben seslencemm ona herkesten fazla allahın izniyle...ismide hakkım olmalı...tamam babasınında adı olsun...ama benim istediğimde olsun...

hemen görümcemin kızının adını örnek verdim...nasıl dedim ona babannesinin adı+istediği isim koymuş ablann...buda benim hakkım...yegenıne 2 ismiylee seslelınıyor...öylee alıştıkk çünküü...amayokkk işinee gelmedi...ne alakası var onunlaa diyor...bal gibi alakası var...kaynımın kızının adı 2 tane...görümcemin kızının adı 2 tane...benmiyim sülalelinin enayesii

şimdilik beklemediyim canım, pusuya yattım...kimseye sesimi çıkarmıyorum..kayınvalidem sürekli '2 isim zor oluyor- 2 isim zor oluyor' deyip duruyor...böylee alttan alta gönderme yapmaları dahada sinirlerimi bozuyorr eşimede şimdilik bişey demiycemm, hele bi %100 olsun o zaman alcam karşımaa konuscamm..size anlattıgım gibi anlatcam onada...
haaa bu konudaaa eşiyle kopma noktasına gelip hamileliği lohusalıgıı kendinede eşinede zehır olan arkadaşlarımız oldu..rabbim esirgesin öylede olmak istemem ama söylıycemm istdiğim şeylerii..buda benim hakkım diycem..bi isim senden bi isimde bendeenn diyecemm bakalım allah sonumuzu hayır etsinn inşallahh:26:

elbise bulmuşlar mı dün sizinkiler demette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…