Normaldir hayatım yaa,bende bazen eşimle alakasız şeyler yüzünden tartışıyorum,yok yere sinirleniyorum.Sonra normal kafayla düşününce diyorum ki"kızım sen salak mısın hem eşini,hem kendini hem de bebişini üzüyorsun"diye bir de pişmanlık yaşıyorum..
Hamilelikte gayet normal hayatım bu tarz çıkışlar,rahat ol...Bizde seni seviyoruz...
Bende hızımı alamadım,kocam sıkı bir rejimde iradesini ölçücemsöylemesi ayıp mahlepli kurabiye ve mozaik pasta yaptım..Can sıkıntısından hava da kötü çıkamadım bugün,mutfağa ve temizliğe attım kendimi
KUZUM GÜNAYDIN...ben zaten sulugözlü biriyim..hamileliktee biraz daha depreşti.. sonrasında yaşanan pişmanlık daha fenaa
kız sen ne alemsinn...adamcağız nasıl dayansın o kadar güzel şeyin arasındaa aç kalmaya
Merhaba can anne adayları...Daha öncede bir kez yazmıştım size ama çok yoğun bir dönemde olduğum için
uzun zaman giremedim. Geçtiğimiz sene temmuz annesi olacaktım ama bebeğimi kaybettim 6 aylık erken doğdu
10 gün yaşadı sadece kuzum çok yıkıldım delirdim koptum hayattan ama Allahım yardımcı oldu toparladım
hayat devam etti ve şimdi yeniden hamileyim :))) şuan 13.haftamdayım herşey güzel gidiyor inşallah bu kez
güzel olacak herşey.. Tüm annelerin her duası kabul olsun inşallah... Herkes güzel bebeklerini alıp kucağına çıksın hastaneden
bebeğini hayırlısıylaa al kucağınaa inşallahhh:26:
ayyy canımm hadi hayırlı haberlerini bekliyorummİyi geceler kızlar yarın kısmetse bebişimi göreceğim.Dua edin hayırlı haberlerle döneyim.Gerçi okuldan kızlarla buluşacağım,akşam da misafirim gelebilir.Yarın gece ancak girebilirim belki..
Öpüyorum sizleri dua edin banaaaa...
ayy ne iyi yapmışınızzGünaydın kızlar. akşam yazışmak için pc açtım ama eşim kamera açınca unuttum yazışmayı :))) karşılıklı kameralarımızı açık bırakıp uyuduk, sanki yanyana uyumuşuz gibi oldu. her uyandığımda onu karşımda görmek beni çok mutlu etti. zaten artık dayanamıyoruz. yarın akşam için biletimi aldım yanına gidiyorum :)
akşam kayınvalideme gittim, yine güzel mamalar yedim. çok güzel vakit geçirdik.
ahhh canım sen duygusala bağlamışsın ama seni en iyi biz anlarız. bebişin affetmiştir seni merak etme.
hayırlısı ile kavuşursun inşallah bebeğine canım.
geç kalmışım anam sana. kusura bakma. bulmuşsun kocanı yanında şikayet etme. bak ben nasıl özledim :)))
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. ama geç alacağız haberleri belli. olsun sen bebişin iyi olsunda biz bekleriz.
bende açılış yaptım canım. teşekkür ederim bendende sevgiler. geçen akşam cinsiyeti belli mi diye sormuşsun ama ben uyuya kalmışım. canım benim daha belli değil. doktorum tahhminde yapmadı. haftaya gidicem daha, bakalım kısmetse öğrenicez.
fci bi duygusallığıaa bağlamıştım ama şimdi iyiym hamdolsun...iyiki varsınızz teyzoşlarrr
benim kuzuda sağa yatırmıyor beni..geçen sabah tatlı uykumda uyandım...sağa dönmüşüm...batma gibi, tepme gibi bişeydi hissettiğimOnlar hamileliliği kolay sanıyorlar hormanlar farklı işte zaten üzerimde şöyle bişey var bebiş gelince adapte sürecim var 2 saatte bir kalkacam biyerlere çıkamıycam kilo problemi olacak şimdiden yasaklar başlayınca 1 yıl geçiyor böyle bir de doğum stresi var tabi normal doğum yapamıycam ben epidural de felç olma riski var diyorlar sezeryanda da narkoz ve acı off şu bebiş sağ salim çıksa rahatlıycam neyseki sorun yaşatmıyor bana pek sadece sağa doğru yatmamı istemiyor ya düz ya da sola doğru yatacaz yoksa batıyor kerata
çok merak ediyoruzz seninkilerii sercun yaaGünaydın kızlar, cinsiyet öğrenmeye kaldı 2 gün.. Ayy ne heyecanlı bir bekleyiş :)) biri için yüzde doksan kız demişti. diğeri de kız olabilir demişti. Bakalım doğru tahmin etmiş mi ? c. tesi netlik kazancak.
günaydın kızlar... sabah hiç kahvaltı yapasım yoktu kırmızı meyveli nesfitle iki kutu süt aldım ama bu kırmızı meyveler boyalı galiba yaaa...midem bulandı şimdii puffff
günaydın minik kuşummm...süslüler siziiiiii.... ben süslenemiyorum yaaa en rahat kıyafetleri giyip çıkıyorum
ayy 6 aylıkken niye gidilmesin tatlım...doktor izin verdikten sonraaeşin bahane aramıyor dimi gitmemek için adam evinde kalmak istiyordur belki :81: :81: :81:
ayy buarada sabah noldu anlatıyım hemennnn: eşime dedimki canım yeni bi isim daha buldum bunu da değerlendirelim...neymiş dedi...hayrünnisa güzel mi tatlım hayırlı kadın demek hem de..anlamı çok güzel dedim...
o ne dese iyi: iyi oğlumuzada abdullah gül koyarız tam olur muhalefet benim kocammm yaaaa bi bulduğuma da laf etmese olabilir deseee
günaydın canımm... hadi hayırlısıı inşalllahhh... bizde yarın öğrenicez heralde... gerçekten çokk heyecanlııı :97: :97: :97:
senin bu kocişş aynı benimkine benziyorr muhalefet konusundaa,
valla canım sana en güzel duayı edicem. Allah kızlarına benimki gibi bir kayınvalide nasip etsin inşallah. (gerçekten daha iyisini düşünemiyorum) çok içten diledim. umarım kabul olur. kızların senin çektiğini çekmesin, mutlu huzurlu olsunlar evlerinde. aklın onlarda kalmasın. (topikteki tüm kız bebekler içinde aynı dilekleri diliyorum)
aaa tabi sende kayınvalide olacaksın inşallah. sanada benim gibi gelin düşer inşallah :)))))))) ay bu çok güzel oldu
aminnn canımm amin....sende oku kendini bol bol..maşallahh maşallahhh