2012 kasım bebekleri büyüyor..

bazı şeyleri baştan itibaren öğretmek önemli çünkü bu tarz alışkanlıklar bi süreç
valla meslek güzelde türkiye şartlarında işi yapmak zor aileler bilinçsiz çünkü
cnm valla hep okuyorum ama yazmak zor oluyo biden lafa karışamıyorum bi de hep yalnızım dediğim gibi ancak pc yi elime alınca geçmişi okuyorum yazmaya fırsat kalmıyo ama artık bildiklerimi yapmaya calıştıklaırmı anlatırım yavaş yavaş çünkü yeni yeni bişiler öğrenmeye başlıyolar eğitim yeni başlıyo

gerçekten çok zormuş yemeyen bebek inş düzelir ama yemek konusundaki fikirlerine çok ihtiyacım var ne yediriyosunuz bi günde öğün araları ne kadar bi öğünde ne kadar yiyo miktar olarak ?

Cnm gercekten cok guzel meslehin var
Engelli vatandaslarimizin topluma kaxandirilmasi anlaminda katkiniz cok buyuk

Yagmurcandanda ayni meskwgi yapiyor hatta yarin basliyor

ynen katılıyorum aaaa bak hiç söylemedi eee elifçiğe kim bakacak..
yağmur nerdesin şekerim..

Gulden ben kacirddimmi
Nil artik bildigun yuriyormu masalla kuzums

evet cnm yürüyo artık sıpa..

evet malesef biz çok bilinçsiz bir toplumuz cnm ben kendimden biliyorum bazen gerçekten çok zorlağndığımnı düşünüyorum ama kendimle ilgili değil tamamen çevreyle ilgili
insanlara kendini anlatmak çok zor.
kızlar gerçekten çok zor nil içinde tedirginim açıkçası
bu arada tabi size ben hiç söylemedim daha doğrusu lafı hiç açılmadı bende durup dururken söylemedim
bende görmüyorum ve türkiyde bu gerçekten çok zor
ama dediğim gibikendim için değil insanlarinsanlara kendini anlata bilmek ben sizden farklı değilim demek çok zorluyo beni..

maşallah yürüyen bebeklere
darısı bizimkilerin başına (yazıcaktım ama düşmeler peşinden koşturmalar filan geldi gözümün önüne emin olamadım yazsam mı die )

valllaha yürümeleri güzel evet ama düşmeler kötü cnm
en azından kötü düşmesinler diye dua ediyorum
keçende bi arkadaşım diyo ayy biran önce kucaktan inse yürüse diye dedim vallaha şuanda en rahat dönemin
ama tabi herdönemin güzellliği farklı
pıtık pıtık yürüyolar çok sevimli oluyolar
bide koşuyo sana sarılıyo ya işte bütün olay bitiyo...

Canim inan toplumumu her kojuda oldugu gobi bu konudada cok cig

Bu durumun benim icin sana farkli gozle bakmayi gerektirmicek

Sen benim icin nil in annesi
Songulun vazgecilmez arkadasi
Kasim annekerinin vezgecilmez uyesi
Guldensin

Bu konu ile ilgili asla soru sormucam canim
Oncesi ne ise sonrasida ayni benim icin
Seni sevdigimi biliyorsun dimi fistik

aa öle mi yarın cumartesi ama o zamn özelde çalışıyo sanırım ben devletteyim
evet canim halkegitimdeyim ben

yarin ise basliyorum diye cok uzuliyorum kizlar iki gunde olsa kuzumdan ayri kalmak gerci siz diceksinizki biz bes gun calisiyoruz ilsun hep bebislerimizin yaninda olalim
elife kv bakacak o olmazsa annem gelecek yani bazen hasta falan oluyo

bilincsiz oldugumuzda haklisin tatlim ama insanlar alisik degil birazda bilincsizlik ondan ben gorme engellilere bilgisayar ogretiyorum tel edip derse davet ediyorum ama evden cikmak istemiyorum diyo gencecik kiz eve kapanmis
sen ne kadar cok sey basarmissin calisiyosun kursu bitirip ben ise basladim diye arayan ogr o kadar cok seviniyirum ki
seni tebrik ediyorum canim arkadasim
iyiki varsin

biliyorum cnmmmm:
sende seviliyosun..

zor gerçektn cnm ama duaet dediğin gibi sadece 2 gün..

cnm benim eşimde görmüyo ve o öğretmen
normalde tapıda çalışıyo ama hafta sonları oda halkeyitimde bilgisayar dersi veriyo..

zor doğru sölüyosun ama yine dediğin gibi sadece çevre yüzünden zor.. çevreyide kontrol edemiyosun malesef o yüzden de olabildiğince endine bakıp kulak ardı ediceksin herşeyi

Son düzenleme:

branşın ne.. ne olarak başlıyosun halk eğitime canım

ayy nekadar kaynatmışsınız yaaa.şimdi okuyunca dedim acaba meryem çok ağlayan bi bebek mi diye çünklü ben sizin o dikkat ettiklerinize dikkat etmemiştim hiç:18:ama çok ağlamıyo herhalde kuzucummm.uyku dışında

branşın ne.. ne olarak başlıyosun halk eğitime canım
gorme eng bilgisayar ogretiyorum canim

esinle meslektasiz desene super oldu bu bazi konularda esin yardim edermi gulden bazen prog bulnakta cok zorlaniyorum

zor doğru sölüyosun ama yine dediğin gibi sadece çevre yüzünden zor.. çevreyide kontrol edemiyosun malesef o yüzden de olabildiğince endine bakıp kulak ardı ediceksin herşeyi

aynen cnm benim adıma bi sıjkıntı yokta nil için endişeleniyorum açıkçası o çevreden etkilensin istemiyorum
yoksa benim adıma bi sıkıntı yok..
bakalım bekleyip görücez inşallah bu insanlara rağmen nili sağlam yetiştire bilirim ayakta duran bi birey olur..

gorme eng bilgisayar ogretiyorum canim

esinle meslektasiz desene super oldu bu bazi konularda esin yardim edermi gulden bazen prog bulnakta cok zorlaniyorum

eder tabi cnm
benimyapa bileceğim varsa bende yardımcı olmaya çalışırım
cnm bende bilgisayar kursu için 3 4 ay boyunca istanbula gittim..
ismekten almıştım bende sertifikamı?
jaws kullanıyosunnuz dimi

güldencim sen benim gözümde süper anneydin şimdi iyice süperleştin maşallah sana canım ya..
insanlar konusunda bence de hiç takılma canım. ben de o konudan muzdaribim çok farklı bi durumdan dolayı ama naparsın işte. sen çok şeyleri başarmış biri olarak nili de çok güzel yetiştireceğine eminim

bu arada songülcüm bizim buraya sabah kar yağdı sabah açtık kombiyi ama şimdi hava çok güzel

Aaa ciddimizin canim benim
Kar yagmasina sastim.havanin simdi guzel.olnasina dah bir sastim

ben kar yağmasına şaşmadım doğrusu burada yazın bile yağsa şaşmıycam:))) ama havanın bu kadar güzel olmasına şaşırdım inan tekrar kapattım kombiyi terledim çünkü. oralar nasıl soğuk mu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…