- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.661
cnnm sen fırsat buldukça hep yaz bence.
bende senin gibi düşünüyorum ağlamakla yaptıramadığını bilmeli bu çok önemli..
bu arada çok güzel bir işin var daha önce söylemişmiydim bilmiyorum ama hep yapmak istediğim bi meslek..
Canim seni okadar iyi anliyorum ki insanin yemek konusunda psikolojisi cok etkileniyor ama bak kendimi.o kadar tukettigime okdar pismanimki anlatamam sana 1.5 yas civari kendinden duzene gormeye basladu
Bu arada verdigin bilgiler icon cok tesekkur ederim cnm
Zaman zaman bu tarz paylasimlar yaparsan cok sevinirim
Inan bebek bakimi disinda bunlarinda cok onemli oldigunu dusunuyorum
Bizde arasi aglatmiyoruz yani agladiysa illaki oyalicak birseyler bulup susturuyoruz ilgisini baska yone cekerek
Belkide ondan aras cok aglayan birbebek degil
Cnm gercekten cok guzel meslehin var
Engelli vatandaslarimizin topluma kaxandirilmasi anlaminda katkiniz cok buyuk
Yagmurcandanda ayni meskwgi yapiyor hatta yarin basliyor
Cnm gercekten cok guzel meslehin var
Engelli vatandaslarimizin topluma kaxandirilmasi anlaminda katkiniz cok buyuk
Yagmurcandanda ayni meskwgi yapiyor hatta yarin basliyor
Gulden ben kacirddimmi
Nil artik bildigun yuriyormu masalla kuzums
bazı şeyleri baştan itibaren öğretmek önemli çünkü bu tarz alışkanlıklar bi süreç
valla meslek güzelde türkiye şartlarında işi yapmak zor aileler bilinçsiz çünkü
cnm valla hep okuyorum ama yazmak zor oluyo biden lafa karışamıyorum bi de hep yalnızım dediğim gibi ancak pc yi elime alınca geçmişi okuyorum yazmaya fırsat kalmıyo ama artık bildiklerimi yapmaya calıştıklaırmı anlatırım yavaş yavaş çünkü yeni yeni bişiler öğrenmeye başlıyolar eğitim yeni başlıyo
Gulden ben kacirddimmi
Nil artik bildigun yuriyormu masalla kuzums
maşallah yürüyen bebeklere
darısı bizimkilerin başına (yazıcaktım ama düşmeler peşinden koşturmalar filan geldi gözümün önüne emin olamadım yazsam mı die)
ynen katılıyorum aaaa bak hiç söylemedi eee elifçiğe kim bakacak..
yağmur nerdesin şekerim..
evet cnm yürüyo artık sıpa..
evet malesef biz çok bilinçsiz bir toplumuz cnm ben kendimden biliyorum bazen gerçekten çok zorlağndığımnı düşünüyorum ama kendimle ilgili değil tamamen çevreyle ilgili
insanlara kendini anlatmak çok zor.
kızlar gerçekten çok zor nil içinde tedirginim açıkçası
bu arada tabi size ben hiç söylemedim daha doğrusu lafı hiç açılmadı bende durup dururken söylemedim
bende görmüyorum ve türkiyde bu gerçekten çok zor
ama dediğim gibikendim için değil insanlarinsanlara kendini anlata bilmek ben sizden farklı değilim demek çok zorluyo beni..
evet canim halkegitimdeyim benaa öle mi yarın cumartesi ama o zamn özelde çalışıyo sanırım ben devletteyim
evet malesef biz çok bilinçsiz bir toplumuz cnm ben kendimden biliyorum bazen gerçekten çok zorlağndığımnı düşünüyorum ama kendimle ilgili değil tamamen çevreyle ilgili
bu arada tabi size ben hiç söylemedim daha doğrusu lafı hiç açılmadı bende durup dururken söylemedim
ama dediğim gibikendim için değil insanlarinsanlara kendini anlata bilmek ben sizden farklı değilim demek çok zorluyo beni..
Canim inan toplumumu her kojuda oldugu gobi bu konudada cok cig
Bu durumun benim icin sana farkli gozle bakmayi gerektirmicek
Sen benim icin nil in annesi
Songulun vazgecilmez arkadasi
Kasim annekerinin vezgecilmez uyesi
Guldensin
bende seni çok seviyorum cnm sende buranınvazgeçilmelisin hatta sen yokken sohpet bile olmuyo burda sen geliyon herkes burda vallaha cnm:)
ama istediğiniz herşeyi sora billirsiniz ben bukonuya takıolmıyorum diyorumya çevre takılıyo sadece..
söylemememin sebebide dediğim gibi durup dururken söylemek istemedim mutlaka bizamanı gelecekti..
Bu konu ile ilgili asla soru sormucam canim
Oncesi ne ise sonrasida ayni benim icin
Seni sevdigimi biliyorsun dimi fistik
evet canim halkegitimdeyim ben
yarin ise basliyorum diye cok uzuliyorum kizlar iki gunde olsa kuzumdan ayri kalmak gerci siz diceksinizki biz bes gun calisiyoruz ilsun hep bebislerimizin yaninda olalim
elife kv bakacak o olmazsa annem gelecek yani bazen hasta falan oluyo
bilincsiz oldugumuzda haklisin tatlim ama insanlar alisik degil birazda bilincsizlik ondan ben gorme engellilere bilgisayar ogretiyorum tel edip derse davet ediyorum ama evden cikmak istemiyorum diyo gencecik kiz eve kapanmis
sen ne kadar cok sey basarmissin calisiyosun kursu bitirip ben ise basladim diye arayan ogr o kadar cok seviniyirum ki
seni tebrik ediyorum canim arkadasim
iyiki varsin
evet canim halkegitimdeyim ben
yarin ise basliyorum diye cok uzuliyorum kizlar iki gunde olsa kuzumdan ayri kalmak gerci siz diceksinizki biz bes gun calisiyoruz ilsun hep bebislerimizin yaninda olalim
elife kv bakacak o olmazsa annem gelecek yani bazen hasta falan oluyo
gorme eng bilgisayar ogretiyorum canimbranşın ne.. ne olarak başlıyosun halk eğitime canım
biliyorum cnmmmm:
sende seviliyosun..
zor gerçektn cnm ama duaet dediğin gibi sadece 2 gün..
cnm benim eşimde görmüyo ve o öğretmen
normalde tapıda çalışıyo ama hafta sonları oda halkeyitimde bilgisayar dersi veriyo..
zor doğru sölüyosun ama yine dediğin gibi sadece çevre yüzünden zor.. çevreyide kontrol edemiyosun malesef o yüzden de olabildiğince endine bakıp kulak ardı ediceksin herşeyi
gorme eng bilgisayar ogretiyorum canim
esinle meslektasiz desene super oldu bu bazi konularda esin yardim edermi gulden bazen prog bulnakta cok zorlaniyorum
bu arada songülcüm bizim buraya sabah kar yağdı sabah açtık kombiyi ama şimdi hava çok güzel
Aaa ciddimizin canim benim
Kar yagmasina sastim.havanin simdi guzel.olnasina dah bir sastim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?