2012 kasım bebekleri büyüyor..

Banada garip.geldi bak
Ay burasi cok.soguk yaren kislik.montu ilw gitti dusunko

Kombide acik oldukca soguk anlayacagin

bi de kızlar kaban aldınız mı bebişlere bizim acilen almamız lazım artık ama nasıl bişey alsam bilemedim netten lcw ya baktım ama görmeden dokunmadan karar veremiyorum

nurum sağol inşallah nil için dediğin gibi olur..

bi de kızlar kaban aldınız mı bebişlere bizim acilen almamız lazım artık ama nasıl bişey alsam bilemedim netten lcw ya baktım ama görmeden dokunmadan karar veremiyorum

off ya bende karar veremiyorum
biyerde beğendim ama daha güzelide varmıdır diye düşünüyorum beyaz istiyorum
bende montu internetten alamam elllemem lazım güzel olduğunu bilmem lazım..

evet aynen ben de öyle canım. biraz bakmak lazım sanırım ama burada bulabildiğimi alcam mecbur kesin çok seçeneğim olmıycak bi kaç tane bebe mağazası var çünkü

Ben arasa gecen swzon kapanmasina bi iki ay kala 18 aylii bedeninde mont almistim cnm
Aras o zaman col.tombul.bir bebekti simdi.suzuldu oluyir en azindan uc ay giyer
Lcw de cok guzelmkiz montlari vardi

ay bi de ben wavss ı merak ettim nerelerde acaba yok ne zamandır yoksa ben mi görmedim:26:

vet ya yok oda

evet aynen ben de öyle canım. biraz bakmak lazım sanırım ama burada bulabildiğimi alcam mecbur kesin çok seçeneğim olmıycak bi kaç tane bebe mağazası var çünkü

aman nekadar seçenek okadar kafan karışıyo nurcum
bizim burdada çok seçenek yok..

wavs bende merak ettim bi kac gundur.yok
demek kar yagiyo hic sevmiyorum kar
bizim kabanimiz var ablam vermisti bu. sene olur bizde oyle bi sikinti yok
evett ben de kışı hiç sevmiyoommm özgürlüğümü kısıtlıyoo:))
güle güle kullansın o zaman elifcik kabanını

Ben arasa gecen swzon kapanmasina bi iki ay kala 18 aylii bedeninde mont almistim cnm
Aras o zaman col.tombul.bir bebekti simdi.suzuldu oluyir en azindan uc ay giyer
Lcw de cok guzelmkiz montlari vardi
hımm aras paşann da var demek süper anne songül kaç ay öncesinden düşünmüşş

lcw nın kendi mağazası yok ama bi yerde satılıyor oraya bakcam inşallah gelmiştir. uyku tulumu bakmıştım geçen yeni sezonlar gelmedi demişlerdi.

kızlar bu insancık kaçar.
çok öpüyorum sizi iyi tatiller

inşallah bakıcısınd uyuyan kızım bendede uyurda bende biraz dinlenirimmm:

merhaba teyzoşlarrrr
çok çok çooooooook ozledik hepinizi.....fırsat bulupta giremiyorum ki çok yoruluyorum 2 çocukla....güya topik sahibesiyim:26: ama maşallah siz boş bırakmıyorsunuz....
beren hanım beni emmeyi bıraktı 1 aydır yerde sürünüyor ama dötünü kaldırıp emeklemiyor...
dedee ba bbaa mammm maaa diyoruz..
işte bizden haberler böyle..:13::13:

Ay topik sahibesi cok bosladin bizi yahu
Gecelri kizlar uyiyunca kac ben wavvs nobet tutuyoruz
Ay ozlettin merak.ediyorum.fistigin son halini resim.isterim.bak

Ah kuzum.hic ole yatirimlarim.yoktur.aslinda aras ufakken cok tombuldu ya o zaman resmn bir bucul yas oldu
Simdi suzulunce mont oldu

ayy bizde her haftasonu mutlaka gidiyoruz ya işimiz olmasada çay kahve içip geliyoruz
Ay kıskandım mi ne
Aaa tatil.donusu bizde ordan eksik kalmadik bak ramize gitmistik guzel bir yerdi ama gezemedik yol yorgunlugumda doyduk kactik:)
Sen orayi gezmeliydinn
Ah kuzum.hic ole yatirimlarim.yoktur.aslinda aras ufakken cok tombuldu ya o zaman resmn bir bucul yas oldu
Simdi suzulunce mont oldu
aras zayifladi mi canim ya sana öyle geliyordur belki annesi

Ay kıskandım mi ne

Sen orayi gezmeliydinn

aras zayifladi mi canim ya sana öyle geliyordur belki annesi

Ya zayiflamak degikde suzuldu bebekken col.tombuldu.aras simdi normal.teyzesi
Ama bana ole.gelmiyir gercekten az kg aliyor boyuda var
11.3oo 79.5 cm
Bebekkwn patlicak gibiydii

Gezemedik.kuzim.ya icimde kaldi.aslinda orada kocaman bir termal.otel vardi orayida canim.cekti

hımm hareketlenince demek sana süzüldü gibi geldi canım ya da boyu uzun maşallah ondan olabilir berra daha 70 cmcik teyzesi.

neyse artık bi daha ki sefere diyelim gezme işini de

Nur beni yine birakti ve gitti

Wavs a ne oldu bilmem ins sorun yoktur
yok canımcım bırakmadım. berra durmadı ona kalktım uyuttum geldim. ay bugün beni çok üzdü yaa. gece uyumadı gündüz az az uyudu mızıldandı durdu. şimdi de mamasını yemeden uyudu. bu gece iyi uyusa bari öldüm yorgunluktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…