- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.681
ben kar yağmasına şaşmadım doğrusu burada yazın bile yağsa şaşmıycam:))) ama havanın bu kadar güzel olmasına şaşırdım inan tekrar kapattım kombiyi terledim çünkü. oralar nasıl soğuk mu şimdi
güldencim sen benim gözümde süper anneydin şimdi iyice süperleştin maşallah sana canım ya..
insanlar konusunda bence de hiç takılma canım. ben de o konudan muzdaribim çok farklı bi durumdan dolayı ama naparsın işte. sen çok şeyleri başarmış biri olarak nili de çok güzel yetiştireceğine eminim
bi de kızlar kaban aldınız mı bebişlere bizim acilen almamız lazım artık ama nasıl bişey alsam bilemedim netten lcw ya baktım ama görmeden dokunmadan karar veremiyorum
nurum sağol inşallah nil için dediğin gibi olur..
off ya bende karar veremiyorum
biyerde beğendim ama daha güzelide varmıdır diye düşünüyorum beyaz istiyorum
bende montu internetten alamam elllemem lazım güzel olduğunu bilmem lazım..
ay bi de ben wavss ı merak ettim nerelerde acaba yok ne zamandır yoksa ben mi görmedim:26:
bi de kızlar kaban aldınız mı bebişlere bizim acilen almamız lazım artık ama nasıl bişey alsam bilemedim netten lcw ya baktım ama görmeden dokunmadan karar veremiyorum
ay bi de ben wavss ı merak ettim nerelerde acaba yok ne zamandır yoksa ben mi görmedim:26:
evet aynen ben de öyle canım. biraz bakmak lazım sanırım ama burada bulabildiğimi alcam mecburkesin çok seçeneğim olmıycak bi kaç tane bebe mağazası var çünkü
evett ben de kışı hiç sevmiyoommm özgürlüğümü kısıtlıyoo:))wavs bende merak ettim bi kac gundur.yok
demek kar yagiyo hic sevmiyorum kar
bizim kabanimiz var ablam vermisti bu. sene olur bizde oyle bi sikinti yok
hımm aras paşann da var demek süper anne songül kaç ay öncesinden düşünmüşşBen arasa gecen swzon kapanmasina bi iki ay kala 18 aylii bedeninde mont almistim cnm
Aras o zaman col.tombul.bir bebekti simdi.suzuldu oluyir en azindan uc ay giyer
Lcw de cok guzelmkiz montlari vardi
plasebo böyle zamanlarda afyona gelip afiuma gitmeyi çok istiyoruummm
ayy bizde her haftasonu mutlaka gidiyoruzya işimiz olmasada çay kahve içip geliyoruz
merhaba teyzoşlarrrr
çok çok çooooooook ozledik hepinizi.....fırsat bulupta giremiyorum kiçok yoruluyorum 2 çocukla....güya topik sahibesiyim:26: ama maşallah siz boş bırakmıyorsunuz....
beren hanım beni emmeyi bıraktı 1 aydıryerde sürünüyor ama dötünü kaldırıp emeklemiyor...
dedee ba bbaa mammm maaa diyoruz..
işte bizden haberler böyle..:13::13:
evett ben de kışı hiç sevmiyoommm özgürlüğümü kısıtlıyoo:))
güle güle kullansın o zaman elifcik kabanını
hımm aras paşann da var demek süper anne songül kaç ay öncesinden düşünmüşş
lcw nın kendi mağazası yok ama bi yerde satılıyor oraya bakcam inşallah gelmiştir. uyku tulumu bakmıştım geçen yeni sezonlar gelmedi demişlerdi.
Ay kıskandım mi neayy bizde her haftasonu mutlaka gidiyoruzya işimiz olmasada çay kahve içip geliyoruz
Sen orayi gezmeliydinnAaa tatil.donusu bizde ordan eksik kalmadik bak ramize gitmistik guzel bir yerdi ama gezemedik yol yorgunlugumda doyduk kactik:)
aras zayifladi mi canim ya sana öyle geliyordur belki annesiAh kuzum.hic ole yatirimlarim.yoktur.aslinda aras ufakken cok tombuldu ya o zaman resmn bir bucul yas oldu
Simdi suzulunce mont oldu
Ay kıskandım mi ne
Sen orayi gezmeliydinn
aras zayifladi mi canim ya sana öyle geliyordur belki annesi
Ya zayiflamak degikde suzuldu bebekken col.tombuldu.aras simdi normal.teyzesi
Ama bana ole.gelmiyir gercekten az kg aliyor boyuda var
11.3oo 79.5 cm
Bebekkwn patlicak gibiydii
Gezemedik.kuzim.ya icimde kaldi.aslinda orada kocaman bir termal.otel vardi orayida canim.cekti
yok canımcım bırakmadım. berra durmadı ona kalktım uyuttum geldim. ay bugün beni çok üzdü yaa. gece uyumadı gündüz az az uyudu mızıldandı durdu. şimdi de mamasını yemeden uyudu. bu gece iyi uyusa bari öldüm yorgunluktanNur beni yine birakti ve gitti
Wavs a ne oldu bilmem ins sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?