- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.701
hımm hareketlenince demek sana süzüldü gibi geldi canım ya da boyu uzun maşallah ondan olabilir berra daha 70 cmcik teyzesi.
neyse artık bi daha ki sefere diyelim gezme işini de
yok canımcım bırakmadım. berra durmadı ona kalktım uyuttum geldim. ay bugün beni çok üzdü yaa. gece uyumadı gündüz az az uyudu mızıldandı durdu. şimdi de mamasını yemeden uyudu. bu gece iyi uyusa bari öldüm yorgunluktan
Cnm kiz bebek erkek bebek farkli oliyo boy kg tablosu bide biz abiyi:)
Ay neden huzursuz ki kesin dis
Arasa da.iki gundur yemegini oyunla.yediriyorim
Muhallebiye dayanamiyor o ayri
Canim yemeden yattiysa ben sonrada biberinla.veriyorum.yoksa.ac diye kalkabiliyor
ya kızlar berra son günlerde bi huy edindi buna karşı napiim yorumlarınızı bekliyorum. gitmemesi gereken bi yere giderken mesela banyoya wc ye falan girmeye çalışırken onu alıyorum ya nasıl tekmelemeye başlıyo iki ayağıyla birden yere bırakıyorum yeri tekmeliyor bağırarak ağlıyor inanamıyorum onu öyle gördüğümedaha yaşı kaç bunların şimdiden böyle olursak yandık valla hiç bişeyle de kanmıyo bak burda ne var falan diye dikkatini başka şeye çekmeye uğraşıyorum ama mümkün değil hedefine kilitleniyor sadece. bugün de babasının arkasından yaptı ilk defa neymiş bırakcakmışım o da gidecekmiş
biberon almıyo ki canım. artık sık sık emmeye uyanır. ay ne derdi var bilmiyorum ama çok yordu anasını. aras paşa uyudu mu
Ay bizde babamizin arkasindan cok.agkiyoruz canim arasta bu durumlarda oldukca tepkiki
Ben banyi ve mutfak kapi kapatiyorum.birde babamiz giderken baska odada oyaliyorum care yok.kuzum
Onlar bize uymazsa biznonlara uyicaz mecbur
Aaa bak biberon almamasi kotu olmus cnm
Aras uyumadi.birazdan uyuticam nasio.olursa
Normal tabi cnm.arasta yanlislikla acik bulmasin birde bizi gorynce cok heyecamlaniyor tabi almak zorlu oluyoray normal mi canım yani? onu öyle görünce çok üzülüyorumben de kapatıyorum ama açık unutursak falan hemen girmeye çalışıyor
bundan sonra alışır mı ki acaba canım ben de istiyorum almasını süt içirirken falan iyi olur. ama pek alışmaya niyeti yok ağzında çevirip duruyo.
başladı mı ablamız derslere velilik nasıl gidiyor:)
Normal tabi cnm.arasta yanlislikla acik bulmasin birde bizi gorynce cok heyecamlaniyor tabi almak zorlu oluyor
Heleki buzdolabini acmak en buyuk mutlulugu
Ablamin kizi birbucik yasinda alistincnm emmeyi birakinca alisir bence
Derslere basladik cnm.simdilim iyi
Aybugun cok utandigim.birsey oldu
Hani argo konusan turde kadinlar olur ya ben o ve igretmenimiz konusurken ogretmene dedi ki ben o sinif annesinolacak o kariyi yolacam yada dovucem dedo ay o kadar utandim ki adamcagiz o konular beni ilgilendirmez dedi
Ay cok tuhaf geldi bana
demek geç kalmamışız ben de geç kaldı diye düşünüyordum alışmak için.
derslerin güzel gitmesine sevindim canım.
ay ben de çok utanırdım heralde. nasıl hiç çekinmeden öyle konuşabiliyorlar anlamıyorum. Allah öğretmenlere kolaylık versin
Evet xnm alisabilir bencede
Sorma canim birde hani eskilerden kalmis belki bende oldukca saygi gostermwye dikkat ederim onun disinda ogretmenimizin yasi oldukca buyuk o bile yeterli saygi li.konusmak icin
Yareni her aksam iyi aksamlar demesi icin yeniden yanina yollarim
Zaten normaldede seviye dusuk konusmalardam hoslanmam
Nitekim.buradada yasanmistir bu tarz dusuk seviyeli.konusmalar uymadim.hic
Evet cnm uymuyoruz ne edelimevet canım öyle konuşmalar hiç hoş olmuyor ben de pek bulunmamaya çalışırım öyle ortamlarda ama işte mecbur toplumumuzda var malesef biz de ister istemez denk gelebiliyoruz.
ay berra uyandı emziğini verdim devam etti uyumaya. bu gecede mi zor geçecek yoksaa
açlıktan olduğunu sanmıyorum ama bilemiyorum ki yaa şimdi tekrar uyandı emzirdim. evet emzik çok rahatlık ama bazen almıyo onu da ağlamaya devam ediyor.Evet cnm uymuyoruz ne edelim
Aa ac diyemi.acaba
Emzik cok.rahat birsey degilmi
Bu siralar cok daha fazla.anliyorum.rahatlgini buyudukce
bizde de oluyo bazen almadığı canım. alsa uyuyup kalacak oysa ama almayıp ağlamayı tercih ediyo.elifte uyudu.kizlar ama.on dak sonra tekrar uyandi su verdim simdi ayaklarimda
son zamanlarda emzigi almamaya basladi.o atiyo ben veriyorum birakacak galiba zaten uyurken aliyodu bi tek
elifte uyudu.kizlar ama.on dak sonra tekrar uyandi su verdim simdi ayaklarimda
son zamanlarda emzigi almamaya basladi.o atiyo ben veriyorum birakacak galiba zaten uyurken aliyodu bi tek
açlıktan olduğunu sanmıyorum ama bilemiyorum ki yaa şimdi tekrar uyandı emzirdim. evet emzik çok rahatlık ama bazen almıyo onu da ağlamaya devam ediyor.
bizde de oluyo bazen almadığı canım. alsa uyuyup kalacak oysa ama almayıp ağlamayı tercih ediyo.
Ay yine katil zanlisi dis bence canim
Aras bu ay daja coknsever oldu emzigi nedense
hep öyle sanıyorum canım arkasından bi hastalık geliyo diş yine gelmiyo. ben yarın soğan suyuna başliim bari. gece sık uyanmalarımızın arkasından hep boğaz iltihabı çıktı inşallah öyle değildir:26:
songülcüm ben de yatayım artık zor bi gündü inşallah güzel bi gece olur. öpüyorum seni canım iyi geceler. gerçi sana gece daha yeni başlıyo di mi
Ya zayiflamak degikde suzuldu bebekken col.tombuldu.aras simdi normal.teyzesi
Ama bana ole.gelmiyir gercekten az kg aliyor boyuda var
11.3oo 79.5 cm
Bebekkwn patlicak gibiydii
Gezemedik.kuzim.ya icimde kaldi.aslinda orada kocaman bir termal.otel vardi orayida canim.cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?