- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.721
sennki süzüldüyse benmki hint fakiri sayılır
termaller gerçekten güzel bizde kışın abonelik alıp her hafta sonu yüzmeye gidiyoduk gecen yıl hamile olunca gitmedim bu sene eymenle bakalım gidebilecekmiyiz
ya kızlar berra son günlerde bi huy edindi buna karşı napiim yorumlarınızı bekliyorum. gitmemesi gereken bi yere giderken mesela banyoya wc ye falan girmeye çalışırken onu alıyorum ya nasıl tekmelemeye başlıyo iki ayağıyla birden yere bırakıyorum yeri tekmeliyor bağırarak ağlıyor inanamıyorum onu öyle gördüğümedaha yaşı kaç bunların şimdiden böyle olursak yandık valla hiç bişeyle de kanmıyo bak burda ne var falan diye dikkatini başka şeye çekmeye uğraşıyorum ama mümkün değil hedefine kilitleniyor sadece. bugün de babasının arkasından yaptı ilk defa neymiş bırakcakmışım o da gidecekmiş
yapacağını değilde yapmayacağını söliim ben sana canım berrayı tutmayacaksın kesinlikle
banyo tuvalet kapısı sürekli kapalı olacak onun önünde kapıyı açmayacaksınız
onun oraya ulaşmasını engellemek lazım
kapıyı açık görüp kendi girmek isteyip giremedikçe bu davranışı devm eder
Aman olsun cnm benim bak tombulken zayiflayinca aaa suzulmus.bu coxuk daha sinir oluyor zayiff zqyif oldugundan alisiliyor
Oh termalin keyifini cikarmissiniz oldukca
Eymenlede gidilebilir aslinda siz merkezdemisiniz
Col bilirim ya heryerini sorayim.dedim:)
maşallah boyu uzun ama öle kilolu durmuyodur zaten sende haklısın tabi boy faktörünü unutmamak lazım
eymenle aile banyosuna gidilir ama bizim keyfimiz havuzlara girmekti emin olamıyorum enfeksiyon riski olur mu die :44::44:
evt cnm merkezdeyiz biz
Bende ayni coUmu.buldum
Yarenim.bile yavrum.vc ye giriyor hemen kapi kapatiyor cikincada hemen kapatiyor yavrukusum benim
Bizim.en buyuk.slklntimiz.hangisi biliyormusun giyinmek bez degismek aman Allahim
Him bilemwdim bak biz tatilde arasi hep.soktuk sukur sorun yasamasik cnm ama anne coxuk yada cocuk havuzuna musade vardi deniZ suyundandi
Eymeen seviyormu suyu
bez değişirkende konuşmaya çalışmak en iyisi ben abartılı yüz hareketleriyle eymen kuşlar nası ses çıkarıyo biliyo musun diorum cik cik cik die seslendiğim an bakıp kalıyo bezi değiştirene kadar bi kaç hayvanı yapıyorum böle epey işe yarıyo bende.. ben senn yerinde olsam bebişimi yatırırım ablasını koyarım başına ve sarsmadan öle çok sıkmadan ablasına tutturum sabit kalmasını sağlamayıp bu şekilde konuşurum bi kaç gün böle dönmesine izin vermezsen işe yarayabilir zamnla
deniz suyundan olunca sorun olmaz zaten sanırım
eymen suyu seviyo zaten bu sene tatilde öle denizde uğraştı durdu epey eğlenmişti o yüzden birazda bu sene yine gitmek istiyorum havuzlara ama bakalım artık
iyi geceler kizlar su sogan suyunu'nasil veriyorsunuz sogani rendeleyip mi? kuzumun burnu surekli akiyo cunku
iyi aksamlar kızlar
2 gundur gezmelerdeydım ara ara gırdım yazamadan cıktım okudm sadece
alp tuğra hasta oldu burnu akıyo hapsırıyo ara ara oksuruk
beklıyodum zaten hasta olmasnı havalar cok soğudu
Gecmis olsun canim.benim.ya tuh
Kis gosterdi kendine
Hemen sogam.suyi canim
yatmadan surup verdım dayanamdım sureklı hapsırıyo burnu akıyo yarın verırım soğan suyunu
Aaa ver tabikide canim
Bende uc keZ verdim arasa.maksat antibiyotik yerine sogansuyi kullanmak
10.30 gıbı uyudu ama cok mızırdanıyo burnu tıkalı gıbı heralde
cok ağırlasmdan atlatrz ınsallah
iyi geceler kızlar nasılsınız
bugün çok kötü bişey oldu ya kızım yürüteçten düştü öle bi ağladı ki çok korktum nasıl koştuğumu bilemedim
iyi aksamlar kızlar
2 gundur gezmelerdeydım ara ara gırdım yazamadan cıktım okudm sadece
alp tuğra hasta oldu burnu akıyo hapsırıyo ara ara oksuruk
beklıyodum zaten hasta olmasnı havalar cok soğudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?