- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.741
Aaa nasil.olduki
Ya iki cocukumdada yasamadik.gecmis olsun cnm
Birsey olmadi.ins
geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır havalar artık soğudu çok dikkat etmek gerekiyor artık küçükte değiller battaniyeye sarıp götüremiyoruz bir yere :)
saol canım ya Allahtan bişey olmadı hemen kaldırdım ayakkabısı ayağından çıkmış ona takılmış ama korktu meleğim zor sakinleştirdim
Ah birde biz her aksam.ablamizi.almaya gisiyoruz yandil.bu sene
Allah yardım etsin valla inşallah hasta olmadan atlatırız bu kışı hepimiz gecen sene sarıyoduk battaniyeye gidiyoduk şimdi hareketlendiler battaniye istemiyolar ben dışarı çıkınca yağmurluğunu örtüyorum bebek arabasının soğuk gelmesin diye
Ah canim tuh ne korktu kimbilir tersmi.donmus.yurutec
Arasta bugun.oyinla.emiyoedu.oturuyor kafayo.ters.ceviriyor.derjen birdwn bir zipladi geri.dogru atti kendini.elimdwn gitti bop.yere
Allahta koltik cok.kosa iki.karis yoktur ama.cok.korktu oda emerken uyudu sonra.aslomda.tarzi degil
Aynen canim.yagmuruk.kurtaricimi ruzgardan soguktan koruyor hatta kendi nefesi ile isitiyor
Aslinda bizim.araba in tulumu var yari bele kadar onada sokabilirim
ters dönmüş ya kafa üstü ikimizde baya korktuk nasıl koşup kaldırdım bilmiyorum yani tam dikkat etmemiz gereken zamandalar durmuyolar da sürekli yürümek istiyolar inşallah bu zamanlarını hayırlısıyla atlatırız
evet yağmurluk çok iyi rüzgar falan gelmiyor yoksa hemen hasta olurlar hele bugün burası felaket soğuktu
tulumda çok iyiymiş canım bacakları üşümez sıcak tutar
Canim benim gercekten yasadigin cok can slklcl insanin ruh hali cok.bozuluyor yarende cok yasadim agladigimi cok bilirim ama bisa tiprarmisim kendimi bak simdi onunden aliyoruz fazla kacirinca o derece
Birde arasa alerji icin hastaneye goturdigumuzde kg almayan pek cok couk vardi sabitlenmis kg keri alerjisi olan besinleri tuketnek bebegin kg alomina engelmis
Yinr okulda karsilatik bir yasinda bebegi olan bir anneyle kg si 7.5 kg de takilmis kalmis dr uc kere tuketmek uZere mama vermia bebek 2 3 ayda 9 kg ye yaklasmis faydasini cok gormus
Sen yine bir genel.muayneden gecir cnm
Bu arada sabahin 6 sinda kalk heleki kis gunu cok zor
ay daha cok kara kıs var ne olcak bılmıyorum okulda okadar yakın kı 1.5 2 dk a en fazla servıs verme ımkanımda yok cok yakın olduğu ıcın
Cnm gecmis olsun masalda dustu yurutecten 2ay once egilip duruodudikkar ediodum arkami dondugum anda dustu hemde balkonda betona kqfasini carparak ama bisey olmadi ogun kqlddrdim 2aydir binmio yerdeki seyleri almak icin egilio hep.duscek.die kaldirdim cnm
geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır havalar artık soğudu çok dikkat etmek gerekiyor artık küçükte değiller battaniyeye sarıp götüremiyoruz bir yere :)
Günaydın kizlar bir süredir giremedim canim sıkkın dı dun guzel haberler aldim cok şükür öpüyorum hepinizi oğlum ve ben iyiyiz merak eden etmeyen herkese cok tesekkurler
Günaydın kizlar bir süredir giremedim canim sıkkın dı dun guzel haberler aldim cok şükür öpüyorum hepinizi oğlum ve ben iyiyiz merak eden etmeyen herkese cok tesekkurler
sağol canım
bıde hep yerde ıllakı usutuyo
gecmıs olsun sanada kuzunada canım nasıl dustu ole bende hıc yasamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?