2012 kasım bebekleri büyüyor..

saol canım ya Allahtan bişey olmadı hemen kaldırdım ayakkabısı ayağından çıkmış ona takılmış ama korktu meleğim zor sakinleştirdim

Ah canim tuh ne korktu kimbilir tersmi.donmus.yurutec
Arasta bugun.oyinla.emiyoedu.oturuyor kafayo.ters.ceviriyor.derjen birdwn bir zipladi geri.dogru atti kendini.elimdwn gitti bop.yere
Allahta koltik cok.kosa iki.karis yoktur ama.cok.korktu oda emerken uyudu sonra.aslomda.tarzi degil

Ah birde biz her aksam.ablamizi.almaya gisiyoruz yandil.bu sene

Allah yardım etsin valla inşallah hasta olmadan atlatırız bu kışı hepimiz gecen sene sarıyoduk battaniyeye gidiyoduk şimdi hareketlendiler battaniye istemiyolar ben dışarı çıkınca yağmurluğunu örtüyorum bebek arabasının soğuk gelmesin diye

Aynen canim.yagmuruk.kurtaricimi ruzgardan soguktan koruyor hatta kendi nefesi ile isitiyor
Aslinda bizim.araba in tulumu var yari bele kadar onada sokabilirim

ters dönmüş ya kafa üstü ikimizde baya korktuk nasıl koşup kaldırdım bilmiyorum yani tam dikkat etmemiz gereken zamandalar durmuyolar da sürekli yürümek istiyolar inşallah bu zamanlarını hayırlısıyla atlatırız

Aynen canim.yagmuruk.kurtaricimi ruzgardan soguktan koruyor hatta kendi nefesi ile isitiyor
Aslinda bizim.araba in tulumu var yari bele kadar onada sokabilirim

evet yağmurluk çok iyi rüzgar falan gelmiyor yoksa hemen hasta olurlar hele bugün burası felaket soğuktu
tulumda çok iyiymiş canım bacakları üşümez sıcak tutar

ah cnm ya e korktu kımbılır yavrucak
asıl ıs yuruyunce başlıyor ılk zamanlar cok dusuyorlar

evet yağmurluk çok iyi rüzgar falan gelmiyor yoksa hemen hasta olurlar hele bugün burası felaket soğuktu
tulumda çok iyiymiş canım bacakları üşümez sıcak tutar

ay daha cok kara kıs var ne olcak bılmıyorum okulda okadar yakın kı 1.5 2 dk a en fazla servıs verme ımkanımda yok cok yakın olduğu ıcın

Son düzenleme:
Cnm gecmis olsun masalda dustu yurutecten 2ay once egilip duruodudikkar ediodum arkami dondugum anda dustu hemde balkonda betona kqfasini carparak ama bisey olmadi ogun kqlddrdim 2aydir binmio yerdeki seyleri almak icin egilio hep.duscek.die kaldirdim cnm

Kaban konusundada bize hediye geldi bide onundisinda kar tulumu die satilio kanz bebek giyiminden almislar nekadr bilmiom oda hedieydi pnu jullancam harika bisey uyku tulumunun disardan giyilen turu die dusunin ici kadife sicacik disi.kar yagmur gecirmez sapkali falan hic soguk gecirmz kiyafein ustune giyilio cnm

Günaydın kizlar bir süredir giremedim canim sıkkın dı dun guzel haberler aldim cok şükür öpüyorum hepinizi oğlum ve ben iyiyiz merak eden etmeyen herkese cok tesekkurler

Canım bızde elzıgdakı doktor fantomAlt dıye bısey vermıstı esım tek sorunu kılo almamaksa ek bıseye gerek yok dıyerek almamıstık o zaman. Cok hareketlı durdurqmıyoruz yerınde altını actıgımda poposu acık kacıyo dusun yanı. 5 aylıktan berı yurutecteyız. Doktora götürdüm kayserıde boyu uzuyo demekkı gelısıyo dedı doktor kılo sorun degıl dedı. Bıraz tombul olsa keske :)

Valla 6 da kalkmak öldürüyo benı. Ama öğleden sonra evdeyım kızımla ılgıleneyım dıye ben sectım sabahcılıgı ..

Yarenın durumu nasıl okulla arası nasıl???? Bıze akıllı tahta koyuldu dunl pazartesı gunu orda derse baslıcam.

ay daha cok kara kıs var ne olcak bılmıyorum okulda okadar yakın kı 1.5 2 dk a en fazla servıs verme ımkanımda yok cok yakın olduğu ıcın

ekimde bu kadar soğuk oluyosa subat martı düşünemiyorum bende ama yüne ısınıcak havalar diyolar bakalım yakın mesafeye servisciler almıyor maalesef canım

sana da geçmiş olsun canım bizimkide yürütecden egiliyo ayaklarını havaya kaldırıp bende artık mümkün olduğunca bindirmiyorum

geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır havalar artık soğudu çok dikkat etmek gerekiyor artık küçükte değiller battaniyeye sarıp götüremiyoruz bir yere :)

sağol canım
bıde hep yerde ıllakı usutuyo
gecmıs olsun sanada kuzunada canım nasıl dustu ole bende hıc yasamadım

Son düzenleme:
kızlar merhaba
bugun ilk is gunum boncuğumu cok özledim
gecede uyumadı ise gelmek cok zor olsada kızımdan ayrı olmak cok zor geldi
kızlar benim 3tane kalbim olmuş gordunuzmu
beysal cok sevindim canım erdemimin iyi olmasına dualarım hep erdemle canım
wavss geçmiş olsun kış geldi artık hastalıklar artacak
songulum arasta hasta olmasa bari
bocugummm geçmiş olsun tatlım iyiki bişey olmamış kuzuna
masalece sen nasıl oldun biraz daha iyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…