2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ben aslqn burcuyum ama tum ozelliklerini tasimiorum ama mantigima kulak veririm aslinda cok duygusalim tv.deki seye sokakda gordugum biseye hersee aglarim esimde ailemde dalga gecer ama is masal oluncq onu en dogru en iyi en saglikli.kosuldq buyutmej istiorum buyuzden mantiken hareket ediom uyanik.anlarinda yasiti gbi oynuom onla yapmqdigim.maymunluk kalmio ama uyurken duzenimiz var ve dogdugundan beri uyguluoz hic uyku sorunu yqsqmqdik zaten uykucu.bi bebekti emmeye bile uyanmiodu ben uyariodum yq nefesini.kontol.etme donemi.gecti artik die duaunuom seninde bebeginde dinc huzurlu uykusu icin ayri oda sart diom ben ama herkesin tercihi bak aras cok uyananan gee kalkip oturan bi cocuk degil oyuzden sen ayniodanin dezavantajini yqsqmiosun oyuzden sorun degil diosun ama cok kalkan bi bebekse bi denemwk gerek ayri odayi

Ayy cnm cok zor yaa alisman munkun degil anca zamnla kabullenio insan yoksa yoklufunu.hicbisey.unutturmuo.allhim sabir versin cnm.defneede gecmis olsun buaa havalardan gerkrs hasta dikkat etmek.gerek bagisiklik guclendirici sebze.meyve tuketmek gerek bebeislerede bol bol yedirmek.gerek hmn iylesir umarim masql iyi sukur bi sikintiai yok ben griptim iylesttim ona gecmeden atlattik

sende benim gibisin desene canım benim ailemde İstanbul da ordan görüşüyoruz bizde ankara etimesguttayım bende sena memnun oldum canım

Aynn yalnizim ayy yaa yakinmisizda mutlqkq tqnismak isterim bayrwmq gidicez gelince habreleaelim gel bana istersen masal la tusemde kaynqsir ozelden yada faceden telfnmu veryim istersen arqyqbilirsin gelmek istediginde buradn ulasamazsan

Cnm esine gecmis olsun senind isi. Zor be 3tane bebek sana beklio:)cnm uzuldum simdi.nie yapipki ama vardir bi sikintisi mutlaka haklisin dinlenmeye calis firsat buldukca dicem ama 2cocuk ev isi zor gercekten yaa

günaydın herkese kızlar:
nurcum geçmiş olsun ne oldu eşinin koluna..
beysalım mesaj atmışsın galiba ama mesaj kutum dolu olduğu için göremedim tekrar atarmısın..

kızlar
kızıma babaannemiz Playskool ilk bisikletimi aldı bu arada bakmak isterseniz ebebekte indirimde bilginize.
birde Playskool yaramaz topları aldık oda bizden hediye..
canım nil sevdimi bisikleti bende erdeme alıcamda ?
günaydın herkese kızlar:
beysalım mesaj atmışsın galiba ama mesaj kutum dolu olduğu için göremedim tekrar atarmısın..

face için yazmıştım tatlım

herkese günaydın kızlar... biz kısa tatilimizden dün gece döndük. hava hariç herşey çok güzeldi. geçmişe bakamadım hiç inş. herkes iidir. ben bi geçmiş yapayım geleyim inş. bol bol paylaşım olmuştur.

canım nil sevdimi bisikleti bende erdeme alıcamda ?

face için yazmıştım tatlım

cnm daha doğum günümüz gelmediği için vermedim zaten dün aldım
ama seveceğini tahmin ediyorum nil zıplamaya bayılıyo bidemüzikli bence erdemmimde sever..
anladım cnmekledim seni yorumununuda gördüm teyzesi teşekkür ederim..

hoş geldin cnm ohhh:

Herkeze gunaydin guZel annecikler
Yasemun ozledik yahu sabahlari kalktigimda yazdiklarini gorememekten hoslanmadim
OZcanan da ayni sekilde gunlerdir yok onuda ozledk

Beysalcigim.canim benim.persembe isi tamam degilmi?
Yapma sansin varsa bana nilin dogumgunu elbisesini atsana canim whashaptan
Catladim yahu

Guldencim nilin ishal.problemi bitti degilmi

Canim.iste olaya farkli acisan bakiyoruZ sanirim ben biraz daha annelik icgudusu ile yaklasiyorum duygularimla hareket ediyorum
Nefes olayi bende hic bitmez gecede iki kez kalkar yarenimin ustunu orter nefesini dinlerim
Ay onu birak ben esiminde nefesini bile zaman zaman dinlerim

ayy özlenmek güzelllbende sizleri özledim cnm merak ettim neler yapmaktasınız. arasım yarenim nasıl bakim okul nasıl gidio taze veli

ay bak o bende de var cnm yaa önceden de annemin nefesini kontrol ettiğimi bilirim çok kötü aslında

yoklugun farkedılıyor cnm benım
bız ıyıyız cnm cok sukur hersey yolunda

demej nefes olayı sendede var he neyse yanlıs degılım demkkı

hoşgeldin yasminim nasıl geçti eğitim balböcüğün üzmemiştir eminim sizde dinlenmişsinizdir dimii

eee beğenmene sevindim şekerim ata bildim sonun da fotoları watsaptan yaşasın hehe
cnm akşam 3 kere azar azar yaptı nil yine ama bu sabah katıymış bakıcımızın söylediğine göre
ama akşam doru dürüst uyumadı hep döndü sanıyorum dişler rahatsız ediyo bizi
bu akşamda öyle olursa carpol vericem..

ayy albendende okadar nili ayıramıyorum yanımdan
babamı kaybettiğimizde ben annemle yatar ve geceleri kalkar onun nefesini dinlerdim
şimdide nile yapıyorum aynını bazen çok sesiz nefes alıyo elimi miydesine koyuyorum karnına yani hatta bazen onu uyandırıyorum bile eşimde çok kızıyo ama yapacak bişey yok..

iyi geceler canım tekrar gecmıs olsun ısın zorlastı ıkı bebeğer bakmak zor
bazen yapıyolar oyle gece cok kalkıyolar bende cozemedım
Sagolun kizlar
Cnm esine gecmis olsun senind isi. Zor be 3tane bebek sana beklio:)cnm uzuldum simdi.nie yapipki ama vardir bi sikintisi mutlaka haklisin dinlenmeye calis firsat buldukca dicem ama 2cocuk ev isi zor gercekten yaa
canim yanlis anladin benim bi tane bebegim var iki bebek derken esimi kastetmistim:)

günaydın herkese kızlar:
Sagol canim hali saha macinda dusmus el bileginde catlak varmis alciya alindi

herkese günaydın kızlar
biz bugün erkenciyiz 8 de uyandık cimcimem yine öksürmeye başladı ya burnumuzda hala akıyo tam hastalıktan kurtulduk derken havalar soğudu yine başladı

yoklugun farkedılıyor cnm benım
bız ıyıyız cnm cok sukur hersey yolunda

demej nefes olayı sendede var he neyse yanlıs degılım demkkı

sevindim cnm herşeyin ii olmasına..
bende çok fazla kaybetme korkusu var ve bence bu bir problem. evlenmeden önce bi ara nerdeyse her akşam annemin nefesini kontrol edip öyle yatardım baktım ki artıo bu durum frenledim biraz kendimi. şimdi de zeynep birazcık normalden fazla uyusa pimpirikleniyorum:18:

Sende baya derinmis cnm
Ama bende kaybetme korkuau cok.yasiyorum heleki birinin basina.gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…