- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.001
Ay valla ben asla yapamazdim gibi geliyoe bizim.prensese bile iki kez kalkar bakarim
Sukur arasta bir yada iki kez emmeye kalkar enfazla illa gozumu actigimda arasi gorucem nefesini gorucem ozaman huZurlu oluyorum
Senin burcun ne canim herseye mantiken bakabiliyorsiun bazi yerlerde avantaj olabilir ben cok duygusalim mesela sukur dezavantajimi yasamadim
Iste ole bende duygusala baglamis moddayim
Cnm iyi olmaya çalışıyorum. Kuzenimin ölümüne alışamadım. Aklıma geldikce hem dua ediyorum hem de ağlamaya başlıyorum. Defneyi bugün dr a götürdum. Laranjit olmuş. Kuzenimin cenazesinde teyzemin gelinine bıraktım. Onun da 2 tane oğlu var ilkokula giden. Onlardan virüs kapmış.
Sen nasılsın cnm, masal nasıl?
sende benim gibisin desene canım benim ailemde İstanbul da ordan görüşüyoruz bizde ankara etimesguttayım bende sena memnun oldum canım
Iyi geceler kızlar ben iki bebeyi de uyuttum cok şükür. Koca bebegin de kolu alciya alindi bi hafta raporlu.
Berra dun 1 de uyudu sabaha kadar kac kere uyandi bilmiyorum sayisini. Bizim sikintimiz dis degil sanırım ya bugün hemşire bi arkadas var ona gösterdim sertlesmis ama daha cikmaz dedi. Ne derdi vsr bilmiyorum surekli mizmiz öldürdü beni yorgunluktan.
canım nil sevdimi bisikleti bende erdeme alıcamda ?kızlar
kızıma babaannemiz Playskool ilk bisikletimi aldı bu arada bakmak isterseniz ebebekte indirimde bilginize.
birde Playskool yaramaz topları aldık oda bizden hediye..
günaydın herkese kızlar:
nurcum geçmiş olsun ne oldu eşinin koluna..
beysalım mesaj atmışsın galiba ama mesaj kutum dolu olduğu için göremedim tekrar atarmısın..
canım nil sevdimi bisikleti bende erdeme alıcamda ?
face için yazmıştım tatlım
herkese günaydın kızlar... biz kısa tatilimizden dün gece döndük. hava hariç herşey çok güzeldi. geçmişe bakamadım hiç inş. herkes iidir. ben bi geçmiş yapayım geleyim inş. bol bol paylaşım olmuştur.
Ben aslqn burcuyum ama tum ozelliklerini tasimiorum ama mantigima kulak veririm aslinda cok duygusalim tv.deki seye sokakda gordugum biseye hersee aglarim esimde ailemde dalga gecer ama is masal oluncq onu en dogru en iyi en saglikli.kosuldq buyutmej istiorum buyuzden mantiken hareket ediom uyanik.anlarinda yasiti gbi oynuom onla yapmqdigim.maymunluk kalmio ama uyurken duzenimiz var ve dogdugundan beri uyguluoz hic uyku sorunu yqsqmqdik zaten uykucu.bi bebekti emmeye bile uyanmiodu ben uyariodum yq nefesini.kontol.etme donemi.gecti artik die duaunuom seninde bebeginde dinc huzurlu uykusu icin ayri oda sart diom ben ama herkesin tercihi bak aras cok uyananan gee kalkip oturan bi cocuk degil oyuzden sen ayniodanin dezavantajini yqsqmiosun oyuzden sorun degil diosun ama cok kalkan bi bebekse bi denemwk gerek ayri odayi
ayy özlenmek güzelllHerkeze gunaydin guZel annecikler
Yasemun ozledik yahu sabahlari kalktigimda yazdiklarini gorememekten hoslanmadim
OZcanan da ayni sekilde gunlerdir yok onuda ozledk
Beysalcigim.canim benim.persembe isi tamam degilmi?
Yapma sansin varsa bana nilin dogumgunu elbisesini atsana canim whashaptan
Catladim yahu
Guldencim nilin ishal.problemi bitti degilmi
Canim.iste olaya farkli acisan bakiyoruZ sanirim ben biraz daha annelik icgudusu ile yaklasiyorum duygularimla hareket ediyorum
Nefes olayi bende hic bitmez gecede iki kez kalkar yarenimin ustunu orter nefesini dinlerim
Ay onu birak ben esiminde nefesini bile zaman zaman dinlerim
ayy özlenmek güzelllbende sizleri özledim cnm merak ettim neler yapmaktasınız. Arasım yarenim nasıl bakim okul nasıl gidio taze veli
Ay bak o bende de var cnm yaa önceden de annemin nefesini kontrol ettiğimi bilirim çok kötü aslında
Herkeze gunaydin guZel annecikler
Yasemun ozledik yahu sabahlari kalktigimda yazdiklarini gorememekten hoslanmadim
OZcanan da ayni sekilde gunlerdir yok onuda ozledk
Beysalcigim.canim benim.persembe isi tamam degilmi?
Yapma sansin varsa bana nilin dogumgunu elbisesini atsana canim whashaptan
Catladim yahu
Guldencim nilin ishal.problemi bitti degilmi
Canim.iste olaya farkli acisan bakiyoruZ sanirim ben biraz daha annelik icgudusu ile yaklasiyorum duygularimla hareket ediyorum
Nefes olayi bende hic bitmez gecede iki kez kalkar yarenimin ustunu orter nefesini dinlerim
Ay onu birak ben esiminde nefesini bile zaman zaman dinlerim
iyi geceler canım çok geçmiş olsun eşine
bizimki de dün uyandı kaç kere baktım çare yok yanımızda uyudu sabah yatağına koydum ama iki saat sonra tekrardan kalktı bende ne derdi var bilmiyorum ama bazen yapıyolar işte böle napalım :))
Sagolun kizlariyi geceler canım tekrar gecmıs olsun ısın zorlastı ıkı bebeğer bakmak zor
bazen yapıyolar oyle gece cok kalkıyolar bende cozemedım
canim yanlis anladin benim bi tane bebegim var iki bebek derken esimi kastetmistim:)Cnm esine gecmis olsun senind isi. Zor be 3tane bebek sana beklio:)cnm uzuldum simdi.nie yapipki ama vardir bi sikintisi mutlaka haklisin dinlenmeye calis firsat buldukca dicem ama 2cocuk ev isi zor gercekten yaa
Sagol canim hali saha macinda dusmus el bileginde catlak varmis alciya alindigünaydın herkese kızlar:
nurcum geçmiş olsun ne oldu eşinin koluna..
beysalım mesaj atmışsın galiba ama mesaj kutum dolu olduğu için göremedim tekrar atarmısın..
yoklugun farkedılıyor cnm benım
bız ıyıyız cnm cok sukur hersey yolunda
demej nefes olayı sendede var he neyse yanlıs degılım demkkı
Ayy ismi cok guzelmis fistigin.ee calismiomyssun bnde calismiom kimsemizde yok tanisalim beklerim pazar gunu denzkuye gdicez bayramdan sonra ayarlayalim gel bana olmazmi
sevindim cnm herşeyin ii olmasına..
bende çok fazla kaybetme korkusu var ve bence bu bir problem. evlenmeden önce bi ara nerdeyse her akşam annemin nefesini kontrol edip öyle yatardım baktım ki artıo bu durum frenledim biraz kendimi. şimdi de zeynep birazcık normalden fazla uyusa pimpirikleniyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?