- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.021
eee beğenmene sevindim şekerim ata bildim sonun da fotoları watsaptan yaşasın hehe
cnm akşam 3 kere azar azar yaptı nil yine ama bu sabah katıymış bakıcımızın söylediğine göre
ama akşam doru dürüst uyumadı hep döndü sanıyorum dişler rahatsız ediyo bizi
bu akşamda öyle olursa carpol vericem..
ayy albendende okadar nili ayıramıyorum yanımdan
babamı kaybettiğimizde ben annemle yatar ve geceleri kalkar onun nefesini dinlerdim
şimdide nile yapıyorum aynını bazen çok sesiz nefes alıyo elimi miydesine koyuyorum karnına yani hatta bazen onu uyandırıyorum bile eşimde çok kızıyo ama yapacak bişey yok..
kizlar gunaydin
yasmincim hosgeldin canim ozkedik seni
biz bugun misafirlikteyiz kizimla simdi uyutuyorum elifi
hepinizi opuyoym
Bu arada herkese Günaydin kızlar. .
Sagolun kizlar
canim yanlis anladin benim bi tane bebegim var iki bebek derken esimi kastetmistim:)
Sagol canim hali saha macinda dusmus el bileginde catlak varmis alciya alindi
Bu arada herkese Günaydin kızlar. .
herkese günaydın kızlar
biz bugün erkenciyiz 8 de uyandık cimcimem yine öksürmeye başladı ya burnumuzda hala akıyo tam hastalıktan kurtulduk derken havalar soğudu yine başladı
sevindim cnm herşeyin ii olmasına..
bende çok fazla kaybetme korkusu var ve bence bu bir problem. evlenmeden önce bi ara nerdeyse her akşam annemin nefesini kontrol edip öyle yatardım baktım ki artıo bu durum frenledim biraz kendimi. şimdi de zeynep birazcık normalden fazla uyusa pimpirikleniyorum:18:
kizlar gunaydin
hepinizi opuyoym
Aynen cnm yapacak birsey yok
Ben daha ayirmayi dusunmuyorum .cnm zaten 2 3 yasina gelsin ancak o zaman ayiracagim
Bazen yarene diyorumki baban gelene kadaryatalim once yatiyor.5 dk geciyor diyorki.yatagim.kuser bana.hoppp yatagina kaciyor.fistik.yada hic yatmiyor
Aaa gittii.mi canim
Bigun bende gidecegim gittiginde yer 2 ve 3 yasinda. Cocuklari olan bir ev bol.oyuncak var ondan mutluyum
ay cnm annem annesini gemç yaşta kaybetmiş sanırım ondan etkileniyordum geçti çok şükür. şimdi arada zeynebi yokluyorum o kadarSende baya derinmis cnm
Ama bende kaybetme korkuau cok.yasiyorum heleki birinin basina.gelmesin
sağolasın cnm benim bende sizleri özledim. oh gezmelerde üzmesin elifim inş. annesini. zeynep ilay da alıştı ordan oraya gidip durmaya aaaaadda deyip duruyokizlar gunaydin
hepinizi opuyoym
Aynen cnm yapacak birsey yok
Ben daha ayirmayi dusunmuyorum .cnm zaten 2 3 yasina gelsin ancak o zaman ayiracagim
Bazen yarene diyorumki baban gelene kadaryatalim once yatiyor.5 dk geciyor diyorki.yatagim.kuser bana.hoppp yatagina kaciyor.fistik.yada hic yatmiyor
Herkese selamlar..
Bu aralar sıkıntılı giremiyorum buraya..Umarım herkes iyidir, kuzucuklarımızın sağlığı, sıhhati yerindedir inşallah..
Biz kötüyüz
Cumartesi günü Minanın kolu yandı, ben işteyken babaannesinde çaydanlıktan su dökülmüş kuzumun koluna..İşten bi geldim ki bana şok..Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi, korusun onları, tırnakları bile kırılmasın..
Allah' a emanet olun..
Eki Görüntüle 825851
Herkese selamlar..
Bu aralar sıkıntılı giremiyorum buraya..Umarım herkes iyidir, kuzucuklarımızın sağlığı, sıhhati yerindedir inşallah..
Biz kötüyüz
Cumartesi günü Minanın kolu yandı, ben işteyken babaannesinde çaydanlıktan su dökülmüş kuzumun koluna..İşten bi geldim ki bana şok..Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi, korusun onları, tırnakları bile kırılmasın..
Allah' a emanet olun..
Eki Görüntüle 825851
hoşgeldin cnm offf ya yanık çok kötü bişey kıyamam çok korkarım bende yanıktan
peki nasıl şimdi elifim çok kötümü cnm?
nasıl olmuş olay..
ay kuzum kıyamam yaa çok mu yanığı annesi pansuman mı yapıolar yanık çok zor ben çektim çok ii bilirimben dayanamadım küçücük minam nasıl dayansın çok üzüldüm inan ki
Herkese selamlar..
Biz kötüyüz
Allah' a emanet olun..
Eki Görüntüle 825851
Herkese selamlar..
Biz kötüyüz
Allah' a emanet olun..
Eki Görüntüle 825851
geçmiş olsun tekrar..
günaydın cnm nasıl berracık?
soğan suyu denemişmiydin cnm sen?
ya bendede var o ya bana bişey olursa nile kimse bakamaz diyorum nile bişey olursa diye hep tedirginim
allahım bütün meleklerimizi korusun..
bizde öpüyoruz allah tekrar kabul etsin cnm..
yerim ben o fıstığı
bende düşünüyodum çok atıyodum ama nil doğunca iş deyişti..
ohhh bizim içinde gezin şekerim..
Valla sinir krizi geçirmemek elde değil.. O çaydanlık nasıl ortada olur da dökülür..
Sol kolunun üzerinde ve dirseğinin alt tarafında oldukça büyük iki yanığımız var. Alt taraftaki yanığı hemen görmediklerinden eti maalesef kalkmış, üst taraftaki su toplamıştı dün patladı o da..
Günde 3 kez pansuman yapılıyor, yara iyileştikten sonra da plastik cerrahi görecek..
canııım songülüm selamını söyledi vve müjdeli haberi verdi inşallah çok güzel bir hamilelik geçirrirsin kuzucukların kardeş kardeş büyürler öpüyorum seni ve kuzucuklarını :) özletme kendini erdem paşam korkuttu bizi ama çok şükür iyiyiz şimdi merak etme teyzesi
kızlar merhabalarr yaa tam zombi gibi oldum ya uyumuyoruz yineee..diş desaek değil çıktı ikinci dişimiz.başka belirti falan yok uyumak istiyo ama uyumuyo.sürekli pıs pıs yapıyorm poposuna o zaman kapatıyo gözleri.elimi çektiğimanda uyanıyo hem de nasıl ağlıuyo.dün 10,30 da yattı yarım saat sonra uyandı.gece ikiye kadar kavga dövüştük yanii...en son sızdık herhalde hatırlamıyorm ne zaman uyuduğumuzu.sabahta 10 da kalktık.bilmiyorm nesi var neden böyle yapıyo.gündüz neşesi keyfi çok güzel ama akşam olduğu an kabuslar başlıyo bi yardım edin ne olur yaaa
valla sinir krizi geçirmemek elde değil.. O çaydanlık nasıl ortada olur da dökülür..
Sol kolunun üzerinde ve dirseğinin alt tarafında oldukça büyük iki yanığımız var. Alt taraftaki yanığı hemen görmediklerinden eti maalesef kalkmış, üst taraftaki su toplamıştı dün patladı o da..
Günde 3 kez pansuman yapılıyor, yara iyileştikten sonra da plastik cerrahi görecek..
yok canım denemedim nasıl yapılıyo yeterki geçsin şu hastalığı hemen yaparım
selam kızlar
Giremedim iki gündğr eşim evdeydi, bide oğlumun gribi tam geçti derken yine nüksetti,
dün doktora götürdük şurup ve burun damlası verdi,
bu arada azı dişlerimiz çıkıyormuş öyle dedi doktorumuz uykusuzluğun sebebi buymuş :18:
Kızlar bide benim oğlum herşeyi kemire kemire malesef üstteki süt dişlerini kırmış
Süt dişleri düşcek zaten yine ama üzüldüm gerçekten öyle görünce
Oyyy kıyamam ya üzülürsümn tabi
bu arada 2. Bebişinde hayırlı olsun allahım sağlıkla almanı nasip etsin kucağına..
Canım benim çok sağol
özlemişim seni
Erdemin iyi olmasına çok sevindim kuzum rabbim bidaha yaşatmasın inşallah kıyamam kuzuma
kızlar merhabalarr yaa tam zombi gibi oldum ya uyumuyoruz yineee..diş desaek değil çıktı ikinci dişimiz.başka belirti falan yok uyumak istiyo ama uyumuyo.sürekli pıs pıs yapıyorm poposuna o zaman kapatıyo gözleri.elimi çektiğimanda uyanıyo hem de nasıl ağlıuyo.dün 10,30 da yattı yarım saat sonra uyandı.gece ikiye kadar kavga dövüştük yanii...en son sızdık herhalde hatırlamıyorm ne zaman uyuduğumuzu.sabahta 10 da kalktık.bilmiyorm nesi var neden böyle yapıyo.gündüz neşesi keyfi çok güzel ama akşam olduğu an kabuslar başlıyo bi yardım edin ne olur yaaa
kızlar bide bi sorunumuz daha var,
kaan ayaktayken hala parmak ucunda duruyor,
arada ayağını basıyor ama çoğunlukla parmak ucunda adım atıyor,
endişe edilcek bi durum mu acaba? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?