2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aynen cnm yapacak birsey yok
Ben daha ayirmayi dusunmuyorum .cnm zaten 2 3 yasina gelsin ancak o zaman ayiracagim
Bazen yarene diyorumki baban gelene kadaryatalim once yatiyor.5 dk geciyor diyorki.yatagim.kuser bana.hoppp yatagina kaciyor.fistik.yada hic yatmiyor

Herkese selamlar..
Bu aralar sıkıntılı giremiyorum buraya..Umarım herkes iyidir, kuzucuklarımızın sağlığı, sıhhati yerindedir inşallah..
Biz kötüyüz
Cumartesi günü Minanın kolu yandı, ben işteyken babaannesinde çaydanlıktan su dökülmüş kuzumun koluna..İşten bi geldim ki bana şok..Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi, korusun onları, tırnakları bile kırılmasın..
Allah' a emanet olun..

Sagolun kizlar

canim yanlis anladin benim bi tane bebegim var iki bebek derken esimi kastetmistim:)

Sagol canim hali saha macinda dusmus el bileginde catlak varmis alciya alindi

geçmiş olsun tekrar..

Bu arada herkese Günaydin kızlar. .

günaydın cnm nasıl berracık?

herkese günaydın kızlar
biz bugün erkenciyiz 8 de uyandık cimcimem yine öksürmeye başladı ya burnumuzda hala akıyo tam hastalıktan kurtulduk derken havalar soğudu yine başladı

soğan suyu denemişmiydin cnm sen?

ya bendede var o ya bana bişey olursa nile kimse bakamaz diyorum nile bişey olursa diye hep tedirginim
allahım bütün meleklerimizi korusun..

kizlar gunaydin
yasmincim hosgeldin canim ozkedik seni
biz bugun misafirlikteyiz kizimla simdi uyutuyorum elifi
hepinizi opuyoym

bizde öpüyoruz allah tekrar kabul etsin cnm..

yerim ben o fıstığı
bende düşünüyodum çok atıyodum ama nil doğunca iş deyişti..

Aaa gittii.mi canim
Bigun bende gidecegim gittiginde yer 2 ve 3 yasinda. Cocuklari olan bir ev bol.oyuncak var ondan mutluyum

ohhh bizim içinde gezin şekerim..

Sende baya derinmis cnm
Ama bende kaybetme korkuau cok.yasiyorum heleki birinin basina.gelmesin
ay cnm annem annesini gemç yaşta kaybetmiş sanırım ondan etkileniyordum geçti çok şükür. şimdi arada zeynebi yokluyorum o kadar
kizlar gunaydin
yasmincim hosgeldin canim ozkedik seni
biz bugun misafirlikteyiz kizimla simdi uyutuyorum elifi
hepinizi opuyoym
sağolasın cnm benim bende sizleri özledim. oh gezmelerde üzmesin elifim inş. annesini. zeynep ilay da alıştı ordan oraya gidip durmaya aaaaadda deyip duruyo

oy yerim o fıstığı ben annesini reddedip yatağına da gidermiiiş

hoşgeldin cnm offf ya yanık çok kötü bişey kıyamam çok korkarım bende yanıktan
peki nasıl şimdi elifim çok kötümü cnm?
nasıl olmuş olay..

ay kuzum kıyamam yaa çok mu yanığı annesi pansuman mı yapıolar yanık çok zor ben çektim çok ii bilirim ben dayanamadım küçücük minam nasıl dayansın çok üzüldüm inan ki

hoşgeldin cnm offf ya yanık çok kötü bişey kıyamam çok korkarım bende yanıktan
peki nasıl şimdi elifim çok kötümü cnm?
nasıl olmuş olay..

ay kuzum kıyamam yaa çok mu yanığı annesi pansuman mı yapıolar yanık çok zor ben çektim çok ii bilirim ben dayanamadım küçücük minam nasıl dayansın çok üzüldüm inan ki

Valla sinir krizi geçirmemek elde değil.. O çaydanlık nasıl ortada olur da dökülür..
Sol kolunun üzerinde ve dirseğinin alt tarafında oldukça büyük iki yanığımız var. Alt taraftaki yanığı hemen görmediklerinden eti maalesef kalkmış, üst taraftaki su toplamıştı dün patladı o da..
Günde 3 kez pansuman yapılıyor, yara iyileştikten sonra da plastik cerrahi görecek..

ah kıyamam ben nazar değmiş annesi yaaa kuzum benim inşallah çok acımıyordur kuzum hemen geçsin inşallah

ayy canım benim çok geçmiş olsun nasıl olmuş ya inşallah çabuk geçer nasıl şimdi

yok canım denemedim nasıl yapılıyo yeterki geçsin şu hastalığı hemen yaparım

nasıl dikkat etmemişler ya ufak bebek var evde yavrum ya onun teni şimdi çok hassatır zaten hemen kalklar tabi rabbim kazalardan korusun evlatlarımız

selam kızlar
giremedim iki gündğr eşim evdeydi, bide oğlumun gribi tam geçti derken yine nüksetti,
dün doktora götürdük şurup ve burun damlası verdi,
bu arada azı dişlerimiz çıkıyormuş öyle dedi doktorumuz uykusuzluğun sebebi buymuş :18:
kızlar bide benim oğlum herşeyi kemire kemire malesef üstteki süt dişlerini kırmış
süt dişleri düşcek zaten yine ama üzüldüm gerçekten öyle görünce

canım benim çok sağol
özlemişim seni
erdemin iyi olmasına çok sevindim kuzum Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah kıyamam kuzuma

kızlar merhabalarr yaa tam zombi gibi oldum ya uyumuyoruz yineee..diş desaek değil çıktı ikinci dişimiz.başka belirti falan yok uyumak istiyo ama uyumuyo.sürekli pıs pıs yapıyorm poposuna o zaman kapatıyo gözleri.elimi çektiğimanda uyanıyo hem de nasıl ağlıuyo.dün 10,30 da yattı yarım saat sonra uyandı.gece ikiye kadar kavga dövüştük yanii...en son sızdık herhalde hatırlamıyorm ne zaman uyuduğumuzu.sabahta 10 da kalktık.bilmiyorm nesi var neden böyle yapıyo.gündüz neşesi keyfi çok güzel ama akşam olduğu an kabuslar başlıyo bi yardım edin ne olur yaaa

Kızlar bide bi sorunumuz daha var,
Kaan ayaktayken hala parmak ucunda duruyor,
arada ayağını basıyor ama çoğunlukla parmak ucunda adım atıyor,
endişe edilcek bi durum mu acaba? :26:

Allah yardımcınız olsun canım,
biz 3 haftadır böyleyiz ve hala düzelme yok,
bizim sorunumuz uyandığı an ayağa kalkıp bidaha uyumaması.
Yakınlığını istiyordur belki annesi, bu aylarda normalmiş diye okudum.
Ben bi kaç gündğr uyandığında mamasını veriyorum yine uyuyor,
emme isteği oluşuyor bide herhalde.

offff ya kıyamam ayy içim çok kötü oldu allahım korusun hepsini..

yok canım denemedim nasıl yapılıyo yeterki geçsin şu hastalığı hemen yaparım

cnm 1 çay kaşığı soğan suyu ver günde bikere
eğer direk içmezse meyvesine yada çorbasınada kata bilirsin dene bakalım faydası olur belki sizede..

cnm akşmları ilk uyurken zorlamı uyuyo acaba sonra inatlaşıp kalkıyo
yada dişleri peş peşe çıkarıcak ola bilir. Nilde bu ara yine öyle..

kızlar bide bi sorunumuz daha var,
kaan ayaktayken hala parmak ucunda duruyor,
arada ayağını basıyor ama çoğunlukla parmak ucunda adım atıyor,
endişe edilcek bi durum mu acaba? :26:

cnm doktoruna gittiğinde bi sor bence ama
bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
yasminimizinde kuzusu öyleydi ama bi sıkıntı yok..

slm kızlar bizimde gece uyanma sorunumuz oldu memede ememiyodu uyanamıyoduda uyuyamıyoda 2 gecedir su verdim böyle olunca hemen uyuyuverdi ama sulugunun yarısınıda içti nerdeyse susuyo sanırım sizde bi deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…