- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.041
cnm doktoruna gittiğinde bi sor bence ama
bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
yasminimizinde kuzusu öyleydi ama bi sıkıntı yok..
slm kızlar bizimde gece uyanma sorunumuz oldu memede ememiyodu uyanamıyoduda uyuyamıyoda 2 gecedir su verdim böyle olunca hemen uyuyuverdi ama sulugunun yarısınıda içti nerdeyse susuyo sanırım sizde bi deneyin
bu arada bizim 2. dişimizde göründü böyle arka arkaya mı çıkıyo dişler ? bi hafta bile olmadı ilk diş çıkalı
Herkese selamlar..
Bu aralar sıkıntılı giremiyorum buraya..Umarım herkes iyidir, kuzucuklarımızın sağlığı, sıhhati yerindedir inşallah..
Biz kötüyüz
Cumartesi günü Minanın kolu yandı, ben işteyken babaannesinde çaydanlıktan su dökülmüş kuzumun koluna..İşten bi geldim ki bana şok..Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi, korusun onları, tırnakları bile kırılmasın..
Allah' a emanet olun..
Eki Görüntüle 825851
Allah yardımcınız olsun canım,
biz 3 haftadır böyleyiz ve hala düzelme yok,
bizim sorunumuz uyandığı an ayağa kalkıp bidaha uyumaması.
Yakınlığını istiyordur belki annesi, bu aylarda normalmiş diye okudum.
Ben bi kaç gündğr uyandığında mamasını veriyorum yine uyuyor,
emme isteği oluşuyor bide herhalde.
güldencim uykusu geliyo uyutuyorm yarm saat sonra kalkıyo ben de tekrar uyutmaya çalışıyorm çünkü kaldırsam gece yarısına kadar açılıyo uykusu gerçi dün de gece yarısı uyudu ama bilemiyorm.diş de belli değil hiç diğerleri.ilkini iki ay oldu çıkaralı ikinci yeni geldi .dişte değil gibi.offff ya kıyamam ayy içim çok kötü oldu allahım korusun hepsini..
cnm 1 çay kaşığı soğan suyu ver günde bikere
eğer direk içmezse meyvesine yada çorbasınada kata bilirsin dene bakalım faydası olur belki sizede..
cnm akşmları ilk uyurken zorlamı uyuyo acaba sonra inatlaşıp kalkıyo
yada dişleri peş peşe çıkarıcak ola bilir. Nilde bu ara yine öyle..
cnm doktoruna gittiğinde bi sor bence ama
bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
yasminimizinde kuzusu öyleydi ama bi sıkıntı yok..
slm kızlar bizimde gece uyanma sorunumuz oldu memede ememiyodu uyanamıyoduda uyuyamıyoda 2 gecedir su verdim böyle olunca hemen uyuyuverdi ama sulugunun yarısınıda içti nerdeyse susuyo sanırım sizde bi deneyin
bu arada bizim 2. dişimizde göründü böyle arka arkaya mı çıkıyo dişler ? bi hafta bile olmadı ilk diş çıkalı
saol canım inşallah bende çok isterim de ben oraları bilmiyom maalesef daha keşfedemedim ankaranın yerlerini 1:
kızlar merhabalarr yaa tam zombi gibi oldum ya uyumuyoruz yineee..diş desaek değil çıktı ikinci dişimiz.başka belirti falan yok uyumak istiyo ama uyumuyo.sürekli pıs pıs yapıyorm poposuna o zaman kapatıyo gözleri.elimi çektiğimanda uyanıyo hem de nasıl ağlıuyo.dün 10,30 da yattı yarım saat sonra uyandı.gece ikiye kadar kavga dövüştük yanii...en son sızdık herhalde hatırlamıyorm ne zaman uyuduğumuzu.sabahta 10 da kalktık.bilmiyorm nesi var neden böyle yapıyo.gündüz neşesi keyfi çok güzel ama akşam olduğu an kabuslar başlıyo bi yardım edin ne olur yaaa
merhaba kızlar
selnec canım coook gecmıs olsun cok dıkkat gerekıyo bebısler varken
nutraks canım bebısın hepmı boyleydı benım ablamın kızıda uyumazdı gecelerı yada gec uyurdu huy edınmıstı herlde boyle sonra sonra duzeldı ama
Sizin uyku problrminiz var bunu hep soyluosun pispislayina uyufuguna gore uykudu var ozamn tek cagre salincak salincak salincak mucize gbi bisey biz kendimiz ipten odasinsa kurduk kotu goruntu ama.deger umrumda degil gercekten dis donemi uykusu oldugu halde uyandiginda atiom salincaga sicaklik sarmasi karankik sikisiklik bebeklere huzur guven verio rahtca uyuo dene dua ediceksin bana
evet ya hep böyledeçok sık uyanıoyodu ama son günlerde uyumuyoo yani.ayy ne zamn düzelecekk...
salıncak taşınmadan önce vardı küçüklerden taşınırken getrmedk küçük zaten güvenli değil diye.büyükte almamıştk babamız gelsin de bakcaz bi çaresineee.böyle geçmiyo zaman
Cnm hazir salincaklarda masal uyumuo aksine guluoo konuso hisuna gidio eski tip koy isi salincak kurduk dyvardan duvara vida var salincak icin aldik ipten kurduk bayiliom ona cok kurtarici bisey yapin mutlaka
ay hevincim hyırlı olsun bu arada ikinci geliyo kısmetse...istiyormuydun kaza mı:)özel oldu biraz ama.ben hiç cesaret edemiyorm da
Valla sinir krizi geçirmemek elde değil.. O çaydanlık nasıl ortada olur da dökülür..
Sol kolunun üzerinde ve dirseğinin alt tarafında oldukça büyük iki yanığımız var. Alt taraftaki yanığı hemen görmediklerinden eti maalesef kalkmış, üst taraftaki su toplamıştı dün patladı o da..
Günde 3 kez pansuman yapılıyor, yara iyileştikten sonra da plastik cerrahi görecek..
Kızlar bide bi sorunumuz daha var,
Kaan ayaktayken hala parmak ucunda duruyor,
arada ayağını basıyor ama çoğunlukla parmak ucunda adım atıyor,
endişe edilcek bi durum mu acaba? :26:
kızlar eğitime değil düğüne gittim:) eğitim var demiştim onu hatırlıorsunuz ama benim eğitim sanırım bayram sonuna kaldı şimdilik ses yok aman olmasında:) araya düğün girdi kuzenimin düğününe gittim istanbula ailemle. eşim gelmedi. perşembe gidip dün gece döndük. korktuğum gibi olmadı bal böcüğüm beni hiç üzmedi çok şükür. kızıma çok güzel cicişler aldım kendime çöp almadan geldim:) vakit çok çabuk geçti soğuk hariç herşey çok güzeldi. kuzum kalabalığa alıştı. düğünde kucaktan kucağa dolaştı en sonunda da o seste uyuya kaldıbenim laminantın çıtırtısına uyanan kızım orkestra sesine gık demeden uyudu ben şoklarda tabi ama her güzel şey gibi tatilimiz de bitti döndük buarada babamız bizi bizde babamızı çoook özlemişiz ilk kez ayrı kaldık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?