2012 kasım bebekleri büyüyor..

bu arada bizim 2. dişimizde göründü böyle arka arkaya mı çıkıyo dişler ? bi hafta bile olmadı ilk diş çıkalı

Nefes konsuna takintilisiniz kizlar rahat olun ki bebiskerde rahat uyusun sizde rahat derkn sorumsuzluk duygusuzluk degil bu olmasi gerekwn bu sizde rahat uyutun bebeginizde ayy yaren guldurdun beni kocami bile befesini dinliom dedin yaaa :)takinti iyi degildir kizlar ayy bizimki horluo nefesini dinlemme gerek yokk :)

cnm doktoruna gittiğinde bi sor bence ama
bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
yasminimizinde kuzusu öyleydi ama bi sıkıntı yok..

canım önceleri mamasını içerken uyuya kalıyordu ama son bir aydır kucakta uyumaya alıştı benim için sorun değilde,
işte uyuduktan 2 saat sonra her saat başı uyanıp yatakta dikilmesi sorun. boşuna uykusunu açıyor yavrum.
gerçi son iki gündür diğer günlere göre daha iyi ama hala uyanmalar devam ediyor bizimde.

bidahaki kontrolümüz 30 ekimde o zaman sorucam doktoruna,
gerçi nette okudum tanıdıklarada sordum normalmiş daha tam yürümediği içinmiş,
inşallah geçer yakında.

slm kızlar bizimde gece uyanma sorunumuz oldu memede ememiyodu uyanamıyoduda uyuyamıyoda 2 gecedir su verdim böyle olunca hemen uyuyuverdi ama sulugunun yarısınıda içti nerdeyse susuyo sanırım sizde bi deneyin

su bende veriyorum ama uyumuyor sonra mama içerken uyuyor. acıkmış desem çokda güzel yiyor gün içinde ve akşamda yani acıkması imkansız ama songülün dediği gibi emme refleksi ihtiyaç duyuyor demek ki

bu arada bizim 2. dişimizde göründü böyle arka arkaya mı çıkıyo dişler ? bi hafta bile olmadı ilk diş çıkalı

bizim ilk dişi 7buçuk aylıkken çıkarttı tam 1 hafta sonra yanındaki çıkmıştı canım

Ayy dusunmek bile ustemiom nasil aciodur yaaa alkhim nsil dayanio annesi o aciya nasil.durumu simdi uff yaa nadil.birskilir ortada caydanlik allhim cildircam icim cok kotu oldu ayy hmncik iylesir inss

bilmiyorum canm biz hiç düzene girmedik zaten doğduğundan beri çok problemli uykumuz ama artık büyüdü hergün daha iyiy olur diye beklerken bir önceki ayları özlüyorm resmen.emiyo benki zaten en güzel uyuduğu gece 2 saat ya da 1,5 saate kalkıyo da

güldencim uykusu geliyo uyutuyorm yarm saat sonra kalkıyo ben de tekrar uyutmaya çalışıyorm çünkü kaldırsam gece yarısına kadar açılıyo uykusu gerçi dün de gece yarısı uyudu ama bilemiyorm.diş de belli değil hiç diğerleri.ilkini iki ay oldu çıkaralı ikinci yeni geldi .dişte değil gibi.

slm kızlar bizimde gece uyanma sorunumuz oldu memede ememiyodu uyanamıyoduda uyuyamıyoda 2 gecedir su verdim böyle olunca hemen uyuyuverdi ama sulugunun yarısınıda içti nerdeyse susuyo sanırım sizde bi deneyin

ben her uyandığında önce su veriyorm zaten.sonra emziriyorum

Bizimde oyle olmustu birhafta arayla cikmisti ama baska yok 2aydir altta iki dis var baska cikmadi ama bugun mizmiz atesi var38ama yio uyuo sasece mizmiz ve ates var herhalde diger disler mi gelioki 2aydir iki dis var 3.cikmadi gistermioda bakamiomda

ay hevincim hyırlı olsun bu arada ikinci geliyo kısmetse...istiyormuydun kaza mı:)özel oldu biraz ama.ben hiç cesaret edemiyorm da

merhaba kızlar
selnec canım coook gecmıs olsun cok dıkkat gerekıyo bebısler varken
nutraks canım bebısın hepmı boyleydı benım ablamın kızıda uyumazdı gecelerı yada gec uyurdu huy edınmıstı herlde boyle sonra sonra duzeldı ama

Sizin uyku problrminiz var bunu hep soyluosun pispislayina uyufuguna gore uykudu var ozamn tek cagre salincak salincak salincak mucize gbi bisey biz kendimiz ipten odasinsa kurduk kotu goruntu ama.deger umrumda degil gercekten dis donemi uykusu oldugu halde uyandiginda atiom salincaga sicaklik sarmasi karankik sikisiklik bebeklere huzur guven verio rahtca uyuo dene dua ediceksin bana

Yasminnnnn cnnm egitm nsldi en onemlusi baba kiz nasillardi otel odasinda napcak babamiz dioduyn nasl gecti yolculuk nasldi ee anlat bakalim

Son düzenleme:

evet ya hep böyledeçok sık uyanıoyodu ama son günlerde uyumuyoo yani.ayy ne zamn düzelecekk...

salıncak taşınmadan önce vardı küçüklerden taşınırken getrmedk küçük zaten güvenli değil diye.büyükte almamıştk babamız gelsin de bakcaz bi çaresineee.böyle geçmiyo zaman

Cnm hazir salincaklarda masal uyumuo aksine guluoo konuso hisuna gidio eski tip koy isi salincak kurduk dyvardan duvara vida var salincak icin aldik ipten kurduk bayiliom ona cok kurtarici bisey yapin mutlaka

Cnm hazir salincaklarda masal uyumuo aksine guluoo konuso hisuna gidio eski tip koy isi salincak kurduk dyvardan duvara vida var salincak icin aldik ipten kurduk bayiliom ona cok kurtarici bisey yapin mutlaka

hmm yaparız belki ay canm sorma zaten burda eşyamız falan yok bi oda bi salon apart çıktı lojman yok hiç bi eşyamızı getiremedk.bir ay sonra da izne ayrılcak eşim ankaraya geliriz belkim .doğumdan beri o kadar çok yer değiştirdik ki kızımın kafası karıştı düzen tutturamad onun da etkisi var herhalde...

ay hevincim hyırlı olsun bu arada ikinci geliyo kısmetse...istiyormuydun kaza mı:)özel oldu biraz ama.ben hiç cesaret edemiyorm da

sağol canım
yok özel olmadı tatlım biz istiyorduk Rabbim de nasip etti çok şükür
yaş farkı fazla istemedik biz bu durumda aralarında 17 ay olcak,
beraber büyürler artık :13:
ama 2.den sonra düşünmüyorum daha, tabi büyük konuşmayayım

paşam uyandı kızlar hemen çorbasını yedireyim giyinip çıkalım,
hava buz gibi ama bezi bitmiş mecbur gidicez

Bu arada selnec daha yeni gördüm bende
çok çoook geçmiş olsun canım kıyamam yavrum ya Rabbim beterinden korusun
şimdi nasıl biraz daha iyidir inşallah

kızlar eğitime değil düğüne gittim:) eğitim var demiştim onu hatırlıorsunuz ama benim eğitim sanırım bayram sonuna kaldı şimdilik ses yok aman olmasında:) araya düğün girdi kuzenimin düğününe gittim istanbula ailemle. eşim gelmedi. perşembe gidip dün gece döndük. korktuğum gibi olmadı bal böcüğüm beni hiç üzmedi çok şükür. kızıma çok güzel cicişler aldım kendime çöp almadan geldim:) vakit çok çabuk geçti soğuk hariç herşey çok güzeldi. kuzum kalabalığa alıştı. düğünde kucaktan kucağa dolaştı en sonunda da o seste uyuya kaldıbenim laminantın çıtırtısına uyanan kızım orkestra sesine gık demeden uyudu ben şoklarda tabi ama her güzel şey gibi tatilimiz de bitti döndük buarada babamız bizi bizde babamızı çoook özlemişiz ilk kez ayrı kaldık....

cnm benim de ayaklarım yanmıştı tüpün üstünden kaynarken devrilmişti çaydanlığın hem altı hem üstü. ama ben sardırmamıştım. dr sardırmazsan günde 3 kez batikonla temizleyip merhem süreceksin demişti. ben belki 5-6 kez temizledim. dediğin gibi su toplamıştı. ama çok şükür hiç iz kalmadı sen pansumanına dikkat et inş. bişey olmaz annesi. ama kuzum çok acı çekmiştir tabi olmasydı keşke böyle.

Kızlar bide bi sorunumuz daha var,
Kaan ayaktayken hala parmak ucunda duruyor,
arada ayağını basıyor ama çoğunlukla parmak ucunda adım atıyor,
endişe edilcek bi durum mu acaba? :26:

cnm benim kızım da tek ayağının ucuna basıyordu dr a götürdük röntgen filan çektirdik hiç bişey çıkmadı çok şükür. dr un ilk sorduğu şey tek başına tam olarak yürüyebiliyormu oldu hayır dediğimizde daha şu an çok küçük basmayı tam olarak bilmediği için böylr dedi. yine de röntgen istedi hiç bişey çıkmadı. eğer bir yaşını geçip tek başına yürümeye başladığında hala sorun devam ederse tekrar gelirsiiz bakarız sorun gözükmüo dedi. biz tek ayak ucuna bastığı için endişelenmiştik yoksa bende hep parmak ucuna basark yürümeye başlamışım şimdi problem yok çok şükür. sizinkinde de yoktur cnm. merak etme. ay ne çok yazdım

Aaa suna bakk senn kacamak.yapip eglnmisler ana kiz bizde egitimde sanioz:)ohh co yuzel gecmis cok sewindm uff guzel olunca cabucak bitio zten otobuslemi gttin tek basina bebisle zor olmadimi nasildi yolculuk bizde pazr 6saatligine yola gitcz cok merak ediom nsl geccek kucakta uyumz oturmayida sewmz offffff deli yatar bnm kizim cok rahatina duskun oyle put gbi kipirdamadan kucakta uyuyamz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…