- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.061
sağol canım
yok özel olmadı tatlım biz istiyorduk Rabbim de nasip etti çok şükür
yaş farkı fazla istemedik biz bu durumda aralarında 17 ay olcak,
beraber büyürler artık :13:
ama 2.den sonra düşünmüyorum daha, tabi büyük konuşmayayım
paşam uyandı kızlar hemen çorbasını yedireyim giyinip çıkalım,
hava buz gibi ama bezi bitmiş mecbur gidicez
kızlar eğitime değil düğüne gittim:) eğitim var demiştim onu hatırlıorsunuz ama benim eğitim sanırım bayram sonuna kaldı şimdilik ses yok aman olmasında:) araya düğün girdi kuzenimin düğününe gittim istanbula ailemle. eşim gelmedi. perşembe gidip dün gece döndük. korktuğum gibi olmadı bal böcüğüm beni hiç üzmedi çok şükür. kızıma çok güzel cicişler aldım kendime çöp almadan geldim:) vakit çok çabuk geçti soğuk hariç herşey çok güzeldi. kuzum kalabalığa alıştı. düğünde kucaktan kucağa dolaştı en sonunda da o seste uyuya kaldıbenim laminantın çıtırtısına uyanan kızım orkestra sesine gık demeden uyudu ben şoklarda tabi ama her güzel şey gibi tatilimiz de bitti döndük buarada babamız bizi bizde babamızı çoook özlemişiz ilk kez ayrı kaldık....
slm kızlar bizimde gece uyanma sorunumuz oldu memede ememiyodu uyanamıyoduda uyuyamıyoda 2 gecedir su verdim böyle olunca hemen uyuyuverdi ama sulugunun yarısınıda içti nerdeyse susuyo sanırım sizde bi deneyin
bu arada bizim 2. Dişimizde göründü böyle arka arkaya mı çıkıyo dişler ? Bi hafta bile olmadı ilk diş çıkalı
canım önceleri mamasını içerken uyuya kalıyordu ama son bir aydır kucakta uyumaya alıştı benim için sorun değilde,
işte uyuduktan 2 saat sonra her saat başı uyanıp yatakta dikilmesi sorun. Boşuna uykusunu açıyor yavrum.
Gerçi son iki gündür diğer günlere göre daha iyi ama hala uyanmalar devam ediyor bizimde.
Bidahaki kontrolümüz 30 ekimde o zaman sorucam doktoruna,
gerçi nette okudum tanıdıklarada sordum normalmiş daha tam yürümediği içinmiş,
inşallah geçer yakında.
Su bende veriyorum ama uyumuyor sonra mama içerken uyuyor. Acıkmış desem çokda güzel yiyor gün içinde ve akşamda yani acıkması imkansız ama songülün dediği gibi emme refleksi ihtiyaç duyuyor demek ki
bizim ilk dişi 7buçuk aylıkken çıkarttı tam 1 hafta sonra yanındaki çıkmıştı canım
merhaba kızlar
selnec canım coook gecmıs olsun cok dıkkat gerekıyo bebısler varken
nutraks canım bebısın hepmı boyleydı benım ablamın kızıda uyumazdı gecelerı yada gec uyurdu huy edınmıstı herlde boyle sonra sonra duzeldı ama
oh sefamaız olsun cnm:) kuzum hiç üzmedi yolda annesini özel araçla gittik cnm istediğimizde durduk dayımız sağolsun:) belki de ondan huysuzlanmadı otobüs çok zor olurdu. düğünde de kucaktan kucağa dolandı bana geldiğinde eniştemin kucağında uyuya kalmıştı kuzum:) kısacası herşey yolunda gitti çok soğuktu sadece o biraz beni endişelendirdi hasta olcak diye çok şükür şimdilik problem yok.Aaa suna bakk senn kacamak.yapip eglnmisler ana kiz bizde egitimde sanioz:)ohh co yuzel gecmis cok sewindm uff guzel olunca cabucak bitio zten otobuslemi gttin tek basina bebisle zor olmadimi nasildi yolculuk bizde pazr 6saatligine yola gitcz cok merak ediom nsl geccek kucakta uyumz oturmayida sewmz offffff deli yatar bnm kizim cok rahatina duskun oyle put gbi kipirdamadan kucakta uyuyamz ki
ay allah kolaylık versin sağlıkla al kucağına büyüt inşallah ama ben dedim ya çok korkuyorm.önceleri 3 çocuk kesin diyordm ama şimdi ikinciyi bile düşünemiyorm yani..maşallah sana
iyi canm eğlenmişsin sevndm senin adına zeynepcik te durmuş ne güzell..
cnm ben sana ders verebilirim kocişten ayrı kalma konusunda malum biz çoookkk suık ayrılıyoruzç..mesela bu hafta yine yok...
offff ya kıyamam ayy içim çok kötü oldu allahım korusun hepsini..
cnm 1 çay kaşığı soğan suyu ver günde bikere
eğer direk içmezse meyvesine yada çorbasınada kata bilirsin dene bakalım faydası olur belki sizede..
cnm akşmları ilk uyurken zorlamı uyuyo acaba sonra inatlaşıp kalkıyo
yada dişleri peş peşe çıkarıcak ola bilir. Nilde bu ara yine öyle..
cnm doktoruna gittiğinde bi sor bence ama
bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
yasminimizinde kuzusu öyleydi ama bi sıkıntı yok..
kızlar merhabalarr yaa tam zombi gibi oldum ya uyumuyoruz yineee..diş desaek değil çıktı ikinci dişimiz.başka belirti falan yok uyumak istiyo ama uyumuyo.sürekli pıs pıs yapıyorm poposuna o zaman kapatıyo gözleri.elimi çektiğimanda uyanıyo hem de nasıl ağlıuyo.dün 10,30 da yattı yarım saat sonra uyandı.gece ikiye kadar kavga dövüştük yanii...en son sızdık herhalde hatırlamıyorm ne zaman uyuduğumuzu.sabahta 10 da kalktık.bilmiyorm nesi var neden böyle yapıyo.gündüz neşesi keyfi çok güzel ama akşam olduğu an kabuslar başlıyo bi yardım edin ne olur yaaa
oh sefamaız olsun cnm:) kuzum hiç üzmedi yolda annesini özel araçla gittik cnm istediğimizde durduk dayımız sağolsun:) belki de ondan huysuzlanmadı otobüs çok zor olurdu. düğünde de kucaktan kucağa dolandı bana geldiğinde eniştemin kucağında uyuya kalmıştı kuzum:) kısacası herşey yolunda gitti çok soğuktu sadece o biraz beni endişelendirdi hasta olcak diye çok şükür şimdilik problem yok.
sizde sorunsuz atlatırsınız inş. cnm yolculuğunuzu
evet cnm kuzum üzmedi annesini hiç tabi bunda teyzemizin payı büyük çünkü zeynep ilay beşiksiz uyumuyo. arbada yer olmadığı için de park yatağını götüremedik bu beni endiişelendirmişti. ama ablam sağolsun biz gitmeden sorunu çözmüş kuzuma kkomşusunun beşiğini getirmiş. kadın torunu için almış bi kaç gün biz kullandıkoh çok da rahat ettik vallahi allah razı olsun
biz ilk kez bu kadar ayrı kaldık cnm çok tuhaf geldi özledik
Ayy ozel araba rahat oluo bizde arbyla gdice durduk kundakta sallyip uyuttuk geri dewam faln derkn iyiydi otodada sallioz ama artik buyudu daracik alanda agir olunca sallnmio yoruluo insan bakalim ya allh yardimd eder ins ohh teyzeler cok dusunceli oluo yaaa cok sewindim adiniza bende ayri.kalamiom esimden git ailenin yanina kafa dinle.dio ama ben onu birakamiom
bizimki kanmadı suya malesef...
cnm hoşgeldin evet bizimde ilk 2 dişimiz 1 hafta arayla çıktı ama sonraki dişimiz şimdi çıkıyo..
bende bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum cnm..
hoşgeldin cnm
naber nasılsın.
Offf ya nilin burnu akıyomuş
ablamın kızının akıyodu
işte uzak tutamıyosunki aynı apartmanda olunca..
Ayy ozel araba rahat oluo bizde arbyla gdice durduk kundakta sallyip uyuttuk geri dewam faln derkn iyiydi otodada sallioz ama artik buyudu daracik alanda agir olunca sallnmio yoruluo insan bakalim ya allh yardimd eder ins ohh teyzeler cok dusunceli oluo yaaa cok sewindim adiniza bende ayri.kalamiom esimden git ailenin yanina kafa dinle.dio ama ben onu birakamiom
canım ben otobüsle giderken tusem kucağımda otururken sallıyom uyuyo o da ama uykusunun gelmesi gerek yoksa basıyo çığlığı inşallah sende rahat yolculuk yaparsın
ay bende gideym diyorm ailemin yanına bırakmıyo ya..2 sene oldu evleneli 5 gün falan anca kaldım annemlerde toplamda o da.ama bırakmıyo dayanamam diyo
Masali uyuttm geldiim sohbete ama kimse yokkk esimde nobette uff yalnisim neyse birz oyn oynarim telde yatarim optumm
Geldik geldik burdayizzzz
hosgeldın kuzum
naptun gezmelerde
aras uyudumu alp uyudu
Sagol.cnm benim ay guzeldi 7 tane cocuk vardi en buyugu 3 yasinda. Yoktu dusun hepsi cocuk odasinda oyuncak.icinde aras hep.orada durmak istedi arasi birine tembuhedeyim.dedim ama baktim ama kendime muhatap bulamadim haha
Aras cok.komikti onlar yatakta zipliyor arasta biryere tutunmus cok guldum.terledi gomlek falan xikti
Sonunda tekerlekli bir oyun sepeti vardi icinde uyudu
Su andada uyumakta yorgun dustu cocucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?