2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay allah kolaylık versin sağlıkla al kucağına büyüt inşallah ama ben dedim ya çok korkuyorm.önceleri 3 çocuk kesin diyordm ama şimdi ikinciyi bile düşünemiyorm yani..maşallah sana

iyi canm eğlenmişsin sevndm senin adına zeynepcik te durmuş ne güzell..
cnm ben sana ders verebilirim kocişten ayrı kalma konusunda malum biz çoookkk suık ayrılıyoruzç..mesela bu hafta yine yok...

slm kızlar bizimde gece uyanma sorunumuz oldu memede ememiyodu uyanamıyoduda uyuyamıyoda 2 gecedir su verdim böyle olunca hemen uyuyuverdi ama sulugunun yarısınıda içti nerdeyse susuyo sanırım sizde bi deneyin

bizimki kanmadı suya malesef...

bu arada bizim 2. Dişimizde göründü böyle arka arkaya mı çıkıyo dişler ? Bi hafta bile olmadı ilk diş çıkalı

cnm hoşgeldin evet bizimde ilk 2 dişimiz 1 hafta arayla çıktı ama sonraki dişimiz şimdi çıkıyo..

bende bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum cnm..

hoşgeldin cnm
naber nasılsın.
Offf ya nilin burnu akıyomuş
ablamın kızının akıyodu
işte uzak tutamıyosunki aynı apartmanda olunca..

oh sefamaız olsun cnm:) kuzum hiç üzmedi yolda annesini özel araçla gittik cnm istediğimizde durduk dayımız sağolsun:) belki de ondan huysuzlanmadı otobüs çok zor olurdu. düğünde de kucaktan kucağa dolandı bana geldiğinde eniştemin kucağında uyuya kalmıştı kuzum:) kısacası herşey yolunda gitti çok soğuktu sadece o biraz beni endişelendirdi hasta olcak diye çok şükür şimdilik problem yok.
sizde sorunsuz atlatırsınız inş. cnm yolculuğunuzu

evet cnm kuzum üzmedi annesini hiç tabi bunda teyzemizin payı büyük çünkü zeynep ilay beşiksiz uyumuyo. arbada yer olmadığı için de park yatağını götüremedik bu beni endiişelendirmişti. ama ablam sağolsun biz gitmeden sorunu çözmüş kuzuma kkomşusunun beşiğini getirmiş. kadın torunu için almış bi kaç gün biz kullandık oh çok da rahat ettik vallahi allah razı olsun
biz ilk kez bu kadar ayrı kaldık cnm çok tuhaf geldi özledik

çok sağol canım yaptım içti bakalım inşallah fayda eder

ay canım inşallah düzelir ''Vecealna Nevmeküm Sübata' canım bunu 11 defa oku bebişine sanada etki eder uyur inşallah hemencik

Ayy ozel araba rahat oluo bizde arbyla gdice durduk kundakta sallyip uyuttuk geri dewam faln derkn iyiydi otodada sallioz ama artik buyudu daracik alanda agir olunca sallnmio yoruluo insan bakalim ya allh yardimd eder ins ohh teyzeler cok dusunceli oluo yaaa cok sewindim adiniza bende ayri.kalamiom esimden git ailenin yanina kafa dinle.dio ama ben onu birakamiom

canım ben otobüsle giderken tusem kucağımda otururken sallıyom uyuyo o da ama uykusunun gelmesi gerek yoksa basıyo çığlığı inşallah sende rahat yolculuk yaparsın

ıyı sayılırım canım bende grıp oldum alp tuğradan bana gectı:2:
o benden daha ıyı sukur
tutanazsun canım ıllakı kucuk cocuklar yanasıyolar bırbırlerıne sadece burun akıntsyla atltr ınsallah kuzum

ay bende gideym diyorm ailemin yanına bırakmıyo ya..2 sene oldu evleneli 5 gün falan anca kaldım annemlerde toplamda o da.ama bırakmıyo dayanamam diyo

canım ben otobüsle giderken tusem kucağımda otururken sallıyom uyuyo o da ama uykusunun gelmesi gerek yoksa basıyo çığlığı inşallah sende rahat yolculuk yaparsın

Buzimku emerken uyuodu o donemlerde gittik rahatti.ama artik emmedgi icin kucakta yatmayi unuttu hep ayagimda sallayup uyuttugum icin oyle uyuo esim kalkio ben ayaklarimi uzatip salliom allhtan boyum kisa :)zor ds olsa uyuodu bakalim ins artik

ay bende gideym diyorm ailemin yanına bırakmıyo ya..2 sene oldu evleneli 5 gün falan anca kaldım annemlerde toplamda o da.ama bırakmıyo dayanamam diyo

Biz ayni koyluyuz ailekerimizin evi karsi karsiya hem esimden ayrilmak tarzim degil illa onla gitcem iyle alismisim hrmde aileler yakin olunca annemgilde kalsam koylu laf edio kaynanasina gtmio die ee kayinvalidem calisio evde olmuo yalniz napcam hem onlarin evi eski koy evlerinden yerler acayip soguk camlardan soguk esio resmn orda kalsam masal hep yerde sogukda hasta olur yani iki arada kaliom ama esimle gittikmi kimse lafvedemio o dio bizm ev uygun degil cocuk icin die annemlere gtmemei soyluo o deyince ne aikesi ne baskasi bisey diemio ama senin cok zor ya ozler insan ailesini

hosgeldın kuzum
naptun gezmelerde
aras uyudumu alp uyudu

Sagol.cnm benim ay guzeldi 7 tane cocuk vardi en buyugu 3 yasinda. Yoktu dusun hepsi cocuk odasinda oyuncak.icinde aras hep.orada durmak istedi arasi birine tembuhedeyim.dedim ama baktim ama kendime muhatap bulamadim haha
Aras cok.komikti onlar yatakta zipliyor arasta biryere tutunmus cok guldum.terledi gomlek falan xikti
Sonunda tekerlekli bir oyun sepeti vardi icinde uyudu
Su andada uyumakta yorgun dustu cocucak

ayy seslerını hıc dusunemıyorum valla 7 cocuk
hepsı cocuk olunca kıme emanet edıcen dımı
kuzum ıyı oynamıs yorulmus
cok guldum ha sepette uyudu demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…