- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.081
ayy seslerını hıc dusunemıyorum valla 7 cocuk
hepsı cocuk olunca kıme emanet edıcen dımı
kuzum ıyı oynamıs yorulmus
cok guldum ha sepette uyudu demek
ayy canım ya nasılda uyuyakalmış öle
ayy kızlar yarım saat oldu kız uyuyalı.ama mızırdanmaya başladı bu gece de uyku yok galiba bana bi dua ediverin okuyuverin nebilim ya yapın bişeyler:)
iyi geceler kızlar bende geldim nasılsınız
yavrum benım atıda bırakmamıs elınden onunla uyumus
Merhaba canim hosgeldin
Ay yatirdim hala.elindeydi yavrumun at pek bir sevdi
ayy kızlar yarım saat oldu kız uyuyalı.ama mızırdanmaya başladı bu gece de uyku yok galiba bana bi dua ediverin okuyuverin nebilim ya yapın bişeyler:)
Canim.valla ole.durumda ben hemen salincaga atiyorim.yeniden uyiyor yoksa ayaktada durmak.istemoyor.size salimcak sart
Ettim duaalari hemencik
hosgeldın canım ben hastayım valla grıp oldum
sen naslsın kuzun uyudumu
canım ben bugün bi dua yazmıştım sana onu okudun mu bi dene istersen inşallah uyanmaz da sende dinlenirsin
Birde buyukleri okulda.dusun onlarda olsa
Ay bir tane iki yasinda.olan 1.5 yasinda.olanin yanagini okadar kotu isirmiski anlatama.resmen.isirdigi yer icine gocmus dusun
Morarmaya baslamisti en son cok uzuldum
Ay sepet harikaydi alicam.arasima.da
ay canm ankaradayken vardı salıncak ta şu küçüklerdendi artık ağırlaştı diye getirmedk onu zaten evimiz de yok burda otel gibi ib yerde kalıyorz.alalım dedi eşim de fırsatı olmadı adamcağız evine bile uğrayamıyor ki.ama haftasonuna gelirse inşallah alcaz artık bi büyüğünü yoksa valla yaşımda saçlarm ağaracak her gece her gece:)
hoşbulduk geçmiş olsun canım
bende iyiyim kızımı sallıyorum daha tam dalmadı uykuya öksürüğü var biraz rahatsız ediyo onu
uyutrken okudum canm demin mızırdandı gittim pış pış yaptım geri uyudu gibi ama hiç belli olmaz bizimkine.ay inşallah yarar yaaa
ayy yok ya kıpır kıpır sesi geliyo ben gideym bii
haha alş valla al ına cok onemlı bırsey salıncak yataktan onemlı ole soyleyım
ay alp tuğranında var oksuruğu yatrdım kackere kalktı oksurukten dr ada goturmedım ılerlerse doktor yolu gozukur bıze
sızede gecmıs olsun
ay cok uzuldum ama ıcımden de ya aras olsaydı dıye gecırmedım degılay yavrum necok acımstır aras ı ısırmamıs allahtan
teşekkür ederız teyzesımaşallahh yaaaa...çok tatlıı
hosgeldın canım ben hastayım valla grıp oldum
sen naslsın kuzun uyudumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?