2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayy seslerını hıc dusunemıyorum valla 7 cocuk
hepsı cocuk olunca kıme emanet edıcen dımı
kuzum ıyı oynamıs yorulmus
cok guldum ha sepette uyudu demek

Birde buyukleri okulda.dusun onlarda olsa
Ay bir tane iki yasinda.olan 1.5 yasinda.olanin yanagini okadar kotu isirmiski anlatama.resmen.isirdigi yer icine gocmus dusun
Morarmaya baslamisti en son cok uzuldum
Ay sepet harikaydi alicam.arasima.da

ayy kızlar yarım saat oldu kız uyuyalı.ama mızırdanmaya başladı bu gece de uyku yok galiba bana bi dua ediverin okuyuverin nebilim ya yapın bişeyler:)

ayy kızlar yarım saat oldu kız uyuyalı.ama mızırdanmaya başladı bu gece de uyku yok galiba bana bi dua ediverin okuyuverin nebilim ya yapın bişeyler:)

Canim.valla ole.durumda ben hemen salincaga atiyorim.yeniden uyiyor yoksa ayaktada durmak.istemoyor.size salimcak sart
Ettim duaalari hemencik

Canim.valla ole.durumda ben hemen salincaga atiyorim.yeniden uyiyor yoksa ayaktada durmak.istemoyor.size salimcak sart
Ettim duaalari hemencik

ay canm ankaradayken vardı salıncak ta şu küçüklerdendi artık ağırlaştı diye getirmedk onu zaten evimiz de yok burda otel gibi ib yerde kalıyorz.alalım dedi eşim de fırsatı olmadı adamcağız evine bile uğrayamıyor ki.ama haftasonuna gelirse inşallah alcaz artık bi büyüğünü yoksa valla yaşımda saçlarm ağaracak her gece her gece:)

canım ben bugün bi dua yazmıştım sana onu okudun mu bi dene istersen inşallah uyanmaz da sende dinlenirsin

uyutrken okudum canm demin mızırdandı gittim pış pış yaptım geri uyudu gibi ama hiç belli olmaz bizimkine.ay inşallah yarar yaaa

ayy yok ya kıpır kıpır sesi geliyo ben gideym bii

Son düzenleme:
Birde buyukleri okulda.dusun onlarda olsa
Ay bir tane iki yasinda.olan 1.5 yasinda.olanin yanagini okadar kotu isirmiski anlatama.resmen.isirdigi yer icine gocmus dusun
Morarmaya baslamisti en son cok uzuldum
Ay sepet harikaydi alicam.arasima.da

ay yavrum necok acımstır aras ı ısırmamıs allahtan

haha alş valla al ına cok onemlı bırsey salıncak yataktan onemlı ole soyleyım

uyutrken okudum canm demin mızırdandı gittim pış pış yaptım geri uyudu gibi ama hiç belli olmaz bizimkine.ay inşallah yarar yaaa

ayy yok ya kıpır kıpır sesi geliyo ben gideym bii

bi sıkıntısı mı var ki ya yoksa nazar mı ettiler çocuğu bizimki de öleydi nefesi kuvvetli birine okut canım belki nazar vardır

haha alş valla al ına cok onemlı bırsey salıncak yataktan onemlı ole soyleyım

gerçi bazen ona koyunc aiyice açılıyordu uykusu ama gene de baya uzun süre yattı onda.sizinki nasıl bişey bi görsem fikir edinsem aslında.beşik gibi mi oturtmalı mı.bizim eskisi oturtmalı gibiydi tam yatmıyordu boynu bükülüyordu yavrumun

ay alp tuğranında var oksuruğu yatrdım kackere kalktı oksurukten dr ada goturmedım ılerlerse doktor yolu gozukur bıze
sızede gecmıs olsun

saol canım aynen ya uykusu var uyuyo da ama bi öksürüyor hemen açıyo gözlerini gülden soğan suyunu dedi bugün onu verdim bakalım inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…