- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.281
ay hep bu havalardan oldu çarptı çocukları resmen bi an önce şifa bulsunlar inş. hepsiazda olsa yemıs ya cnım bunada sukur hastayken bızım bıle bısey yıyesımz gelmıyo
alp tuğra nın ara ara burnu akıyo oksuruyo tam gecmedı hastalığı uyuyo sımdı
Yasmin:gecmis olsun cnm bian once iylesr ins bebisin esinde ozur dilemis bosver uzatma cnm erkekler korktugunda stres oldugunda ne dedigini dusunemio o acidan bak tatsizlik olmasin
Gulden;iyiki dogdun cnmmm mutlu yillara saglikli huzurlu yillar diliyorum bakarsin bugun nil annee der bilincli
Beysal ;erdem cok duygulu anne asgi bi bebek buna hayranim yaa cok op o bocugu benm yerime basin da bian once gecer ins
yaren:cnm yarenin etkilenmemis olmasina sevindim cok olgun bi cocuk gercekten uzuldum ama masum bi uyari gbi algilamis olmasi onemli bence daha konusma ogretnniyle cunku suan yaren acisindan sorun yokken ogtmne gidp sorsan pgretmn yarene karsi zitlasabilir gerksiz yere bence takip et simdilik
boncugum:kuru gicik pksuruge pekmez yada iliksekerli su cok iyi gelio ilac gbi yatirmadqn once icir bende bronsit var kuru oksurukte onu yapiom rahat uyuom
kkizlar bnm int paketim bitti yapsam 3gun sonra bayrama gtcez giremem die bayram donusu yapcam birsure yokum herkese simdiden iyi bayrqmlar opuyorum hepinizi masalda opuo ellerinizden tyzeleri yinede koyde firsat buldukca girip takip edio olucam sizsiz olmuo
canım benim öperim seve seve sende masalımı öp kuzum benim güzelce gezin eğlenin inşallahYasmin:gecmis olsun cnm bian once iylesr ins bebisin esinde ozur dilemis bosver uzatma cnm erkekler korktugunda stres oldugunda ne dedigini dusunemio o acidan bak tatsizlik olmasin
Gulden;iyiki dogdun cnmmm mutlu yillara saglikli huzurlu yillar diliyorum bakarsin bugun nil annee der bilincli
Beysal ;erdem cok duygulu anne asgi bi bebek buna hayranim yaa cok op o bocugu benm yerime basin da bian once gecer ins
yaren:cnm yarenin etkilenmemis olmasina sevindim cok olgun bi cocuk gercekten uzuldum ama masum bi uyari gbi algilamis olmasi onemli bence daha konusma ogretnniyle cunku suan yaren acisindan sorun yokken ogtmne gidp sorsan pgretmn yarene karsi zitlasabilir gerksiz yere bence takip et simdilik
boncugum:kuru gicik pksuruge pekmez yada iliksekerli su cok iyi gelio ilac gbi yatirmadqn once icir bende bronsit var kuru oksurukte onu yapiom rahat uyuom
kkizlar bnm int paketim bitti yapsam 3gun sonra bayrama gtcez giremem die bayram donusu yapcam birsure yokum herkese simdiden iyi bayrqmlar opuyorum hepinizi masalda opuo ellerinizden tyzeleri yinede koyde firsat buldukca girip takip edio olucam sizsiz olmuo
ay hep bu havalardan oldu çarptı çocukları resmen bi an önce şifa bulsunlar inş. hepsi
sağol cnm benim. erkekleri bazen anlamak mümkün değil yapıp yapıp pişman oluyorlar. bayramda ben de yokum cnm şimdiden bayramın mübarek olsun bebişinle mutlu sağlıklı bi bayram geçiririsn inş.
canım benim öperim seve seve sende masalımı öp kuzum benim güzelce gezin eğlenin inşallah
sen nereye gidiyorsun yasmin
sağol cnm dün başladık soğan suyuna inş. faydası olur. gece çok ateşlendi zeynep ilay ilk defa 38.8 i gördü ateşi dişte filan hiç böyle olmamaıştı. burnumuz akıyor genzimiz dolu. sen söyleyince aklıma geldi iştahsızlık ve hafif ishali de var acaba dişte mi yolda ki ateş bu kadar yükseldi ikisi birleşince. çok korktum gece yaaa acile gitcektik kvm bizdeydi allahtan sakiinleştirdi. ateş düşürücü vermeye çalıştık içmedi en sonunda fitil verdim dayanamadım. üstüne bi de eşimle tartıştık istanbula gittin çocuğu hasta ettin dedi.berbat bi gece geçirdik yani buna şükür tabi.buarada szie de geçmiş olsun cnm
oy kuzum yaaa kıyamam
sağol cnm amin
herkese günaydın kızlarrr
kesinlikle kimse bizden daha fazla üzülemez ama anlamıyolar..
benim kvalidemde öyle bi durumda eşime kızar..
bencede konuşmacnm..
bilmiyorum
aslında bana bugün anne dese daha çok sevinirdim
bugün benim doğum günümde..
Yasmin:gecmis olsun cnm bian once iylesr ins bebisin esinde ozur dilemis bosver uzatma cnm erkekler korktugunda stres oldugunda ne dedigini dusunemio o acidan bak tatsizlik olmasin
guldencim dogum gunun kutlu olsun canin nice mutlu guzel yillara insallah
merhaba kizlar
giremedim bugun annenler gelecek diye biraz yemek ev isi elif falan derken bu saat oldu annemlerde gelemedi gerci
canım doğum günün kutlu olsun eşinle ve kuzunla daha nice yıllara inşallah
cnm sağol
sanada iyi bayramlar..
iyi tatiller..
sağol cnm...
amin cnm sağol..
napıyosunuz iyisiniz inşallah.ben bi geliyorum bi kayboluyorm.bebişlerimizin çoğu hastalanmış heralde.benim cadıda hastaydı yeni yeni toparlıyoruz antibiyotik kullandık ama pek faydasını göremedik.bitkii çaylarıyla geçirdik.babmız yine doğuda geçici görevde biz yine yanlız kaldık.bebişlerimiz neler yapıyor kızlar yürümeye başlayan varmı?
doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yıllara bebişlerinle...
günaydın kızlar nasıılsınız dün akşam süper bir buluşma oldu inş sizinlede böyle buluşmak nasip olur oğlumu götüremedim ama güzeldi :)
günaydın kızlar nasıılsınız dün akşam süper bir buluşma oldu inş sizinlede böyle buluşmak nasip olur oğlumu götüremedim ama güzeldi :)
günaydın kızlar geçmiş yapayım dedim baktım ki yok ne olmuş topicte dün akşam in cin top oynamış yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?