2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yasmin:gecmis olsun cnm bian once iylesr ins bebisin esinde ozur dilemis bosver uzatma cnm erkekler korktugunda stres oldugunda ne dedigini dusunemio o acidan bak tatsizlik olmasin
Gulden;iyiki dogdun cnmmm mutlu yillara saglikli huzurlu yillar diliyorum bakarsin bugun nil annee der bilincli
Beysal ;erdem cok duygulu anne asgi bi bebek buna hayranim yaa cok op o bocugu benm yerime basin da bian once gecer ins
yaren:cnm yarenin etkilenmemis olmasina sevindim cok olgun bi cocuk gercekten uzuldum ama masum bi uyari gbi algilamis olmasi onemli bence daha konusma ogretnniyle cunku suan yaren acisindan sorun yokken ogtmne gidp sorsan pgretmn yarene karsi zitlasabilir gerksiz yere bence takip et simdilik
boncugum:kuru gicik pksuruge pekmez yada iliksekerli su cok iyi gelio ilac gbi yatirmadqn once icir bende bronsit var kuru oksurukte onu yapiom rahat uyuom
kkizlar bnm int paketim bitti yapsam 3gun sonra bayrama gtcez giremem die bayram donusu yapcam birsure yokum herkese simdiden iyi bayrqmlar opuyorum hepinizi masalda opuo ellerinizden tyzeleri yinede koyde firsat buldukca girip takip edio olucam sizsiz olmuo

azda olsa yemıs ya cnım bunada sukur hastayken bızım bıle bısey yıyesımz gelmıyo
alp tuğra nın ara ara burnu akıyo oksuruyo tam gecmedı hastalığı uyuyo sımdı
ay hep bu havalardan oldu çarptı çocukları resmen bi an önce şifa bulsunlar inş. hepsi

sağol cnm benim. erkekleri bazen anlamak mümkün değil yapıp yapıp pişman oluyorlar. bayramda ben de yokum cnm şimdiden bayramın mübarek olsun bebişinle mutlu sağlıklı bi bayram geçiririsn inş.

canım benim öperim seve seve sende masalımı öp kuzum benim güzelce gezin eğlenin inşallah
ay hep bu havalardan oldu çarptı çocukları resmen bi an önce şifa bulsunlar inş. hepsi

sağol cnm benim. erkekleri bazen anlamak mümkün değil yapıp yapıp pişman oluyorlar. bayramda ben de yokum cnm şimdiden bayramın mübarek olsun bebişinle mutlu sağlıklı bi bayram geçiririsn inş.

sen nereye gidiyorsun yasmin

canım benim öperim seve seve sende masalımı öp kuzum benim güzelce gezin eğlenin inşallah

sen nereye gidiyorsun yasmin

cnm ben iş yerinden giriyorum sadece kk ya. telden giriyorum ama aktif olamıyorum bayram boyunca tabi zeynepten fırsat buldukça ziyaretçi olarak hanım hanım takılcam

guldencim dogum gunun kutlu olsun canin nice mutlu guzel yillara insallah

merhaba kizlar
giremedim bugun annenler gelecek diye biraz yemek ev isi elif falan derken bu saat oldu annemlerde gelemedi gerci

canım çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyileşir
bu adamlar niye böle oluyo hiç anlamıyorum hasta olurlar biz hasta ettik oluruz düşerler bizim yüzümüzden düştü olur herşeyi biz yaparız onlar bişey yapmaz

canım doğum günün kutlu olsun eşinle ve kuzunla daha nice yıllara inşallah

napıyosunuz iyisiniz inşallah.ben bi geliyorum bi kayboluyorm.bebişlerimizin çoğu hastalanmış heralde.benim cadıda hastaydı yeni yeni toparlıyoruz antibiyotik kullandık ama pek faydasını göremedik.bitkii çaylarıyla geçirdik.babmız yine doğuda geçici görevde biz yine yanlız kaldık.bebişlerimiz neler yapıyor kızlar yürümeye başlayan varmı?

saol canım olursa denerim onu da bugün çok şükür öksürmedi hiç burun akıntımızda azaldı gibi soğan suyu fayda etmeye başladı galiba
şimdiden hayırlı yolcukluklar canım sizinkiler dört gözle bekliyolardır şimdi biz bu bayram gidemiyoruz maalesef bizde öptük canım sende masalı öp yerimize

cnm sağol
sanada iyi bayramlar..
iyi tatiller..

guldencim dogum gunun kutlu olsun canin nice mutlu guzel yillara insallah

merhaba kizlar
giremedim bugun annenler gelecek diye biraz yemek ev isi elif falan derken bu saat oldu annemlerde gelemedi gerci

sağol cnm...

canım doğum günün kutlu olsun eşinle ve kuzunla daha nice yıllara inşallah

amin cnm sağol..

kızlar cahilliğime verin ya ben burdaki nickimi değiştirmek istiyorum onu nerden yapıyoruz. anlatırsanız çok sevinicem.

ben kaçar kızlar ii bakın kendinize ve bebişlerinize... benim kuzuma ve hasta kuzulara da dua edin inş. ii olsunlar bi an evvel

kızlar bende kaçıyorum malum songülüm ve sakaryalı kk bayanları ile buluşmaya gidiyorum ay heyecanlandım :)

merhaba hoşgeldin..

doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yıllara bebişlerinle...

sağol cnm ama bebişlerinle derken
bitane bebişimvar
ve hep onunla kutalayayım inşallah:):):)

günaydın kızlar nasıılsınız dün akşam süper bir buluşma oldu inş sizinlede böyle buluşmak nasip olur oğlumu götüremedim ama güzeldi :)

günaydın kızlar geçmiş yapayım dedim baktım ki yok ne olmuş topicte dün akşam in cin top oynamış yahu

günaydın kızlar nasıılsınız dün akşam süper bir buluşma oldu inş sizinlede böyle buluşmak nasip olur oğlumu götüremedim ama güzeldi :)

hep siz buluşun zaten bizsiz günaydın cnm keşke olsa süper olurdu gerçekten. nasılsın erdemim nasıl

günaydın cnm ohhh negüzel ..
darısı başımıza..

günaydın kızlar geçmiş yapayım dedim baktım ki yok ne olmuş topicte dün akşam in cin top oynamış yahu

günaydın cnm naber:
evet ya bune sesizlik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…