- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.301
günaydın cnm ohhh negüzel ..
darısı başımıza..
günaydın cnm naber:
evet ya bune sesizlik ..
hep siz buluşun zaten bizsizgünaydın cnm keşke olsa süper olurdu gerçekten. nasılsın erdemim nasıl
vallahi iilik demek isterdim ama malesef cnm bademciklerim şişmiş özellikle sağ taraf çok fena. nasıl geçecek bu ilaçsız yaa var mı doğal reçetesi olan
kızlar günaydın herkeeseee...beni ve kızımı unuttunuz herhalde kimse merak etmemişbiz yine günlerdir süper uykusuz geceler geçiriyoruz.bu gece en az 20 kere uyandı ne yapacağımı şaşırıydım ya.emmek istiyo sankiamaazıcık emipbırakıyo ama meme ağzında kalsın istiyo.emzik de almıyooo.zombiler dünyasına dönüştü ev:)
iyi haberse babamız geldi dün....
sizde ne var ne yok çok okuyamadm geçmişi hasta bebecikler iyi mii...(alp ,zeynep,,,
songülcm yaren için üzüldüm mini mini 1.sınıfta böle bişeyee maruz kalması can sıkıcı gerçekten.neyseki pek umursamamış o:))
selnec elifck nasıl oldu...
reces ddefne iyidir inşallah.geçenlerde benmki de düşmüştü bişey olmadı çok şükürr..bi de sen de toparlanmşsındır biraz umarım..
vallahi iilik demek isterdim ama malesef cnm bademciklerim şişmiş özellikle sağ taraf çok fena. nasıl geçecek bu ilaçsız yaa var mı doğal reçetesi olan
kızlar günaydın herkeeseee...beni ve kızımı unuttunuz herhalde kimse merak etmemişbiz yine günlerdir süper uykusuz geceler geçiriyoruz.bu gece en az 20 kere uyandı ne yapacağımı şaşırıydım ya.emmek istiyo sankiamaazıcık emipbırakıyo ama meme ağzında kalsın istiyo.emzik de almıyooo.zombiler dünyasına dönüştü ev:)
sizde ne var ne yok çok okuyamadm geçmişi hasta bebecikler iyi mii...(alp ,zeynep,,,
songülcm yaren için üzüldüm mini mini 1.sınıfta böle bişeyee maruz kalması can sıkıcı gerçekten.neyseki pek umursamamış o:))
reces ddefne iyidir inşallah.geçenlerde benmki de düşmüştü bişey olmadı çok şükürr..bi de sen de toparlanmşsındır biraz umarım..
sağol cnm yaaa deniycem cnm inş. ama önce viks ve zencefil almam lazım:)erdem bey teyzesi ile mutlu evde bugün :) canım benim kıyamam ya bal zencefil limonu macun yap birde sirke ile gargara yap canım kesin çözüm yatarkende boynuna viks sür tülbentle bağla uyu sabaha süpersin
güldencim geç oldu biraz ama doğm günün kutlu olsun sevdiklerinle kuzucunla nice mutlu yıllara....
ıhlamur bol bolmeyve..
bide beysalın söyledikleri güzelde
vikis olayı ayyyy kötu kokuyo..
beni unuttun amama ama :)
sağol cnm yaaa deniycem cnm inş. ama önce viks ve zencefil almam lazım:)
oh erdemim güzel bi gün geçirir teyzesiyle inş. teyze bambaşka bişey yaa gerçekten anne yarısı...
yok cnm sen unutulur musun hiç ama herkesin ya kendinde ya bebesinde bi hastalıktır gidio kimsede akıl kalmadı ki:2:sizin dişler gelio sanırım cnmm o dönem de memeyi bırakmayı hiç istemio zeynep ilay.belki sizinki de öyledir. babanız da gelmiş eviniz şenlenmiştir . gözün aydın cnm
ayyy bende
beni unuttun deim:):):):)
ii ya güldenim viks sayesinde benim ki sincap avlamaktan vazgeçer belki
kız avlasın adam bırak ...valla bu aralar benm avlanasım var ama
kız senin adam dağdan da gelmiş bak bi çırpıda yutar seni ceylan gibi avlanırsınay iice +18 oldu
sağol canm evet şenlendi valla..geçi adam kaç gündür dağda uyuyamamıştı zaten bugün de kız uyutmadı.şimdiuyuyolar mışıl mışıl...sana da geçmiş olsun bu arada ya...
unuturmuyum babyy..giremesem de aklımdasınızzz
kız avlasın adam bırak ...valla bu aralar benm avlanasım var ama
kız senin adam dağdan da gelmiş bak bi çırpıda yutar seni ceylan gibi avlanırsınay iice +18 oldu
:))yok cnm bizde farklı birazayy evet öle oldu bi kahvaltı hazrlayayım kocişimee...midesi bayram etsin...
sende aklımızdasın cnm..
allah iyiliğini versin emi hahahahahahahahaah:=.:):)
ozaman sen avla şekerim:):)
ayyy harbiden hemmmmm:
:).).):)
koptum..
2 dk uzak kaldım +18 ebağlamışsınız anacım noluyo yasmiinn pişşt
yarencim cnm bu tarz durumlarda öncelikle çocuğun yalan söyleme ihtimalini düşünmek gerek. ben kızın için konuşmuyorum ama genel olarak bu durumlarda bu ihtimal düşünülmeli.okulu öğretmeni arkadaşlarını sevmemesi,evde ilgi çekmek istemesi,derslerin zaman zaman zor gelmesi,ödev yapmak istememes, kıskançlık bunun gibi durumlarda çocuklar çok rahat yalan söylerler.ama tabi yanlış anlama doğruda söylüyo olabilir.
önce bence kızınla bu konuyu konuş.. konuyu aç olayın nasıl olduğunu anlattır biraz anlatımlarından köşeye sıkıştırmaya çalış.. aralarda bazı şeyleri yakalarsan bunu 'aslında böyle birşey olmadı ama sen hayal gücünü kullanarak bunları söylüyor olabilir misin' gibi şeyler söyle yani cümle tarzın böyle olsun.. aslında öğretmenle konuşulması gereken bi konu bu ama öğretmeni ve öğretmenin tarzını bilmediğim için tam bi öneride bulunmak çok zor..
hocam bi problemimiz var bana yardım edermisiniz sizinle açıkça konuşabilirmiyim de
kızım bana böyle söyledi öncelikle yalan söyleyebileceğini biiliyorum o da benm için sorun, diğer türlüsünde de sizi böyle zora sokacak davranışlarda bulunuyorsa bu konuda benm yapabileceğim birşey var mı diye size danışmaya geldim de canım...
öğretmenn tavrı zaten belli olur..
genel mantık böyle bi sorunu çözmemde bana yardım edin şeklinde olursa öğretmenle zıtlaşmazsınız..
benm yöntemim böyle derse, siz bu tarz problemleri benmle paylaşırsanız bende evde kızmla konuşarak bu sorunları halletmeye çalışırım.. konuşmaması gerektiği gibi konuşurum filan diyebilirsin
ama yinede cnm öğretmeni tanımadığım için orta yollu bi öneride bulunuyorum cnm ben..yine aklına takılan bişi olursa sor bana cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?