- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.321
herşey senin viks yüzünden cnm ben gayet masumumkaybolma sen de ortadan muhabbeti kaçırıyorsun
anaam suçu yine bana attı yasmiiinnn noluyo anacım :)
+ 18 in kokusunu mu aldınız songül hanımmm bu saatte sizi görmek ne şeref
Kizlar bana sevkat verin gece uyumadim.hic kurdum da kurdummm
bence konuşmalısınız cnm ya sen güzelce yetiştir bitane psikopat senin göz bebeğine köötü davransın lemi konuşsanız acabacnmCanim oncelikle yazdigin cevabin icin cok tesekkur ederim
Yaren in yalan soylemedigine eminim cekindi zaten benim.ona kizacagimi biliyor
Kendide diyor arkadasimla konusuyordum dersimi yapmiyirdum diye
Ogretmebw gelince esim dun almaya gitri erken gitmis sinif vam altinda beklemis o sure zarfinda ogretmenin surekli bagirmasindan rahatsiz olmus.kaba tabirler ile
Kulak cekme olayi cok ogrenciye uyguluyormus bu arada
.egitim.anlamindada bizi kuskuya dusuren seyler var
Gecen hic islemedigi 7 harften ders vermis heniz e yi ogrenmemisken elele yazmaa odevi vermia sorunca diger siniflar fislerw gecti demia oysaki fis mi.kaldi artik 6o yasa yaklasik hangi tarihte kalmis bilemedim
Ogrenci simifta dogru yaptigi halde yanlis diyip veki farkedince kalabalikta gozumden kacmis demeler
Vb cok sey kadar moralim bozukki sabaha kadar uyumadim desem yero
Kizlar bana sevkat verin gece uyumadim.hic kurdum da kurdummm
Haha cok fenasin:)
Yok yavrum.uyku tutmadi
oy kuzum kıyamam yaa sıkma canını diycem ama sıkmamak elde değil . yarenimin eğitim hayatı daha yeni başladı ve bunlar okulu sevmesi açısından çok önemli dönemler mesela bana okulu sevdirenler ilkokul öğretmenlerim allah razı olsun onlardan. ama çok şükür ki yarenim öğretmenini sevio ve bu durumda kendisinin de hatasının olduğunu bilio yanlış anlama öğretmenin yaptığı doğru demiorum kesinlikle yanlış bi hareket. yalnızca demek istediğim yareni okuldan soğutacak senin korkacağın bi durum oluşmamış çok şükür. sen bi süre takipte ol bence çünkü şu an öğretmen değişikliği de yareni kötü etkileyebilir. o nedenle sen bi süre dikkatlice izle. hatta bu konudan bahsetmeden git öğretmeniyle görüş, kızımdan herhangi bir şikayetiniz var mı sizi zorlayan davranışları var mı bunları benimle paylaşırsanız ben daha çabuk halledebilirim filan de bakalım öğretmeninin tavrı ne olcak. öğretmen arkadaşlar sana daha ii yardımcı olur sanırım cnm yanlış yönlendirme yapmakta istemem. bi an önce çözersin durumu inş.
bence konuşmalısınız cnm ya sen güzelce yetiştir bitane psikopat senin göz bebeğine köötü davransın lemi konuşsanız acabacnm
ya müdür
kıyamam yaaaaaaa:
tatlım bi de olaya şöyle bak, yaren çok şanlı bi çocuk onun her halini bilen bakışını bile çözen üstüne titreyen bir ailesi var 'eti sizin kemiği bizim hocam' diyen bir ailesi de olabilirdi.sıkma o tatlı canını yarenim çoktan unutmuştur bile sevio o öğretmenini de okulunu da hepte böyle devam eder inş. bi bakmışız ki yarı yıl olmuş yaren karnesini bile almış
Evet canim dogru soyluyorsun bagirmadan tabikide olmaz ama yareni bir zaman sonra etkilerse durum
Mesela dun dediki ogretmenimiZ baslarda hic boyle bagirmiayordu simdi cok bagriyir keske onceki gibi olsaydi dedi icime oturdu
Agzini aradim anasinifindaki arkadasinin sinifinda olmak istermiydin diye evet cok isterim dedi
Ogretmen iyi kotu tarzini belli etmeye basladi aslinda egitim anlaminda
Hele alt komsum yikti beni kizi gecen yil.onun sinifinddaymis sbs lerde oldukca dusukmus seviye orta yar egitimi varmis
Isik gordigu ogrencilerin uzerinde duruyormus
Olduda yaren basarisiz ve tesvike ihtiyaci var olece kalicakmi
Offf yaseminim okadar kafam karisik iain icinden cikamaz durumdayim benmi.buyutuyorum hassasim bilmiyorum
Iste bu daha da kotu puf jeske aha rahat bir anne olabikseydim
Cok canim slkkln be yaseminim ben olumlu bakamiyorum.icim.karardi sank
Evet canim dogru soyluyorsun bagirmadan tabikide olmaz ama yareni bir zaman sonra etkilerse durum
Mesela dun dediki ogretmenimiZ baslarda hic boyle bagirmiayordu simdi cok bagriyir keske onceki gibi olsaydi dedi icime oturdu
Agzini aradim anasinifindaki arkadasinin sinifinda olmak istermiydin diye evet cok isterim dedi
Hele alt komsum yikti beni kizi gecen yil.onun sinifinddaymis sbs lerde oldukca dusukmus seviye orta yar egitimi varmis
Offf yaseminim okadar kafam karisik iain icinden cikamaz durumdayim benmi.buyutuyorum hassasim bilmiyorum
Of sorma guldenim daha bir ay oldu cok erken sanki icime sinmeyen seyler yasaniyor
canım benim kıyamam ben sana yaüzme kendini dicem ama zor bir dönem diğer velilerle temasın varmı songülüm bir araştırsan onlarında aynı şikayeti varmı sonuçta herkesin çocuğu en kıymetlisi ona göre bir düzenleme yaparsın ama dünde söylediğim gibi ne öğretmene karşı çocuğunu ez(yaren canınızımı sıktı falan diye) nede yarene karşı öğretmenini kötüle yaseminin deidği mantıklı öğretmenle görüş nasıl gidiyor alışıyorlarmı okula durumları nasıl vs die bir yokla bakalım sıkma canını arkadaşım gerekirse değiştiriilir birşekilde çok şükür imkanınız var ayarlanır birşeyler
benim kuzum yine hiç bişey yememiş 6 dan beri ayakta ve ağzınabi damla bişey girmedi.
cnm çok zor bi durum bu durumya:
evet cnm çok erken hemde ama o tarzını belli etmiş az ok..
yok cnm ben buna katılmıyorum
nediyecek öğretmen evet yaramazlar bende bağrıyorum kulaklarını çekip yolamı getiriyorum diyecek
iyi diyecektir muhtemelen..
ben öğretmenle bişey konuşulması taraftarı değilim..
ama müdürede kızımı arkadaşının sınıfına alsak desen kabul etmez.
galiba en iyisi diğer velilerle de konuşmak.
sonrasında gerekirse müdürle açık açık konuşun bence
allah yardımcınız olsun çok zor bi durum iyi araştırmak lazım
sırf istedikleri öğrtmene istedikleri okula düşsündiye birsürü paralar veren insanlar biliyorum ben..
cnm hjasta olduğu için yemiyo bence..
cnm çok zor bi durum bu durumya:
evet cnm çok erken hemde ama o tarzını belli etmiş az ok..
yok cnm ben buna katılmıyorum
nediyecek öğretmen evet yaramazlar bende bağrıyorum kulaklarını çekip yolamı getiriyorum diyecek
iyi diyecektir muhtemelen..
ben öğretmenle bişey konuşulması taraftarı değilim..
ama müdürede kızımı arkadaşının sınıfına alsak desen kabul etmez.
galiba en iyisi diğer velilerle de konuşmak.
sonrasında gerekirse müdürle açık açık konuşun bence
allah yardımcınız olsun çok zor bi durum iyi araştırmak lazım
sırf istedikleri öğrtmene istedikleri okula düşsündiye birsürü paralar veren insanlar biliyorum ben..
cnm hjasta olduğu için yemiyo bence..
e cnm böyle de nasıl iileşecek kii ememio da zten burnu tıkalı diye. önceden de yemiordu bazen, nasılsa emio diye takmıordum. iice zayıfladı gözlerinin önü çüktü yavrumun resmen. ne yapsam ki. bilemiyorum dr gribe de ilaç vermedi bağışıklığı güçlensinmiş başedemio çocuk işte
Canim teli acamadim.o an kriz aniydi
Yaren okula gitmwk.istemiyorum dedi
Sevkatla yaklastim sorununu anlamak.adinaaglamaya basladi
Ogrrtmen bagriyir diye korkuyorum
Ya doverse
Bizi bacaklarimizdan tavana asicakmis anne
Su an sinir sistemim alt ust oldu anlatamamam
Konusayik.ogretmeninke.korkma.dedim.ne.dicek.diye sakon diyor bana kizar sadece ne kadar korktugunu bilmek istedim
Bugunde gitsin bayram sonrasi esim.mudurle konusucak bit ogretmen varmis secilen o igretmen icin konusucak
Okula yardim.bagis ne gerekirse yapicaz
Yaren odasina.gitti benimde sinirim.bozulfu basladim aglamaya
Bu korkulari.cok.iyi biliyorum cok yasadim yarenin yasamasina izin vermicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?