2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar bana sevkat verin gece uyumadim.hic kurdum da kurdummm

oy kuzum kıyamam yaa sıkma canını diycem ama sıkmamak elde değil . yarenimin eğitim hayatı daha yeni başladı ve bunlar okulu sevmesi açısından çok önemli dönemler mesela bana okulu sevdirenler ilkokul öğretmenlerim allah razı olsun onlardan. ama çok şükür ki yarenim öğretmenini sevio ve bu durumda kendisinin de hatasının olduğunu bilio yanlış anlama öğretmenin yaptığı doğru demiorum kesinlikle yanlış bi hareket. yalnızca demek istediğim yareni okuldan soğutacak senin korkacağın bi durum oluşmamış çok şükür. sen bi süre takipte ol bence çünkü şu an öğretmen değişikliği de yareni kötü etkileyebilir. o nedenle sen bi süre dikkatlice izle. hatta bu konudan bahsetmeden git öğretmeniyle görüş, kızımdan herhangi bir şikayetiniz var mı sizi zorlayan davranışları var mı bunları benimle paylaşırsanız ben daha çabuk halledebilirim filan de bakalım öğretmeninin tavrı ne olcak. öğretmen arkadaşlar sana daha ii yardımcı olur sanırım cnm yanlış yönlendirme yapmakta istemem. bi an önce çözersin durumu inş.

bence konuşmalısınız cnm ya sen güzelce yetiştir bitane psikopat senin göz bebeğine köötü davransın lemi konuşsanız acabacnm
ya müdür

Kizlar bana sevkat verin gece uyumadim.hic kurdum da kurdummm

kıyamam yaaaaaaa:

Haha cok fenasin:)
Yok yavrum.uyku tutmadi

tatlım bi de olaya şöyle bak, yaren çok şanlı bi çocuk onun her halini bilen bakışını bile çözen üstüne titreyen bir ailesi var 'eti sizin kemiği bizim hocam' diyen bir ailesi de olabilirdi.sıkma o tatlı canını yarenim çoktan unutmuştur bile sevio o öğretmenini de okulunu da hepte böyle devam eder inş. bi bakmışız ki yarı yıl olmuş yaren karnesini bile almış

Evet canim dogru soyluyorsun bagirmadan tabikide olmaz ama yareni bir zaman sonra etkilerse durum
Mesela dun dediki ogretmenimiZ baslarda hic boyle bagirmiayordu simdi cok bagriyir keske onceki gibi olsaydi dedi icime oturdu
Agzini aradim anasinifindaki arkadasinin sinifinda olmak istermiydin diye evet cok isterim dedi

Ogretmen iyi kotu tarzini belli etmeye basladi aslinda egitim anlaminda
Hele alt komsum yikti beni kizi gecen yil.onun sinifinddaymis sbs lerde oldukca dusukmus seviye orta yar egitimi varmis
Isik gordigu ogrencilerin uzerinde duruyormus
Olduda yaren basarisiz ve tesvike ihtiyaci var olece kalicakmi
Offf yaseminim okadar kafam karisik iain icinden cikamaz durumdayim benmi.buyutuyorum hassasim bilmiyorum

Iste bu daha da kotu puf jeske aha rahat bir anne olabikseydim
Cok canim slkkln be yaseminim ben olumlu bakamiyorum.icim.karardi sank

tamamen haklısın cnm bende olsam senin durumunda olurdum eminim. o zaman acaba yarenin arkadaşının öğretmenini bi el altından araştırsan eğer ki referansları ii bir öğretmense gidip müdüryle görüşsen, kızım arkadaşıyla aynı sınıfta olmak istiyor bunun bir yolu yok mu o şekilde olursa kızımın daha verimli eğitim alacağını düşünüyorum filan desen, hani olayı hiç öğretmene bağlamadan. sınıfını değiştirirler mi ki acaba.çünkü öğretmeni suçlama yoluna gidersen müdür olur da sınıfı değiştirmek istemezse öğretmenin durumdan haberdar olma ihtimali olur bu da yaren için ii olmaz diye düşünüyorum.

Iste bu daha da kotu puf jeske aha rahat bir anne olabikseydim
Cok canim slkkln be yaseminim ben olumlu bakamiyorum.icim.karardi sank

senden çok da farklı bi yapım yok cnm o nedenle ben de olsam kuurar kurar otururdum hep en kötüyü düşünenlerdenim pozitif arkadaşlar nerdesiniz gelinde merhem olun songülümün yarasına

canım benim kıyamam ben sana ya üzme kendini dicem ama zor bir dönem diğer velilerle temasın varmı songülüm bir araştırsan onlarında aynı şikayeti varmı sonuçta herkesin çocuğu en kıymetlisi ona göre bir düzenleme yaparsın ama dünde söylediğim gibi ne öğretmene karşı çocuğunu ez(yaren canınızımı sıktı falan diye) nede yarene karşı öğretmenini kötüle yaseminin deidği mantıklı öğretmenle görüş nasıl gidiyor alışıyorlarmı okula durumları nasıl vs die bir yokla bakalım sıkma canını arkadaşım gerekirse değiştiriilir birşekilde çok şükür imkanınız var ayarlanır birşeyler

cnm çok zor bi durum bu durumya:

Of sorma guldenim daha bir ay oldu cok erken sanki icime sinmeyen seyler yasaniyor

evet cnm çok erken hemde ama o tarzını belli etmiş az ok..

yok cnm ben buna katılmıyorum
nediyecek öğretmen evet yaramazlar bende bağrıyorum kulaklarını çekip yolamı getiriyorum diyecek
iyi diyecektir muhtemelen..
ben öğretmenle bişey konuşulması taraftarı değilim..
ama müdürede kızımı arkadaşının sınıfına alsak desen kabul etmez.
galiba en iyisi diğer velilerle de konuşmak.
sonrasında gerekirse müdürle açık açık konuşun bence
allah yardımcınız olsun çok zor bi durum iyi araştırmak lazım
sırf istedikleri öğrtmene istedikleri okula düşsündiye birsürü paralar veren insanlar biliyorum ben..

benim kuzum yine hiç bişey yememiş 6 dan beri ayakta ve ağzınabi damla bişey girmedi.

cnm hjasta olduğu için yemiyo bence..

e cnm böyle de nasıl iileşecek kii ememio da zten burnu tıkalı diye. önceden de yemiordu bazen, nasılsa emio diye takmıordum. iice zayıfladı gözlerinin önü çüktü yavrumun resmen. ne yapsam ki. bilemiyorum dr gribe de ilaç vermedi bağışıklığı güçlensinmiş başedemio çocuk işte

Canim teli acamadim.o an kriz aniydi
Yaren okula gitmwk.istemiyorum dedi
Sevkatla yaklastim sorununu anlamak.adinaaglamaya basladi
Ogrrtmen bagriyir diye korkuyorum
Ya doverse
Bizi bacaklarimizdan tavana asicakmis anne
Su an sinir sistemim alt ust oldu anlatamamam
Konusayik.ogretmeninke.korkma.dedim.ne.dicek.diye sakon diyor bana kizar sadece ne kadar korktugunu bilmek istedim
Bugunde gitsin bayram sonrasi esim.mudurle konusucak bit ogretmen varmis secilen o igretmen icin konusucak
Okula yardim.bagis ne gerekirse yapicaz
Yaren odasina.gitti benimde sinirim.bozulfu basladim aglamaya
Bu korkulari.cok.iyi biliyorum cok yasadim yarenin yasamasina izin vermicem

Ben bu dr tutumunu hic sevmiyorum basta onlemmiyorlar gecmeyince gidiyorsun antibiyotik
Grio surubumi antibiyotik.mi
Yazik coxuk mahfolucak

okurken gözlerim doldu bu nasıl öğretmen yaa ufacık bebe onlar daha o nasıl cümle öyle hangi devirde kalmış çok sinirlendim harbiden. gerekirse okulunu değiştirirsiniz cnm sıkma canını bulunur bir yolu tövbe ya rabbim yaa allah akıl fikir versin o öğretmene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…