2012 kasım bebekleri büyüyor..

Derler ya buyufukce derdi buyuyor aynen ole
Emanet ediyiruz sonucta
Bugublerin kuymetini bilin

selam kızlar hayırlı cumalar

paşam uyumuşken bayram temizliğine başlayayım dedim yavaştan,
umarım herkes iyidir

songülüm yarenin olayını okudum canım,
bence sen öncelikle izlemeye devam et,
öfkeyle kalkan zararla oturur misali,
evet öğretmenin yaptığı yanlış sonuçta daha okula yeni başlayan bir çocuk var ortada,
ona okulu sevdirmek gerekirken öyle olaylar yaşanılmaması lazım.
baktın ki tekrarladı (ki inşallah öyle bişey olmaz) işte o zaman yaparsınız birşeyler.

ayy bunların hepsi ayrı bişey
bize daha önce aferin vermişti cnm burun akıntısına iyi geliyo aslında
ama budefa bizede vermedi
istersen aferin başla doktoruna sorup tabi
ara mesela durumu anlat bide aferin başlasam olurmu acabade..

cnm yareni mutlaka alın oöğretmenden dediğin gibi bağışfalan ne gerekirse yapın..

allah korusun ya
insanı okuldan soğutur böyleleri
ayyy inanılmaz sinirlendim şuanda anlatamam
ayyyy:

Ben bu dr tutumunu hic sevmiyorum basta onlemmiyorlar gecmeyince gidiyorsun antibiyotik
Grio surubumi antibiyotik.mi
Yazik coxuk mahfolucak

bi dr bulamadım ki doğru düzgün sinir oluyorum bu duruma ne yapsam bilemedim kuzum nefesini bile alamıo ki ağalaya ağlaya uyanıyo bilmio ki ağızdan nefes almayı bile doğru düzgün allahım ya rabbim yaa

Ne gerekirse yapikicak guldenim.yok yani
Esim.istersen baska.okul dedi ama benim.okulla sorunum.yok.bugun ko hickira hickira aglamasi icime.isledi resmen
Yani yalan desen ayaktan tavana asma.sozunu yaren omrunde duymamistir bizden
Herseyi problem.edwn simarik veki olma.derdinde degilim
Ama yarenin ruh halinin bozulmasina izin veremem

bi dr bulamadım ki doğru düzgün sinir oluyorum bu duruma ne yapsam bilemedim kuzum nefesini bile alamıo ki ağalaya ağlaya uyanıyo bilmio ki ağızdan nefes almayı bile doğru düzgün allahım ya rabbim yaa

Ver kuzum.grio.surubu
Olcak.ismi yavruma.iskence

Bu arada arasinda dunden beri burnu akmaya basladi
Verdim.grio.surubu

Emanet ediyiruz sonucta

aynen cnm emanet ediyosun laflara
bak yaren nerden bilsin sisi ayaklarınızdan tavana asarım sözünü
ayy zaten burası çok yoğun çok gerginim vallaha iyice geriliyorumya
onlardaha mincik
tabi kı kızarsın sesini yükseltirsin zaman zaman ama bukadarına pes..
hadi bakalım sen istediğin kadar pisikoloklar doğrultusunda yetiştir
çocuk sosyelleşince bütün hepsi bitiyo..

cnm doktor çok önemli bende çok zor buldum ve bizi bırakıcak ditye çok korkmuştum seni anlıyorum
ya aferin ver ozaman diyecem ama nebileyim bilemedim yine istersen aile hekimi arkadaşınıza sor aferini..
bu arada zeynebim daha tecrubesis tabi
bizimki burnu tıkanınca resmen ağızdan nefes alıyo biz artık tecrubelendik..

Emanet ediyiruz sonucta

e söyle bakalım tecrübeli anne sen olsan ilaç kullanır mıydın ne yapardın bu durumda. genzi çok dolu henüz boğazına inmedi ama inmesi an meselesi gibi gelio bana. öksürüğe çevirecek diye korkuyorumben. e biz büyükler bile ilaçsız gribi zor atlatırken el kadar bebe nasıl atlatsın ben bunu anlamıyorum ki

Cok uzgunum canim.ya gercekten
Dersler bayran sonrasi tam.anlamiyla.baslicak vakit gecmeden degistirmek istiyorum ogretmeni

Canim hemen veriyorum yoksa oksuruge domuyor al sana antibiyotik peditus verebikirsin brn iburamin cold veriyorum
Ne gerek var cocugu yipratmaua

Canim hemen veriyorum yoksa oksuruge domuyor al sana antibiyotik peditus verebikirsin brn iburamin cold veriyorum
Ne gerek var cocugu yipratmaua

yıprandı bile cnm ne uyku kaldı ne yemek yeme... gözlerinin önü gçeti iki günde soldu vallahi. güldenin dediği aferinle şu iburamid cold u bi saorayım bakim ben ... peditus un öksürük etkisi olabilio demişti dr cnm
neyse ben kuzuma kaçar kızlar inş. daha ii görürüm. öğleden sonra görüşüürz inş.

Cok uzgunum canim.ya gercekten
Dersler bayran sonrasi tam.anlamiyla.baslicak vakit gecmeden degistirmek istiyorum ogretmeni

Canım uzgun olman cok normal ki bizde yaşasaydık bu durumu bizde senin gibi kafaya takardik. Son yazdığını daha yeni gördüm Yarenin okula gitmek istememesi. Bu durumda önce yazdığımı unut canım bir an önce müdürle konuşun derim.

Laptop kapandı telden yazıyorum şimdi ilk defa bambaşkaymış buda :)

Daha kotu olabilirim cnm
Balbocwginnasil olmus

çözülsün bi an evvel şu öğretmen sorunu cnm inş. hayırlısıyla.
balböcüğüm bıraktığım gibi aynı cnm. hiç bişey yememiş yememeye de devam edior malesef genzimizde hala tıkalı. soğan suyu vermeye devam bugüm 3. yü verdik

şaka gibi bir öğretmenle karşı karşıyasın cnm kaldı mı böyle öğretmen yahu

Sorma ya ay adam bir mulayim bir guleryiz
Arkadaslari ile konusuyor dersini agir yapiyor uyardim dinlemeyince cok sinirlendim sacini cektim.yolarim saconi dedim dedi ben dedim ses yukseltilebilr tamam dedim ama yaren sizi seven bir igrenci iken bu tavri beklemiyordu bizde ayni sekil dedim ciddi anlamda cok uzgunuz dediyani biz ne yapabiliriz hizlanma anlaminda dedim
Iste tatilde bu kotabi calisin kafaniza takmayin uzulmeyon zamanla hizkanicaktir dedi
Ben yarenin okuldan sigumasindan korktigu soyledim yaren akilli iste cok guzel yapiyor agir indan sinirlendim vb surekli gulen ikna etmeur calisan bir yiz
Ikna oldummi hayir

şaka gibi bir öğretmenle karşı karşıyasın cnm kaldı mı böyle öğretmen yahu

Agzinin tadi yom kusumun demekki kiyamam
Belkide bogaz kizarik

e maşallah böyle mi eğitecek çocukları nasıl bir üsluptur o yolarım saçını ? hiç bir öğretmene yakışıyor mu allah aşkına yaa... illa ki kızacak sinirlencek ama bence tavır bu olmamalı. çocuk sanki arkadaşıyla kavga edio saç saça baş başa tövbe yaaa...ne bileyim cnm siz bilirsiniz ama bnece değiştirebiliosanız öğretmenini değiştirin derim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…