- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.341
okurken gözlerim doldu bu nasıl öğretmen yaa ufacık bebe onlar daha o nasıl cümle öyle hangi devirde kalmış çok sinirlendimharbiden. gerekirse okulunu değiştirirsiniz cnm sıkma canını bulunur bir yolu tövbe ya rabbim yaa allah akıl fikir versin o öğretmene
e cnm böyle de nasıl iileşecek kii ememio da zten burnu tıkalı diye. önceden de yemiordu bazen, nasılsa emio diye takmıordum. iice zayıfladı gözlerinin önü çüktü yavrumun resmen. ne yapsam ki. bilemiyorum dr gribe de ilaç vermedi bağışıklığı güçlensinmiş başedemio çocuk işte
Canim teli acamadim.o an kriz aniydi
Yaren okula gitmwk.istemiyorum dedi
Sevkatla yaklastim sorununu anlamak.adinaaglamaya basladi
Ogrrtmen bagriyir diye korkuyorum
Ya doverse
Bizi bacaklarimizdan tavana asicakmis anne
Su an sinir sistemim alt ust oldu anlatamamam
Konusayik.ogretmeninke.korkma.dedim.ne.dicek.diye sakon diyor bana kizar sadece ne kadar korktugunu bilmek istedim
Bugunde gitsin bayram sonrasi esim.mudurle konusucak bit ogretmen varmis secilen o igretmen icin konusucak
Okula yardim.bagis ne gerekirse yapicaz
Yaren odasina.gitti benimde sinirim.bozulfu basladim aglamaya
Bu korkulari.cok.iyi biliyorum cok yasadim yarenin yasamasina izin vermicem
Ben bu dr tutumunu hic sevmiyorum basta onlemmiyorlar gecmeyince gidiyorsun antibiyotik
Grio surubumi antibiyotik.mi
Yazik coxuk mahfolucak
ayy bunların hepsi ayrı bişey
bize daha önce aferin vermişti cnm burun akıntısına iyi geliyo aslında
ama budefa bizede vermedi
istersen aferin başla doktoruna sorup tabi
ara mesela durumu anlat bide aferin başlasam olurmu acabade..
cnm yareni mutlaka alın oöğretmenden dediğin gibi bağışfalan ne gerekirse yapın..
allah korusun ya
insanı okuldan soğutur böyleleri
ayyy inanılmaz sinirlendim şuanda anlatamam
ayyyy:
bi dr bulamadım ki doğru düzgün sinir oluyorum bu duruma ne yapsam bilemedim kuzum nefesini bile alamıo ki ağalaya ağlaya uyanıyo bilmio ki ağızdan nefes almayı bile doğru düzgün allahım ya rabbim yaa
Derler ya buyufukce derdi buyuyor aynen ole
Emanet ediyiruz sonucta
Bugublerin kuymetini bilin
bi dr bulamadım ki doğru düzgün sinir oluyorum bu duruma ne yapsam bilemedim kuzum nefesini bile alamıo ki ağalaya ağlaya uyanıyo bilmio ki ağızdan nefes almayı bile doğru düzgün allahım ya rabbim yaa
Derler ya buyufukce derdi buyuyor aynen ole
Emanet ediyiruz sonucta
Bugublerin kuymetini bilin
selam kızlar hayırlı cumalar
paşam uyumuşken bayram temizliğine başlayayım dedim yavaştan,
umarım herkes iyidir
songülüm yarenin olayını okudum canım,
bence sen öncelikle izlemeye devam et,
öfkeyle kalkan zararla oturur misali,
evet öğretmenin yaptığı yanlış sonuçta daha okula yeni başlayan bir çocuk var ortada,
ona okulu sevdirmek gerekirken öyle olaylar yaşanılmaması lazım.
baktın ki tekrarladı (ki inşallah öyle bişey olmaz) işte o zaman yaparsınız birşeyler.
e söyle bakalım tecrübeli anne sen olsan ilaç kullanır mıydın ne yapardın bu durumda. genzi çok dolu henüz boğazına inmedi ama inmesi an meselesi gibi gelio bana. öksürüğe çevirecek diye korkuyorumben. e biz büyükler bile ilaçsız gribi zor atlatırken el kadar bebe nasıl atlatsın ben bunu anlamıyorum ki
Canim hemen veriyorum yoksa oksuruge domuyor al sana antibiyotik peditus verebikirsin brn iburamin cold veriyorum
Ne gerek var cocugu yipratmaua
Cok uzgunum canim.ya gercekten
Dersler bayran sonrasi tam.anlamiyla.baslicak vakit gecmeden degistirmek istiyorum ogretmeni
nasılsın cnm daha iisindir umarım yaren gitti mi okula
Dertli ana geldi
Kulak derken yarenin sacini sectigini ogrendim.ogretmenin yolarim sacini demis birde
Daha kotu olabilirim cnm
Balbocwginnasil olmus
şaka gibi bir öğretmenle karşı karşıyasın cnm kaldı mı böyle öğretmen yahu
şaka gibi bir öğretmenle karşı karşıyasın cnm kaldı mı böyle öğretmen yahu
çözülsün bi an evvel şu öğretmen sorunu cnm inş. hayırlısıyla.
balböcüğüm bıraktığım gibi aynı cnm. hiç bişey yememiş yememeye de devam edior malesef genzimizde hala tıkalı. soğan suyu vermeye devam bugüm 3. yü verdik
Sorma ya ay adam bir mulayim bir guleryiz
Arkadaslari ile konusuyor dersini agir yapiyor uyardim dinlemeyince cok sinirlendim sacini cektim.yolarim saconi dedim dedi ben dedim ses yukseltilebilr tamam dedim ama yaren sizi seven bir igrenci iken bu tavri beklemiyordu bizde ayni sekil dedim ciddi anlamda cok uzgunuz dediyani biz ne yapabiliriz hizlanma anlaminda dedim
Iste tatilde bu kotabi calisin kafaniza takmayin uzulmeyon zamanla hizkanicaktir dedi
Ben yarenin okuldan sigumasindan korktigu soyledim yaren akilli iste cok guzel yapiyor agir indan sinirlendim vb surekli gulen ikna etmeur calisan bir yiz
Ikna oldummi hayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?