- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.361
Dertli ana geldi
Kulak derken yarenin sacini sectigini ogrendim.ogretmenin yolarim sacini demis birde
Agzinin tadi yom kusumun demekki kiyamam
Belkide bogaz kizarik
e maşallah böyle mi eğitecek çocukları nasıl bir üsluptur o yolarım saçını ? hiç bir öğretmene yakışıyor mu allah aşkına yaa... illa ki kızacak sinirlencek ama bence tavır bu olmamalı. çocuk sanki arkadaşıyla kavga edio saç saça baş başa tövbe yaaa...ne bileyim cnm siz bilirsiniz ama bnece değiştirebiliosanız öğretmenini değiştirin derim ben...
oof sinirim iyice artıyor ama yaabasacam okulu sonunda
yasmin babana ne oldu kuyzum
dün değil önce ki gün gittik dr ye cnm boğazında bişey yoktu iştahı yine böyleydi. iki günde boğazıda kızarmış olbilir o ayrı tabi. eve giderken eczaneye uğradık eczacı çok sevdiğim tanıdığım bi ablam . ona sizin söylediğiniz ilaçları sorup alcaktım ama bulamadım dönüşte tekrar bakıcam. kuzumun başı ağrıyo sanırım başını tutuyo o minicik elleriyle ne biliosa yavrum
oof sinirim iyice artıyor ama yaabasacam okulu sonunda
yasmin babana ne oldu kuyzum
Ay deme kiz kiyamam kuzuma ay dusun bizim.kafamiz nasil.oluyor
Bizimkide bugun sumukcan
Sor canim.mutlaka al surup kuzuma
vallahi cnm yaa içim acıdı öyle görünce... alcam inş. çıkışta.arasımada geçmiş olsun cnm ya bebeler nazara geldi.
buakşamda ilçeye geçiyoruz babaannemize gidiyoruz.bayramda ordayız. nasip olursa. ben nete giremiycem tabi o nedenle hepinize şimdiden hayırlı bayramlar bebişlerinizle eşinizle ağız tadıyla bayram geçirirsiniz inş.bayram dönüşü bol fotoyla görüşürüz inş.
songüüüül nasıl bıraktınnnn yareni o adamın eline. göndermeyeydin bugün okula. ay inanılmaz sinir oldum adama yaa
Rabbim yavrularımızı iyi öğretmenlerle iyi arkadaşlarla karşılaştırsın. büyüdükçe de çok farklı sorunları oluyo di mi
Gulden sen nerelerdesin kiz
Burda can dostunun kizinin sacisi cekilmis:)
Ay kizlar igretmen bir an dediki ben kulagini cekmedim aa dedim plesobo nun dedigo cikti.
Ay demezmi sacini cektim
Yavrucak o korkuyla anlayamamis sacimi.kulagimi cekilmia
vallahi cnm yaa içim acıdı öyle görünce... alcam inş. çıkışta.arasımada geçmiş olsun cnm ya bebeler nazara geldi.
buakşamda ilçeye geçiyoruz babaannemize gidiyoruz.bayramda ordayız. nasip olursa. ben nete giremiycem tabi o nedenle hepinize şimdiden hayırlı bayramlar bebişlerinizle eşinizle ağız tadıyla bayram geçirirsiniz inş.bayram dönüşü bol fotoyla görüşürüz inş.
Canim simdi gindermesem ileride yarenin aglayarak yine ayni seyi yaptirmasindan cekindim
Ogretmene kaslarim dustu yapamqz birseycik
Birde.melek tiki sorma.canim
Tek aorun yavas yapmasiymis
Sen ogretmenlik yapmiiydin canim.yanlis.mi hatirliyorum.yaptiysan hemen kac canim:)
Tabi ya insanin evladindan otesi varmi ben soruyorum kendimede yok yani uzulursun tabi
Ay resmen agladim bu sabah cocik aglayinca
Ziyaretci olaraktami olmayacaksin ziyaretco kadin
annelik başka bişeymiş cnm ve bunu anne olmadan anlamak gerçekten mümkün değilmiş. rabbime şükürler olsun...zeynepten fırsat buldukça ziyaretçi olarak takılmaya çalışırım tabi ki cnm e merak ederim siziTabi ya insanin evladindan otesi varmi ben soruyorum kendimede yok yani uzulursun tabiAy resmen agladim bu sabah cocik aglayincaZiyaretci olaraktami olmayacaksin ziyaretco kadin
oy maşallah berrama ne güzel de kilo almış barekallah... arbab yapılsın gezersizniz cnm sıkma canını. bayramda tokata buyrun cnm beklerizkızlar biz bugün sağlık ocağına gittik berra 1 ay 1 hafta da 500 gram almış çok mutluyum:)) ben de kan verdim bakalım sonuçlar nasıl çıkacak demir eksikliğine falan bakılacak. ardından çarşıya çıkacaktık ama arabaya bindik araba çalışmıyor ne oldu anlayamdık hiç olmamıştı. neyse biz eve geldik eşim tamirci çağırdı onunla uğraşıyor. planlarımız suya düştü gezecektik bugün
annelik başka bişeymiş cnm ve bunu anne olmadan anlamak gerçekten mümkün değilmiş. rabbime şükürler olsun...zeynepten fırsat buldukça ziyaretçi olarak takılmaya çalışırım tabi ki cnm e merak ederim sizioy maşallah berrama ne güzel de kilo almış barekallah... arbab yapılsın gezersizniz cnm sıkma canını. bayramda tokata buyrun cnm bekleriz
aşkolsun cnm ben seni önceden de çağırmıştımçok şükür teyzesi. yalnız daha 8 kilo bile olamadık o ayrı mesele:)) songüüll beysall duyun bak ben davet edildim tokata hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?