- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.381
aşkolsun cnm ben seni önceden de çağırmıştım
Dertli ana geldi
Kulak derken yarenin sacini sectigini ogrendim.ogretmenin yolarim sacini demis birde
Sorma ya ay adam bir mulayim bir guleryiz
Arkadaslari ile konusuyor dersini agir yapiyor uyardim dinlemeyince cok sinirlendim sacini cektim.yolarim saconi dedim dedi ben dedim ses yukseltilebilr tamam dedim ama yaren sizi seven bir igrenci iken bu tavri beklemiyordu bizde ayni sekil dedim ciddi anlamda cok uzgunuz dediyani biz ne yapabiliriz hizlanma anlaminda dedim
Iste tatilde bu kotabi calisin kafaniza takmayin uzulmeyon zamanla hizkanicaktir dedi
Ben yarenin okuldan sigumasindan korktigu soyledim yaren akilli iste cok guzel yapiyor agir indan sinirlendim vb surekli gulen ikna etmeur calisan bir yiz
Ikna oldummi hayir
oof sinirim iyice artıyor ama yaabasacam okulu sonunda
yasmin babana ne oldu kuyzum
dün değil önce ki gün gittik dr ye cnm boğazında bişey yoktu iştahı yine böyleydi. iki günde boğazıda kızarmış olbilir o ayrı tabi. eve giderken eczaneye uğradık eczacı çok sevdiğim tanıdığım bi ablam . ona sizin söylediğiniz ilaçları sorup alcaktım ama bulamadım dönüşte tekrar bakıcam. kuzumun başı ağrıyo sanırım başını tutuyo o minicik elleriyle ne biliosa yavrum
çok şükür teyzesi. yalnız daha 8 kilo bile olamadık o ayrı mesele:)) songüüll beysall duyun bak ben davet edildim tokata hıh
evet canım çağırmıştın ben songülle beysala takılmak için söledim hep bise hava atıyorlar ya ondan yanlış anlama canım:)
ayyyyyy dayanamıyorum ben yaaa:
dengesiz bence o senden korktu cnm şikayet edersin diye oyüzden bi anda mülayim old
basalım beysal bende geliyommm:
al cnm al iyileşsin yavrum
bende başlıyacam büyük bir ihtimalle
ateşimiz yok diye başlamamıştım ama geçmiyecek ilaçsız..
offf:
kız sen karıştırmasana ortalığı:):):))):)
ofyaaaa bende bayramda evdeyim çok canım sıkılıyo bende biyerlere gitmek istiyommmm:
canım sok olarak okudum yazdıklarını
bence hıc dusunme eğer ımkanınız varsa dırek baska sınıfa aldırın daha basından korkmus yavrum
daha yenı baslıyo onun ıcın okul hayatı ve uzun sure devam edecek guzel baslasın demı
bencede oğretmen senden cekınmıs bve oyle yuömusak konusmus
bıde gelmıs60 yasına emeklı olsun artık genclere bıraksın yerını o yastakı ınsanın nekadr oğretmende olsa sınırlerı yıpranmstır artık bıde eskıde kalmıstır
ınsallah hayırlısıyla sonuclanır canım yaren kuzumu benım yerıme op
herkesten ıyı sen tanırsın yavrunu
selam canım.sen hep korkuyordun öğretmenlerden benim sınıf öğretmenim kötüydü inşallah yarene olmaz fian diyordun.sanırım bunu sürekli söyleye söyleye acaba kötü enerjiyimi çektin.bence kızını bir an önce başka öğretmenin sınıfına aldır kız okuldan soğumasın daha ilkokuldan.
uzun bir süreden sonra yeniden meraba nasılsınız arkadaşlar bebişleriniz büyümüştür yerim ben onları.soracak o kadar sorum varkiii.madde madde sıralayayım umarım cevaplarsınız.
1-nihayetki dişimiz çıktı bu arada 2 hafta oldu alttan 2 si aynı anda çıktı, üstler ne zaman çıkar hemen ardındanmı acaba
2-bizim kız hala emeklemiyor sıralamıyor geç mi yürüyecek acaba bizim gibi emeklemeyen varmı
3-şimdi bebişlerimiz büyüdü neler yediriyorsunuz yeni liste filan var mı. kahvaltıda zeytin yediriyormusunuz.
4-inek sütünü tam 1 yaşında olduğu zamanmı içirmeliyiz.geç içirsek bir sorun olurmu
5-yoğurdu 2 güne 1 yapıyoruz ya bu kaç aylık olana kadar devam edecek.
Sorma canim.ya bizde cok etkilendik okul.cikisi yine gittim bu sefer bana dediki yarenle baris imzaladik dedi hizlandida bugun dedi
Yarende anne ogretmen bugun hic bagirmadi tum.gin komiklik yapti bize dedi
Derslerimle.ilgilendi dedi
Ne oldu simdi bilmem
kızlar biz bugün sağlık ocağına gittik berra 1 ay 1 hafta da 500 gram almış çok mutluyum:)) ben de kan verdim bakalım sonuçlar nasıl çıkacak demir eksikliğine falan bakılacak. ardından çarşıya çıkacaktık ama arabaya bindik araba çalışmıyor ne oldu anlayamdık hiç olmamıştı. neyse biz eve geldik eşim tamirci çağırdı onunla uğraşıyor. planlarımız suya düştü gezecektik bugün
boyle olması guzel ama sen gıdıp konustuğun ıcın boyle yapmıs olabılır
Tabi tabi kime nasil davranmasi gerektigini ogrendi belkide
canım kutu sut derken hangısı
Dr devam.sutu dedi cnm
Hem devam sutu bulamazsamda gunluk sutler oluyor ya onlardan canim
hımm anladım canım ee napıcan hangısını ıcırmeye devam edıcen
malum bende ıcırmeye baslıcamda
Dr mandira yoksa devam sutu dedi canim
Devam.suti iciricem
Tenin edemedigimde gunkuk kutu sut
devam sutu vermstım ben alp sevmedı ama nasıl alıstrcam sute bılmyorum ısım cok zor
Kutu olandan mi canim hani sut olani diyosun dimi
yok kız ben toz olanndan bahsedıyodum
sımdı anladım senın dedğını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?