2012 kasım bebekleri büyüyor..

Dertli ana geldi
Kulak derken yarenin sacini sectigini ogrendim.ogretmenin yolarim sacini demis birde

ayyyyyy dayanamıyorum ben yaaa:

dengesiz bence o senden korktu cnm şikayet edersin diye oyüzden bi anda mülayim old

oof sinirim iyice artıyor ama yaa basacam okulu sonunda

yasmin babana ne oldu kuyzum

basalım beysal bende geliyommm:

al cnm al iyileşsin yavrum
bende başlıyacam büyük bir ihtimalle
ateşimiz yok diye başlamamıştım ama geçmiyecek ilaçsız..
offf:

çok şükür teyzesi. yalnız daha 8 kilo bile olamadık o ayrı mesele:)) songüüll beysall duyun bak ben davet edildim tokata hıh

kız sen karıştırmasana ortalığı:):):))):)

ofyaaaa bende bayramda evdeyim çok canım sıkılıyo bende biyerlere gitmek istiyommmm:

evet canım çağırmıştın ben songülle beysala takılmak için söledim hep bise hava atıyorlar ya ondan yanlış anlama canım:)

siz bence toplanıp bana gelin ama onları da çağıralım yazık songülümün de canı sıkkın zaten... ne güzel olur kaynatırız hep beraber.
neyse ben kaçtım kızlar 10 gün boyunca ziyaretçi takılcam ii bakın kendinize. şimdiden bayrmınız mübarek olsun. kuzularınızla ağız tadıyla geçirin inş. sağlıklı sıhhatli öpün kuzuları yerime sizlerde öpüldünüz

canım sok olarak okudum yazdıklarını
bence hıc dusunme eğer ımkanınız varsa dırek baska sınıfa aldırın daha basından korkmus yavrum
daha yenı baslıyo onun ıcın okul hayatı ve uzun sure devam edecek guzel baslasın demı
bencede oğretmen senden cekınmıs bve oyle yuömusak konusmus
bıde gelmıs60 yasına emeklı olsun artık genclere bıraksın yerını o yastakı ınsanın nekadr oğretmende olsa sınırlerı yıpranmstır artık bıde eskıde kalmıstır
ınsallah hayırlısıyla sonuclanır canım yaren kuzumu benım yerıme op
herkesten ıyı sen tanırsın yavrunu

uzun bir süreden sonra yeniden meraba nasılsınız arkadaşlar bebişleriniz büyümüştür yerim ben onları.soracak o kadar sorum varkiii.madde madde sıralayayım umarım cevaplarsınız.
1-nihayetki dişimiz çıktı bu arada 2 hafta oldu alttan 2 si aynı anda çıktı, üstler ne zaman çıkar hemen ardındanmı acaba
2-bizim kız hala emeklemiyor sıralamıyor geç mi yürüyecek acaba bizim gibi emeklemeyen varmı
3-şimdi bebişlerimiz büyüdü neler yediriyorsunuz yeni liste filan var mı. kahvaltıda zeytin yediriyormusunuz.
4-inek sütünü tam 1 yaşında olduğu zamanmı içirmeliyiz.geç içirsek bir sorun olurmu
5-yoğurdu 2 güne 1 yapıyoruz ya bu kaç aylık olana kadar devam edecek.

selam canım.sen hep korkuyordun öğretmenlerden benim sınıf öğretmenim kötüydü inşallah yarene olmaz fian diyordun.sanırım bunu sürekli söyleye söyleye acaba kötü enerjiyimi çektin.bence kızını bir an önce başka öğretmenin sınıfına aldır kız okuldan soğumasın daha ilkokuldan.

Sorma canim.ya bizde cok etkilendik okul.cikisi yine gittim bu sefer bana dediki yarenle baris imzaladik dedi hizlandida bugun dedi
Yarende anne ogretmen bugun hic bagirmadi tum.gin komiklik yapti bize dedi
Derslerimle.ilgilendi dedi
Ne oldu simdi bilmem

Aynen dedigin gibi oldu canim
Bugun annemle.telde konusurken aynisini soyledim ben size anlatamadim diye basladin aglamaga.
Ay neyden korksam.basima.gekiyor zaten
Adam birden melek oldu

Ooo hayirli olsun cnm simdi hizlanicak disleriniz arka arkaya
Canim emeklemiyir siralamayor prkala kolindan tutunca ayaklari basiyirmu saglam
Canim.ben yogurdu 4 gunluk falan yapiyorum artik
Sutude 11 aylikken.basladim

Kizlar bu arada ben mandira sutu veriyordun arasa ama 4 kere kaka yapmaga basladi on gun boyunca devam etti
Kutu suti.denedim kaka 1 e disti sanirim bagirsaklarini bozdu bebemin mandira suttu

boyle olması guzel ama sen gıdıp konustuğun ıcın boyle yapmıs olabılır

Oh masalla canim.com guzel.kg almis aras iki ayda 45o almisti dusun cok sevindim gercekten annesi

Ay buhun aksilikler sizi bulmus
Bizimde arabamin cani inmis asagi cikmadi yukari gece sabaha kadar acikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…