- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.401
Haha hemencik anladim anlamadigini zeki bir kadib olarak
ben 1 yasından once sut yok bılıyodum onu yenı oğrendım sayılır devam sutu deyıne dırek aklıma toz olanı gelıyo:26:
zekı kadın senı
11 de basladik cnm
Dr bur dene kabarmiyorsa vee dedi
evet canim cok şükür guzel almisOh masalla canim.com guzel.kg almis aras iki ayda 45o almisti dusun cok sevindim gercekten annesi
Ay buhun aksilikler sizi bulmus
Bizimde arabamin cani inmis asagi cikmadi yukari gece sabaha kadar acikti
Kizlar berraya yavru ördek diye bi kitap almıştım. Hani bebek kitaplari oluyor ya kalin sayfali onlardan. Sürekli gösterip oördek vak vak diyormus falan diyip anlatiyordum. Şimdi berra ne zaman kitabi görse beb beb beb diye ses çıkarıyor kuzum vak vak demeye çalışıyor.:) ama cok tatli oluyor ya bilinçli bişey ler yapmasi
Oku canim artik biraz biraz anlamaya başlıyorlar.canım berra nın kılo almasna sevındım
bende daha kucukken okuyodum uzun zamndır okumadım kıtap okıyım bende barı
kuzum benım vak vak demeye calısıyo annesı aynen cok tatlı oluyoar ya
esının kolu duzeldmı canım araba nasl kullanıyo
Oku canim artik biraz biraz anlamaya başlıyorlar.
yok canim alcida hâlâ. Tek eliyle kulaniyorBen kullaniyorum aslinda ama begenmiyo napiim o zaman nasil kullanirsan kullan diyorum ben de.
mandıra sutu aldğın zaman kac dk kaynatıyosun canım
bıde devam sutu hangı marka alıyosun
Kizlar berraya yavru ördek diye bi kitap almıştım. Hani bebek kitaplari oluyor ya kalin sayfali onlardan. Sürekli gösterip oördek vak vak diyormus falan diyip anlatiyordum. Şimdi berra ne zaman kitabi görse beb beb beb diye ses çıkarıyor kuzum vak vak demeye çalışıyor.:) ama cok tatli oluyor ya bilinçli bişey ler yapmasi
Canim kaynamaya basladiktan sonra 15 dk ve fazlasi
Ama yeterli olmadi sanirim.ki bagirsaklari bozuldu arasin
Malum vucut bagirsaktaki.mikrobu atmak icin kaka sayisi artoyor
Ah kuzum ne kadar tatli ole taklit yapiyor demek
Aras o tarz seyleri once tadina sonra islevine bakiyot
Bu arada aras bir gogsumubeslenme disi birakti en uykulu halde bile emmek istemiyor
bende soyle duydum benım komsum soledı dr solemıs
az kaynatrsan mıkroplar olmez cok kaynatrsanda vıtamnı kalmaz
sen dr a danstnmı canım
aa soyluyodun emmıyo dıyo heptenmı bıraktı sımdı uzuldum canım
bukadarına sukredıcez artık yapcak bısey yok
Ah kuzum ne kadar tatli ole taklit yapiyor demek
Aras o tarz seyleri once tadina sonra islevine bakiyot
Bu arada aras bir gogsumubeslenme disi birakti en uykulu halde bile emmek istemiyor
iyi geceler kızlar nasılsınız
songülcüm öğretmenle konuşman iyi olmuş nasıl öğretmenmiş o ya dengesiz bide fıstığın saçını çekmiş biz el bebek gül bebek büyütüyoruz kıyamıyoruz daha bi ay olmadan çocuklara nasıl davranıyor
katreinur maşallah berraya sen okurken dinliyo da bide sesler çıkarıyo ne tatlı oluyodur kimbilir bizim cadı hiç dinlemez öle kitabı yemeye çalışır hemen
sen yine iyi emzirmişsin canım bizimki o kadar bile emmedi
Merhaba sekerim hoc sorma
Konusmak.iyi gelmis olucakki adam bir kendine gelmis bugun ama yien ne yapmam gerektigi konusunda kararsizim
Konusmamin uyi.oldugu kesin
Fistik.nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?