2012 kasım bebekleri büyüyor..

Oh masalla canim.com guzel.kg almis aras iki ayda 45o almisti dusun cok sevindim gercekten annesi

Ay buhun aksilikler sizi bulmus
Bizimde arabamin cani inmis asagi cikmadi yukari gece sabaha kadar acikti
evet canim cok şükür guzel almis ama daha 8 kilo bile olamadik teyzesi şimdiki hedefimiz o:)

ay sorma bi hevesle cikmistim aksilik oldu. Yaptirmis esim artik yarin cikariz insallah.

Kizlar berraya yavru ördek diye bi kitap almıştım. Hani bebek kitaplari oluyor ya kalin sayfali onlardan. Sürekli gösterip oördek vak vak diyormus falan diyip anlatiyordum. Şimdi berra ne zaman kitabi görse beb beb beb diye ses çıkarıyor kuzum vak vak demeye çalışıyor.:) ama cok tatli oluyor ya bilinçli bişey ler yapmasi

canım berra nın kılo almasna sevındım
bende daha kucukken okuyodum uzun zamndır okumadım kıtap okıyım bende barı
kuzum benım vak vak demeye calısıyo annesı aynen cok tatlı oluyoar ya
esının kolu duzeldmı canım araba nasl kullanıyo

Oku canim artik biraz biraz anlamaya başlıyorlar.
yok canim alcida hâlâ. Tek eliyle kulaniyor Ben kullaniyorum aslinda ama begenmiyo napiim o zaman nasil kullanirsan kullan diyorum ben de.

Oku canim artik biraz biraz anlamaya başlıyorlar.
yok canim alcida hâlâ. Tek eliyle kulaniyor Ben kullaniyorum aslinda ama begenmiyo napiim o zaman nasil kullanirsan kullan diyorum ben de.

hımm sakıncalı hareketler sen kullan enıyısı
zaten hangı erkek bı bayanın araba kullanamsnı beğenmıskı benımde ehlıyetm olsa emınm benm esmde beğenmez
berra cıcıler almayamı gıdecektın

Ah kuzum ne kadar tatli ole taklit yapiyor demek
Aras o tarz seyleri once tadina sonra islevine bakiyot

Bu arada aras bir gogsumubeslenme disi birakti en uykulu halde bile emmek istemiyor

Canim kaynamaya basladiktan sonra 15 dk ve fazlasi
Ama yeterli olmadi sanirim.ki bagirsaklari bozuldu arasin
Malum vucut bagirsaktaki.mikrobu atmak icin kaka sayisi artoyor

bende soyle duydum benım komsum soledı dr solemıs
az kaynatrsan mıkroplar olmez cok kaynatrsanda vıtamnı kalmaz
sen dr a danstnmı canım

Ah kuzum ne kadar tatli ole taklit yapiyor demek
Aras o tarz seyleri once tadina sonra islevine bakiyot

Bu arada aras bir gogsumubeslenme disi birakti en uykulu halde bile emmek istemiyor

aa soyluyodun emmıyo dıyo heptenmı bıraktı sımdı uzuldum canım
bukadarına sukredıcez artık yapcak bısey yok

bende soyle duydum benım komsum soledı dr solemıs
az kaynatrsan mıkroplar olmez cok kaynatrsanda vıtamnı kalmaz
sen dr a danstnmı canım

Yok canim danismadim
Ama gectigimiz carsamba okan bayulgende 3 cocuk dr vardo onlarda dedigini dedi cok kaynayip mikrop.olurmus ama yizde 6o ile yuzde 1oo arasi deger kaybedermis sut
Arasa mandira sutu verdigim hergun 4 kez kaka yapti normal sute dondim.1 yada 2 keez yapma olayina geri dondu

iyi geceler kızlar nasılsınız
songülcüm öğretmenle konuşman iyi olmuş nasıl öğretmenmiş o ya dengesiz bide fıstığın saçını çekmiş biz el bebek gül bebek büyütüyoruz kıyamıyoruz daha bi ay olmadan çocuklara nasıl davranıyor
katreinur maşallah berraya sen okurken dinliyo da bide sesler çıkarıyo ne tatlı oluyodur kimbilir bizim cadı hiç dinlemez öle kitabı yemeye çalışır hemen

Merhaba sekerim hoc sorma
Konusmak.iyi gelmis olucakki adam bir kendine gelmis bugun ama yien ne yapmam gerektigi konusunda kararsizim
Konusmamin uyi.oldugu kesin
Fistik.nasil

Merhaba sekerim hoc sorma
Konusmak.iyi gelmis olucakki adam bir kendine gelmis bugun ama yien ne yapmam gerektigi konusunda kararsizim
Konusmamin uyi.oldugu kesin
Fistik.nasil

eger öğretmen değiştirmeyi düşünmüyorsan takibi bırakma belli bi süre geçtikten sonra aynısını yaparmı bilemiyorum ki konuşmalarından biraz dengesiz olduğu belli oluyo
fıstık da iyi bugün babamız izinliydi havada güzelken dışarı çıktık tuseme de değişiklik oldu pek bi sevindi yoruldu uyudu
senin yakışıklı nasıl uyudu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…